På väg

Sitter just nu i bilen på väg upp till Säter. Vi ligger lite efter våran tidsplanering, men vi hinner ändå så det är lungt. Sitter och lyssnar på min iPod och dunkar högt. Stannade till i Uppsala för att köpa present till Vici som tog studenten idag. Planen var först att vi skulle på hennes utspring klockan 12 i Falun men hon sa sedan att vi lika gärna kunde komma på hennes mottagning klockan 16 hemma hos henne i Säter i stället, så det gör vi. Blir nog trevligt.

Vet inte om jag tycker att det ska bli kul att jobba, men jag tänker bara på pengarna. Michel är ju i varje fall med mig alla dagar jag jobbar, vi gör det tillsammans. Emelie, min äldsta vän, ska också jobba dessa två veckor så det blir ju super. Får hoppas att det blir en kul sommar.

Ny bikini

från Gina Tricot, 79:- del



hejdå Stockholm

Nu har jag sommarlov :D. Helt underbart alltså. Det tråkiga är att det är mitt sista sommarlov nu. Men men, njut Linda, njut.

Idag ska jag vara hos Sofia vid 10. Hon ska klippa mig och jag ska locka hennes hår samt göra ett sotöga på bruden. Efter det så åker jag till min kära pojkvän i Märsta och lämnar all min packning och umgås med honom. Klockan 19 ikväll så ska jag vara barnvakt på St:Eriksplan åt en liten sötnos. Klockan 22 slutar jag och beger mig till Michel igen. Så min dag är ganska fullbokad, något mer orkar jag inte med i varje fall.

Imorgon bär det av upp till Dalarna och Säter, tidigt tidigt. Victoria tar studenten så vi tänkte kolla på hennes utspring. Så nu Stockholm och mina vänner, ses vi inte fören den 27-28 juni. Klirr klirr i kassan.

Dagen innan skolavslutningen

God morgon. Har precis lagt på lite färg på mina ögonbryn som jag snart ska tvätta bort, skönt. Älskar att färga min ögonbryn riktigt mörkbruna så att jag slipper att måla dom. Idag ska jag som sagt fixa min tatuering, hoppas verkligen att den blir bra nu för jag är trött på detta. Michel ska följa med mig så det blir nog bra, han kan berätta för dom att det inte ska behöva gå till så här. Efter det så blir det bara mysdag. Skönt att bara ta det lungt. Dom enda planerna jag har idag är tatueringen och sedan klippa min bror ikväll. Har inte orkat klippa honom, han har bett mig 2månader men jag har ingen ork, men nu mutade han mig med 400kr så jag kunde inte tacka nej haha.

Hoppas att ni alla får en härligt dag :)

En stor favorit

Måste bara tipsa er om min absoluta favorit parfym. Den är så himla god alltså. Fräsh, somrig och lätt. Min pojkvän älskar den också, vilket är perfekt. Denna kommer verkligen att förknippas med mig.




Han har kommit

Imorse klockan 05.52 föddes en stor bebis vid namn Frank, min kusin. Äntligen är älskade Frank här, han har varit så efterlängtad. Fick en bild, och han är så otroligt söt lilla vännen.

Nog om bebisar, eller det är det inte heller, ska nämligen vara barnvakt idag åt en annan bebis. En 13 veckor gammal liten tjej som är ur söt. Efter det så ska jag träffa upp Michel och det blir myskväll. Blir kanoners!



Beställt :)

Floral Ruffle Dress SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM

Lace Cut Out Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM


Kalender


chill out

Dagen har varit väldigt lugn faktiskt, riktigt skön. Jag och Michel har gjort absolut ingenting, men det har vi nog behövt. Mer får göras imorgon.

Imorgon ska jag försöka träna, ev. träffa Jessica samt umgås med min fina pojkvän. Blir nog en härlig dag tror jag :).

Fredag

Sov hos Michel igår, var nämligen ledig idag. Så vaknade upp i Märsta med älsklingen tätt intill. Vid 12.15 åkte vi, med min bil, till Uppsala för att kolla när min älskade vän Bella tog studenten. Så himla underbart att få träffa henne igen, vi har inte setts på typ 1,5-2år. Hon var så vacker, så lycklig och SÅ värd sin student. Denna tjejen har verkligen kämpat hårt med plugget. Är stolt Bella!
Fortsatte dagen med att ta en tur på stan, köpte en kalender och ett till blockljus på Åhlens. Tog sedan bilen ut till Gränby då parkeringspengarna tog slut.

Dagen har varit super. Nu ska jag och Michel mysa och kolla film. Var på Coop för en stund sedan och handlade :).

 

ajaj i foten, trampade på en glasbiten.


Förorten

Haha nej men jag är i Märsta, det är i och för sig i förorten. Michel sitter och gör musik och jag lånar, eller ja "lånar", min rosa dator. Vi ska snart gå ut på en liten promenad runt gården typ. Imorgon är sista dagen på praktiken, riktigt skönt faktiskt. Slutar vid fyra imorgon och ska då möta upp älsklingen och vi ska shoppa lite innan vi åker till Universitetet och kollar på mamma när hon går(?) någon tävling, hon vägrar springa. Låter otroligt trist, så vi kanske hoppar det, men vi får se.


Michel, älskling, du är så söt när du sitter och skriver. Så söt när du säger texten högt för att höra om det fungerar eller om du ska ändra till något annat. Älskar dig <3

RSS 2.0