På väg till mig


från h&m

Ledig och hemma i Stockholm igen

Nu är jag äntligen ledig igen, vilket jag iofs blev igår vid 16 tiden ungefär. Jag åkte ju dock till Linda direkt från Säter igår, så nu är jag äntligen hemma i min älskade säng också efter 8dagar utan den! Riktigt skönt att få vara i Sthlm igen, verkligen skit skönt att få andas ut och vila benen. Har ju blivit typ 74hs jobb veckan där uppe. Jag kan säga att jag e lite små trött alltså.
Nu när jag är ledig ska jag passa på att få lite färg, ska steka varje dag och verkligen njuta av min ledighet faktiskt!  Ska även gå på stan och leta upp jobbbyxor/shorts/kjol, hoppas att jag hittar något jag trivs i.

Ska sova nu tror jag, är helt slut. God natt!

godnatt

Nu ska jag sova efter ett 13h jobbpass idag igen. Kan tala om att det inte kommer att bli bättre imorgon. Synd att jag inte är 18 för då hade jag fått jobba till 02, men jag får inte jobba efter kl.22 enligt regler. Men men, det är ju jobbdagar på fredag, lördag och söndag också så det är kankse lika bra.


världens sämsta bild tagen nyss med denna web-camen som suger B-A-*-*-E!!


Nu ska jag hoppa ner i sängen, eller bingen som en killkompis till mig säger haha. Godnatt på er.

Btw, sry att jag är världens tråkigaste och inte bloggar osv(skyll er själva om ni e sådana tråkmånsar som inte kommenterar eller hör av er via sms lr nåt!!!). men jag orkar inte riktigt. Finns heller inget att blogga om, mitt liv består utav att jag går upp, ner och äter, upp och duschar och sminkar mig innan jag går ner och jobbar. Jag är klar vid typ 21-22 och då går jag upp och gör mig iordning för sängen och lägger mig sedan. Finns liksom inget annat att göra då än att sova, så varför inte.

I Säter

Nu har jag precis nyss avslutat min allra första jobbdag här på mitt sommarjobb uppe i Dalarna i Säter på vårat hotell. Dagen har varit lång, från 9-22. Jätte roligt har det varit, även om jag och Victoria önskade att fler hade kommit till vårat Sommarcafé. Men som alla säger så är det trögt i början för man vet inte om att det finns liksom, det kommer att bli fler om nån dag när ryktet spridit sig. För rykten sprider sig fort i denna "by" eller stad är det egentligen tydligen vilket jag inte håller med om.
Dagen har varit rolig i varje fall. Vi har organiserat lilla caféet och fått ialf några kunder. Roligt med varandra har vi också haft, Vici är en underbar tjej. Ser fram emot vad morgondagen har att erbjuda. Blir ev. att jag åker med Monica och handlar i Borlänge det som behövs, jag vill nämligen följa med och se vart man köper osv. Ska även vara med Monica lite imorgon och lära mig att boka kunder, kassasystemet osv. så att jag kan sköta det så att hon kan sitta lite på kontoret. Känns super roligt att just jag ska få den "äran" eftersom att det bara i princip är hon som kan den och hon ger mig förtroendet att få lära mig den och hjälpa henne. Ska bli jätte intressant.

Nej, nu måste jag sova. Upp hyffsat tidigt imorgon, eller beroende om vi ska till Borlänge eller inte så får vi se när jag går upp.
Sov så gott mina söta läsare.
Kommentera meeera!!!

pusspuss

Älskar låten!





Hejdå 08:a

Idag vaknade jag och blev direkt glad. Vad annars kan man bli när ett sms på mobilen väntar, solen skiner, himlen är blå och man känner sig utvilad? Jag har i varje fall fått sova ut och tagit igen mina missade sömntimmar från gårdagen. Super skönt, älskar att sova även om jag brukar tycka att det är överskattat. Men jag menar iofs att det mest e överskattat när man går i skolan, för oavsett hur mkt man sover så är man trött i skolan och trött på allt som har med skolan att göra. På sommaren sover man när man har tid, det är min åsikt haha.

Nej, nu är det så att jag måste packa ner datorn och laddaren i väskan snart och bege mig ut mot bussen. Mitt tåg går ju 13.44 och det vill jag inte missa för då blir allt för krångligt. Ser verkligen inte fram emot tågresan. Hatar att åka det där tåget upp till Säter. Så obekväma säten och hemska tåg, nejtack. Nästa gång blir det att jag åker 1: klass tror jag faktiskt.

Ha nu en supervecka. Ni som bor i Stockholm, passa på att njuuut, för jag kommer att sakna 08 så sjukt mycket!
Hör av er så mycket ni kan :). Jag skulle uppskatta det, haha.

pusspuss


God natt

Tänkte bara skriva godnatt nu till alla läsare, är så trött. Jag och Alexandra dygnade ju, eller det enda jag sovit var bussresan hem vilket nog var bra (bakis,åksjuk=kräk annars). Ni kankse då förstår att jag är trött med tanke på att det är några timmar jag varit uppe.

Imorgon kl.13.44 eller var det va så går mitt tåg upp till Säter. På måndag så börjar ju min första jobbvecka, fy. Det ska väl bli roligt iofs, men det jag tycker är så tråkigt och hemskt är att jag inte kommer att kunna umgås med mina vänner. Fast denna vecka är det ju Peace&Love i Borlänge så jag ska dit någon kväll och hälsa på Emelie, så lite socialt umgänge kommer jag att få. Men annars får jag roa mig när jag slutat med att gymma, träna, sola och bara slöa. Det blir nog bra. Den tuffaste tiden är nog v.28-29 när jag jobbar två veckor. Men detta blir bra, jag älskar ju pengar!



Ni får höra av er massor, jag ber er. Ring, sms:a och skriv på msn, här på bloggen, facebook osv. Jag kommer vara väääldigt "kelsjuk" och pratsjuk så hjälp mig genom dessa jobbveckor.

puss på er och godnatt :)

Kvällens outfit



tunika med nitar, Forever21
stickade strumpbyxor, h&m
jeansjacka, gina tricot

väska, LV
skor, inte bestämt ännu

Midsommar 2009

Igår åkte jag ju som sagt upp till Alexandra i Hallstavik så jag kom till henne vid ett. Väl där uppe så gjorde vi oss varsinna blomkransar som vi hade i håret. Dom blev verkligen super fina och vi var stolta över vad vi åstakommit. Vid 14 kanske så tog vi cyklarna och begav oss till Alexandras pojkvän där vi tidigt började dricka. Första drinken drog vi när vi kom dit och sista drickan dracks väl kanske mellan 2 och 4 imorse. Det var lite chillkrök, grillning och ölspel och sådär. Super roligt verkligen.

 
 
visas inga bilder från senare på natten då dom inte var så hiimla bra helt enkelt haha


Jag har haft världens bästa midsommar kan jag tala om för er. Så här roligt har jag inte haft på länge. Shit vad jag älskar dig Alexandra, du är så skön och sån underbar kompis.

Glad midsommar

Hej alla läsare. Har ni sovit gott? Det har i varje fall jag gjort. Gick upp halv nio eftersom att jag nu strax ska gå ut till bussen och åka mot tekniska högskolan där jag ska ta bussen upp till Hallstavik till Alexandra. Ser verkligen fram emot denna dagen. Super mysigt ska det bli.



Ha nu en super bra midsommar. Vi får hoppas att vi klarar oss från regnet, även om chansen inte är så stor.
Ring eller sms:a ifall ni vill ha tag på mig.

puss

Dagens inköp



Köpte en jeansjacka på Gina tricot som jag länge velat prova IRL när den inte funnits. 349:- kostade den. Köpte även oversize linnet som jag har på mig under med texten "C´est chic", fick dock ingen bra bild på det. Allt blir spegelvänt i spgeln ju. 



Solbrillor 50:-, på Hötorget haha. Vet inte vad jag tyckker om "ränderna" men men, 50kr va ju inte så mycket.

Dags för sängen

Nu ska jag sova tror jag. Hyffsat lång dag imorgon. Ska ju vara på stationen klockan 11 och möta upp Emelie och Rebecca. Sedan blir det väl att gå på stan en bra stund. När jag kommer hem så ska jag träna om jag hinner och orkar. Vid halv fem, fem någon gång så kommer min bror och då ska jag väl börja arbetet med att klippa hans hår. Oh my good vad jag måste ladda inför detta. Det tog 3h senast jag gjorde det. Haha. Han har ju så mycket, lockigt och tjockt hår, men det går bra. Skönt att tjäna lite extra cash.



godnatt, sov gott.

Stan imorgon

Imorgon ska jag träffa älsklingen Emelie och goa Rebecca. Dom kommer in till stan runt 11, så då ska jag möta dom på stationen. Vi tänkte dra en runda på stan, bara ha det trevligt liksom. Ser verkligen fram emot det. Med dessa tjejer så kan man inte ha en tråkig eller lugn stund. Så jävla sköna tjejer. Det kommer verkligen att bli super roligt!



Emelie Sara Mattsson har jag känt sedan förskolan, alltså ca.11-12 år. Verkligen sjukt vad mycket denna blondinen betyder för mig. Visst, vi har haft tider när vi inte riktigt pratat och inte varit som vi brukar. Men helt ärligt så har jag alltid älskat dig lika mycket och du ligger verkligen varmt om mitt hjärta. För dig gör jag allt Emelie, allt!
Älskar dig bruden, du är familj för mig.

sprungit

Ikväll har jag verkligen varit duktig. Hur mycket det än har tagit emot nu hela dagen att gå ut och springa, så tog jag tag i det och drog ut 20.40. Jag slängde på mig kläderna, skorna och tog min medicin och gick ut. Sprang en halvmil, till Gullmars fram och tillbaka. Det jobbiga var att jag fick håll efter 200m, men trots det så klarade jag att springa samma takt och sträcka som jag brukar. Super duktig är vad jag är!



Jag älskar känslan när man kommer hem efter att ha tränat, oavsett vad det är för typ av träning. Man känner i hela kroppen, till och med i själen att man verkligen varit duktig som gjort det. Det sprids en slags glädje och självkänsla när man vet att man klarat det, när man vet att man ännu en gång tagit tag i saken och tränat. Jag måste verkligen komma igång och träna regelbundet igen, för jag vet hur otroligt mycket bättre jag mår av det. Som jag och pappa brukar diskutera, så får man verkligen ett självförtroende av att träna. Det är en grej man klarar av och när man har klarat en runda man inte kört förut eller bara klarat rundan överhuvudtaget, då får man upp sitt självförtroende. Det är verkligen så, men det är ju våra endorfiner som frigörs i kroppen efter att vi gjort något ansträngande. Tur att dom finns så att man påminns av vad duktig man har varit!

Försökte ladda upp förut idag, men bloggen krånglade som alla nog vet

Har legat och solat nu här nyss. Har börjat få mig en bikinibränna. Hatar dock att ha bikinilinjer. Det fulaste som finns är någon som har en tubtopp och har solat med en trekantsbikini, så hemskt! Men men, det hör sommaren till och det är så det är.




jag ger aldrig upp, mitt liv har jag fått för att leva!

Åh vad härligt det har varit att ligga och sola idag. Har fått en ganska skarp bikini-linje faktiskt. Bränt mig har jag faktiskt också gjort om jag ska vara helt ärlig. På samma ställe som jag alltid bränner mig, mellan brösten. Men det lägger sig snart och blir "brunt" (mindre vitt ialf).

Ikea har jag även varit på ikväll. Köpte en till "byrågrej" till min garderob eftersom att mina kläder inte fick plats. Galgar behövdes också så det fick åka med. Skönt att ha lite mer space nu. Tänkte kanske till och med rensa i min "väskgarderob" imorgon om d e dåligt väder o ja inte hittar någe bättre att göra. Vi får se hur det blir. Springa måste jag i varje fall göra imorgon.

 

om nån vän ser detta och vill ses imorgon så är jag öppen på förslag. måste försöka umgås så mycket som möjligt nu innan jag åker upp och jobbar

god natt gott folk!

Nu ska jag faktiskt stänga av min kära lilla rosa prinsessa och bege mig in i John Blunds lilla värld. Hoppas att jag drömmer en sån underbar dröm som jag drömde inatt. Drömmer väldigt ofta , sånt jag kmr ihåg alltså, om en grej.

Klippte ju min morbror nu ikväll också. Gick superbra och han blev ordentligt nöjd. Nöjd blev jag för pengarna, 300:-. Med klippningen blev jag inte lika nöjd eftersom att han krånglade till allt för mig haha. Men han sa ju att jag skulle komma ihåg hur jag klippt eftersom att han vill ha sådär alltid i fortsättningen, så det är nog ett bra betyg ifrån honom i varje fall.

Nej. Nu ska jag ju sova som sagt. Imorgon blir det bland annat Ikea, dock på kvällen. Har en del grejer jag skulle behöva så måste skriva upp det imorgon.
Sov så gott. pusspuss

hungrig

Herregud vad jag behöver mat känner jag. Fattar inte hur jag kan vara så här hungrig alltså. Åt en omelett vid 14 typ, iofs va det när jag precis hade tränat. Men men, snart kommer Monica hem och då blir det mat. Måste hinna äta bara innan Johan kommer. Ska ju nämligen klippa honom ikväll. Hoppas att det går fortare än förra gången, för jag är så trött och orkar inte stå hur länge som helst. Men det blir nog bra. Bara att bita ihop och klistra fast ett leende.



Jag har hunnit med ett par saker idag faktiskt i varje fall. Gymmade vid halv ett, sedan åkte jag hem och åt lite innan jag åkte iväg igen. Behövde nämligen besöka ungdomsmottagningen igen och få ett nytt recept eftersom att p-pillerna snart tar slut. Det gick ganska snabbt så det var skönt. Skönt att ha det gjort så att jag inte behöver tänka på det. Skulle ju bli en aning panik om man kom på att alla piller va slut en dag liksom. Nu har jag för ett helt år, så nu behöver jag inte besöka stället på ett tag. Haha.

snart i mitt hem


köpt!

inget gymmande

Blir nog inget gym. Jag vill ju gå på pass, men känner inte att jag vill gå själv på något jag inte gått på innan. Både Sofia och min moster bangade, så jag bestämde mig för att jag ska träna lite här hemma. Min mage är rätt så död efter gårdagskvällens pilatespass så vi får se hur det går att göra övningar för den. Ska nog köra igenom det där pilatespasset nu ikväll också faktiskt. Effektivt sätt att trimma magen snabbt, så får köra varje eller varannan kväll. Måste bara köpa det där rose setet också så att jag har en matta att ligga på :).

Min morbror ringde mig idag också och frågade om jag kunde klippa honom idag. Jag trodde ju att jag skulle träna så jag sa att jag inte kunde idag, men han kommer imorgon kväll. Blir bra, lite extra cash är inte fel. Ska ju klippa min bror någon dag nu i veckan också innan jag åker upp till Säter och jobbar på söndag. Det blir nog bra :). Super bra att jag kan tjäna lite extra klirr klirr av att klippa. Super!


God morgon

Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Drömde verkligen en underbar dröm, den blir nog verklighet så småning om tror jag.

Idag har jag inte planerat att göra så mycket. Det enda jag vet att jag ska göra är att dra till gymmet och träna. Antingen så blir det Bodypump och Power Yoga eller så blir det bara styrketräning och ev. att jag springer. Får se. Innan gymmet ska jag i alla fall bara ta det lungt och så där. Det regnar och jag hatar det så inne vill jag helst vara.

Vad ska ni göra idag?

rosa set


detta ska jag lätt köpa!

Synfel ?

Jag var på hälsoundersökning, om man nu kan kalla den där pappersifyllningen för det, i onsdags. Där fick jag reda på att jag har lite dålig syn, vilket jag i princip har förstått. Jag behöver tydligen inte glasögon eller linser eller så, bara när jag ska typ köra långt t.ex (som han sa).Är tydligen inte närsynt eller långsynt utan asmatiker(om d hette så?).  Jag tror dock att jag skulle behöva linser eller glasögon hyffsat stor del av "livet" eftersom att jag nu ständigt går runt med ansträngda ögon och migrän typ. Jag ska prata med pappa imorgon och se till att vi fixar detta nästa vecka. Detta är då ett stort steg av mig, och jag skulle inte göra detta om jag inte mådde så pass dåligt som jag gör av det. Jag har undvikit syntest och samtalsämnet i några år faktisk eftersom att jag verkligen inte vill ha glasögon. Glasögon vill jag fortförande inte ha, utan linser ska det vara för annars får det vara. Vill kunna leva så normalt som jag kunnat nu. Vill kunna springa utan att tänka på glasögonen, vill kunna klia mig i ögonen utan att lyfta på glasögonen och vill kunna ha snygga solbrillor och inte sådana där tantglasögonbrillor. Linser ska det vara!


sådana här vill jag ha!

Pilates

Hej kära läsare :). Har precis kört lite pilates här hemma i mitt vardagsum, Catrins "träningssätt" :). Verkligen superjobbigt för magen, men ska köpa en dvd och köra varannan eller varje dag nu så att man trimmar magen platt :). Är så himla sugen på att gymma verkligen. Måste dit imorgon faktiskt. Jag och Sofia snackade om pass i fredags, så det kankse det blir, annars så drar jag dit och kör något annat ändå. Behöver träna :).


Betygen års.1



försäljning&sevice har ja MVG i också, men 20 poäng läser man tydligen i 3an så dfr har dom inte skrivit ut något där(högst upp)

sommarlov!

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade sommarlov. Det känns dock inte som att sommarlovet började idag efter avslutningen igår. Allt blir så himla mkt "sämre" när man blir äldre. Man får aldrig julkänsla, aldrig så riktigt känner man att man fyller år och skolavslutningen är inte samma grej längre, så då fattar man inte riktigt att det är just sommarlov.



Gårdagen var i varje fall super mysig. Efter avslutningen så tog vi en taxi hem till mig där jag, Sofia och Alexandra firade att vi klarat av ettan med massa onyttigheter, småkrök och mycket dans. På eftermiddagen åkte vi in mot stan där vi gick i affärer, banken(efter att ja fått åka tillbaka hem eftersom att jag glömt plånboken) och sedan en fika innan vi mötte upp Catrin och Vanessa. Vi begav oss till Jensen där vi åt en middag tillsammans. Verkligen super mysigt och vi hade så kul!

  
 


Idag har jag inte gjort så himla mycket. Jag vaknade vid 10.15 då jag direkt slängde på mig löparkläder och drog ut på en runda. Väl hemma så messade jag Sofia och hon kom en stund senare. Vi la över dom mesta av bilderna från igår på ett par USB-minnen till henne innan vi drog till gymmet. På gymmet så körde vi styrketräning och därefter powewalk. Känner att jag verkligen varit super duktig idag. Måste komma igång med träningen igen, varje dag ska jag köra. Jag mår så mycket bättre av att träna regelbundet så jag måste se till att göra det. Jag ska ju även springa en mil i augusti så det är bara att satsa nu. Men jag klarar det, det vet jag.

schteekaren alexandra

tjenare!!!!!
LÄÄGER RÅÅ ?

här sitter vi och förfestar, vad gör du där ute? saknar du också någon? är du också ensam? saknar du närhet? gillar inte du heller att gå ensama promenader i skogen? vill DU ha någon att dela säng med? prata med? krama? vad vet jag... saknar du sofia helt enkelt?



ring 086452441
eller maila [email protected]

redan gått års.1 på gymnasiet

Tänkte bara skriva och säga god natt till alla mina söta läsare där ute i cybervärlden. Jag ska snart gå och sova. Innan jag gör något mer, det borde vart innan jag skriver detta också, så ska mina nymålade naglar torka. Imorgon är det ju skolavslutning så man måste ju göra sig fin. Verkligen super kul att jag har världens finaste, korta, sommarklänningen som jag kommer frysa ihjäl i imorgon pga det "underbara" svenska vädret. Men vad kan man göra åt saken? Bita ihop bara, så det är vad jag ska göra för jag älskar min klänning.

Nu ska jag sova snart. God natt på er. Sov så gott!

Nyslingad



Håret är nu fixat och nu är jag även riktigt nöjd. Det var väl detta resultat jag såg framför mig när vi slingade i skolan. Både jag och Yasmine tyckte att den orange/guldiga tonen var hemsk. "Skönt att vi har fått den där hemska oranga (?) färgen nu. Detta är verkligen dina färger." var vad hon sa idag när hon höll på att föna, det säger ju allt. Hehe. Nu känns det bara lite märkligt att håret e kort, lr kort och kort, men topparna klipptes ju. Det är kanske bara 3cm kortare men det känns. Fast hellre fräsht hår nu i början av sommaren faktiskt. Mitt hår växer fort nu för tiden :).

Jobb-veckorna

Nu har jag bestämt med Monica vilka veckor jag jobbar/vilka veckor jag är ledig i sommar. Jag jobbar i varje fall veckorna: 26,28,29,31. Så jag måste passa på att umgås med alla älsklingar när jag är hemma, Så nu vet ni vilka veckor jag inte riktigt kan umgås, för då är jag fast i Dalarna haha. Men jag får hoppas att jag får en rolig sommar ändå :). Kanske tydligen bor i lägenhet där uppe nån vecka. Vi får se hur allt blir :).


My super sweet 16

Jag har precis kollat på programmet "My super sweet 16" på MTV. Jag blir så himla irriterad på dom bortskämda snorungrarna som är med i det programmet. Dom är så krävande och blir aldrig nöjda, det är sjukt. Jag hatar människor som är bortskämda och inte tacksamma för allt dom får. Nu kommer många av er säga "men vafan du är ju bortskämd du med", ja det är jag visserligen men jag ber inte om saker och jag är tacksam för allt jag får här i livet. Jag jobbar också, jag jobbar när Monica behöver hjälp på hotellet. Jag ställer upp för att vara snäll och för att jag tycket att det är roligt. Att jag tjänar pengar gör det verkligen värt det också, även om dagarna är långa (10-02?). Det är heller inte bara på hotellet som jag jobbar, utan jag jobbar där det behövs och sådär. Jag sliter för mina pengar och därför känner jag att jag får slösa dom precis på vad jag vill. Det är mina pengar och det är jag som slitit för. Det jag vill komma fram till är att jag verkligen hatar hur otacksamma en del människor kan vara. Deras föräldrar sliter för sina pengar och skämmer bort barnen på grund av att dom vill ge sina älsklingar allt. Det är fel, även om jag tror att det är väldigt lätt att skämma bort sina barn. Hur blir dessa människor när dom växer upp, dom kommer aldrig att klara sig? Nej, man måste dra en gräns någonstans tycker jag. Man måste lära alla att uppskatta allt man får och faktiskt vara tacksamma för allt.


Norrskär :)

Fick precis ett mail som talade om hur mycket jag tjänade på båten. Lönen var riktigt jävla bra kan jag tala om för er. Jag e riktigt nöjd! :)


14 juni, 365 dagar sedan


bilden är printad från mitt inlägg jag gjorde i juni förra året, läs om ni vill. haha


Den 14 juni 2008 så köpte jag min drömväska. En Louis Vuitton, Speedy 35. På söndag är det exakt 1år sedan jag gick in i butiken där vid Stureplan. Jag stod och valde mellan en 30 och 35. Jag kommer ihåg hur jag skakade av lycka när jag lämnade fram mitt kort, när jag skrev in mig i deras kundregister och när jag fick påsen i min hand och gick ut ur affären. Shit vilken känsla alltså. Den blev min, bara min!

Undra vilken nästa väska blir i samlingen.. :)

Gårdagens köp



149:-, H&M

köpte även ett "hippiehårband" men det har jag ej på bild.

God morgon/God dag

Hej kära läsare. Vad gör ni alla en mulen dag som denna? Jag håller på och storstädar, dansar runt i rummet med musiken på högsta. Linda åkte hem för 40min sedan eller något sånt. Vi har haft det super trevligt verkligen. Vi har ju hittat en behandling som vi från och med nu ska lägga pengar på typ var 5:e vecka också vilket känns roligt:).
Nu ska jag städa vidare, har tvättstugan kl.14 också. Måste tvätta så att jag har alla kläder rena nu, vet ju inte ifall jag åker utomlands i slutet av veckan. Mamma snackade igår om att vi kanske ska åka fredag morgon lr torsdag natt:O. Får se hur allt detta blir. Får packa väskan imogonkväll så att den e packad för att bara dra liksom.



Ha nu en underbar dag. :)

klockan 16.20 gjorde jag det

Nu har vi gjort det jag och Linda! :) Fy fan vad vi är bra!!

godmorgon

Nu står jag i mitt rum, ganska nyvaken, och plattar håret samtidigt som jag äter lite frukost. Jag känner mig faktiskt ganska utvilad efter min långa sömn, och jag tror att jag behövde det. Jag hade dock kunnat sovit någon timme till (a). Men nu är jag vaken och på gång:).



detta las tydligen inte ut imorse

sova på rosa moln

Nu ska jag nana kudden faktiskt. Mår faktisk mycket bättre, men ska inte utmana ödet och äta jordgubbar och grädde som jag älskar. Tackade nämligen nej till det med tanke på att jag mådde lite illa. Men jag tänkte sova, för huvudvärk har jag och sådär. Men nu får ni alla sova så gott.



imorgon gäller det, aj vad ont. helt seriöst!!

puss puss

godnatt

Jag kan tala om för er att jag har mått bättre, även om det känns bättre nu än för typ 10min sedan. Men ja, skyll dig själv Linda Hult. Jag har faktiskt tänkt mig att gå och lägga mig och sova alldeles snart faktiskt, så att jag vaknar och mår toppen. Tänk att jag säger detta, haha. Fast nu för tiden så lägger jag mig i hyffsad tid, även om jag fortförande alltid är trött. Kanske är dessa p-piller också, jag vet inte. En sak jag vet är att jag inte orkar byta och prova nya igen utan nu skiter jag i om jag är trött. Bara att bita ihop.


På fredag kväll/lördag så är jag kanske på ett plan igen?

ett par bilder från gårdagen





Gårdagens händelser

Hann inte riktigt skriva något igår innan jag tog bussen, pendeln och upptåget till Lundin. Vi hade nämligen bestämt att jag skulle kolla fotbollen med henne, men precis innan jag skulle åka så berättade hon att vi skulle på fest ist. Jag bangar inte så fest blev det. Vi började med att hämta dricka innan vi åkte in till Uppsala och efter ett stopp på Hemköp så tog vi bussen till Lindas kompis Johanna. Där kollade vi på fotbollen innan vi drog oss bort mot festen. Festen var helt okej, även om det inte vart sånt drag som man är van vid. Men jag ska inte klaga, för den var helt okej. Kvällen slutade med att vi sov över hos Johanna. Jag och Linda hade planerat att gå hem till Knivsta, men det blev lite mkt av det goda så det tar vi nästa gång :).



Nu har vi precis kommit hem till Linda efter buss, tåg och promend. Skönt att vi precis hann med Upptåget så att vi slapp vänta. Tummen upp :)!!

btw, imorgon gäller det. FY FAN vad ont det kommer att göra

Mardröm

Jag vaknade ganska precis för andra gången. Har super svårt att sova nu och jag vaknade nu sista gången av att jag drömde värsta mardrömmen. Jag blev kidnappad och hade sån panik. Det går inte att förklara känslan, men jag e fan rädd just nu. Jag blev i varje fall nyfiken på att kolla vad denna drömmen betyder så det gjorde jag. Jag är ju en sån som verkligen tror att allt betyder något, att allt har en mening här i livet och jag tror på att drömmar betyder saker också med tanke på att vi ändå inte kan styra dom. Hittade detta på Internet i varje fall, om kidnappning.
 
Kidnappad:
Dina rädslor och negativa känslor i vakna livet utspelar sig i drömmen som en kidnappning där du är offret.
Hur ser du på livet och hur känner du dig? En dröm om att bli kidnappad kan säga att du själv inte känner att du har kontroll över ditt eget liv. Dina känslor "kidnappar" dig i vaket tillstånd.


Det här stämde ju läskigt bra faktiskt. Skönt att det inte var någon annan dålig betydelse, vilket det nästan aldrig är. När du t.ex drömmer att du tappar alla tänderna så betyder det att du håller på att gå in i en ny fas i livet eller att du är gravid. Det drömde jag förut när massa hände i livet och då stämde det, jag var ju så klart inte gravid utan det andra hehe.



Nu ska jag snart ut och springa. Klockan nio ska jag nämligen stå utanför och vänta på min moster så ska vi ta en tur, blir säkert att vi springer längs Årstaviken :).

Tudiloo så länge!

Godnatt

Nu ska jag nog faktiskt sova, trots att jag inte riktigt är så jätte trött med tanke på att jag sov på dagen idag. Men jag ska nämligen ut och springa med min moster imorgon bitti kl.9. Fyfan alltså. Menmen, jag måste komma igång och bränna fett:D.


Måste verkligen skärpa mig nu, beach 09 har ju i princip börjat och jag e långt ifrån redo.

Resa nästa vecka kanske ?

Om en vecka kanske jag är på väg utomlands med min mor nu. Vi funderar nämligen på att ta en sista minuten en vecka till sol och värme och bara ta det lungt. Jag är super sugen nämligen. Blir det så, så ska vi även ta en resa då vi båda har med en varsin kompis i slutet av juli/början av augusti också. Men vi får se hur allt blir.






Hade inte tackat nej till att ha typ dessa grejer med mig i väskan. Allt förutom shortsen är från h&m.

Epilepsianfall

Usch vad jag.. mår dåligt, eller kan man säga så? Min bror tittade förbi efter jobbet idag och vi skulle gå upp och handla och hämta mat på resturangen. På väg upp till Ica så ser vi hur en kille/man går/joggar och sedan bara faller framåt och verkligen slår huvudet ner i marken med sån fart. Han ligger helt still med handen för ansiktet, mobiler runt sig och hans påse hade gått sönder så grejer låg runt honom. Jag och bror tar en varsinn mobil och jag frågar hur det gick. Min bror frågar om han slog i huvudet hårt och han förklarar att han slog i som fan. Vi ger honom mobilerna och hjälper honom upp och han är helt vinglig och virrar runt och försöker få ner alla grejer i sin påse som det är hål i. Allt ramlar ur påsen så han stoppar det i sin vanliga och jag plockar upp det sista som åkt ut och ger honom. Han förklarar att han har epilepsi och måste ta sin medicin eftersom att han är på väg att få ett anfall. Vi hjälper honom till en låda som han kan sätta sig på och vila och sådär och ser till att allt är okej innan vi går vidare. Jag mår fortförande lite dåligt över detta, mår dåligt över att en del människor ska behöva stå ut med detta. Är detta en del människors vardag? Att bara ramla ihop mitt på gatan och slå sig ordentligt, för han måste fått en ordentlig hjärnskakning. Jag tycker att sådant här är så himla hemskt, för vad kan man göra åt saken ? Nej usch, jag har sånt medlidande och lider verkligen med dessa människor. Fy, stackarna!

Här kan ni läsa lite om epilepsi, jag blev nämligen nyfiken och ville veta vad det innebär så jag var tvungen att gå in och läsa nu när bror har åkt..

Jag hoppas att killen mår hyffsat nu, han lär ju ha en rejäl huvudvärk. Men som tur va så slog han inte upp ansiktet.


MVG

Hej kära läsare:). Idag har jag haft en riktigt slapp dag. Vi kom till skolan lite före halv nio då vi skulle börja, då blir vi utskällda av bibliotikarien för att inga 1:or och 2:or fick vara i skolan. Vad kan vi rå för, vi får IG om vi inte går dit o gör provet liksom? Vi gick sedan upp till vår mentors klassrum där vi hade vårat sista prov i ASH, Service&Försäljning. Gick bra, trots att jag inte riktigt pluggat. Efter lektionen så fick vi reda på betygen om vi stannade kvar. Jag hade MVG i allt och enligt henne så kan jag allt man behöver kunna för att vara frisör på salong.  Lämnade även in mina svar på frågorna till idrotten också, så nu är ALLT klart! Åh vad jag är stolt.




Arbetsmiljö MVG
Hantverksorientering MVG
Service MVG

Matte VG
Idrott G
Hantverkteknik A
VG (höstbetyg)
Datorkunskap MVG (höstbetyg)

fullt upp

Dagen har varit lång kan jag tala om för er. Jag var på salongen kl.10 där jag direkt skulle börja att folieslinga min handledares systerdotter. Det tog sin lilla tid kan jag tala om för er, super tjockt och långt för för en nybörjare. Enligt Yasmine(handledare) så var jag ändå väldigt snabb med tanke på att jag går i ettan. Vid 14 fick jag lunch, men inte kunde jag äta för det. Nej, jag skulle ner på stan för att hämta karaffer åt Monica så det fick jag göra på min lunch. Så jag fick inte i min mat förns kanske typ 15 eller något, väldigt hungrig med tanke på att frukosten åts kl.8.
Dagen har varit rolig. Jag var hemma vid typ 19 men det var det värt. Jag fick så otroligt mycket komplimanger och positiva kommentarer av alla tre frisörerna på salongen för mitt jobb med slingorna. Dom kallar mig proffs och var verkligen super imponderade. Precis som förra gången.



Yasmine frågade även om hon skulle fixa mitt hår nästa vecka, eftersom att vi diskuterade vad jag ska göra med det. Jag trivs ju verkligen inte i denna varma ton och känner mig inte bekväm i det. Så nu ska hon fixa det nästa vecka. Jag säger inte hur det ska bli, utan det får ni se när det är färdigt. På tisdag eller onsdag :)

Nu ska jag sova. Godnatt på er alla söta läsare. Måste dock påpeka att ni är riktigt dåliga på att kommentera!!

Fy fan vad jag är bra :)!!!

Ni alla som känner mig, ni vet hur mycket jag alltid har kämpat med matten och totalt hatat den. Det har alltid varit mitt "hatämne", mer än alla andra. Igår fick vi i varje fall reda på vad vi fick på nationella proven i matte. Jag trodde att hon sa fel när hon berättade att jag fått.... VG. Det trodde jag aldrig, men jag e verkligen överraskad och glad för det:).


Dagen

Idag hade vi en så himla meningslös dag kan jag tala om för er. Vi hade engelska och svenska, vilket tillsammans höll på i kanske 20min max. Sedan blev det gymmet med Sofia, fyfan vad vi är bra!!
Väl hemma så ringde jag och beställde tid till att göra ett friskintyg till Blidösundsbolaget som jag fick nästa onsdag, ringde även en salong och beställde en tid för Linda och mig på måndag. Vi ska göra en brasse, fy fan alltså. Det kommer göra ont, men det kommer att bli bra! :)


Haha



Tillägnat Sofia och Catrin ;)

Gårdagskvällens middag och spelning

Gårdagskvällen var, hmm, spännande haha. Drog ner på stan för att köpa strumpbyxor innan jag och Sofia mötte upp hennes 3 kompisar och snygging Catrin. Vi gick till Kungshallarna och åt innan vi drog vidare mot Söder och Kafe 44 tror jag det hette. Där vankades det spelning som Sofias vän Rebecca fick med oss på. Jag, Sofa och Catrin drog dock redan när förbandet spelade. Vi sitter på en bänk och typ 50cm ifrån oss springer en jättestor råtta. Där gick gränsen och vi sa hejdå till dom andra brudarna och drog. Vi kände inte för att skiljas åt riktigt då, så vi tog en promenad bort till Fjällgatan tror jag den hette där du har Stockholms vackraste utsikt. Där hade vi det jätte kul och mys innan vi gick till tunnelbanan i Slussen och skildes åt.


Inte riktigt ett ställe man skulle kunna hitta oss på liksom. Vi kände oss inte riktigt så hemma där och passade verkligen inte in. Haha


Älskar er tjejer. Vem kan skratta så mycket som vi gör, haha ?


Haha

Så fin bild



Mer bilder och text om kvällen läggs ut imorgon.
Tack Sofia och Catrin, även tack till Rebecca och hennes vänner.

Kvällens Linda



Yeah :)

God morgon :). Nu ska jag snart dra till idrotten, sista idrottslektionen i hela mitt liv. Lycka på hög nivå, för jag hatar idrotten man har i skolan!! Sen har vi en super håltimme, JIPPI!! Menmen..

 
Jag undrar vart sommaren tog vägen ? Tråkigt att det e dåligt väder idag. Men det är så den svenska sommaren är iofs.

RSS 2.0