Hejdå Sverige

ADIOS AMIGOS, nu drar jag :)

Godnatt


bjuder på en gammal bild på en 15årig Linda i lugg


Snart måste jag sova

Ska alldeles snart gå och sova, eller jag borde i varje fall göra det i varje fall. Min mobil ringer klockan 03.30 för att jag ska hinna fixa det sista innan vi åker till Arlanda kl.4.00. Känns ganska overkligt att jag kl.9.50 imorgon befinner mig i Paris. Börjar faktiskt att bli lite flygrädd som vanligt. Tänk om jag aldrig mer kommer att träffa några av er, tänk om jag aldrig kommer att få uppleva livet? Aldrig bli mamma som jag drömmer om att bli. Aldrig få gifta mig med min själsfrände. Tänk om jag aldrig får uppleva att ha barnbarn? Tänk om liksom, inte för att chansen är stor att jag skulle störta, men inget är omöjligt.

Om jag skulle försvinna imorgon eller på söndag så vill jag i varje fall att ni lever vidare för min skull, lev för mig och ta vara på allt. Sörj inte allt för mycket, för jag kommer aldrig lämna er oavsett om jag skulle lämna jorden.


Milow - You don´t know


Går inte framåt

Jag borde faktiskt packa min väska så att jag har det gjort. Saken är bara den att jag har skit tråkigt. Ligger på golvet och fryser och sneglar då och då på resväskan som inte är packad haha. Men jag lär packa den i natt precis innan jag går och sover. Jag känner mig själv som sagt!


Nu är det fixat

Nu har jag fixat gymkort och även köpt lite PT-timmar. Snacka om att jag är taggad och bara vill komma igång NUNUNU! Fan vad jag kommer att bli snygg nu, ni anar inte vad jag ska kämpa.


SF-kanalen

Igår så upptäckte min pappa att vi har SF-kanalen på våran stora tv. Snacka om att jag blev lycklig. Just nu sitter jag och kollar på "Svensson Svensson filmen".


Godmorgon

Nu undrar ni säkert varför jag är uppe vid denna tiden? Det undrar nästan jag själv också. Men jag har tvätttid kl.7.00. Det var den enda tiden som fanns nu innan Paris, och jag var tvungen att ta den, FYFAN! Men men, det blir bra det. Skönt att få allt tvättat, tänkte även tvätta sängkläderna. Blir bra det. Nu måste jag packa ihop allt.

Så fint


"Lycka" , ny. Ska även komma upp 4cm från spegeln så att man ser ordentligt.


SATS



Imorgon klockan 11 så ska jag och pappa vara på SATS Medborgarplatsen där vi ska fixa mitt gymkort och jag ska köpa några lektioner med en personlig tränare. Detta känns verkligen jätte bra, även om det känns lite små läskigt att byta gym. Men jag har ju bestämt mig att investera lite i mig själv, genom att ge mig själv en personlig tränare som jag kommer att betala själv. Jag nöjer mig inte med en vanlig gyminstruktion för jag vill att någon verkligen ser vad jag behöver göra för att nå mina mål. Jag behöver ha någon som kickar igång mig och som står bredvid och verkligen pushar mig så att jag kommer i rätt riktning. Detta kommer att vara det bästa jag någonsin lagt mina pengar på, för detta är verkligen något som jag kommer att vara tacksam över att jag bestämt mig för. Nu jävlar kör jag, och nu jävlar ska jag klara mina mål och bli helt nöjd! Detta gör jag för min egna skull och inte för någon annans :)

heldag på stan

Har varit runt i stan hela dagen idag med min far. Först ut så skulle vi köpa muttrar till något, så vi åkte till Stadshagen. Där efter så gick vi till Fridhemsplan och åkte till Hötorget och lunchade på Kungshallen. Herregud vad mycket mat man alltid får där, helt sjukt! När vi ätit upp så gick vi bort till Norrmalmstorg och tog buss nr.2 till Slussen där jag skulle kolla på ett gym, WorldClass. Har nämligen bestämt mig nu för att byta gym eftersom att jag verkligen inte tycker om Eriksdalsbadet eftersom att det är 28 grader där alla konditionsmaskiner står, det fungerar inte att träna då. Fick i varje fall kolla runt där på alla salar, gymmet och omklädningsrummet och fick alla priser berättade för mig. Helt okej, men kändes inte helt bra för det va yttepytte litet och hade inte mycket maskiner och inte mycket konditionsmaskiner heller vilket inte riktigt känns okej. Vi gick då vidare till Medborgarplatsen där vi kollade på SATS där och fick information om priser och allt. Jag fick även här kolla runt i hela gymmet för att se alla olika salar och "stationer" med maskiner. Riktigt stort, luftigt och fräsht. Var två våningar och verkligen super bra. Lite roligt att det första som hände när vi kom dit var att jag nästan krockade med EMD Danny i dörren. Efter att jag bjudit pappa på en fika så drog vi hemåt. Hämtade ut två paket till mig på Ica innan vi var hemma igen. En heldag på stan helt enkelt, super skönt!

Lov

Nu har jag äntligen börjat mitt efterlängtade lov, underbart och som jag har längtat. Ligger just nu i sängen och myser, väntar på att bästis Linda ska vakna till liv men det verkar vara på väg.

I lördags jobbade jag ju som sagt och det var super kul, trots att jag var så otaggad man kan vara. Allt var så himla vackert, dukningen som jag gjorde och hela allt. Jag längtar bara mer och mer till min dag när jag hjälper till på bröllop. Allt gick jätte bra och jag fick höra att jag hade varit riktigt duktig, vilket värmde. Jag känner mig ju rätt osäker när det gäller servering, men vill lära mig.




Igår så vaknade jag upp klockan nio, trodde jag. Snarare så var klockan åtta. Vintertid! Åt frukost innan jag gick och la mig och sov igen till tio. Vid tjugo över tio så började jag och pappa jobba, ställa tillbaka alla borden där dom skulle stå. Fick även sms av Linda som undrade om jag ville dra på bio. Är jag den som bangar? Nej.
Innan vi åkte hem så satte vi oss med Monica för en snabb fika, tårta från bröllopet kan man ju ej tacka nej till.
Väl hemma så duschade jag och tvättade håret, samt fixade mig. Lagom till jag va klar så kom Lindiluu som övningskörde till mig. Vi bestämde oss för film som började 20.40 på Sergel och bestämde att vi skulle åka till Kista och kolla affärer och äta innan. Super mysigt hade vi det, och filmen var sjukt bra. Jag grät som en tok under bion, som i princip hela biosalongen gjorde, alla utom Linda och killarna typ. "Allt för min syster" kan jag verkligen rekomendera!


hittade min första Lussekatt för i år, var tvungen att köpa. Gud så god den var, gudomlig!


Jobb ikväll

Nu kollar jag på "Inlåst" som jag missade i torsdags kväll. Ska snart åka upp till Säter.

Ni får ringa eller sms:a om ni vill ha tag på mig :D.

you are not alone, I am here with you

Åh vad min gårdagskväll var bra, det kan jag tala om för er. Väldigt mysig och välbehövd.
Tidigare igår så hade vi föreläsning hela dagen. Wella var hos oss på skolan och berättade mer ingående om deras produkter, både färg och struktur(permanent). Riktigt roligt och väldigt intressant. Jobbigt att sitta och lyssna och skriva 6h bara, men det är bara att kämpa.

Idag vaknade jag upp hos mamma vid nio. Fick strax där efter skjuts av mamma till Märsta där jag precis missade pendeln eftersom att mamma segat trots att jag gång på gång sa till henne. Jag blev småttligt sur med tanke på att jag hade en tid att passa, min lektion. Behövde ju åka hem innan för att hämta en bok. Men vad var det att göra åt saken? Fick lov att hinna för något annat var ju ändå för sent liksom. Jag hann i varje fall, även om jag fick slänga i mig lite yoghurt typ springandes runt i lägenheten. Skyndade mig sedan till skolan där vi hade småföretagende&projekarbete, superkul! När vi slutade så drog jag och Sofia på stan, jag bjöd henne på lunch och hon hjälpte mig att transportera blommor till ett fik på söder där pappa väntade. Där blev vi bjudna på fika av pappa, kan säga att jag aldrig har mått så illa som efter den fikan. Jättelunch och fika nästan precis efter varandra var inte något att rekomendera. FY! Kan säga att jag fortförande är mätt och inte ätit någon middag, haha.

 

 
Så här ser det just nu ut i mitt rum. Har storstädat, verkligen storstädat ikväll. Rensat ut typ 20 tomma skokartonger från min garderob, försökt att slänga så mycket som möjligt. Hatar att massa grejer tar upp plats, sådana grejer som man inte riktigt ens vill ha utan måste ha, som kamera kartonger och sådant som bara tar plats egentligen. Men har nästan en tom garderob nu, då jag flyttade alla väskor till stora garderoben där dom nu får plats när inte alla kartonger tar upp utrymmet. Skönt faktiskt, för då kan jag sätta in trådbacksbyråer i den tomma garderoben också eventuellt så att jag får plats med allt. Det skulle vara skönt att en gång för alla kanske faktiskt få lite ordning i dessa garderober, dom är allt krångliga. Men det ska nog lösa sig nu, det gör det alltid.

Nej, nu hade jag tänkt att sova faktiskt. Ska upp rätt tidigt och duscha, sminka mig och packa. Klockan tio/halv elva så åker jag nämligen med min bonusbror upp till Dalarna och hotellet. Behövdes där uppe imorgon, så jag ska jobba. Är noll peppad, men jag tänker aldrig riktigt "nu ska jag jobba" utan jag tänker "pengar in på kontot". Ska bli riktigt roligt att träffa Vici igen också, hon ska också jobba nämligen. Hon, jag och Sofia och ev. någon mer blir det. Super tror jag att det blir. Ganska skönt att jag även bara får jobba till 22 faktiskt. Är ju under 18.

godnatt. puss puss
ni når mig på mobilen, om ni har nummret


På väg hem till mig

Jag har länge velat beställa dessa doftljus då jag fullkomiligt älskar dom. Så underbar doft alltså, inte starkt jobbig och syntetisk utan fresh bara. Beställde 12 Clean cotton, 1 påse med clean cotton pulver att ha i garderoben och 4 vaniljljus för att se hur de doftar. Längtar till dom kommer, jag älskar nämligen att ha ljus tända i mitt rum.




nu skriver jag så här sent igen

Ska faktiskt snart gå och lägga mig, men bara snart haha. Tänkte berätta lite om min dag först. Har ju nämligen haft två kunder på salongen idag. Mamma kom ju in till stan, hon är nämligen sjukskriven, så jag blev bjuden på lunch innan vi gick tillbaka till salongen där jag klippte henne. Jag tycker att det blev bra, även om det kunde blivit bättre men hon har så svårt hår. En timme efter att mamma hade dragit så kom min handledares syster som jag färgade utväxt på och fönade hennes hår rakt. Båda blev väldigt nöjda och det är det viktigaste. Har även fått mycket komplimanger från min handledare Yasmine, hon berättade även för mamma hur duktig jag var. Super roligt att höra.

Onsdag, betyder APU

Godmorgon söta små läsare :). Har ni alla sovit gott? Det har jag i varje fall, även om jag skulle behöva sova lite till. Är helt klar för att snart åka hemmifrån till salongen. Ska verkligen bli jätte roligt idag tycker jag. Har ju två kunder, mamma och min handledares syster. Hoppas att det går bra, men det vet jag att det kommer att göra. Hoppas bara att min mage slutar att göra ont för jag är så svag just då "/. Men det löser sig nog.

Hur ser eran dag ut ?


saknar dig

Åh vad jag är trött alltså. Klockan ringde ju 06.45 imorse eftersom att min garderob gapade tom. Hade alltså tvättstugan tidigt imorse och fick gå upp tidigt. Kan säga att jag verkligen inte gick upp med ett leende riktigt. Frös som en tok och ville bara krypa ner i sängen igen. Vid halv tio när tvätten var klar så mötte jag upp Sofia vid gymmet där vi körde lite styrketräning. Super skönt! Där efter så drog vi till skolan för bilden innan vi slutade för dagen. På väg hem så lämnade jag in min tre-mobil som jag låste upp eftersom att söta lilla jag ska ge den till pappa eftersom att han behöver en ny mobil och jag använder inte den där. Åkte sedan hem och vilade en timme innan jag drog ut på en promenad. Så himla skönt att ba gå vid viken.

Imorgon har jag ganska mycket att göra på salongen, 2st egna kunder. Ska klippa mamma, vi äter även lunch tillsammans, sedan ska jag färga utväxt och klippa min handledares syster. Super roligt! :)


detta gjorde jag på bilden


Del 2 haha


God morgon

Nu är jag åter igen vaken, faktiskt ganska trött. Men vad kan man begära när man gick och la sig halv fyra-fyra? Men men, hyffsat pigg är jag. Får se om jag är tillräckligt pigg för provet, men det tror jag nog. Ska alldeles snart dra till skolan och skriva provet och sedan även klippa en gradering. Ska bli super roligt, med klippningen alltså. Efter skolan så drar jag och Sofia till gymmet och förbränner lite kalorier, ska bli riktigt j*vla skönt alltså.

Vi hörs ikväll :)


Godnatt

Nu ska jag krypa ner under täcket strax och sova :).

UPDATE: klockan är 03.13 nu och jag är ännu inte i säng haha. vart ska detta sluta?
             kl.03.20, nu säger jag adjö. nu SKA jag sova haha

Nu har det hänt något

Just nu sitter jag här i min säng i mitt nedsläckta rum. Bara lite levande ljus som är tända. Sitter i min säng och har precis börjat att plugga. Detta är faktsiskt ganska sjukt, att jag klockan halv ett på natten startar med pluggandet. Men bättre sent än aldrig ? Det är lite min grej att plugga i sista minuten. Får se hur mycket som kommer att fastna med tanke på hur otroligt trött jag faktiskt är. Men mysigt är det i varje fall, med levande ljusen i varje fall. Dock svårt att läsa texten när man knappt har något ljus, men klarade människor det förr i tiden så gör jag också det! Sådetså

Snart är det jul

Nyss kom jag på att det bara är 6 veckor kvar till det är första advent. Ni anar inte hur mycket jag längtar. Älskar verkligen julen, advent, lucia och allt det där. Så himla underbart och mysigt med allt som det innebär. Jag vill ja julmys nu!


Är detta normalt?

Mina naglar är typ konstant lila och vita, ungefär 50-50%. Detta kan ju inte vara normalt riktigt. Har full värme i mitt rum och mina naglar är sådär, min näsa är iskall och mina tånaglar är även dom lila och djupfrysta. Så här var det även när jag låg på stranden i Egypten. Okej det var inte så varmt där, men 19-20 grader är väl ändå tillräckligt varmt för att man inte ska ha lila naglar? Pappa snackade om att jag borde kolla upp det där, han frågade om jag kanske har blodbrist? Ja jag har ju ingen aning om vad felet är, men allt kan ju inte stå rätt till tycker jag.


Plugga är inte min grej

Jag ligger i min säng och har nyss ätit middag med min bror, som vi faktiskt också hjälptes åt att göra tillsammans. Det var till och med hans idé. Ibland kan min bror, och jag får ibland dåligt samvete över hur jag kan vara mot honom. Men alla har sina orsaker till att vara dom man är, oavsett vad man gör och mot vem. Så är det. Nu tänkte jag försöka att plugga, har försökt lite innan men har inte kommit så långt. Att plugga är verkligen inte min grej och jag är inte gjord för det. Jag gör alltid allt annat utom att plugga. Det är alldeles för tråkigt med antikens litteratur, blä! Men får väl försöka, vill inte ha IG och behöva göra om. Så G ska jag klara i varje fall.


Hejdå

Nu drar jag iväg upp till Dalarna till vårat hotell för att äta middag. Farfar är nämligen där, så jag och bror ska upp och äta middag. Blir nog mysigt.

Är det något så har jag alltid mobilen med mig. Bara att ringa eller sms:a.

Snart så

Om två veckor så befinner jag mig i Paris, helt sjukt. Kommer ihåg när jag och pappa bestämde oss för att vi skulle åka på mitt höstlov, bara han och jag. Det var typ precis när jag började skolan i slutet av augusti. Tiden går så otroligt fort alltså, lite läskigt faktiskt.



tipsa gärna om smultronställen


Dagen

Min dag började väldigt tidigt, för att vara fredag i varje fall. Jag gick nämligen upp kvart i åtta när klockan ringde. Skulle möta Sofia och Alexandra klockan nio på t-centralen för att sätta oss på ett fik och äta frukost tillsammans och plugga till sv provet. Vi hade nämligen inte pluggat alls till provet på antikens litteratur, så det bestämde vi oss för att göra tillsammans. Det gick ju bra faktiskt, trots en frukost lika dyr som en lunch, 100:- vilket är sjukt.
Skolan började klockan tolv då vi hade småföretagande där vi fick göra klart alla uppgifter vi hade att göra. Jag satt och verkligen la ner allt på det och skrev i tjugo minuter. När jag skulle skicka in den uppgiften så ba laggade datorn så det försvann. Behöver jag tala om att jag blev arg eller? Jag började nästan gråta av besvikelse och ilska. Men det löste sig, sa till våran lärare vad som hände. Jag kanske ska försöka göra om uppgiften någon dag som jag känner att jag har tid och har byggt upp orken för att göra om den där skiten en gång till. Får se helt enkelt, det skulle kännas bättre för mitt samvete att ha visat henne att jag inte ljög ihop något även om hon säkert inte trodde det.


toast och liten varm choklad med vispgrädde, 98:-


Hjälp mig någon!

Jag måste verkligen ha en ny design, är så otroligt trött på den jag har. Har haft den så länge ju och jag vill verkligen ha något nytt nu. Blir nästan lite uttråkad när jag kollar in på min blogg och varje gång ser samma header och design överhuvudtaget.

Så snälla någon, hjälp mig !?

S.O.S. (let the music play) - Jordin Sparks


Hörde denna nyss på Idol och jag måste säga att jag älskade den. Partyy! Skön låt liksom, den kommer vara en favorit på Spotify kan jag avslöja redan nu.


Någon gång kanske blir den första?

Jag har aldrig vunnit en tävling, men tänkte att jag skulle tävla nu och kanske för första gången också vinna? Det är ju vad man kan önska att man skulle göra i varje fall.

Jag har länge velat prova att bleka mina tänder, få dom så där härligt snyggt vita, men är man en fattig student med begränsat med pengar så har man helt enkelt inte råd. Att köpa tandblekning har inte varit något jag prioriterat även fast jag verkligen skulle vela prova. Skulle vara så himla skönt att kunna le och visa tänderna och stråla som jag brukar göra, och faktiskt vara nöjd med tänderna. Jag har länge som liten haft väldigt mycket problem med mina tänder då jag fick dom alldeles för tidigt jämfört med vad man egentligen ska. I och med detta så är vissa av mina tänder väldigt konstiga och jag tycker inte riktigt om en del av dom. Även om jag lärt mig att acceptera att tänderna ser ut som dom gör så hade jag velat "belöna" mig lite för att älska dom genom att bleka dom. Därför vore det riktigt roligt om jag för första gången i mitt liv kunde få chansen att vinna en tävling, en tävling som jag faktiskt skulle bli riktigt glad för.

Vill du också tävla, så kan du göra det här.



Easewhite heter denna tandblekning.


Dålig människa jag är

Jag har inte bloggat på ett par dagar nu, men har verkligen inte orkat. Har varit så sjukligt trött och inte riktigt haft kraft till någonting. Nu kände jag i varje fall för att skriva lite. Emelie är här, men ligger just nu och sover. Hon somnade precis så nu ligger hon och andas lite sådär gulligt tungt, haha. Jag känner mig jätte flummig och har sprungit runt i mitt rum och asgarvat åt allt i princip. Jag har just nu kritvita läppar, även kallade fjortisläppar(idomin). Brukar nämligen sova med det någon gång ibland för att få mjuka läppar när dom är torra, speciellt på vintern. Det kan jag tipsa om, även om det inte fungerar särskilt bra på mig, bättre för andra faktiskt. Ska snart sova, precis som Emelie. Behöver verkligen det, sov så himla dåligt inatt så jag är riktigt övertrött nu.

Imorgon är det skolan, ska ha min första kund i skolan på kundpassen(eller hade Bella i typ sep.-okt. i ettan som första kund där). Har med mig Emelie imorgon, det är orsaken till att hon sover hos mig en onsdag :). Kommer att bli väldigt bra detta känner jag. Jag är ju super duktig, hihi!

godnatt, när jag nu lägger mig.


Svensska Hollywoodfruar - I sverige


Hemmkommen

Nu har jag kommit hem till älskade Stockholm, närmare bestämt för 1,5h sedan. Har redan hunnit springa en runda med nya kläderna, kom precis in faktiskt. Nu är det "Ensam mamma sökes", det ska ses.
ciao

På väg hem

Hallå kära läsare. Nu är jag åter igen på plats i bilen. Denna gången ligger jag, som jag brukar, i baksätet. Vi är nu på väg hem till kära Stockholm. Vi hann även med en runda till Stadium XXL (Sveriges största Stadium med större utbud av allt osv.) där jag fick långa löpartights, löpjacka, underställströja, löptröja och en halsduk. Så nu ska jag bara ut och springa ordentligt för nu har jag allt som behövs utan att jag ska behöva frysa bort. Riktigt skönt alltså.

Visar bilder ikväll. Passar på att lägga in en liten låt till er också som ni kan lyssna på.


Snart börjar kalaset



Nu kör vi! Väntar bara på att alla ska komma så att kalaset drar igång.  Filippa är otålig och über söt. Cykeln har hon redan fått av oss, och den är så cool. Bilder kommer upp senare på henne och cykeln, även från resten av kalaset. Nu ska jag stänga av datorn och vara lek-kusinen kanske. Vi har busat mycket på morgonen! :)

ciaao. ha en underbar dag:) 


Det rullar på

Sitter fortförande i bilen. Vi har 2mil kvar till Jönköping, så vi är i Göteborg runt tio skulle jag tro. Resan går riktigt bra, pappa är grym på vägen och jag känner mig trygg. Vi stannade till en bit innan Norrköping och åt, blev någon slags hamburgare tallrik. Kan ju berätta att jag absolut ätit godare, men jag ska inte säga att det var äckligt för det var det ej men ingen kulinarisk upplevelse om jag ska citera min kära far haha.

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt. Har hunnit med mycket tänkande och drömmande faktiskt. Oroa er inte, allt har bara varit lyckligt och glatt.

Ciao

Konversation

pappa: hur hungrig är du?
jag: ganska
pappa: jag funderar på vart vi ska äta
jag: ja, antingen så stannar vi i norrköping, eller i örebro?
pappa: örebro? det är på andra sidan vättern
jag: jaha, åker vi inte ens förbi där
pappa: nej
jag: jaha, nej juste det är när man åker andra vägen. jag kankse menade jönköping.

I bilen

Nu sitter jag och pappa i bilen på väg till Götlaborg;). Helskön bil alltså, rå bra ljud alltså. Vi, eller snarare jag poppar 107.5 haha. Ni ska bara veta. Hungrig är jag också, som attan, inte ätit någon lunch och knappt frukost. Men vi tog en varsinn korv med bröd när vi hämtade bilen, så något har varit i magen även om jag nu är vrålhungrig precis som innan den. Men snart blir det nog mat.


Ett tips

Hur mycket hatar inte ni när armbandet inte går att ta på sig? När änden med ögglan åker iväg varje gång när man precis nästan fått igen det. Det händer inte bara en gång, utan flera gånger. Jag har blivit så galen på det så många gånger att jag kommit på ett eget litet knep som jag kan dela med mig av. Du tejpar fast den änden där ögglan sitter på armen, så att den inte kan åka iväg när du ska låsa armbandet. Fungerar super bra, så prova det! :)


Fredag betyder helg

Godmorgon. Jag har precis vaknat upp från min underbara skönhetssömn. Känner mig ganska pigg faktiskt, har sovit bra inatt. Tänkte alldeles strax ta och äta något till frukost, är så himla hungrig. Får se vad det blir för roligt.

Idag är det ju skola från 11.40-12.40 sedan så bär det av hemåt för att packa, slå in presenter och köpa lite resesnacks. Klockan 15-16 så bär det nämligen av till Göteborg med pappa. Vi har hyrt en råskön bil med värsta ljudanläggningen för att resan ska bli rolig. Jag har även laddat på mitt mobila bredband så att jag kan sitta och surfa, chatta och sådär under hela resan. Ska bli himla mysigt och roligt faktiskt. Ska bli skönt att få lite egentid med pappa faktiskt, saknar honom när jag inte bor med honom längre. Jag är pappas lilla prinsessa.
I göteborg är det imorgon barnkalas, 3-års kalas närmare bestämt. Min lilla kusin Filippa, som inte längre är så liten, fyller nämligen år på måndag och det ska firas nu imorgon. Ska bli himla roligt att se hennes reaktion på sina presenter från oss. Det kommer nog att bli otroligt bra!


Jag är fast

Jag följer just nu programmet "Inlåst" som går på kanal 4, torsdagar klockan 21.00. Det är så otroligt bra och skönt att se att dessa ungdomar får denna chansen att faktiskt få känna på hur det faktiskt är i fängelset där dom kommer att hamna ifall dom inte slutar med all skit dom håller på med. Det är riktigt starkt att se detta, är man känslosam som jag så blir det många tårar. Jag hoppas verkligen för dessa ungdomars bästa att detta verkligen får dom att vakna och inse att det dom gör inte har någon framtid och att dom kan ta sig ur detta innan det är försent. Jag hoppas verkligen, verkligen, att ungdomarna tar tag i sina liv nu och gör något med det. Man ska ta vara på livet, man får bara ett.


Nästa köp


Powerwalk



Har precis kommit in från en 5-6km powerwalk vid Årstaviken. Så himla otroligt skönt att bara gå och rensa tankarna lite, få luft och bara vara själv med musiken.

Är det hon mamman i Hollywood?











kul att jag såg ut som en Hollywood mamma


SF here I come

Idag när jag var på SEB banken för att sätta in pengar (nu tänker säkert Catrin "Linda, du är så jävla vuxen") så kom det fram två killar till mig och frågade om jag ville vara med i en undersökning. Visst sa jag, bara man inte behöver vara 18år så. Där fick jag i varje fall ge mina åsikter på något erbjudande. Det var två olika "erbjudanden" som man kunde spara 70:- respektive 300:- på. Det där man sparade minst hade man bara betalkort (internetbank, telefonbank, tillgång till sparande konton) och det andra där man enligt dom skulle spara mer var det även ett kreditkort med. Jag förklarade för dom att jag är väldigt anti kreditkort eftersom att jag ser det som lurendrägeri och tycker att man inte ska köpa saker på kredit, har man inte råd så får man vänta enligt mitt tycke. Som tack för hjälpen efter denna undersökning så fick jag två stycken biocheckar, väldigt snällt och behövligt nu i den ruskiga hösten!

 


Nu ska jag åter igen snart visa mina kunskaper

Min morbror är just nu på väg in hit till stan. Jag ska nämligen klippa honom nu ikväll. Hoppas att det går bra, men det gör det nog. Han brukar ju bli nöjd varje gång, så varför skulle han inte bli det denna också? Skönt med lite extra pengar också efter dagens shopping. I need it! Kanske ska fråga om inte bror vill klippa sig någon dag, och kanske mamma, så att jag får ihop lite extra pengar.


Dagen

Hallå läsare. Denna tisdag har varit minst sagt.. skön. Mötte upp Sofia kvart i tio efter att ha väntat en stund för att vara först in på NK när dom öppnade. Vi hade nämligen bestämt oss för att hinna köpa present/presenter till söta lilla Alexandra som fyller 17år imorgon. Väl där så hittar vi ingenting, utan bestämmer oss ganska snabbt för att skippa NK. Vi går över till PK-huset där jag försöker hitta en topp att ha på mig på skolfotot på torsdag. Inte hittade jag något där inte, så vi går över till Gallerian. Väl där så går vi in på Kicks och plockar ihop en liten rosa necesär med små prylar till Alex. Allt från nagellack till dagkräm. Vid detta laget börjar vi få lite smått panik över tiden, vi börjar ju faktiskt klockan tolv. Till Alex får vi i varje fall med oss en nyckelring, så att hon slipper ha skåpnyckeln i bhn, och ett par sexiga trosor. Vi börjar gå med tunnelbanan och Sofia försöker övertala mig att vi ska skita i bilden, så jag lägger beslutet på Alexandra som Sofia ringer upp. Man kan ju faktiskt inte lämna sin älskade vän att gå på en lektion själv, det är inte okej. Dom beslutar i varje fall att vi ska fortsätta att shoppa, skönt för mig eftersom att jag vid denna tiden inte hittat något att ha på fotograferingen. När Alexandra kommer så går vi in i butik efter butik men hittar absolut inget bra. Antingen för hög "urringning", eller för konstig modell. Väl på SALT så hittar vi den sötaste tunika som satt så bra på. Så den köpte jag! Där efter så satte vi oss på Waynes för en fika innan vi alla åkte åt varsinna håll :). Mysig dag, och väldigt värd!

Dagens shopping







nagellack och armbandet köpte jag för att stödja bröstcancer forskningen!


Gåva till mig

" Jag vill ge detta till dig Linda som tack för hjälpen med allt i somras. Verkligen jätte mycket tack!" Med dessa ord lämnade Monica, min pappas sambo, över ett presentkort på Fritidsresor på 1000:- till mig. Underbart och det ska jag resa till något underbart ställe för.


Dagens outfit






Godmorgon

Jag vaknade ganska tidigt imorse faktiskt. Närmare bestämt halv nio, när jag egentligen skulle gå upp kl.10. Det har resulterat i att jag nu ligger i sängen helt färdig sminkad, har till och med ögonskugga. Kläder har jag inte valt ännu, men ligger ju ganska mkt före i min planering så ligger i sängen och tar det lungt faktiskt.

Idag är det svB först, där vi ska skriva en recension på en bok vi läst. Jag har ju läst "Pojken som kallades det", så den ska jag skriva en recension på. Får se hur det går, brukar få VG på allt jag gör så får se om detta blir det också. Bara jag får G så är jag nöjd. Efter sv är det i varje fall en halvtimmes rast, då vi brukar gå till konsum och köpa mellis. Klockan två börjar våran fördjupning klippning som sedan slutar 16.35. Får se vad vi ska göra för något roligt idag, förra veckan körde vi bara teori på ansiktsformer och det vi redan klippt. Mitt ansikte är ovalformat och betyder att jag passar i alla frisyrer, YEAH! Var ju rund som en fotboll när jag va liten. Efter skolan åker jag hem en snabbis, innan jag och pappa åker ner på stan och köper födelsedags present/presenter till lilla kusinvitaminen Filippa som ska ha 3-års kalas nere i Göteborg på lördag :). Mysmys.


08, julmarknad på Liseberg


Dagens middag






Receptet hittar du här


Söndag

Nu har jag precis ställt in min middag i ugnen, så om 10-15min så är det middag för mig. Lagom till One tree hill faktiskt.

Idag har jag haft en ordentlig slapp dag. Började dock dagen med att vika alla mina kläder och lägga in dom i garderoben. Tvättade ju i måndags och kläderna hade ännu inte fått sin plats haha! Nu ligger dom i varje fall där dom ska, och inte på gästsängen som dom gjorde förut.
Resten av dagen har jag verkligen slöat. Har legat i min säng och lyssnat på lugn musik och bara tänkt faktiskt, tänkt och fantiserat mig bort. Så himla skönt att göra det ibland. Söndagar är ju faktiskt en dag då man får ligga i sängen hela dagen i pyjamas om man vill, i varje fall enligt mig.

Vad har ni gjort idag ?

Jag stödjer rosa bandet!

Jag tycker att detta är något som alla borde köpa. Det kostar 25:- och det är ingenting. Bröstcancer och cancer överhuvudtaget är det värsta jag vet. Både min farmor och mormor gick bort i cancer (dock inte bröstcancer) inom loppet av 6månader och det är det värsta som någonsin hänt mig. Jag ska verkligen börja skänka mer pengar till cancerforskning och sådär, för det är det hemskaste som kan hända en familj och en människa. Nu ska jag i varje fall köpa ett armband på Guldfynd också, ett rosa bandet armband. Får se om jag shoppar loss bland annat också, lindex har ju "rosa bandet kläder", det kanske finns något där. :)



Se till att ni stödjer detta genom att minst köpa en sån här vacker brosch. Tänk vad det kan göra!

Monicas pannkakor

Står och lagar lite middag :). Blev så sugen på pannkakor, så gör Monicas som är lite nyttigare och godare.


Godmorgon

Jag ligger fortförande kvar i min säng och gosar. Vaknade halv tio och bestämde mig för att läsa boken som jag ska göra en recension av på måndag på svB. Två timmar senare så är boken utläst och jag ligger kvar i sängen. Så himla underbart att bara kunna ligga i sängen med pyjamas hur länge man vill, ingen skola att gå till. Får se vad som händer idag, duscha ska jag i varje fall göra snart, det vet jag i varje fall.

Vad ska ni göra idag :)?


hemsk bok!


Filmtips

Nu har jag precis kollat klart på Män som hatar kvinnor. En riktigt, riktigt, bra film som alla måste se. Jag måste dock tillägga att man helst inte ska se den själv en natt liksom. Jag var livrädd genom i princip hela filmen om jag ska vara ärlig. Men den slutade bra, och så himla otippat. Så grym film! Se den säger jag bara!!


Dissar

Detta är första gången jag dissar i denna bloggen, och denna gången är det verkligen en fet diss!



Günters korvar vill jag i varje fall dissa. Är en hyffsat "känd" korvkiosk på Karlbergsvägen, precis vid Sofia nästan. Vi hoppade av bussen där för att jag skulle köpa en vanlig korv till lunch eftersom att jag var hungrig. Det är verkligen iskallt ute, och vi får vänta i 30 minuter för att komma fram. Förstår inte vad problemet är och varför gubben är så seg? Men jag gav inte upp för jag va så hungrig! När vi väl kommer fram i varje fall så är han riktigt seg även då på att göra iordning en vanlig grillad med bröd. Jag ber också om bostongurka, och vad får jag? Han tar fram nån hink och mummlar om saltgurka, jag tänker inte mer på det för jag har bett om bostongurka faktiskt. Så börjar han lasta på saltgurka på min korv, och jag nämner att jag skulle ha boston. Hans svar var att saltgurkan var bra. Jag tar korvjäveln och går iväg, alla i kön är helt snopna att gubbskiten väljer själv vad han ska ha på MIN korv, som JAG betalar. Saltgurkan smakade skit, och jag hatar saltgurka. Snacka om en idiot i korvkiosken! Gå aldrig dit!!!

Resultat


riktigt hemsk bild dock, men bjuder på den!


Uppdrag färga hår

Jag och Sofia drog till min salong för att köpa med oss lite färg. Körde på toning och vi valde 6/7 och 7/73 till Sofia och 6/7 och yttepytte 7/0 i mitt hår. Vi började med att blanda ihop Sofias och jag började pensla på hennes hår, fuktigt så klart. Först längderna och sedan sist i botten. Var väldigt krångligt när vi skulle skölja, och vi fick många skratt både när jag sköljde hennes hår och när hon sköljde mitt. Sofias hår blev i varje fall riktigt snyggt, en riktigt jämn färg och riktigt snyggt! Både hon och jag blev nöjda:). Vi fortsatte sedan med mitt hår, fuktigt hår även här. Sofia penslade bara i min hemska, äckliga, röda utväxt. Vi lät det sitta i 10min innan vi hade vatten i håret igen och masserade ut färgen på längderna för att få ett snyggt resultat. Det fick sitta i det sista 10min innan vi slöljde allt. Jag blev också riktigt nöjd och har nu en jämn färg. Lite roligt att jag och Sofia har i princip samma hårfärg haha.


nu kör vi!


haha, jag och Sofia köpte denna "skål" som vi hade som färgskål. super fiffig


GÄSTBLOGG

Hej på er! Här sitter jag (sofia) och får mitt hår färgat av Lindan! Nu går vi mot mörkare tider och även mitt hår, till alla frisörer blir det en 7:a, typ... Ha! Lite läskigt faktiskt, men vi får hoppas på att det blir bra!

Senare ikväll ska Linda äta middaag med oss, det blir mysigt! :)

Just nu pumpar vi Ola's låt Skys the limit, och blandar det med det roliga parodi klippet på amanda var det, haha! Linda och jag skrattar alltid lika mycket, sjukt skoj.





Nu ska jag sitta och bli ompysslad ett tag till, Linda slänger nog in ett gäng bilder på hela kalaset och om dagen sen! ;) Kramar till er!


RSS 2.0