Dagen

Började som sagt min dag idag med träning. Först löpning med moster 7.30 samt gym med Sofia 10.00. Gick super bra på gymmet faktiskt, så himla skönt att verkligen ta ut sig tycker jag. Efter gymmet drog vi en äkta take away lunch, åt till och med på väg. Vi fixade snabbt med att plussa våra SL kort innan vi drog till skolan. I skolan hade vi svenska B, och jag säger bara en sak, SJUKT skum lärare. Kan inte beskriva henne med ord, hon måste upplevas. Fy fan! Slutade ialf skoldagen med fördjupning klippning som var riktigt roligt, svårt men kul. Det gick väldigt bra för mig!



Efter skolan så var jag en ängel och följde med Sofia och handlade. Bar hem den tyngsta påsen till och med åt henne ;). Stannade en stund och fick middag och träffa hennes familj. Är kär i hennes småbröder. Är ju faktiskt Ludwigs bästa vän har jag fått veta idag eftersom att han berättade det haha. Sötnosen!

Dagens köp


var i stort behov av ny mascara, och denna älskar jag!


Höstjacka

Jag har ingne aning om vad jag vill ha för höstjacka. Vill ju helst ha någon som man kan ha typ min stora tubhalsduk till eftersom att jag älskar att burra in mig i en stor halsduk när det är ruggigt. Har ni några tips så tar jag gärna dom :)

Träning

Löpningen gick inte något vidare, eller med tanke på noll träning i sommar så får jag väl va hyffsat nöjd. Efter min astmaatack så gick vi sista ialf. Nu måste jag springa iväg till bussen för nu blir det gym! :)

Nu jävlar

Klockan är strax 07.20 vilket betyder att jag är uppe betydligt tidigare än vad jag egentligen behöver med tanke på att jag börjar runt 12. Orsaken till detta är att jag ska ut och springa om 15min med min moster. Jag måste verkligen komma igång, så det är därför jag kör så tidigt. Det är svårt att komma igång helt själv, så jag och min moster brukar köra tsm.



Vi hörs igen om 1h kanske. Då kan jag lova er att jag kommer att vara slutkörd. Sedan äre bara att vila en stund innan jag drar till gymmet. Fick med mig Sofia, så detta blir en bra dag :).

Motionering

Nu är jag i full fart med att få ut lilla bakis-Matilda. Vissa av oss människor har ju nämligen åldern inne så att vi får gå ut. Men jag är faktiskt snart ifall dig snorunge ;). Nu hoppas jag bara att hon inte bangar, I need some air och jag vill inte gå själv. Såå, Matilda ;);)


söndag igen, vilken innebär ny skolvecka imorgon

Hej små sötnosar, eller godmorgon snarare. Har ni sovit gott? Det har i varje fall jag gjort. Var helt slut igårkväll efter dagen. Storhandlade ju med pappa, ordnade med att frysa in mat och sånt och lagade middag samt storstädade hela mitt rum. Jag både dammsög och torkade golven, och att jag torkar golven händer typ aldrig. Skönt att ha ett rent rum, och super skönt att somna i en renbäddad säng. Saknade dock ett täcke (sover med två duntäcken) eftersom att pappa tvättade åt mig eftersom att jag gjorde allt annat, och när han manglade mitt ena påslakan så lyckades han få fast det i mangeln och han fick inte ut det. Så det sitter fast nere i tvättstugan, vilket betyder att jag måste köpa ett nytt påslakan haha.

Vad ska ni alla göra idag då? Jag ska kanske ut och springa, om jag hinner göra det innan jag och Matilda ska dra en promenad :). Vi får se hur allt blir, men någon form av träning MÅSTE jag ha!


Jag är med och tävlar

HelloNickis blogg kan ni just nu vinna en behandling på SalongC i Stockholm. Du får välja mellan en braziliansk vax(åh vad jag vill köra igen?) eller en ögonfranspermanent inkl. färgning :). Så passa nu på att vara med.


Nyheter






Godmorgon

Nu har jag precis vaknat, eller mer insett att jag inte kan sova längre. Hade gärna sovit till typ 10-11 eftersom att jag kom i säng runt 2 inatt. Men men, man kan inte alltid få som man vill. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och duscha och tvätta håret och sedan äta frukost. Måste även skriva klart min inköpslista också, vi ska ju storhandla åt mig idag. Så det måste ordnas, men den är halvklar.


La Bar

Nu ska jag strax fixa mig lite. Pappa kom nyss in i mitt rum och berättade att vi ska gå upp till en resturang här där vi bor vid halv nio för att äta middag. Mysigt. Skönt att få umgås lite med pappa då och då. Imorgon ska vi t.ex storhandla och tvätta. Tråkigt, men måste göras.

en väldigt vacker bild på mig faktiskt om jag får säga det själv

Shopping



Fick denna söta koftan av pappa :). Från GinaTricot. (den är lite mullvadsgrå nästan)

Dagens inköp, än så länge



Var tvungen att springa in på h&m imorse innan skolan för jag hade glömt örhängen, jag känner mig så naken utan något i öronen. Så det blev dessa! 29:- /st tror jag att det kostade.

Kort lektion

Lektionen kändes riktigt ovärd. Vi började kl.11.40 och slutade kl.12.00. Vi hade alltså en 20min lektion då vi fick ett par papper och även kolla på en råskum film med Kalle Schulman som jag inte riktigt förstod meningen med. Men skönt att i varje fall få en riktigt kort dag. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma så att vi kan börja med allt som vi ska hinna med.


åh vad jag är sugen!

God morgon

Nu ska jag snart dra hemifrån. Måste ju till Kungsholmen innan skolan för att hämta det där j*vla pappret. Kul att behöva åka så långt bort från skolan för att sedan åka tillbaka haha. Men men.

Ha en bra dag alla :)

Mot sängen

Jag ska faktiskt ta och lägga mig och sova nu hade jag tänkt. Min kropp är helt slut efter dagen. Har ju haft sån hemsk migrän, det värsta jag varit med om. Fick den runt 12, men var tvungen att vara på lektionen eftersom att den var så viktig. Verkligen hemskt när vissa skriker som idioter, lampan som lyser så att man får sitta och hålla för munnen för att inte kräkas under några timmar. Huvudet värkte och allt höll på att komma upp och jag var så svag. Direkt när jag kom hem så släckte jag rummet, drog ner persiennerna, tog en eaze och en alvedon, blötte en handduk med iskallt vatten och la mig i sängen med den över ögonen och pannan och somnade in. Vaknade vid 19 och mådde hyffsat, men känner att jag måste lägga mig typ nu så att jag mår bra imorgon. Får kanske använda mina glasögon imorgon så att jag slipper samma visa imorgon med.


saknarsaknarsaknar!


godnatt :).

Morgondagens alla sysslor

Ligger i min gästsäng just nu, för jag hatar att lägga mig för att sova i en varm säng. Har precis skrivit in lite lektioner och sådär i min kalender så att jag ska ha lite koll. Tycker att det är väldigt roligt att organisera, se till att allt är uppskrivet för att ha det där, känns så himla tryggt. Man känner sig så ordningsam och duktig när man har gjort något sånt.

Imorgon har vi bara en lektion, kommer inte ihåg vad det var men något som har med företagande att göra tror jag att det var i varje fall. Krånglig förkortning som jag inte riktigt förstår nämligen. Vi börjar 11.40 och slutar 12.40, så en väldigt skön dag. Jag måste dock förbi min salong på Kungsholmen innan skolan för att hämta pappret med min närvaro från igår innan jag åker till skolan. Snacka om omväg, men jag måste.
Efter skolan och allt imorgon så ska jag göra massor med ärenden med pappa.
• Måste fixa linser så att jag slipper ha samma migrän som jag fått stå ut med idag.
• Gå till tandläkaren jag ska börja gå till som tydligen ligger vid Stureplan och fixa med papperna.
• Köpa en rosa mixer och en handsfree till min telefon.
• Orna pluskort.
• Ordna upp så att jag får en egen internet-bank.
• Storhandla

Jag har ingen som helst aning om hur vi ska hinna med allt detta. Men vi får väl göra en del på lördag annars. Det blir nog superbra!


Pizza

Här har ni receptet till LCHF pizzan som jag gjorde för några dagar sedan.

Älskade schema



Jag måste bara säga att jag älskar mitt schema! Tänk er att vara van att gå ca.9-16 varje dag i ettan, och nu får vi detta. Detta är verkligen för bra för att vara sann. Alla säger även att det  blir skönare i trean och ännu mindre att göra, men hur mycket mindre kan man ha? haha.

God morgon

Har ni alla sovit gott? Jag har sovit hyffsat bra, bara haft ont i magen. Har precis sminkat klart mig och klätt på mig. Kom precis på att jag inte har något batteri på min iPod, panik! Måste ju snart dra, så hoppas att jag får lite batteri nu snabbt som räcker till gullmars.

Nu måste jag springa och fixa det sista!

Ugg




Vet inte om jag ska köpa eller inte? Äkta såklart.

Dagen

Idag fick vi vårat schema, vilket var riktigt skönt att ha. Måste berätta att detta är för bra för att vara sant. Men vågar inte ta ut min lycka förns vi får det fullständiga om 3 veckor eftersom att vi har ett tillfälligt nu under tiden för att se om ändringar behövs. En lektion på fredagar är ju helt okej om vi säger så, 11.40 - 12.40. Toppen!



Efter skolan idag, vilket var vid kanske 11.15 (eller vad var den?) så drog jag, Catrin och Sofia ner på stan för shopping, lunch och fika. Sofia skulle införskaffa sig jeansleggings, byxor till jobbet och strumpbyxor. Vi gick runt i lite affärer och letade. Catrin hittade en tunika som hon vill ha, jag hittade mycket fint som jag vill ha osv. Väl på Gina Tricot när Sofia provar kläder och jag och Catrin går och kollar runt så säger plötsligt Catti " Men där är ju Bretty" jag: vem är det? c: kissies kompis. Jag kollar dit och ser bara en blondins bakhuvud vilket ja tkr är likt pissie själv. "Men det där är väl kissie, eller catrin?" hon vänder sig om och det är hon. Riktigt plastig och man förstod verkligen hur mycket hon måste älska PS. Tycker bara att hon är för mycket, helt enkelt pinsam och patetisk.



När Sofia var klar så gick vi efter många om och men till Kungshallen och åt. Mycket mat, väldigt mätta tjejer men trots det tävlandes om vem som kunde äta upp sina 3 sista kycklingbitar fortast. Jag hade störst bitar, men vann trots det. Ni vet ju jag och tävling. På väg därifrån, man kände sig som en spyfärdig jag vet inte vad, så halkar jag på bea sås. Tittar bak och ser då precis hur Sofia ramlar pga detta, hon ramlar alltså i beasås mitt i Kungshallen. Jag och Catrin börjar tokskratta. Väldigt roligt, men stackars Fiffi!



Allt slutade på Waynes uppe vid Bobbys hårstudio. Catrins vän Leslie kom och vi hade det super trevligt. Såg en del kändisar också. Orup, Top Model Maja och någon från du är vad du äter.

Tack för dagen :)

Sommarlovet 09

Alla har ju gjort någon slags sammanfattning om sitt sommarlov, så jag tänkte, varför inte?

Juni


"För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten.. fy fan vad vi är bra" , nej vänta lite, slutade ju faktiskt bara ettan. Men sommarlovet började i varje fall. Jag var riktigt jävla happy över detta, även Sofia och Alexandra som följde med hem till mig efter avslutningen där vi firade oss själva med vin, cider och massa gottigheter. Kvällen avslutades med middag på resturang med Catrin och Vanessa.



Som ni säkert vet så började mina jobbveckor uppe på hotellet. Första veckan, vecka 26, så  jobbade jag 74h på 7 dagar och jag var slut. Mitt liv sög där uppe, det enda bra var att jag kom nära söta lilla Vici (som iofs är äldre än mig). Här spenderade jag 4veckor av mitt lov och tjänat en hel del cash.



Jag var i skärgården med två av mina mostrar, min morbror och ena mosters kille. Verkligen super mysigt att åka ut med moster+hennes killes båt efter en heldag i skärgården med Peggys och min båt i sällskap med moster, morbror, hans tjej plus hennes dotter. Super mysiga dagar.

Juli


Jag sydde 7-8 kjolar som hela crewet uppe på hotellet skulle servera i under Nostalgi-veckan i Säter


     



Åkte till Göteborg med min bästa vän, helt själva. Det var nog det roligaste som hände denna sommaren. En bästa vän, första klass tåg, hotell i hamnen. Ja dessa dagar va så himla mysiga. Trots regnet så hade vi det bra, inget stoppar oss som vi säger. Liseberg i spöregn med vattenpölar upp till vaden var ju bara att hoppa i och passa på. Tack för dagarna hjärtat. Nästa år kör vi en roadtrip!



Träffade min efterlängtade M' som hade varit så saknar. Lycka! ♥

Augusti



Träffade lilla busfian, min älskade kusin Filippa. Hon är saknad och älskad av oss alla. Fick se och höra hennes talanger. Tre år och kan dansa bättre än mig och många vänner, en sångerska och entertainer är hon verkligen alltså!



Kryssning, Åland - Stockholm, med mamma.


 



 



Lillyran blev det. Någon slags gratisfestival som Sofias kompis ville ha med oss till. Så dit drog vi, där vi drack vin, grillade, pratade, lyssnade på musik, solade och hade det super trevligt. Fick även se godbitarna Lorentz & M.Sakarias, även om nån idiot förstörde allt genom att kasta upp en flaska på scenen.

 



Mys med brudarna under ung08. Vi skippade dock ung08 med tanke på att genomsnittsåldern var ca.14-15 och det stod fjortis över hela dom, även om dom bytt ut just det orden mot "SL" och "comviq". Väldigt mysigt att få umgås med brudarna.



Spenderade bland den sista dagen med Sofia och Alexandra i Norrtälje i A's pojkvän Jockes lägenhet. Mycket mysigt!




Det var väl lite av det jag har gjort. Nästan det mesta med tanke på att jag befunnit mig i Dalarna, som jag efter denna sommar hatar, ungefär hela sommaren vilket det känns som ialf.

Godmorgon

Har ni alla sovit det gott? Det har faktiskt jag gjort, trots att jag, såklart är jag trött som vanligt men men. Blev precis klar med min frisyr, blev en rosett gjord av mitt hår idag. Vet inte hur den ser ut men får ta ut den sen i skolan och göra en boll ifall det ser fult ut.

Nej nu ska jag snart dra. Idag ska vi göra hairspa på ettorna. Fy!!

Skön låt


Sjukt!


Dagens middag



En riktigt god middag kan jag tala om för er. Väldigt mättande och det sjuka är, det smakade pizza trots att det var så långt ifrån pizzabotten du kan komma. Denna maträtt kan jag verkligen rekomendera till er alla. Jag valde att ha skinka, champinjoner och mozarella som fyllning denna gång, men du kan välja precis vad du vill. Funderar på att prova att göra en pizza bolognes(?) nästa gång.

Det bästa är att jag har 6st bitar i frysen som jag kan värma när jag känner för det ;).

Skoldagen

Skoldagen var faktiskt väldigt.. spännande idag. Vi fick arbeta i grupper, några ettor, några tvåor och några treor i varje grupp. Varje grupp, blev 20 grupper, fick en varsin säck med material. Med allt detta material som vi fick så skulle vi åstadkomma någon slags seriefigur/fantasigrej, ja you name it, vi fick tolka och göra vad vi ville. Man skulle alltså ha en modell i gruppen som man skulle förvandla. Väldigt roligt att se vad alla gjorde. Vi gjorde Wonderwomen, och det blev väl inte så himla bra. Men det var roligt och det var en riktigt trevlig trea som jag hade i min grupp, Victoria :). En helt okej skoldag om vi säger så, med tanke på att det var detta vi gjorde.


täckte tjejens ansikte lite eftersom att jag inte vet om hon vill visa sitt ansikte.

Lagar mat



Nu håller jag på att laga middag. Idag blir de en LCHF-pizza. Vi får se hur detta kommer att smaka, är lite tveksam mot det men man måste prova nya saker. Det ser ju gott ut. Kommer med "recension" sedan haha.

Godnatt

Nu tänkte jag faktiskt gå och sova. Är så himla trött efter att ha gått upp kl.8.15. Man blir ju även så där härligt trött när man dragit en powerwalk också. Blev 45min vid viken. Hatar att gå där, bara uppförsbackar. Fast det är riktigt skönt, plus att man får en snygg rumpa ;). Det gillas!

Nej, nu ska jag som sagt sova. Imorgon ska vi tydligen ha med oss smink till skolan ? Hemlig lektion har vi också. Detta är spännande faktiskt.


Ge mig långt hår!


kanske ska börja använda det igen?

Promenad

Funderar på att ta en liten promenad, vid vattnet tänkte jag. Så himla mysigt att gå där och bara blicka ut över vattnet och rensa tankarna. Helst skulle jag vilja gå med en vän, bara få prata och sådär som är så himla härligt! Får se om jag får med mig någon eller om jag går all by myself.


Dagens outfit



Blus, FCUK
Linne, h&m
Jeans, Gina Tricot (ganska nya)
Skor, Din Sko
Bälte, h&m

På tåget


Lunch i Dalarna imorgon

Ja nu ska jag snart gå och sova, närmare bestämde när mina naglar har torkat. Ska nämligen upp tidigt eftersom att jag ska åka upp till Dalarna till hotellet med 9.44 tåget imorgon bitti. Usch! Men en av mina arbetskamrater där uppe har äntligen fått sitt visum till Nya Zeeland som hon kämpat med sedan december. Så skönt att hon äntligen fått den nu, och att hon får komma till sin kärlek som bor där nere. Tråkigt att man inte kommer träffa henne på länge, men kanske kan övertala pappa att åka dit ner för att hälsa på henne. Är super sugen på Nya Zeeland nämligen. Tänk er själva, så vacker och häftigt land!

Nej, nu ska jag vifta på händerna, plocka ur och i diskmaskinen och sedan gå och nana kudden. Ni får ha det så bra imorgon. Jag lär vara tillbaka i Sthlm kl.18.00 kanske, men ring eller sms:a om det är något:).


om man ändå fick åka snabbtåg (a)

Bus beroende



Ja, ni som känner mig vet att det där är brunt för att vara jag. Håller på att bygga upp brännan lite nu med min älskade Dove ;). Man känner sig brun och sommarfräsch ialf (a)

Matilda Åström

Måste bara berätta hur bra du är! :)









Vet att vi inte känner varandra så speciellt bra eller så, även om vi ändå vet väldigt mycket om varandra nu. Vi har pratat så mkt på kort tid. Vill verkligen bara tacka för alla råd, för att du verkligen lyssnar och förstår. Det betyder verkligen så enormt mycket för mig just nu. Hoppas att vi bara lär känna varandra bättre, för jag vet att du är en toppentjej sötnos!!





snygg är hon!!

Dagens middag



Så här såg det ut i varje fall. Meningen var att man skulle kunna rulla ihop den men det gick inte haha. Det var kanske tack vare att den var så fullproppad med mumsigheter som jag heller inte klarade att äta mindre än halva. Riktigt mäktigt och mättande. Sparade det som blev kvar till frukost till imorgon.

Hur smakade det då? Det var faktiskt väldigt gott, även om jag måste erkänna att det är godare med toast ist för omelett. I varje fall den Club sandwichen som våra kockar gör uppe på hotellet, den är TO DIE FOR!

Hemmafru?

Håller just nu på att laga middag till mig själv :). Tror att det kommer att bli supergott faktiskt. Riktigt sugen är jag.
Club Sandwich á la LCHF ska det bli. Lägger ut bild och "recension" när det är klart och jag har ätit upp :)!

Pälsvästen

Har fått frågan om vart denna pälsvästen kommer ifrån. Den kommer i varje fall från H&M :).


Busring.se

Det här måste vara det roligaste som hänt nu på hela kvällen.



Jag dör helt ärligt! Så sjukt kul xD

dagens shopping




Pälsväst



Ska nog beställa denna. Riktigt cool. Tänk er med ett par jeans, high heels, en vit lång ärmad tröja under och min LV. Så vill jag se ut i höst! Klicka klick, beställer den nu!

Vad har jag gjort nu då?


det ser ut som att mitt ben har en väldigt konstig bränna, men det är skuggan av mobilen när jag tar bild


Förstår inte varför min fot är blå? Det syns inte så jätte bra på bilden, men bättre IRL. Den har dock varit värre, men jag har ingen aning om varför :S? Det är alltid den där foten på just det stället som blir blå och brukar svullna upp. Kanske hända något där efter ljusstaket som ramlade ner från badkarskanten i vintras rätt på just den punkten. Har ingen aning och är lite fundersam.

Tips



Det här kommer nog att bli min bästa vän i vinter om jag ska vara ärlig. Har redan börjat fått en färg. Är bara orolig för hur det kommer se ut när man tränar. Det har nämligen sett hemskt ut förut eftersom att färgen försvimmer där t.ex resåren på sporttoppen har suttit, vilket ser SJUKT ut kan jag tala om. Men vi får se hur det går med detta.

Rekomenderar ändå denna om man vill ha färg på sin bleka hud :)

Paris på höstlovet

Jag lovade ju igårkväll att jaag skulle avslöja "hemligheten" idag... Hemligheten och det jag tänkte avslöja är i varje fall att jag och pappa har bestämt att åka till Paris, London, Barcelona, Rom eller något på höstlovet. Just nu lutar det mest åt Paris eftersom att jag länge velat åka dit. Ska bli så himla härligt att bara få åka med min älskade pappa och få lite ensamtid med honom. Vi träffad ju inte så ofta längra nu i och med att han mest bor i vårat hus nu. Ska i varje fall bli super roligt och jag har redan börjat leta runt och börjat att planera shoppingen.



Ni får gärna komma med tips och andra städer som jag bör besöka, och tips på alla ställen man måste till i Paris eller vart du nu tycker att jag ska? Funderar faktiskt på att göra mitt nästa inköp på Louis Vuitton kanske, får se!

Dagens Catrin



Vi är på väg till Odenplan för att ta tunnelbanan och möta upp Alexandras syster och vän.
Catrin: Här bor min farbror. Det var här jag va på nyår.
Jag: Men du sa ju att du var på Östermalm.
C: Ja.. Men hallå vi är på Östermalm.
J: Nej vi är på Odenplan som ligger i Vasastan.
C: NEEEJ! Hallå vi är på Stureplan, ser du inte svampen.
J: *börjar asgarva*


Hon är allt för söt den där bruden alltså. Jag fick ett rejält skratt och kommer aldrig att glömma det. Ska tänka på dig och det varje gång jag åker förvi Odenplan eller är där Catrin. Sötnos!

Första skoldagen

Nu är min första skoldag avklarad, pjuu. Väldigt onödig dag om man frågar mig iofs, men det är väl dom första skoldagarna alla åren om man tänker efter. Vi blev typ bara välkomnade tillbaka nu efter sommarlovet och fick även busskort och veta vad vi ska göra fram till onsdag. Kort och slapp dag, vilket vi alla tyckte var super.

Efter att vi "slutade" eller efter att vi var klara kanske man säger, så drog jag, Alexandra, Sofia och Catrin till Rådmansgatan och åt kinabuffé och fikade sedan på Espresso House. Väldigt mysigt måste jag tala om för er, har saknat att vara samlade och bara skratta. Hur mycket jag än vill att det ska vara sommarlov så kan det nog bli ett bra år, eller jag vet att det blir ett bra år.
Imorgon ser skoldagen väldigt chill ut. Treorna ska fixa vårat hår hela dagen, vilket är suuper. Får se vad jag känner för att göra. Blir nog bara en nyansering så att jag får bort rött i mitt hår och sedan en uppklippning bara. Tror även att dom får fixa något Hollywood-svall inför kvällen. Blir nog toppen!



lunch på Shanghai (eller var det stället bredvid?)



fika på Espresso House


Imorgon kväll blir det antagligen fest, jag är såå sugen. Planerade även in en kräftskiva, antagligen näst nästa helg. Det ser vi fram emot verkligen. Hösten och vintern ska inte bli tråkig. Nu har vi ju våran kära Alexandra närmare och allt, lilla älsklingen. Ser fram emot alla grejer.

Skola imorgon

Imorgon är det åter igen dags för allvaret och helt seriöst så är jag inte redo. Jag får lite smått panikångest faktiskt. Men varje år, kvällen och dagen innan skolstarten så mår jag dåligt och vill ba sjunka under jorden. Snart kommer man in i allt igen och då är det lungt. Bara så synd att lovet gått så fort.

Idag har jag i varje fall hjälpt Sofia hela dagen med att fixa hennes hår. Först folieslingor, sedan tvättade vi ur allt och fönade innan vi drog på en slinghätta och så gjorde jag även slingor i hätta. Kan säga att jag var riktigt slut och hungrig efter detta. Det tar ju sin lilla tid när man inte är van och håller på att lära sig. Att inte äta mellan 9 och 17 var heller inget som jag kan rekomendera. Fy fan alltså. Men jag tycker i varje fall att håret blev fint, visst att det är guldigt men det var fint Sofia.
Väl hemma så väntade middag med pappa och hans sambo och min bror. Vi beställde hem från greken och festade loss ordentligt. Super mysigt. Saknar min älskade pappa så mycket. Men pappa och jag bestämde en grej nu ikväll som jag snart ska avslöja, blir nog imorgon eller något.

Nej, nu ska jag sova. Hoppas att jag vaknar upp lite småbrun. Har både solat 15min med tanexpress och smörjt in mig med Dove SummerGlove (?) som jag köpte idag, så hoppas.


Bara att nicka och le, mitt måtto jag brukar lära ut

Som sagt så ska man inte planera något alls! Jag och Linda hade ju planerat att åka utomlands på höstlovet om vi hade lov samtidigt. Kollade nyss på båda våra skolors hemsidor och det ser ut som att vi har lovet samma vecka, v.44. Jag blev så glad och skickade genast iväg ett sms till henne innan ja ringde mamma. Mamma säger att hon inte vill. Nä men vad roligt att hon inte kunde sagt det på en gång för att slippa göra mig glad och sedan svika mig. Tack!



Får försöka åka iväg med pappa, kanske bara han och jag till New York, London eller Paris. Pappa vet jag i varje fall inte sviker sin dotter. Antingen så säger han ja eller så är det nej. Det kan vara kanske men han säger inget som han sedan tar tillbaka utan då uppgraderar han i stället till något bättre.

Aldrig mer några förväntningar.

LCHF

Som nog alla i min närvaro vet om, så äter jag efter LCHF kosten. Fast i sommar har jag i princip skippat den med tanke på att jag inte varit hemma när jag jobbat. Det är väl just det som har gjort att min kropp har fått tillbaka en liten gravidmage igen som nu ska bort för gott. Idag började jag åter igen min strikta kost och nu ska jag verkligen försöka hålla mig strikt och även smått börja med träningen igen som jag saknar.

För er som undrar vad LCHF innebär så kan jag väl försöka förklara lite smått, så gott jag kan. Denna kosten, för jag skulel inte vilja kalla den diet eftersom att man aldrig riktigt bör sluta med den. Den innebär i varje fall att man ska utesluta alla snabba kolhydrater, så mycket kolhydrater som möjligt ska bort. Low carb high fat står ju förkortningen LCHF för och menar att man just ska äta lite kolhydrater och istället mycket fett. Nu undrar ni säkert va fan det där är för skitsnack? Men det är inte vilket fett som helst som ska ätas utan det är bra fetter. Du äter t.ex massor med grädde och feta såser. Det du inte äter är socker, bröd, pasta, mjöl och majsprodukter, potatis, godis snacks etc. Du steker all din mat i smör, riktigt smör och inte margarin och du blandar i grädde ist för t.ex mjölk. Så på detta sättet kan du banta trots att du faktiskt blir mätt, plus att du även får äta god mat. Det fungerar också kan jag tala om för er alla. Bara man inte fuskar för mycket så går man ner i vikt. Tränar man också tillsammans med kosten så går man ner extra mycket, super bra.



Tänkte även tipsa er som nu är sugna på denna kost om en väldigt bra hemsida som jag hittade igår när jag satt och letade recept eftersom att jag hade dålig fantasi. Här hittar du rejält med recept på olika maträtter enligt LCHF kosten. Titta och inspireras vettja.

Klicka här för att komma till sidan

Landa på huvudet är inget man vill

I förrgår (fredags) bestämde jag, Emelie och Ellen oss för att ta och släppa ut barnet inom oss lite. Vi var i Kungsan eftersom att hela Dj grejen var där samma kväll som vi ville på. Bakom scenen så har dom ju i varje fall studsmattor med hoppställning som vi blev måttligt sugna på. Vad gör vi inte då? Jo vi bestämmer oss för att ge oss in i detta och hoppa bland småbarnen.

Det var riktigt läskigt kan jag tala om för er. Jag är ju höjdrädd och skrek en aning. Blev även pushad att göra bakåt-volt också. Jag försökte flera gånger att ta sats, typ 3ggr. På 4:e försöket eller vad det blev, då kommer benen över huvudet men det känns även som att dom stannar så tills ja är 1,5m från mattan eller något. Höll på att landa på huvudet och blev skitskraj. Aldrig att jag gör ett försök till en bakåt-volt igen.


min bakåt-volt


Att det är bra träning kan jag lova också. Ni ska bara veta vilken träningsvärk man har i bröstmusklerna efter ha hållt i dom där gummibanden. Hoppa studsmatta är ju rejält jobbigt även det, så där förbrännde vi nog en del.

En dagens... middag

Ja eftersom att man lägger ut dagens outfit, varför inte dagens middag som kan inspirera lite? Haha, kanske börjar med det.


Idag blev middagen en broccoligratäng med stekt kassler. Sjukt gott och nyttigt, det bästa är att det är enkelt.

Tiden rinner iväg

Jag förstår inte vart allt tar vägen? Jag tyckte att det var nyss som jag, Alexandra och Sofia dansade runt i mitt rum med vin och cider och firade att vi klarat av första året på gymnasiet. Vart tar allt vägen? Tiden rinner iväg och man hinner inte med någonting. Det jag hunnit i sommar är väl i princip bara att jobba. Okej, en tripp till Göteborg och en till Åland också men inte mycket mer. Det är så tråkigt att inget blir som man tänkt sig, för det blir det verkligen aldrig för mig. Jag bestämde mig i våras för att inte ha några förväntningar inför denna sommaren eftersom att min förra blev så sämst, men jag blev lovad av hjärtat att det skulle bli den bästa sommaren. Visst så va det inte planerat det som hände, men ändå. Från och med nu ska jag aldrig ha några förväntningar och krav inför sommarlov och ledighet eftersom att man bara blir besviken. Jag älskar oplanerade grejer eftersom att dom alltid blir så mkt bättre än allt man har förväntningar på. Jag är den tjej som älskar spontana saker mer än något!


känns som att det inte var allt för länge sedan man var en plutt, och snart står jag väl där med en egen i famnen?

The new me


Vi går mot mörkare tider, även mitt hår

Imorgon runt 11-11.30 så blir jag åter igen sexig brunett. Vet dock inte hur mörkt jag går, om jag kör en 5:a på en gång (frisörspråk) eller om jag kör ljusare och senare färgar det mörkare. Får se vad Yasmine tycker.



Börjar dock tvivla lite smått. Kommer jag ångra mig när jag väl är brunett igen ? Fast som Sofia sa så kommer mina ögon fram när jag har mörkt hår, och det tkr jag om. Det är även mycket lättare för mig att hålla mitt hår mörkare i och med alla mina jobbiga underliggande pigment. Men jag saknar ju mitt mörka fall, så detta är nog rätt. Eller tycker någon annat så säg det på en gång!! Och att jag ska ha rött hår, det kan ni fetglömma så det alternativet kan ni ta bort på en gång :).

Shopping från dagen

Jag måste verkligen skärpa mig med mina pengar. Jag har shoppat idag igen. Visst så var skorna billiga, och visst så behövde jag prylarna till skolan men ändå. Nu har jag shoppingförbud, tror jag.


99:-, Belle Shoes


mapp 29:-, skrivbok 49:-, pennskrin 29:- (tror jag) Gallerix
köpte även markeringspennor, som ligger i pennskrinet. 3st för 10:-

Brownie, here I come


det här är den hårfärgen jag trivs bäst i

Nej.. Nu är jag riktigt, RIKTIGT, sugen att gå och bli brunett igen. Får nog bli innan skolan börjar. Vet inte om jag går på så där mörkt på en gång, men brunt ska det bli i varje fall, utan röda och guldiga inslag! That´s it :).

Nya gardiner

Var ju på stan idag och träffade min underbara Emelie, hennes pojkvän, mamma, pappa, morbror, kusiner, kusiners vänner och pappa (fick jag med alla?). Det var i varje fall super mysigt och jag älskar hennes familj. Har ju liksom spenderat mycket av mitt liv hemma hos denna godbiten, så jag känner även starka känslor för allt som har med henne att göra :).
Vi gick i alla fall i några affärer innan vi gick till Kungsan. Vi satte oss på Friday´s där jag tog en tallrik nachos eftersom att jag inte hade hunnit äta lunch. Väldigt mysigt måste jag säga. En glass på Montis hann vi även med innan vi begav oss åt olika håll. Emelie m. familj och släkt skulle till tåget, och jag skulle en snabbis till Lagerhouse och köpa gardiner. Klant som jag var så trodde jag ju att det var två gardiner i en förpackning, vilket jag insåg att det inte var väl hemma. En lagom "jätteglad" Linda fick direkt åka tillbaka till stan bara för att köpa en helvetes gardin till.

Här är i varje fall resultatet. Tror att det blir finare i höst och vinter, när man mer än något annat behöver färg omkring sig.


ska ju även komma upp en tapet på väggen där längs med min säng så fort jag ringt målaren och bokat in någon dag. kommer att bli toppen kan jag lova. har även lite andra småplaner.

Testar "nya" ögonskuggan





Provade min nya ögonskugga idag. Den jag köpte för rätt länge sedan nu, närmare bestämt nere i göteborg när jag och Linda var där. Har inte hunnit testa den ännu ju med tanke på allt jobb osv. Idag invigde jag den i varje fall, eller ikväll snarare. Väldigt fin tycker jag, häftig färg liksom. Den fick verkligen mina ögon att synas, vilket jag tycker om. Har börjat att verkligen tycka om mina ögon, även om jag fortförande tycker att färgen är väldigt tråkig i och med att jag vill ha isblå/riktigt blåa ögon. Men dom är stora och fina i varje fall, och det tycket jag om!

Hjärtat

Saknar dig så mycket. Låten går på repeat!



" you the one - the only one i need in here
i wanna show u love i hope u belive in it "



morgondagen

Imorgon börjar dagen med att jag ska ha tvättstugan, hemskt. Inte nog med att jag storstädat hela lägenheten idag, imorgon utsätter jag mig själv för ännu mer hemmafruarbete. Men jag måste verkligen tvätta, hur mycket jag än vill slippa så är det ett måste! Efter det, vid två, så får jag se om jag kanske drar ner på stan och träffar Emelie m. släkt och även införskaffar mig råcoola knallrosa gardiner till mitt rum. Gör jag inte det och det är sånt väder som min mamma sa att det skulle vara imorgon, så tar jag mig nog upp på taket med bikini och schteker gärnet. 
Vi får helt enkelt se hur det blir med morgondagen!


Önskar att jag kunde krypa ner under täcket och sova, men måste vänta till min bonusbror kommer eftersom att han inte har någon nyckel. Men jag valde det själv.

Tävlar



Jag är med och tävlar på Linda Bloms blogg om en Ga.Ma plattång och produkter, var med du också :).

godnatt

ÅH vad jag måste fixa så att jag har Photoshop igen. Känner att jag måste ordna om min design lite. Det var ju ett tag sedan jag var så där mörkhårig t.ex, även om jag antagligen blir det nu i veckan igen, men ändå. Får ordna detta!

Nu ska jag i varje fall sova. Läste någonstans att morgondagen är den sista sommardagen innan hösten kommer, så jag måste schteeeeka järnet :)!


Jag är så stolt!



Jag ångrar att jag inte var där, men men. Stolt är jag i varje fall, stolt som om jag vore hans mor. Han är så duktig alltså, shit mama!

Resten av veckan som har varit

Nu har jag inte varit aktiv och skrivit på massa dagar, men har haft fullt upp och har inte haft min dator med mig så har inte haft möjlighet att blogga. 

I  onsdags åkte jag till Emelie, eller snarare till Uppsala där jag mötte henne och Ellen. Vi drog en shoppingrunda innan vi åkte till Knifetown. Kvällen blev väldigt lugn. Jag och Emelie hyrde film och hade det bara chill hela kvällen, super mysigt.
I torsdags så ringde klockan 9.00 och då sprang jag till tåget medans Emelie sov vidare. Jag skulle nämligen åka hem för att hämta kläder, smink, skor osv. eftersom att jag senare vid 13-14 åkte tillbaka norrut till Uppsala där jag följde med Emelie och hennes pappa för att köpa en iPhone till Emelie. Efter det så gick vi på kinabuffé med Emelies bror, super trevligt. Älskar hennes familj, synd att inte Nettan var med också men hon är på Gotland. Därefter så mötte vi upp Ellen och gick i lite affärer innan vi senare på kvällen skulle se Timbuktu. Innan vi tog sista tåget hem, så hann vi med ett besök vid ån där min mor med vänner satt. Trevligt med mammas väninna som aldrig känner igen mig när vi ses eftersom att hon tkr att jag blir så mkt snyggare och vackrare för varje gång. Vill jag ha en självförtroende-boost så är det bara för mig att träffa henne för hon håller då inte inne med komplimangerna. Hon är så söt så.

så jävla cool!



sötnosen och jag :)


I fredags var det kräftskiva hos Ellen och senare även fest. Verkligen super trevligt, både middagen och myskröket efteråt. Vi hade mössar, haklappar och hela kittet på skivan. Fan vad snygga vi var alla tjejerna. Sköna brudar, med sköna stilar ;).

fekke, till höger ser man mig med fast grepp om mitt vin haha xD

Igår fortsatta mitt häktiska liv med att jag direkt när jag vaknade, stressad som få, drog hem och duschade, sminkade mig och klädde på mig på 30min. Sedan sprang jag till bussen och åkte till stan och mötte upp Sofia. Vi sprang in på h&m och jag köpte en bh och ett linne innan vi drog en snabb-handling på ica innan vi sprang till pendeln. Vi satte oss på pendeln och begav oss på vårat äventyr mot Kungsängen och Lillyran. Lillyran, för er som inte vet, är en gratis "festival" med ganska okända artister som anordnades av ? vid Lillsjön i Kungsängen. Super mysig badplats och super mysig dag och kväll kan jag berätta. Det tråkigaste under dagen var att nån omogen jävel slängde upp en flaska på scenen när Lorentz & M.Sakarias spelade. Jag som var så peppad på att få höra dom, tkr att dom e superbra. Så mitt under "Mayhem" så ba flyger flaskan upp och dom avbryter för att dom blir förbannade. Riktigt tråkigt, men ändå riktigt bra gjort av dom tycker jag. Det roligaste då som hände, det var nog ändå hemresan. Visst att vi missade pendeln med 30 sekunder pga. busschauffören och fick vänta 30 min, men vi hade en rolig resa när den väl började. Två riktigt fulla grabbar raggade som fan på Rebecca och det var så kul att dom blev så dissade och inte fattade. Hugo sitter, supersjuk, och flaxar med sin sula, Fred, som har gått sönder och hans kompis sitter och diggar In Flames. Kompisen är så jävla pissnödig, att han efter några förslag av oss, tar våran flaska och pissar i den, mitt på pendeln. HAHA. Förstår ni vad jag skrattade?

    




 

 

Alltid ska mina fötter vara för små!


Fick dessa ursnygga skor idag. Problemet var bara att dom var lite för stora. Helst så ville jag inte skicka tillbaka för att byta, eftersom att jag blev så kär i dom och vill ha dom NUNUNU, men jag tog expressgrejs, så att jag får dom i strl. 36 på torsdag eller fredag. Super alltså!

Outfit


Ursäkt att bilden e suddig, men den togs runt 5.50 imorse

Tunika/klänning, Gina Tricot (GT)
Leggings, H&M
Skor, Skopunkten
Jeansjacka, GT
Väska, H&M



Hemma, och fortförande vaken

Min dag har varit helt underbart mysig faktiskt. Tänk er båt, solen steker, en drink i handen och ledig. Kan säga att det satt riktigt bra och att det verkligen behövdes. Så skönt när jag får bra dagar även med mamma, eftersom att det inte alltid går så bra. Älskar dock min mamma mycket, även om det finns en del saker som skaver i mitt hjärta.

Har förövrigt inte shoppat så mycket, köpte bara med mig en amulett. Allt annat jag spenderade pengar på var väl drinkar, mat och fika i princip. Har faktiskt lite dåligt samvete över att jag gör av med mina pengar. Men nu är det stopp för ett tag verkligen. Jag måste kunna leva denna månaden också.

I varje fall så kan jag sammanfatta dagen som lyckad, trots att den gjorde hål i plånboken. Men jag är värd att skämma bort mig själv! Så det så.


God morgon

Det är nästan så att man kan säga godnatt ist för godmorgon känns det som, haha. Jag är så trött och vet inte vid denna tidpunkt vfr jag ger mig in i detta. Att gå upp kl.5.20 på ett lov, men men. Tror inte att jag kommer att ångra det sen så det är bara att pigna på sig. Det värsta är att jag fryser så mkt nu, eftersom att jag är trött. Men det går nog över det med.

Åland imorgon

Nu måste jag faktiskt sova. Det är så att jag ska upp klockan 5-5.30 nämligen eftersom att jag och mamma ska ut på 12h kryssning imorgon. Linda kunde inte ses imorgon, så jag ringde mamma vid 21.20 och frågade om inte skulle ta oss en sväng till Åland. Sagt och gjort, kl.22 var allt bokat och kl.7.45 går båten. Bara att somna in lite snabbt nu så att jag e piggelin imorgon.

Ska bli super trevligt. Nu måste jag dock bara försöka att hålla i mina pengar!!



btw, sms:a eller ring mig inte imorgon förns kl.20.00 för det blir onödigt dyrt annars

dagens shopping


klänning/tunika, Gina Tricot (jättefynd)

'
halsduk, MQ



klänning, zoul på MQ


snygg rygg, det var den som gjorde att jag slog till

Dagen

Idag har jag spenderat min dag med älskade Alexandra. Eftersom att vädret va så fint så drog vi tillsammans med lite picknick till Långholmen och solade och badade. Det var inte varmt i vattnet, men i var vi 3 ggr ialf. Super skön dag verkligen med min underbara vän. När vi kände oss färdiga så återvände vi hem till mig och lämnade badhanddukar och så innan vi drog ner på stan. Där shoppade vi, vad jag köpte lägger jag snart upp bilder på, och sedan så blev vi bjudna på middag av min pappa och hans sambo. Super mysig kväll som avslutades med en promenad och kulglass.


Lista

Tänkte att ni skulle få en lista så här på kvällskvisten



Namn: Linda

Piercingar: Haft i näsan, snart i naveln

Tatueringar: Snart

Hårfärg: just nu är det hemskt! Men blir nog att jag färgar det brunare igen, kall brun, så fort som möjligt

Fräknar: ja!

Motto: Lev livet

Kär? ah

Önskar du att du bodde någon annanstans? mhm!!

Tycker du att du är attraktiv? Nej det kan jag inte påstå

Dricker du? Är det fest så

Röker du? Nej. Aldrig gjort och kmr aldrig göra :)

Vilket schampo använder du? Redken för färgat hår

Vilken parfym använder du? Mest "Miss Dior Chérie", men har riktigt många.
Gillar du att tvätta? Nej fy

Gillar du berg- och dalbanor? Absolut :D

Senaste...

Filmen du hyrde? Tror att det var "Sexdrive"

Filmen du köpte? Shit.. Har ingen aning. Björns dvd kanske?

Låten du hörde: So sweet

Låten du laddade ner?

Personen du ringde? Lundin

Personen som ringde dig? Pappa

TV-program du såg? typ något på femman vare
Person du tänkte på? M'



Favorit...

Låt: beror på humör
Sak att göra: Vara med mina vänner, shoppa och leva livet :).

Sport: hata sport!

Dryck: Smirnoff är riktigt fint ;)

Kläder: klänningar och kjolar

Film: kan inte välja

Bil: Mini cooper och Ferarri kanske.

Tv pogram: One tree hill, och en del annat

 Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? skoja inte

Gråtit över en flicka? ah.

Ljugit för någon? tyvärr har det hänt någon gång, men är inte stolt över det.

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet? ah (a). väldigt många faktiskt

Antal...

Gånger du varit kär? 1

Gånger ditt hjärta brustit? -

Tjejer du kysst? hmm

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? En del :)

Gånger ditt namn varit med i tidningen? alldeles för många :O!

Senaste...

Boken du läste? Kommer inte ihåg, det säger väl allt om att det va ett tag sedan haha

Personen du fick e-mail av? Räknas facebook? Annars typ vet jag inte

Personen du fick brev av? Blidösundsbolaget tror jag (jobb)

Personen du fick sms av? EMELIE <3 (direkt från NY)

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det var sjukt länge sedan
Vad har du gjort idag? Packat ihop allt uppe på hotellet, städat efter mig och åkt HEM! :D
Var det kul? att komma hem? Skoja inte. Vad jag längtat!!

Brukar du svära mycket? tyvärr så är det en del, fast mer förut. när jag tänker efter så är det inte så mkt längre

När stiger du upp på morgonen? Har blivit typ 8-8.30 under jobbet
Vad har du på dig? trosor och sovtröja

Vad ska du göra ikväll? Nörda mig vid datorn och sedan sova

Vad är du allergisk mot? Pälsdjur och pollen

Var har du ont? Mitt äckelknä

Använder du hårspray? När jag har lockat håret

Kan du stå på händer? Inte direkt

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan hellström.

Salt eller socker? Inget

Gillar du ketchup? beror på...till vad?

Är du glad nu? Ah, men lite trött.

Var du glad igår? ahdå, hade för mkt hemlängtan bara

Vad dansar du till? för att ens få mig att dansa ska jag ha alkohol i kroppen ;)

Stockholm är... ? Mitt hem. Älskar Sthlm!

Kan du sjunga? inte enligt mig själv, men vad vet jag om det?

Spaghetti eller makaroner? spagetti

Land du vill besöka? USA igen, Aruba, Thailand, Frankrike, Spanien, Malta, Maldiverna, Kuba. Kan hålla på hur länge som helst :P


Hemma

Nu är jag äntligen hemma från Dalarna och Säter. Jag är alltså helt ledig från och med nu. Inget jobb och inga måsten, underbart! Nu ska jag bara passa på att umgås med vänner och leva livet. Wihoo.

Jag börjar "lovet" imorgon med att träffa min lilla älskling Alexandra. Hon kommer hit till mig vid 12-13 tiden imorgon och sen får vi se vad vi hittar på. Något kul ska vi allt hitta på i varje fall. Har saknat bruden så mycket.
På tisdag ska jag även träffa Lundin, så jag har fullbokat ett par dagar ialf. Hoppas att snart få träffa min sötnos igen också, saaknaar massor!


Tipsa!

Ge mig tips på parteeeey-music ! :)


Allt och inget

Nu sitter jag på tåget på väg hem till mitt älskade Stockholm. Ni anar inte hur glad och lättad jag är över att äntligen att vara på väg igen. Det ska bli otroligt skönt att få sova i sin egna säng igen.

Veckan har varit ganska slö och tråkig faktiskt, tiden har verkligen bara segat sig fram. Luncherna har varit få och jag har fått hitta på mycket annat att göra. Har målat, klippt tyg som ska användas till att klä 22stolar. Har även städat, bakat och diskat mer än vad en människa behöver. Det roligaste som hänt i veckan är väl i princip att Björn Rosenström och "det jävla bandet" har bott på hotellet från fredag till lördag. Dom hade ju nämligen spelning nere i Dalen i fredags kväll, så då passade dom på att bo hos oss. Riktigt sköna och trevliga herrar faktiskt.


RSS 2.0