halloj

Onsdag idag, har som sagt varit ledig. Inte hänt så himla mycket faktiskt. Vaknade vid 11 och hoppade snabbt in i duschen. Tjugo minuter senare så kom Linda för att ha lite mystajm innan hon åkte med bussen till götet. Vi lagade mat, eller lagade och lagade, men pasta med köttfärssås blev det i varje fall. Satt och snackade lite skit innan hon var tvungena att åka. Kul att träffa tokfian.

Senare ikväll kommer Michel tillbaka hit för att sova med mig, han är hemma och städar, duschar och hämtar kläder. Imorgon ska jag klippa moster i skolan och sedan hem och gosa med prinsen. Ska väl kanske smått fira att det är lov för mig. Får se om vi kommer i säng tidigt då, vilket vi skulle behöva eftersom att vi ska upp kl.4-5 på morgonen på fredag. Vi ska till Jönköping med pappa och kolla på bilar, haha, inte riktigt våran grej men vi gör det för pappas skull. Kan nog bli skoj, jag har ju med mig prinsen.

Tisdag

Har precis vaknat nu. Sov från 15-16 till nu 18. Är dock fortförande lika trött, men bara att gå upp snart. Michel har varit iväg och träffat en vän, så han är på väg tillbaka nu. När han kommer måste vi nog handla tror jag och sedan ska vi äta och kolla på film. Blir verkligen en lugn kväll, orkar ingenting alltså. Imorgon är jag ledig från praktiken för ingen jobbar, så jag ska tvinga Michel till läkaren och så där. Får se lite vad som händer.


bjuder på en linda plutt bild, från 07


måndag

Sov otroligt dåligt i natt utan min kärlek, helt galet alltså. Vaknade klockan nio och klev upp. Låg hela natten och bara snurrade, vaknade och hade inte någon ro. Han kommer snart hit så jag får sova med prinsen inatt, underbart.
Idag i skolan så hade vi först redovisning, muntlig, "Språkliga iakttagelser på APU salong" som gick jätte bra. Sedan hade vi en lång rast, typ 1h, så vi satte oss i chillrummet och åt mellis. Klockan två började våran make-up lektion där vi idag fick göra en klassisk svart sotning, a smokey eye. Sofia gjorde på mig och jag på henne. Otroligt roligt, älskar att arbeta med smink. Vi blev super snygga, även om Sofia inte gillade nyansen på skuggan. Jag provade sedan rött läppstift, såg för jävligt ut rent ut sagt. Alla skrattade, men jag förstår dom. När jag släppte ut håret här hemma så blev det mycket bättre.


arton dagar kvar

Dagen började med att jag vaknade upp med Michel här hemma hos mig. Fick en aning panik när jag insåg att min mobil inte var inställd på sommartid, men som tur var så vaknade min kropp rätt tid ändå (när jag skulle vakna alltså). Sminkade mig och klädde på mig för att sedan väcka älsklingen. Vi tog pendeln tillsammans mot Sollentuna. I Sollentuna så mötte jag upp Linda och Michel åkte efter att han köpt (läs:jag) en dricka vidare hem till Märsta. Jag och Linda, som inte setts på länge strosade runt lite i Sollentuna centrum, åt och sådär. Insåg hur jag verkligen inte längre orkar handla. Eller iofs så hade jag inte pengar och då är det inte speciellt roligt att gå i affärer, men blev total slut efter bara ett par timmar. Vi hade i varje fall det super mysigt och roligt, kanon. Vi skiljdes vid pendeln för att åka åt varsitt håll hemåt. Nu är jag och har varit hemma ett tag och tänkte snart kolla klart på The notebook som jag och Michel kollade på inatt, men jag somnade som vanligt.



Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop.

Kärlek är det bästa som finns. Michel är den bästa och jag mår så bra med honom, jag har allt nu. Kommer aldrig glömma stunden när du sa de tre orden första gången till mig i fredags, när vi sa det till varandra. Jag älskar min prins. <3

jag älskar dig Michel


Ny hårfärg och kortare hår

snart blir det mer slingor, får se hur långt jag går =)


Länge sedan

Nu var det länge sedan som jag bloggade, har verkligen inte haft ork. Händer inte så himla mycket i mitt liv just nu, är så trött på livet. Skolan är pest, snön e pest, vädret e pest när det snöar titt som tätt, mycket är verkligen pest nu. Något som verkligen inte är pest är i varje fall min älskling, Michel, han lyser upp mina dagar. Så himla skönt att umgås mycket med honom nu, har ju ingen ork till något och med honom känns allt så lätt och avslappnat. Jag kan vara med honom och bara ligga och sova, vila eller liksom bara vara tyst. Det är tusen värt att ha honom. Känns så bra, kan verkligen slappna av med honom och släppa grejer som jag har väldigt svårt att släppa och det behöver jag.

Nu blev detta ett väldigt tråkigt blogginlägg, men så är det just nu. Kvällen kommer att spenderas hemma med pojkvännen. Imorgon ska jag för första gången övningsköra med min far, väldigt läskigt men ska bli otroligt roligt.

Håll utkik här inom den närmaste framtiden. Jag och två vänner, Sofia och Alexandra, kommer att starta ett UF företag och ni kommer att få läsa mer om det snart. Vi ska starta en blogg t.ex, men vill inte avslöja för mycket men jag tror att detta kommer att bli bra:).

Vacker låt

Inte för att den har något att göra med hur jag mår eller så, så tro inte fel. Tycker bara att låten var otroligt vacker så jag ville dela med mig. Texten stämmer ju så bra också. Ensam är inte stark, man behöver människor omkring sig som stöttar.



"Vem sa att ensam är stark
Ensam är svag
Om ingen finns där när korthuset
Ark efter ark, faller som blad
Mot marken som tyst tiger still
Lyckan den kommer
Och den går som den vill"


Sjuklingen

Ligger i sängen och väntar på att Lasse ska komma med pizza. Blev det idag för jag orkar inte röra en fena, är så slut i kroppen. Hatar verkligen att vara sjuk alltså, ni anar inte. Tänkte snart ta på mig pyjamas och läsa lite i en bok Michel ville att jag skulle läsa, "Du äger" av Mia Törnblad. Hon är så duktig, och man måste verkligen berätta för sig själv varje dag att du själv äger. Det glömmer nog de flesta faktiskt, men jag är ganska bra på det. Ska bli kul att läsa den i varje fall. Något tråkigt är att jag egentligen skulle vara hos min prins nu, men båda han och jag mår inte speciellt bra, sjuklingar. Ska i stället åka till honom till tolv imorgon. Jobbigt att sova ifrån varandra bara.


Lagar mat

Håller just nu på att laga mat, väntar bara på riset nu. Blir renskavsgryta/röra och kokt ris, otroligt gott hoppas jag på. Var ett tag sedan som jag lagade riktigt mat. Nu pep precis klockan så ska ta och äta.


Sjukling igen

Sitter just nu i min säng och äter apelsin och dricker vatten, otroligt gott. Jag har lyckats blivit sjuk ännu en gång och är därför hemma från praktiken. Går jag dit så smittar jag min handledare och det är inte okej för hon är så stressad och har så mycket och har inte tid att bli sjuk.
Sov hos min kära pojkvän i natt så vaknade upp där. Han hade dock haft sån svår astma inatt att han inte vågade somna i och med att han kanske inte kunde fått luft i sömnen isåfall, så jag vaknade till några gånger och var orolig. Klockan nio kom han in och väckte mig, en liten sjukling och 10min senare kom han upp med frukost på sängen, underbart. Vid tio gick vi mot bussen för att åka till stationen, han gick av i centrum och jag vid station för att åka vidare in mot stan. Väl på pendeln så sms:ade jag min handledare och vi bestämde lite senare att jag skulle åka hem och vila. Träffade på Sofia en stund och väntade på hennes praktik i väntan på svar från Yasmine, trevligt trevligt. På väg hem så köpte jag som sagt apelsiner, nässpray och treo. Nu börjar uppdrag "Bli frisk". Måste verkligen jobba upp mitt immunförsvar, är ju sjuk konstant verkligen, och det är inte kul. Så apelsin och massa C-vitamin samt varma kläder. Får se hur det går, när nästa förkylning kommer.


Någon som är sugen ?

Jag klickade ju som sagt hem dessa skorna från h&m för någon vecka sedan och fick hem dom nu idag. Nu är det så att jag tycker att dom är för stora, skulle tagit storlek 36. Vill någon köpa dessa? annars så skickar jag tillbaka dom nämligen. så svara inom 2-3dagar annars skickar jag tillbaka dom :).



storlek 37, 190:- ?


13 mars = Kärlek

Helgen kan jag sammanfatta i ett ord, underbar. Har haft det underbart med Michel. Nu är vi officiellt tillsammans.
Vi har ätit gott, pratat, kollat film och bara spenderat tid med varandra. Att alla där uppe gillade honom så mycket glädjer mig också. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är trött så min hjärna är på stand-by. Ska sova nu strax, får se hur det går. Har ju sovit med M' nästan varje natt i två veckor tror jag, så detta blir ju väldigt svårt att somna själv inatt.


Michel & Linda


13 mars

Ligger just nu i sängen uppe på hotellet med datorn. Lånar Michels mobila bredband medans han sover lite. Vi ska dock gå upp snart för att ta en promenad och gå till apoteket. Jag ska senare i eftermiddag fixa Monicas hår och make-up inför Säters nobell-middag. Vi får se hur frisyren blir, men den blir nog super bra. Ikväll blir det middag och sedan Melodifestivalen, vi måste ladda upp med snacks. Är sjukt sugen på blåbärspaj haha.

Gårdagen var otroligt mysig, trots att jag och Michel fick hoppa in och jobba 1h precis när vi kom upp. Det var panik så vi ställde upp. Vi var ju trots allt lediga resten av kvällen. Åt god mat, gick "husesyn" och hade det allmänt trevligt bara. Vici kom in och hälsade, super roligt, ännu roligare att du även jobbar ikväll. Tummen upp.

Nu ska jag snart få liv i sötnosen haha. Han höll på att somna vid frukosten :P.


Nattetid

Tänkte passa på att skriva lite här nu så att jag håller mig vaken. Jag ska nämligen åka och möta min älskling i Årstaberg om 30min. Han tog lite väl lång tid på sig hemma och packa, så han kommer nu rätt sent, men men. Det blir i varje fall att typ somna direkt när han kommer för jag är super trött. Brukar inte riktigt bli att man somnar när man ska iofs, men det blir nog bra. Underbart att jag får sova nu 3:e natten i rad med min kära, det kallar jag underbart och ren lycka. Nej nu måste jag börja klä på mig vaarmt.

Tjingeling. Imorgon bär det av upp till Säter med kärleken. Det blir la gött det.


bjuder på en gammal bild från högstadiet, haha


ge mig denna snälla när jag fyller 18

Kolla vilken underbar rygg alltså


solens strålar, underbart

Min kärlek är på väg mot mig nu, så jag ska hoppa in i duschen så att det är gjort till han är här. Mys mys. Vi var på resturang med min far igår kväll också, var super mysigt och trevligt. Första gången Michel och pappa träffades, och det gick över förväntan. Otroligt skönt att dom går ihop så bra som dom gör. Blev även bestämt att Michel ska med upp till hotellet nästa helg också då pappa fyller år. Pappa bjöd med honom och han tackade ja, otroligt roligt för mig som får gosen med mig.

Nej.. duschen var det ja.


Myshelg

Helgen har varit jätte härlig, ett bra slut på lovet helt enkelt. I fredags så kom pappa hit och vi åt pizza och pratade vilket verkligen behövdes. I Lördags så åkte jag och far ned på stan för lite shopping och lunch. Blev en kofta till mig samt ett par underställs byxor som jag fick av pappa. Hade super trevligt. Åt kina-buffé, gick i affärer och pratade av oss. Så skönt att få some time with daddy. På kvällen åkte jag till Michel för mys och filmkväll/natt. Åt choklad och hade det bra. Somnade runt fem, så var inte så hemskt pigg väl vid halv elva när Michel bestämde sig för att gå upp och kolla klart på filmen som vi somnade till. Vid halv tolv-tolv så gick jag i varje fall upp när Emelie ringde och meddelade att hon skulle till sina kusiner som bor precis bredvid Michel. Så jag gick ut för att säga hej till henne, hennes pojkvän och mamma. Super kul att träffa henne och Kristians lilla valp, as söt.
Vid ett-två så tog jag och Michel en promenad ned mot stationen och Ica för att handla med lite snacks innan vi satte oss på pendeln för att åka in mot stan och titta på bio. Vi hann helt perfekt till bion som var otroligt rolig. Farsan såg vi, kan jag varmt rekomendera. Jag skrattade mig igenom i princip hela filmen. Jätte bra.


vi köpte bokstavskakor och jag lekte lite..tog ett tag och hitta H, vi letade som dårar. C hade vi ätit upp också så vi jag fick fixa ett G till C


Dagens outfit



den vill inte vrida sig så ah. ute blir det kofta, pälsväst och några skor. har även 2armband till på mig


Underbar klänning

Elise Ryan Lace Dress SEK 389, Elise Ryan - NELLY.COM

Denna klänning från nelly.com skulle jag verkligen inte tacka nej till. Den är från Elise Ryan och kostar bara runt 400kr. Hade jag haft pengar så hade jag på en gång klickat hem den.


Tuffa alltså




Sommarskor

Har glömt att tala om att ja lagt till dess skor till min beställning på h&ms hemsida. Så dom och jeansshortsen kommer vecka 10 nu. Yeeah.


Någon som är sugen?

Jag har insett att min fusk skinnjacka jag köpte i höstas inte längre sitter som den ska, så jag tänkte sälja den om någon är sugen? Jag vill att den ska sitta tajt och det gör den inte, väldigt stor över brösten då dom har minskat rejält.


Så.. är du sugen ? 250 kr hade jag tänkt. Den är som ny tycker jag nog ändå.
Storlek 40 (M)


Godmorgon

Ska snart åka ned mot stan för att träffa upp Sofia. Gå runt lite på stan och kika. Jag hoppas för gudarna att jag inte hittar något som jag vill köpa för jag har inte råd alls. Så kom ihåg nu Linda, håll i pengarna.

Ikväll eller eftermiddag ska jag ev. träffa Michel och gå på bio med honom :). Mysmys


Mys och Ikea

Gårdags kvällen och natten spenderades hos Michel i Märsta. Bestämde vid halv åtta att jag skulle komma för han kunde smita från hans brors flickväns födelsedagsfirande. Helt underbart att få somna med sin prins. Vi tittade på film, pratade och har bara tagit det lungt och inte stressat om något. Otroligt skönt att bara få ta det otroligt lungt och inte behöva tänka på tid osv. Det är så man ska ha det på lov enligt mig. Idag så tog vi båda bussen från honom 15.34 och jag hoppade av i Väsby medans älskligen åkte vidare. Jag mötte min far vid 16.20 för att åka till Ikea där jag skulle titta på schäslong till mitt rum. Har nämligen insett att jag ska ställa upp barstolen och barbordet på vinden och köpa en schäslong att ha där och sitta i stället. Hittade en riktig godbit alltså. Får se om det blir den, ska kolla på Mio också innan jag bestämmer mig. Men det blir super tror jag.


Hp Pavillion 6505eo

Igår kväll beställde jag batteri och laddare till min gamla älskade HP dator som jag har bestämt mig för att börja använda igen. Får ju nämligen problem med nacken av den här pyttelilla för man måste böja nacken så otroligt. Så detta ska bli skönt. Älskar min HP dator också och har verkligen saknat den så jag längtar så mkt.


Pricktest

Jag har ju som sagt gjort allergitest idag och nu vet jag mina allerigier typ. Är allergisk mot alla pälsdjur, väldigt allergisk. Jag är även väldigt allergisk mot Björk, lite mot timotej och ganska mycket allergisk mot mögel. Så nu gäller det att undvika dessa grejer. Mår skit dåligt, har typ feberfrossa nästan och jätte hängig. Tror att det kan vara tack vare att dom fått in alla grejer jag är allergisk mot i min kropp.. det kan ju inte vara bra. Bio med Michel får vänta till en annan dag, jag mår ju som sagt inte bra plus att han hade glömt att hans brors flickvän fyller år så han skulle dit. Det var mysigt att få pussa på honom en stund idag ialf :).

Nu.. håller på att laga middag.




det kliade så otrooligt mycket. dom små "myggbetten/bölderna" visar att jag är allergisk


Nya jackan


Första dagen på lovet

Nu har jag lov, helt underbart. Ska verkligen passa på att sova nu på lovet och bara ta det lungt och träffa vänner. Måste boka körlektioner också, måste ju ta körkortet bläää. Håller på att laga lite lunch nu, ska nämligen till läkaren klockan två. Ska göra ett pricktest och kolla allergierna mina. Tur att Michel följer med, klarar inte av blod och nålar så han ska hålla min hand haha. Efter det så ska vi bara ta det lungt innan vi ikväll ska gå på bio. Super mysig dag :).

Vad ska ni göra idag och på lovet?


RSS 2.0