Fy alltså

Ja.. Det blev inte mycket sömn för min del ska jag berätta. Sov kanske 1h innan jag verkligen mådde så sjuukt dåligt. Jag försökte att somna, men tillslut så mådde jag så dåligt att jag gick ner. Tur var väl det, för påväg ner för trappan så kände jag att jag höll på o spy. Jag sprang in på toan och där har jag varit från halv två till typ nu och spytt. Nu vågar jag inte sova heller, för jag vill inte spy i sömnen och kvävas. I och för sig så kan jag nog inte spy mer nu, för ingenting finns kvar i min kropp. Inte ens vattnet.

Hoppas att det bara är nån matförgiftning eller något sånt, för magsjuk vill jag verkligen inte vara.

:)



en till bild från i lördags,

Cissi sötnos, hon ba "asså typ finaste bilden jag sett på han & ett fan!haha, asså SERIÖST!"

Huset i Knivsta

Sitter just nu i huset hos min bror och Rikard, pappa och min morbror är också här. Riktig familjekväll nästan, hade varit grabbkväll om inte jag varit här dock, men det va min bror som bjöd hit mig. Jag orkade nämligen inte vara hos mamma längre, mår så dåligt av röklukten, verkligen as dåligt så jag sover här inatt. Kommer dock behöva åka klockan halv sju imorgon bitti ^^, men det klarar jag. Får sova när jag kommer hem vid åtta eller när det blir.

Vi kollar just nu på en film, Hellboy 2. Inte precis min typ av film, gillar inte action filmer särskilt mycket och speciellt inte overkliga filmer med fantasifigurer och riktiga människor blandat i ett. Men men, jag är inte så inne i filmen preis, utan sitter här vid datorn och nördar istället ^^. Helt okej ;)

USA 09, sportlovet

Nu har vi äntligen preliminär bokat resan till USA.
Jag behöver ta ledigt från skolan en dag, den 20:e som är dagen innan lovet. Flyget går nämligen 09.00 den 20:e februari. Vi är framme i New York klockan 12.15 eller 12.45, lokal tid (kommer inte ihåg). I NY stannar vi till 22:e på eftermiddagen, då vi flyger vidare till San Francisco. Där ska vi bila runt och se saker på egen hand, vi får se lite då eller ialf senare vart vi åker och sådär.
Innan vi åker hem den 28:e så ska vi även kolla  på nån bil, som pappas kund äger som är på utställning i USA. Det är nämligen utefter vägen, vi ska ju hälsa på Rikard också i Lake Tahoe.


kära läsare

hej alla sötnosar  som just nu sitter(eller kanske ligger lr står) och läser dessa ord, meningar där ute i sverige/världen (vad vet jag) :P.
hur mår ni alla :)? Det är ju lov, så ni måste fasiken må helt underbart alltså. Annars är det kanske något fel på er, haha nej det där menade jag inte.
 Med mig är det bra tror jag, har ganska precis vaknat från mina 11h sömn. Behövde verkligen sova ut efter denna långa tid utan tillräckligt med sömn, även om jag nog skulle kunna sova 5h till fast då får jag ont i huvudet, så nej tack.
Jag ska nog snart klä på mig ordentligt och bege mig ut på en liten höstpromenad, lr liten och liten, tänkte gå runt Årstaviken så det blir väl 1,5h-2h promenad. Jag tycker att det är otroligt härligt att gå i sin egna takt, med musiken i öronen och bara få lägga tiden på sig själv och sina tankar. Även om det inte är det bästa att jag tänker, för att jag så lätt tänker depptankar som får mig att må skit. Men jag känner mig faktiskt glad, vet inte hur länge det håller, men man ska ju som sagt leva för stunden vilket jag ska börja med. Jag måste verkligen börja strunta i allt som får mig att må dåligt för jag orkar inte det. Jag måste verkligen lära mig att acceptera mig själv och mina brister, måste lära mig att älska mig själv innan jag går under. Jag har ju kommit en bit på vägen, hatar inte mig själv lika mycket som jag gjort förut men är långt långt, sjuukt långt ifrån att älska mig själv. men..
Jag ska klara det, det vet jag att jag kan !!! Jag klarar allt, bara jag vill och bara jag kämpar.
I slutändan ska jag vara så stark och så lycklig, trots motgångar så ska jag ställa mig upp. :)

ha det nu super mina små solstrålar :).



btw, kul att du älskar att läsa mina inlägg Unni. det glädjer mig och peppar mig mer till att blogga.

:)


brunett igen =), tack gode gud.

darin i vällingby igår



Igår träffade jag sötaste lilla Darin, som inte är liten längre utan 21år.

Jag och Carro träffade honom innan signeringen också, och såg när han repade. Han var helt sjukt underbart go igår, tog sig tid att låta oss fota med honom och snacka.
Även på signeringen så fick man ta kort och krama honom. Han pratade även på som hna aldrig annars har gjort. Igår var det Darin som pratade mer än vad jag gjorde, helt sjukt underbart att träffa mannen.
" jag kommer ihåg att du va där när jag sjöng desire....... på tyrol :D"
Det var på vinterkrysset den 4 december 2006. Vilket minne han har liksom, gullet :).
Helt sjukt roligt var det ialf, orkar inte berätta allt men det var sååå värt det.

where is the love?


bara för att jag hoppas att jag får färga håret imorgon så att jag kan använda mitt löshår...

roligt att läsa alltså

Shit vad jag har ont i halsen, helt jävla sjukt.  Det känns som att någon har kört ner en taggtråd och bara vevar runt när jag ska svälja. Kan knappt äta eller dricke eller ens svälja mitt egna saliv. Kul liksom. Sitter o tvingar i mig fil o havrefras, går inte jättebra precis.

Idag: Börjar dagen med ett jävla svenskaprov som alla ettor på skolan ska ha, vi får se hur det går. Sedan har jag bara lunch och ASH, sen får jag gå hem.
MÅSTE STÄDA INFÖR FREDAG NÄR JAG KMR HEM !!!

Imorgon, onsdag: Börjar halv nio tror jag, eller kvart i nio eller något sådant. Har svenska, lunch, matteprov(hjälp!!) och mentorstid. Sen äre gymmet om jag får gymma, vilket jag inte tror med tanke på min hals.

Torsdag: APU hela dagen, och det lät som att jag och den andra praktikanten (1:an som är där denna vecka) skulle få fixa varandras hår asså typ färga och sådär. Hoppas verkligen på det, så att jag kan få färga mitt hår brunt igen för det behövs verkligen. När min APU har slutat så är det LOOV!!!

Fredag: Ledig. Carro och hennes kompis kommer runt två till mig så då ska jag hämta dom på centralen.
Vet inte vad vi skulle göra på kvällen, ev. idol faktiskt :).

Lördag: DARINSIGNERING, fira 3år med Rebecka och kanske även fest :):)!!

Söndag: HA KUL MED CARRO & HENNES KOMPIS !!!


oj


Herregud alltså!!
Jag har lyckats handla för så mkt på h&m under ett år att jag får 200kr i guldbonus, får även 50kr i vanlig bonus.
Det roliga, eller komiska kanske jag ska säga, är att jag fått sådana här 50kr kuponger 3-4 ggr kanske under året också.
Jag blir ju rädd när jag ser beloppet på ett års köp på h&m. Det är ju liksom inte bara där jag handlar heller.
Jag måste skärpa mig, måste lära mig att hålla i mina pengar och sluta att vara så dyr att ha som dotter.
Detta har jag sagt många gånger, det fungerar aldrig men jag ska försöka att lära mig att spara pengar och inte göra av med allt och sedan behöva få av pappa.




ingen rubrik

hej alla läsare. nu var det ett tag sedan jag skrev, så nu ska jag skärpa mig igen. Jag gillar ju faktiskt detta, att ha en blogg och få skriva av mig när det gäller det mesta. Jag är ju en sån pratglad person, och bara måste skriva av mig om massor ibland, så då är min blogg ett väldigt bra forum för mig.

Inte så mycket har hänt faktiskt. Festen i lördags var helt okej, inte den bästa men helt klart okej. Otroligt skönt att få komma ur hemmet och träffa lite folk. Det småjobbiga var väl att jag tänkte en del, även om det inte var jobbiga tankar då utan dom har jag utvecklat igen sedan igårkväll.
Killar är verkligen inget forum för mig, verkligen inte. Jag känner mig bara så desperat och vill få känna mig älskad. Jag vill att någon kille ska tycka om mig, tycka att jag ser bra ut och är kär i mig. Jag vill känna mig tillräcklig utan att behöva göra om mig till någon annan. Jag vill vara kär, ha någon som är kär i mig och få ge kärlek och att den ska besvaras. Jag tror att jag verkligen skulle behöva en kille i mitt liv, jag känner mig verkligen ensam på den fronten.
Samtidigt som jag känner allt detta så är jag rädd för kärleken, jag är så otroligt rädd för att bli sårad igen. Är rädd att träffa killar eftersom att jag många gånger fått diss pga min kropp, det sätter spår och dom kommer alltid att få mig att känna mig osäker. Jag vet att jag inte liksom är en smal, snygg supermodell men jag är faktiskt en tjej med känslor, en tjej med ett stort hjärta som bara vill ge kärlek. Killar verkar inte gå på insidan, dom ser mig som den mulliga, fula tjejen känns det som. Som ordspråket lyder "utsidan ger insidan en chans" kan man beskriva allt. Jag har inte utsidan och får då ingen chans. Typ.

Neej, jag ska inte sitta här och deppskriva. Visst är allt detta tråkigt, med tanke på att jag blivit osäker igen på en kille jag inte vet vad jag känner för och jag vet absolut inte riktigt just nu vad han står och vad han känner liksom. Det här känns så fel av mig att skriva, men jag är som jag är. Hoppas och hopppas, sedan blir jag otroligt rädd och ballar ofta ur, blir rädd och sjukt osäker. Varför kan inte bara livet vara en dans på röda rosor, varför ska det finnas så ofantligt många taggar som river upp fötterna och lämnar djupa ärr?

Nej. nu har jag skrivit av mig, nu måste jag fortsätta med min filmrecension som ska lämnas in imorgon.
och nej, jag mår inte dåligt. Tänker bara alldeles för mycket just nu. Men jag kan handskas med mina tankar mycket bättre nu, jag menar om man jämför med förut när jag grät så fort jag faktiskt tänkte. Nu mår jag ändå helt okej, även om jag kunde mått bättre. Men jag har bankat in i min hjärna att allt blir bra!


ihh =)

 
linda                                                               emelie

Snart kommer brudarna till Sthlm, ska hämta dom på centralen sen hem till mig och fixa oss innan vi drar på fest i Vaxholm :D. As roligt. Jag är sjuuuukt peppad alltså :):).

prinsessan har anlänt i mina händer

Nu har jag "Prinsessan". Fick nämligen åka och hämta henne i Bromma nu ikväll, men det var det värt :).
Den är verkligen helt underbar, så fin och så underbar :D. Jag är kär, riktigt kär i min lilla gulleplutt !


snälla !



Jag hoppas att budet kommer imorgon när någon är hemma så att jag får den här iPoden nu, skulle fått den igår nämligen, men korkade människor som har bud som kommer och inte kan skicka grejen.
Tror dom att alla är hemma mellan 9 och 17 ? Kul att dom informerar om sånt när man köper skiten.

ni som inte vill läsa om träning, läs inte detta!

Förra veckan frågade pappa sin personliga tränare Åsa hur jag ska träna för att inte bli biffig, för jag har nämligen börjat fått biffiga armar som jag verkligen inte vill ha. Hon berättade för pappa att man ska ta lättare vikter och fler repetitioner. Nu igår (en vecka efter pappa frågat) så efter spinningen som pappa är på varje vecka (som ps åsa har) så kom hon fram till pappa och sa att hon hade en överraskning. Fram tar hon ett papper som hon säger är till mig, som han inte får läsa.
Den gulliga människan hade gjort ett träningsprogram åt mig, hur snällt är inte det liksom ?

Träningsplanering                                    Linda

Mål: Slimma kroppen
Tillvägagångssätt: förbränningsträning
                                  styrka - fokus stora muskelgrupper
Upplägg: 3 pass/ v (1 förbränning, 1 styrka, 1 förbränning och styrka)

Ex. på veckoupplägg:

V1. Månd: förbränning (t ex spinning, löpning) 45 - 75min

Tisd: vila

Onsd: styrka (tungt men du ska orka 2 x 25 rep)
+uppvärmning 10min och nedvarvning minst 10min

Torsd: vila/promenad

Fred: vila/promenad

Lörd: förbränning + styrka (se månd och onsd)

Sönd: vila


pappa har beställt ny iPod till mig


(den gamla har laggat ihop totalt, så nu är denna rosa påväg hem till mig)

Jag vet att jag är bortskämd. Jag skäms lite över det faktiskt, för hur ska jag klara av att leva själv sedan ?
Men jag kan inte annat än att känna mig lyckligt lottad till att ha en underbar pappa som vill mig det bästa, som vill att jag ska ha det bra och som gör allt för att jag ska ha det bäst i mitt liv.
Älskar verkligen min pappa, mer än något annat <3

grattis söta storebror

Måste bara skriva ett inlägg som är helt tillägnat min kära bror. Även om jag många gånger bara tycker att han är dryg, så älskar jag honom och unnar honom all lycka. Jag tänker inte gå in på detaljer om min bror och sådär, men jag vill säga att jag är stolt. Jag är stolt och riktigt otroligt glad för Lasses skull. Det är så otroligt härligt roligt, förstå vad glad han måste vara och gud vad han kan känna sig fri nu.
Ni undrar säkert vad jag pratar om...

MIN KÄRA BROR KLARADE UPPKÖRNINGEN IDAG PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET.
LASSE HAR NU FÅTT KÖRKORT, FATTA KÖÖÖRKOORT!!!!!


shopping



  

Shopping blev det lite i Göteborg.

New York 09

Bara för att jag ska till New York på sportlovet :).



Som nog alla som läser min blogg vet om, så ska jag ju till USA på sportlovet. Till San Francisco närmare bestämt (tror jag). Nu är det så fick jag höra i helgen, att vi kommer att mellanlanda i New York och ska därför passa på att stanna 1-2 dagar innan vi åker vidare till San Francisco. Helt sjukt vad det kommer att bli en underbar resa.

USA 09, here I come :)

"Breathing your love"


"Breathing your love"  

Detta är då Darins nys singel som han gjort med Kat DeLuna som är väldigt stor i USA där hon även är ifrån.
Jag kan verkligen rekomendera er att köpa denna låten, för den är så sjukt bra och jag vet att den kommer att bli riktigt stor. Klicka på länken under bilden här ovan så kan ni tjuvlyssna och även köpa låten. Tele2 är nämligen de enda som säljer låten, som har ensamhetsrätt om låten just nu. Passa på, ni kommer inte att bli besvikna.






hör småklipp från Darins kommande album

 



jag älskar rosetter



Nu ska vi snart gå ut till bilen och börja våran resa ner till Göteborg.
Kommer, såklart, att logga in på msn på mobilen på resan ner. Kommer även att lyssna sönder "Breathing your love" som är Darins nys låt och kolla på film och sådant på min laptop.

Ha nu en suuperhelg. Tveka inte att sms:a och ringa, för jag svarar :)
Sms:a mer än gärna under resan dit och hem (a) !!

puss på er :)

riktigt förbannad, riktigt ledsen.

Jag hade börjat mått bättre nu ikväll, såklart så ska det förstöras ännu en gång.
Roligt.
Men jag tänker inte ta den skiten mer, jag skiter i om jag förlorar andra på vägen i och med detta men jag klarar inte av att må dåligt mer.

jag vill inte ha kommentarer ens på detta, dfr tar jag bort det !!!

APU på Kungsholmen

Det är kul, det är verkligen riktigt kul!

Idag har jag haft två "kunder" som jag fått fixa. Först vid 10 imorse så kom Monicas mamma som jag tvättade håret på innan jag rullade upp håret på spolar. Lite senare kom även Monica och ville ha håret tvättat, så det fixade jag och fönade även volym med rundborste sedan. Otroligt bra med att få öva, det behöver jag verkligen.
Inte heller fy skam att få pengar för detta (a). Ska även klippa pappa nu snart(ikväll) för han hann inte komma till salongen, tjänar säkert lite där också.

Jag kommer dra in lite extrapengar tack vare min frisörutbildning. Det är grymt härligt alltså.





ingen rubrik

Nu börjar jag må dåligt igen. Allt på grund av en kille.
Grejen är den att han inte gjort något, lr jo. Han är unik liksom och inte som alla andra. En kille som lyssnar, som givit/ger mig råd, som verkligen försökt att peppa mig, försökt att hjälpa mig och som fått mig att se positivt på allt. Han har fått mig att se framåt på något sätt, lärt mig att "..efter mörkret kmr solens strålar fram..". Ingen kille har någonsin gjort allt detta för mig, aldrig någonsin.
Detta gör mig väldigt rädd, jag skulle lätt kunna börja gilla honom sjukt mkt. Jag är riktigt rädd för detta, för jag vill inte bli sårad igen, vill inte känna mig som skit, känna mig värdelös och att jag inte duger igen som efter *pip*.

Jag vågar dock inte skriva allt som jag egentligen vill skriva, för jag vet inte vilka som läser detta.
Hur ska detta gå ? Jag skapade bloggen för att kunna skriva av mig i hemlighet, men den är inte hemlig längre så jag vet inte riktigt hur detta kmr gå i mitt liv nu när jag behöver skriva av mig "/.
Det rinner väl av mig så småningom .


allt blir bra, det är det enda jag vill tro ialf..
men tillslut, efter allt så måste ju allt bli bra. eller ?

music is my everything

when I put on my headphones - the hole world goes away

snälla pappa

Just nu ber jag bara för att pappa går med på att jag får besöka en vän på fredag kväll och sedan åka tillbaka till Gbg på lördag.
Jag behöver verkligen tänka på annat nu, och jag vill träffa x.
Ska snacka med papps igen imorgon, och berätta allt och sådär.
Hoppas att det fungerar, hoppas verkligen det!!!

Ge mig ?


bild

skulle bara vilja ligga hemma i sängen i denna idag, orkar fan inte skola. Jag har dock bara idrott och ASH så det är okej, onödigt att skolka.

Kanske blir att inhandla en sån här dress när jag åker till USA :). Kan ju matcha den med min iPod, ska nämligen få en ny eftersom att min är helt fucked up. Så rosa dress och rosa iPod (det är min nuvarande också, men bara tack vare silikonöverdraget).

ledsen..

Gaaaahh...!!
Palla. Jag vet fan bäst själv, eller nej det gör jag ju inte tydligen. Pappa och Monica vet ialf bättre än er i så fall.
Jag har INTE ÄS (ätstörningar), tro vad ni vill men lägg ner det. Jag vill inte höra det nu mer oavsett om ni bara säger det för omtanke. Ni ser en text och kan inte döma utefter det, ni vet hur jag var och ni kan inte döma mig i nuet efter mitt förflutna. Att fått höra detta i typ 1,5 år nu gör att jag verkligen inte orkar mer.
Lägg ner nu, tack!!!

btw, läs inte vad jag skriver då om det bara är om mat och träning och skit.


(detta är min blogg och den har jag för att skriva av mig, säg vad ni vill om det!!)

kusin vitamin på fredag :)

fredag åker jag ner till Göteborg igen. Ska bli otroligt kul faktiskt.
Vi ska åka ner för att gratta lilla kusin Filippa som fyller 2år :). Otroligt vad tiden går fort alltså, helt sjukt verkligen!! Känner mig som värsta gamla tanten när jag säger sådana saker, haha, men så är det ju.


bild från Filippas 1års dag



Något roligt är också, att jag kanske (bara kanske) ska ta bussen från Göteborg till annan ort för att träffa en liten sötnöt och sedan åka tillbaka till Götet dagen efter igen. Hoppas verkligen att jag kan göra så, för jag vill verkligen träffa personen, verkligen ! :)


Nej mina kära läsare, jag måste faktiskt fortsätta plugga till mina TVÅ prov imorgon.
Önska mig lycka till, för det behöver jag. Jag är den sämsta människan på att plugga ska jag tala om (a) haha



 

pusspuss, godnatt om jag inte skriver något mer inlägg :) <3

ge mig mat !!

Nu är jag hemkommen från huset i Knivsta. Åkte ju dit med pappa imorse för att träna med honom och Rikard på Hälsohuset. Jag förstår nu hur bra mitt gym här i Stockholm är, asså gud vad litet det var på hälso asså. Det kändes som att man stod på varandra och man kände sig bara uttittad, nej aldrig mer där tack!!!!
Ni som bor i Knivsta, träna mkt mkt mkt hellre på Form. Det känns bättre kan jag lova er (jag hade betalat dom extrapengarna för att känna att jag trivs).
Det var ganska jobbigt att inte riktigt veta hur mkt jag skulle ta på varje träningsmaskin eftersom att maskinerna på mitt gym är helt andra och allt , så jag chansade lite och vissa grejer körde jag nog för hårt på haha. Får se hur det går att gymma imorgon med, det lär märkas. Få inte panik nu över att jag tränar mkt, jag orkade inte träna igår vilket jag skulle gjort så jag tränade idag istället och måndagar har jag och pappa bestämt är en träningsdag! Punkt slut!!!

 


VS


 


Gud vad jag fortförande är hungrig, trots att jag ätit frukost och banan innan träningen idag och sedan soppa, banan, äpple och korv utan bröd efter träningen. Jag ska aldrig mer gå och lägga mig svimfärdig och illamående pga hunger, ALDRIG!!. Tur att det snart är middag, köttfärspaj. Monicas köttfärspaj är så sjuuukt god, en specialare som är nyttigare (såklart!!).

Hej svejs, hoppas att ni är glada för jag är riktigt glad av mig alltså.!!


pusspuss

dagen börjar bra :)




Jag kan inte sova. Är såå hungrig haha (kom på att jag glömde äta middag igår ju :o). Men när man vaknar och ser detta, då blir dagen bra. Detta har verkligen gjort min dag, nu är jag riktigt glad.
Tack, verkligen TACK Anna, även om du kanske inte läser min blogg?




Neej. Nu ska jag nog gå och äta lite kanske. Jag ska faktiskt till Knivsta med pappa idag. Pappa och Rikard ska gymma, så jag följer med och gymmar där ist för att gymma själv här i Stockholm =).
Ha en bra dag nu alla söta människor !

pusspuss

Usa på sportlovet

Jag ska ju som sagt till Usa på sportlovet v.9 2009. Vet inte riktigt vart vi ska bo, men typ i norra Kalifornien blir det nog.
Som ni nog förstår, så har jag redan börjat fundera på vilka affärer jag ska besöka och vad jag ska köpa. Jag tänkte börja skriva en lista här på bloggen där jag kan fylla i affärerna och grejerna som jag ska besöka och köpa, som en liten "kom igåh lista".



Butiker
Forever21
Victorias secret
Louis Vuitton (tror jag, kanske ska köpa en plånbok så jag kan matcha min väska)
Mulberry
Redken (om det finns någon affär där jag kommer vara)
Sephora

m.m

Inhandlas
Skor
Mjukisdress
Smink
Väskor
Kläder
Hårvårds produkter
Ansikts produkter
Sjalar
Solglasögon
Underkläder
Parfym

m.m

Kommer att fylla på mina "listor" allt eftersom =)

Skor är något jag älskar


Ge mig dessa underbara skapelser :O.
Snälla, verkligen snälla ge mig dom här. Jag är helt klart kär, kär ännu en gång i ett par skor.

kundvagnen x)

"vill ha dig i mörkret hos mig (meeheej)" .
Vill ha honom, tror jag. Måste träffa honom, vill göra det
nununu!!

Var bara tvungen att få ur mig det jag skrev här över, hehe. Vem det är säger jag inte, men några av er kanske vet vem jag vill ha.



Idag har jag och Sofia varit ute på äventyr ^^, haha. Vi har varit på ikea, racat med kundvagn, fikat och skämt ut mig. haha (a)
Vi har verkligen haft en otroligt rolig dag, och jag gillar verkligen den tjejen sjuukt mkt. Vi är otroligt lika faktiskt, och jag har inte känt henne länge men känner att jag kan lita på henne till fullo. En bra kompis är vad hon är :D.



Jag gick i högklackat från klockan 13 till 19 typ idag, och när vi varit på ikea innan vi skulle hem så skulle Sofia köpa godis. Jag skämtade om att hon fick skjutsa mig för att jag hade så ont i fötterna, och det gjorde hon. Så Sofia springer över parkeringen vid Kungens Kurva med mig liggandes i kundvagnen med benen rätt upp i luften och massa grejer i knäet xD. Haha, alla garvade och kollade snett.
Det mest pinsamma var när hon ställde vagnen med mig i utanför godisaffären när hon skulle handla, så där låg jag helt utstirrad xD. Typiskt att det kom ett  par killar som kollade snett och sedan stod och garvade innifrån affären åt mig.
Men vet ni ? Jag bjuder på detta, det är fan bara roligt alltså.
Hon höll även på att springa med kundvagnen rätt in i en parkerad bil när vi fick skynda till bussen, haha x)

Vi har haft det suuuperroligt idag :D

   

Pappa är överbeskyddande och rädd, då får man taxipengar (a)

Nu ligger jag ännu en gång i min säng. Har precis paniktvättat håret, sminkat mig riktigt fort och klätt på mig, innan jag nyss precis tog av mig kläderna igen och la mig här i sängen. Haha.
Nu tror ni att jag är sjuk i huvudet, men så är inte fallet.

Sofia och jag bestämde väldigt hastigt att vi skulle gå på bio med en fika efter och sedan ta taxi hem till mig senare ikväll.
 Denna idé omvandlades till endast en fika och att Sofia skulle sova hemma, till att vi skulle träffas och bara göra något impulsivt, till att inte bli något alls. Haha. Sofia ska nämligen jobba imorgon, så vi tar det imorgonkväll istället.

Det blir bra det med ju, tråkigt bara att vara hemma och ruttna haha. Men det blir väl trevligt det med ^^.
Jag får terra alla på msn, så VARNING!!


imorgon är det ju även kanelbullens dag, det ni ;)

Davines

Just nu har jag precis gjort mig klart, slängt ner mjukbyxor och t-shirt i väskan(idrotten) och sminkat klart mig och fått på mig kläder. Snart ska jag bege mig ut mot bussen och åka till skolan. Kul att tunnelbanan har ersättningsbussar idag pga att trafiken står still på den gröna linjen, men men då  har jag ju anledning om jag kmr försent. Jag kan inte rå för detta liksom, och jag tänker inte gå för det gjorde ja igår ^^ Jag kan gå hem från Gullmarsplan sen i eftermiddag, det blir bra det.

Ganska slapp dag i skolan idag. Bara frisörteknik, matte och idrott.
Någon Emma från Davines ska komma och ha någon föreläsning för oss idag, så det är säkert jätte intressant tror jag :). Alltid kul att lära sig saker om hår och mitt blivande yrke.
Matten, den kmr inte bli seriös. Det är alltid kaos på den lektionen, men men. Sedan så avslutas min skoldag och skolvecka med idrott där vi ska göra klart maxtestet, det är ju faktiskt helt okej.


(detta är styilingprodukterna som vi får jobba med på skolan)


Nej.. Nu ska jag nog fixa det sista.
Ha nu en otroligt bra dag alla läsare :)
Puss puss

sova

Godnatt söta små läsare :):). sov gott
puss på er alla !


Jag är duktig!!



Jag kör en egobild ^^.

Måste bara berätta att jag varit otroligt j*ääävla duktig idag...
Jag gick hem från min salong idag. Gick hela vägen från Kungsholmen (uppe vid Västermalmsgallerian) ända hem. Det är typ 8km, och det gick jag :). Jag är bra jag.. måste ju gjort av med massor av kalorier (a)!!


Dagens shopping






Måste visa mitt köp som jag gjorde idag, helt sjukt vad jag blev kär. Ni som känner mig fattar, både rosa och rosett liksom ^^. Kärlek vid första ögonkastet, och jag kunde inte ge dom dissen. Blev 10st, kanske fler.

  

Godmorgon

Ska strax gå till bussen för att åka till min APU, där jag ska vara hela dagen :).
Den här dagen, eller alla torsdagar framöver kommer att vara otroligt roliga. Ser fram emot att utvecklas genom detta.
Suuperkul!



slänger in en dagens.
roligt att jag ser sjuukt bred ut, men men ^^!

hjärta




Jag tror att jag vet vem jag vill ha.
Får se hur allt detta blir..
Får se helt enkelt.. !!


Pengar på kontot



Mamma ringde ganska nyss och berättade att hon satt in 900kr på mitt konto, 150kr hade hon snott för att det hade jag ringt för. Blev lite sur, hon kunde fan bjudit på det. Men men, bättre med mindre pengar än inga pengar :)

ingen rubrik

Gud vad jag är trött, helt sjukt alltså!! När jag vaknade imorrse så ville jag verkligen dra nån lögn om huvudvärk eller något, men jag var duktig och släpade mig upp ur min varma, älskade säng och tog mig till skolan.

Första lektionen var svenska, jäääävligt värdelöst idag minsann. Vi var 6st elever, för dom andra hade "fått fel schema". Visst det var sant, men idioterna fick ett nytt igår där denna lektionen stod med så gaaah. Vi som var i skolan var ialf vääldigt irriterade, men vi gjorde upp en deal. Den lyder som följer : på tisdag eftermiddag slipper vi som var på svenskan idag lektionen. Vi får giltig närvaro och får gå hem eftersom att vi har gjort det som dom ska göra den lektionen. Jag tackar ju inte precis nej till att få gå hem 14.10 ist för 16.15 lr 16.00 :O :):).
Dagen fortsatte sedan med engelska efter lunchen som bestod av soppa och pannkakor(jaa, jag åt pannkakor för Monica har ju haft massor med "lektioner" för mig om att jag hellre ska äta fel än inget). Engelskan var väldigt seeg, och jag är verkligen inte bra på ämnet. Det märkte jag på dagens lektion, men men. Övning ger färdighet (a)
Efter engelskan så hade vi matte, där vi dagen till ära, hade prov. Prov är verkligen något jag hatar. Jag får alltid sån panik, sätter sån press på mig själv och får hjärnsläpp och kan inget och gör massor med slarvfel. Godkänt kommer jag att få, annars blir jag förvånad faktiskt. Betyget godkänt är det enda jag strävar för i "tråk-ämnen" nu, jag är trött på min press jag satt på mig själv genom åren och jag behöver inget mer än godkänt. Så det gick alltså bra, säger vi :).
Efter matten så skulle vi ha klassråd, som verkligen SÖÖÖG!! Men men, det är ju obligatoriskt sååå "/.
Fick frånvaropapper idag, och det var väl helt okej. Inte mkt frånvaro, men lite :P ^^. Haha

Vid kl.15, direkt efter skolan så var det gymmet med Monica. Det gick rätt bra. sprang 20min, gick in och körde styrketräningen innan jag avslutade med 10min powerwalk.
As nice att löpbanden med tv-apparaterna var lediga idag, så att jag kunde kolla på tv medans jag sprang. Lärde mig även att jag kunde koppla in mina hörlurar så att jag även fick höra ljudet från tvn, haha (a). Träningen gick alltså bra.

Träningsvärk har jag, trött är jag, sova vilja, men sova kommer jag inte göra.
 
Snart äre IDOL :D



btw. imorgon börjar min APU, vilket betyder att varje torsdag från och med imorgon så ska jag vara på salong. Varje torsdag, hela dagen ^^. NICENICE :)!!!

RSS 2.0