julklapp

Ja nu ska jag berätta något underbart roligt för er, mina läsare.
Det blir ingen Londonresa nu på höstlovet, nu undrar ni vad det är för underbart kul med detta? Men det kommer.
Det är nämligen så att den 1 januari 2008 så åker jag och min familj (pappa,jag,bror o pappas sambo) till Egypten, Hurghada och är borta i en vecka. Det blir då pappas present till familjen, så alltså inga mer julklappar från papps då. Men det är helt okej, resan är så mycket bättre än 1000saker man kan köpa annars. Men det blir ju iofs säkert några julklappar från mamma och kanske även från släkten :). Så något får jag säkert utöver resan.
Jag är ialf super glad.

image6

London på höstlovet?

image5

Ja, tänk. Jag kanske ska åka till London på höstlovet :D. Fy vad roligt det skulle vara. För pappa vill att jag ska få chans o öva på min engelska, och då gav jag snabbt som förslag att vi skulle åka utomlands och då kom London på tal. Så vi ska antagligen till London på mitt höslov :D. Super kul ska det bli :).

Nej, nu måste jag slå in presenter till lillkusinen Filippa som fyller hela 1 år idag :D. Shit vad tiden går fort, jag tyckte att det var nyss hon föddes ju. Men vi ska iallafall ner till Göteborg imorgon och åka hem igen på söndag för att gratta lilla skrutten :D. 

skola, plugg och massor med mera plugg

Hej alla läsare ? Om jag har några. haha.
Idag är det äntligen fredag vilket betyder att det nu är HELG :D, fast denna helgen kommer inte bli någon avkoppling precis med tanke på att jag måste göra matte+matteläxan, so, bilduppgift, läsa "Ett öga rött", engelskan och även plugga inför mitt spanskaprov på tisdag. Det här känns ju roligt, ja verkligen. Jag måste även komma på vilka två gymnasium jag vill besöka under 2dagar ;).
Usch vad jag har panik på allt just nu. Jag förstår inte hur jag ska klara allt. Jag är så trött på allt just nu. Ni anar inte vilken stress jag hela tiden känner och vilken press jag verkligen känner att jag har. Jag vill bara vara ett geni och super lättlärd. Det är så orättvist att min bror och pappa är lättlärda medans jag är den trögaste i världen med att få in grejer i hjärnan på. Men det är väl bara att kämpa vidare.
Jag fick ialf titta på mitt biologiprov och min biologiuppsats nu i veckan, efter typ 4veckor. Jag fick VG på provet och MVG på uppsatsen, och får jag inte MVG i betyg i Biologin så tar jag självmord eller någontind. Ett "betygsfel" kan liksom förstöra ALLT för mig. Nu börjar jag även tvivla på om jag verkligen vill bli frisör. Tänk om jag pluggar som en idiot hela detta år och sedan kommer in på friösrlinjen och kommer på att det inte är något för mig.
Nej asså jag vet inte vad jag ska göra för att veta =/. Men något inom "skönhetsbranschen" vill jag ju ialf arbeta med. Om det inte är frisör så är det make-up artist, stylist, nagel"grej" eller något sådant. Det vet jag ialf.
Det kanske blir lite av allt :).

nej, nu ska jag snart äta och sedan sen även börja plugga ..!  
Jippi !?.. nej verkligen inte.


KOOM HEM..

nu var det så att min älskling Emelie skulle komma hem idag:), men blir det så eller? Nej för jävla helvetes planet blev inställt. Hade det gått så hade hon varit hemma NU ju :O. Fyfan jag hatar när hon är borta, jag saknar ju henne så himla otroligt mkt så att man inte kan förklara saknaden. Men jag får hoppas att hon kan åka med flyget imorgon :). Snälla, om Gud finns så ber jag dig om att fixa så jag får hemm min älskade Emelie imorgon.
SNÄLLA.

för övrigt så vill jag bara att allt i mitt liv ska vara bra.
snälla, jag vill att allt ska vara som förr.

RSS 2.0