pengar rullar in som det ska..det går bra nu

Nu ska jag packa min väska inför helgen. Ska nämligen upp tidigt imorgon då jag ska vara på "arbetsintervju" kl.8.00 på Gärdet. Efter intervjun blir det direkt till skolan där jag har två lektioner. Sedan drar jag hem och hämtar min väska och åker till Michel. Helgen ska ju spenderas jobbandes uppe i Säter. Pengar is the shit.

Beställt

Har precis lagt in en beställning på h&ms webbshop. Blev lite prylar till mitt rum. Gardiner, kuddar, en korg och även en klänning till mig. Min säng kommer ju nästa vecka, så jag känner att jag vill ha lite nya och fräsha grejer alltså. Blir nog super bra.


Jobba hela nästa helg

När ca 90% av sveriges ungdomar kommer att supa och ha det gött underb Valborg, så ska jag och Michel slita och jobba skiten ur oss fredag-söndag uppe på hotellet. Känns bra att vi ska få tjäna lite pengar, börja spara till resa ev. skönt som fasiken. Kommer bli kanoners.


Nu är det vår och snart sommar

Helgen har varit helt underbar. Spenderade gårdagen först med pappa i stan, vi satt på Fridays i Kungsträdgården och åt lunch samt drack cider och öl i solen. Otroligt mysigt att få spendera lite kvalitets tid med älskade pappa. Vi åkte sedan hem och jag sprang ned i tvättstugan och tvättade rent alla mina kläder. På kvällskvisten efter maten så begav jag mig till min älskade pojkvän där jag spenderade kvällen och natten. Jag råkade göra misstaget att ta 4koffeintabletter för att jag inte skulle somna vid 22 så Michel fick handskas med en otroligt överpigg flickvän som hade svårt att somna. Tillslut så somnade jag i varje fall och vi vaknade vid 12.30. Under dagen har det inte hänt så mycket, vi städade lite innan vi tog en skön promenad i det underbara vädret till stationen. Jag åkte hem och älskling gick vidare till sin farmor.


Extreme make-over

 

Nu är jag ganska blond, dock ska det guldiga bort nu så är det perfekt. Saknar dock det mörk bruna haha.


Länge sedan

Har fått klagomål över att det inte uppdateras här, men händer så himla mycket just nu i mitt liv så jag orkar inte skriva här. Orkar inte och har inget att skriva, så ser ingen anledning till att tvinga mig till ännu mer måsten än vad jag redan har.

Min födelsedag var otroligt stressig, men sjukt värd när kvällen var slut. Verkligen TACK till Sofia, Alexandra och Catrin som åkte hem till mig och bakade och ordnade med allt när jag tatuerade mig. Ni anar inte hur tacksam jag är. Mycket folk kom och det var hur trevligt som helst. Så himla roligt att träffa sådant folk som man så sällan träffar, helt underbart. Jag fick även hälsa på min lilla kusin Frank som ligger i min mosters mage som sparkade några gånger till mig, längtar till det är min tur.
Fick otroligt mycket fina presenter alltså. Morgonen började med att mina fina vänner Sofia och Alexandra kom och plingade på dörren med sång, tårta och presenter. Underbara 18-års dag :).


3 dagar kvar

Nu är det inte alls många dagar kvar tills lilla jag fyller 18år. Helt sjukt alltså. Tiden går så fort verkligen. Imorgon har jag och Michel månadsdag, på onsdag ska jag ut med familjen på resturang och äta för att fira och på torsdag fyller jag år och då är det födelsedagsfika. Jag har även beställt tid för tatuering klockan 16.00 på torsdag, och 18.00 kommer gästerna haha. Tur att mina tjejer är så underbara att dom ska åka hit och hjälpa mig att fixa så kommer jag när tatueringen är klar. Blir super.



hemsk historia

Ligger i min säng just nu och kollar på Efterlyst. Nyss så handlade det om en 19åriga Emma från Kristianstad som 15 november förra året blev så grovt misshandlad av sin ex-pojkvän att hon aldrig någonsin kommer att bli den samma som hon var. Hon blev så misshandlad att hennes liv hade varit slut om hjälpen kom 2sekunder senare än vad den gjorde. Idag har Emma vaknat från sin koma som hon legat i och kan inte prata, hon kan bara gå 10m med rullator. Hon kommer aldrig att bli återställd.

Det här gjorde mig så otroligt ledsen att höra. Har tidigare läst och hört lite om detta redan men inte så här detaljerat och utförligt. Detta är så hemskt, helt sjukt, jag förstår inte att en människa kan göra något sådant. Jag blir verkligen rädd för människor när jag hör sådana här historier. Det här kan hända vem som helst, du har ingen aning. Jag hoppas och tror på Emma. Jag hoppas att Emma blir så återställd hon kan bli, hoppas att hon verkligen kämpar på. Det finns de människor som är otroligt dåliga, som kan kämpa sig upp något otroligt mycket och få tillbaka sitt liv och det hoppas jag att Emma kan göra till viss del. Usch jag mår så dåligt när jag tänker på detta.


Blommiga shorts


99:-, bikbok


9 dagar kvar

Idag har jag följt med Emelie och hennes kusin till Stinsen för lite shopping. Har aldrig varit där förut, så det var super roligt. Jag har dock kommit på att jag inte riktigt tycker om gallerior. Jag gillar när man får gå ut och in i affärer och får frisk luft mellan varje affär. Det känns mycket trevligare tycker jag. Men Stinsen var helt okej, mycket affärer så det var ju roligt. Tillät mig till och med att köpa ett par saker. Blev ett par shorts som jag slänger upp en bild på samt ett par jeansleggings som jag inte har bild på ännu. Himla härligt att kunna ha barnstorlekar. Leggingsen hittade jag nämligen på barnavdelningen, billigt och bra. Blev sedan lunch på Subway där jag charmade till mig en gratis liten chipspåse haha. En super trevlig dag måste jag säga. Tack Emelie och Tony för dagen.

Dessa ska jag beställa

 

från h&m

 

Ska beställa två kuddfodral och kuddar att ha i min nya säng när den kommer och även dessa gardiner som kommer att passa så bra i mitt rum. Kommer att bli så otroligt fint.


11 dagar kvar

Ligger i Michels säng nu, han är i studion med en vän och spelar in musik. Jag ska snart åka hem, får se om Michel kommer efter ikväll och sover hos mig eller om han sover hemma. Vi vaknade sent idag, klockan ett nämare bestämt, så har inte hunnit med så mycket idag. Har i varje fall hunnit att klippa Michels mamma, hon blev jätte nöjd vilket var skönt. Har nämligen inte klippt någon sådan frisyr tidigare så det var roligt.

Nej nu ska jag börja packa ihop mina saker och snart åka. Är sugen på att shoppa eller något, men måste hålla hårt i mina pengar hehe.


måste få någon ordning på mitt hår, det e för varm färg alltså.


Sängköp

Ligger just nu med huvudet på en spikkudde. Michel har nämligen tagit hit sin spikmatta och spikkudde så att jag kan använda det när jag vill. Han tkr att jag e för seg på att köpa en egen och han tkr synd om mig som har migrän nästan varje dag. Han är så underbar han.
Kom hem från Barkarby för ungefär 1,5h sedan. Vi var på Sova och beställde en ny säng till mig nämligen. Nu när jag har Michel så är en 105cm säng för liten så nu har vi beställt en 140cm säng till mig. Jätte skönt, och den är jätte fin. Efter besöket på Sova så passade vi på att äta på Ikea och sedan så övningskörde jag. Skit roligt är det och bra gick det.

Nu ska jag åka till min fina pojkvän :). Hejdå

påsklov

Sitter just nu hos Michel och blir tvingad till att lyssna på hans beat. Kom precis hit, vi fick skjuts hit av pappa. Planerna med att vi skulle åkt med pappa ner till jönköping imorse ändrades. Michel har nämligen hjärnskakning tror vi efter en hemsk natt som jag helst vill glömma, så han behöver vila. Vi sov istället hela morgonen, jag gick upp vid 11 och duschade. Bakade sedan scones och dukade fram en rejäl frukost och gick och väckte Michel.

I eftermiddag/ ikväll så ska vi till Michels farmor med hans familj och äta middag. Det ska bli trevligt. Efter det så tar jag pendeln hem för att spendera lite tid själv. Kanske får städa mitt rum efter stökpellen.:P

RSS 2.0