Min nagelförlängning

Här är för dig Leia :)

En bild på mina naglar. Dock är dom lite mer än en vecka gamla o det börjar ju växa ut och sådär.
 
image187



jag tycker absolut att det är värt pengarna. Även om jag nog inte kommer orka ha dessa i sommar. Men nu har ju mamma betalat (min födelsedagspresent) men jag tar nog och gör naglarna i höst igen :).

22 april

Shit vad jag är trött. Jag ska nog sova snart. Det behöver jag känner jag.
Måste bara göra mina situps först :). Det roliga är att jag i förrgår gjorde alla 100 på en gång :). Men jag brukar göra 70 eller 80 o vila en sväng o göra resten sen. Men jag måste köra med mig själv.
Måste även sluta äta massa onyttigt och onödigt, det är inget jag behöver. Sedan så ska jag börja ut och springa nu när det är fint väder.

Nej. Jag vet att detta inlägg var helt värdelöst och tråkigt. Men jag är som sagt  sjukt trött.
Tack för mig och godnatt.. Ni läsare, kan ni inte skriva vilka ni är ? Don´t be shy ;);)

btw, jag flyttar i helgen och är mitt uppe i packandet. Det är väldigt tomt här inne nu. x)


18 april

Ja.. Snart är blir det att stänga av tvn och krypa ner under täcket.
Jag ska upp redan vid 8-8.30 så jag måste ha lite sömn.
Anledningen till att jag ska upp så tidigt är att jag ska förlänga mina naglar kl.11.00 och jag ska möta mamma på centralen kl.09.49 typ :P så ja.

Men shit, äntligen så ska jag fixa naglarna :D:D jippi!!!

image186

saknaden är redan sjukt stor :O

image182
 image183image184image185

Jessica Maria Wahlund,
Nu har vi bara varit ifrån varandra ungefär 2 dygn. Men jag saknar dig så sjukt jävla mycket.
Jag föstår inte hur jag ska klara av det här, att vara ifrån dig i 2 hela veckor. 14 dagar utan att få se dig, utan att få krama dig och prata om allt och inget.
Det här är verkligen en prövning, mer en plåga. För vi har högst varit ifrån varandra 1 vecka, det var när jag var i Egypten och då saknade jag dig som fan. Problemet är att den som är hemma är den som saknar mest, du har det ju underbart även fast du har en saknad. Men här hemma har man det inte underbart med alla tusen läxor, nationella prov och allt sånt hemskt.
Men nu är det bara 13 dagar kvar tills du kommer hem.
Shit, jag kmr säkert gråta när jag träffar dig igen. Om jag inte redan har dött av saknad.

Men glöm aldrig gumman,
att jag älskar dig mer än något annat
Du betyder allt för mig,
jag finns alltid här för dig.
Det är du och jag,
som piff&puff.

Massor med kärlek till min tjej :D <33


(Den översta bilden är på mitt armband som Jessica knöt på slöjden i tisdags. Det ska jag ha hela tiden som hon är borta, det ska inte tas av eller gå sönder. Till det så passade "Love" så bra, eftersom att jag älskar bästisen.)

15 april

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag. hurra hurra hurra :D

Japp, nu är jag 16 år:D:D
WIIIIE ;);)

image181
(bilden är rätt gammal, från Filippas 1-års dag)

så gick det med pluggande.. x)

image180

Ja,... Så här gick det alltså när jag skulle plugga idag då.
Jag tog fram symaskinen och sydde en kjol istället :P. Bakade även till tisdag. För nu är det bara
2 dagar kvar :O :D

stooor tv :D

image179



Nu har vi köpt en 50" tv till lägenheten :D
det är nice mina vänner ;)

jag är helt enkelt inte redo, och vill inte ha ett förhållande nu.

Har precis berättat för honom att jag inte vill ha ett förhållande, att jag inte har tid och helt enkelt inte är redo.
Asså vi var inte tsm, jag tkr inte att man kan säga att vi var på G heller. men men.
Jag kände att jag ville berätta för det är varken kul för mig eller honom att dra ut på det.
Jag vet inte om jag gör rätt. Men jag är somsagt inte redo och ville inte ha ett förhållande helt enkelt.

12 april

Just nu sitter jag i min säng i mitt rum, i lägenheten i Stockholm.
Har precis kollat igenom Therez blogg lite.
Jag blev verkligen grymt sugen på att köpa tyg och sy mig massor med kjolar och sånt. Hon gav mig ett jättesug att sy och skapa.

image178


Det är ju bara att kolla på bilden här , hon är verkligen enormt begåvad och kjolen (och även alla andra hon gjort) är helt gudomliga.





















Nej, det blir nog att ta fram symaskinen kanske när jag är i huset om ett tag. Ska nämligen snart åka ut till Knivsta.

Jag kanske ska använda lite av det silvriga tyget jag köpte igår som jag hade tänkt att sy kuddar av, det kan bli väldigt häftigt tror jag.

11 april

Just nu sitter jag och kollar på "Så ska det låta". Molly Sandén är ju med, och hon är så sjukt duktig och har verkligen en talang och sångteknik som jag vill ha.

Idag efter skolan så gymade jag en snabbis med Linda. Jag tog sedan upptåget och pendeln in till huvudstaden.
Väl i Stockholm så mötte jag upp pappa och Monica utanför "Ohlssons tyger" på Sveavägen. Där skulle jag ha kollat på tyg och köpt. Men jag och Monica hade missförstått varandra lite. Hon har nämligen ett tyg jag ville ha på min klänning som jag fick använda, men hon trodde att jag skulle ha en tvådelad klänning och att annat tyg till överdelen. Men min klänning ska sitta ihop , så då behövde vi inte köpa tyg.
Vi gick sedan till en resturang och åt middag med både förrätt och efterrätt, så jag är så sjukt mätt nu :O.
trevlig kväll :)

btw. nu är det bara 4 dagar kvar till min 16-års dag :D:P

10 april

Nu är det bara 5 dagar kvar till jag blir 16 år :D.
Shit !! Det är ju helt sjukt nära nu :). ÄNTLIGEN..!!!

Ja. Just nu sitter jag och ska precis börja plugga, fysik. Jag har precis gjort mina 100 situps, 50x2. Det märks nu att jag gjort 1100 situps på 11 dagar. För i början kunde jag knappt göra 20 utan uppehåll, och nu kan jag göra 50 st och även sedan 50 st igen. Så det är bra.

Nej, nu måste jag väl fortsätta med mitt pluggande . USCH.
Det går inte bra detta. =/

Juste, jag fick förresten 93/120 på mitt SO prov. Alltså ett stabilt VG, VG gränsen gick på 87 och MVG på 104.




image177

Kreta om 2 månader och 5 dagar :)

Jag vill ha massor med armband

 


alla är från cocoo

Låt mig vinna


image128


modefeber.se kan du vinna ett Peace-armband.
Ja det är dessa Peaca-armband som går att köpa på cocoo.se, som är så sjukt snygga.

Varför ska jag vinna ett då?
Jag har redan sedan första stund jag såg det, velat beställa inte bara ett, utan flera armband. Men det som tar emot är att jag inte har så mycket pengar just nu. Jag studerar och de pengar jag har, går snabbt åt.
Om jag vann ett så skulle jag bli så sjukt glad. Det skulle även vara en födelsedagspresent till mig, jag fyller ju trots allt år om exakt en vecka (15 april) och det här är ett armband som står högt uppe på min önskelista.
Så jag hoppas att jag vinner ett armband. Jag ska bära det på min arm varje dag. Det kommer bli en accessoar som jag inte kan leva utan.

Låt mig för en gångs skull, för första gången i mitt liv vinna något.
Vinna något som jag stolt ska visa upp för alla jag känner så att alla kommer bli avundsjuka och vilja ha ett.




8 mars

Om en vecka så är det nog gäster här hemma i huset. För om en vecka, då fyller jag 16 år.
Helt sjukt vad tiden går fort. Men det är skönt, för går tiden fort så betyder det även att jag snart slutar nian och får sommarlov och aldrig mer behöver komma tillbaka till Thunmanskolan. Jag behöver heller aldrig riktigt bo helt i Knivsta mer heller. Vi flyttar ju om typ 3 veckor nu :D. SJUKT SKÖNT!!!, men jag måste börja packa.

Idag var jag verkligen så SJUKT jävla trött när alarmet på mobilen ringde. Jag kände verkligen för att köra med "jag har jätteont i huvudet", men jag var duktig och gick till skolan. Vi hade ju faktiskt slöjd. Slöjden är ju ungefär anledningen till att jag går till skolan på tisdagar om jag känner att jag inte vill. Slöjden är så SJUKT rolig, jag älskar ju att få skapa med min kreativitet och mina idéer. Idag tog jag även med mina shorts tillbaka, då de inte blev bättre av att tvätta och torktumla dom (gjort 2ggr t.o.m.). Så jag har sprättat upp dom och sytt om lite och satt i en bred resår runt hela. Så nu sitter dom uppe och blev bra, även fast jag fortförande inte är helt nöjd. Jag är väldigt petig när det gäller sånt här, och dessa ville jag ju kunna använda. Så nu höjde jag mitt betyg på dessa från 8 av 10, till 10 av tio. Nu kan jag säga att jag var nöjd med betyget :P. Jag var ju jätte missnöjd innan.
Det roliga var att hon var jätte"stolt" att jag tog med dom tillbaka och gjorde om dom så att jag blev nöjd. Det är ju inte många som gör det. Många struntar ju i sånt och slänger dom bara hemma eller låter dom ligga, men inte jag inte.
Jag får även massor av beröm av henne till att jag arbetar så självständigt och flitigt. Jag hjälper ju andra och jobbar på med hjälp av beskrivningarna utan mycket hjälp ifrån henne. Hon säger att jag verkligen kommer att få behålla mitt betyg (MVG). Så det är sjukt roligt :).
Mitt nästa projekt blir att sy en liknande kjol som älsklingen Linda precis har sytt klart. FYFAN vad hon är duktig!! Kjolen är helt sjukt snygg. Jag hoppas att jag också får till en sån snygging.

Efter skolan så åkte jag in till Uppsala med Jessica, Emelie, Ellen och Jenny.
Emelie skulle ta mått till sin balklänning som hon ska sy upp. Så jag och Jenny följde med, då Ellen och Jess gick till Ellens mammas jobb och hämtade pengar.

Vi tog sedan en fika, medans jag satt och hade sån sjuk panik över balen.
Jag funderade på att sy upp klänningen till balen eller köpa den. Många klänningar som finns att köpa har massa pärlor, broderier och sånt trams, som jag verkligen inte vill ha. Jag vill ju ha en enkel klänning utan massa grejer på. Jag piffar hellre till med accessoarer och sådant. Så ja, jag satt där på fiket "Storken" och velade mellan att köpa eller sy. Ska man sy så ska man göra det NU.
Efter snack med pappa så bestämde jag för att gå tillbaka där Emelie tagit sina mått och fråga om dom hann göra min klänning till balen.
Väl där, när jag sprungit dit själv, så har han tid att ta mått redan då på en gång. Vi tar måtten och skissar lite på hur jag vill att min klänning ska vara.
På måndag ska jag dit och prova fodret. Jag hoppas att denna blir bra nu. :)

Jag hittade även en tiara som jag blev kär i. Vi får se om jag köper den.


Nej, nu måste jag plugga. Jag kommer ju inte hinna så himla mycket imorgon. Först direkt efter skolan så ska jag dra till Stockholm, till min frisör och klippa och färga mitt hår. Ska kanske även klippa in mitt löshår om vi hinner.
Sedan ska jag försöka hinna hem til buggkursen (inför balen) och sedan gyma (antagligen) med Linda efter.
Väl hemma sen så hinner jag ju inte plugga så otroligt mycket.

Ge mig nya jeans

image127


Jag behöver verkligen ett par nya jeans.
Mina har ju faktiskt gått sönder. De har även helt tappat sin form och ena byxbenet har vridit sig så att sömmen som ska vara på utsidan av benet har vridits in och är rakt över smalbenet (sömmen går liksom neråt från knäet ner till foten. INTE SNYGGT alls.

2 april

Igår efter gymet så följde Linda med mig hem. Sedan kom även Fanny och Jessica på kvällen.
Vi hade det supermysigt, med massa snackande och sjukt mycket skratt x). Tack för kvällen bruds.
Fanny åkte hem vid 23.20 , medans Jess och Linda sov över.

Efter frukosten och fixandet imorse så åkte vi in till stan tillsammans för en shoppingrunda.
Vi hade det supernice. Massa killar kollade in Jess (som vanligt), räknade att när vi gick ca. 300-400m så kollade 54 personer in henne, men då vare bara killar o tjejer, men ändå.
Vi fikade även först genom att köpa glass(jag&Linda) och kaffe(jess) och satte oss på trappen till Max. Jess sätter sig på en glasbit och får fetaste hålet i leggingsarna i rumpan x).
Vi lunchade genom att köpa sallad på Cupido (jag&jess) och yogurt och äpple(linda) på hemköp och satte oss vid ån. ALLA kollade på oss x).
Vi fettade till oss som fan i slutet med ett avslut på Storken, fika liksom :P.

image125
image126


Skorna tiggde jag till mig så att jag fick dom i en tidig födelsedags present av mamma :)
dom är verkligen så JAG. Rosetter är verkligen Linda.


3 april

Jag har precis kommit hem ifrån Uppsala. Jag har varit och hälsat på älsklingen Fanny på sjukhuset.
Shit vad jag har saknat henne. Jag har ju varit sjuk så att vi inte kunnat träffats på typ 3veckor :O.
Men det var sjukt kul och trevligt. Fan vad vad jag älskar henne. :)

Nu ska jag bara göra mina 100 situps och sedan lägga mig i sängen och sova. Jag är så sjukt j*vla trött, det är helt stört vad trött jag är. Men men, sömn är det bästa som ska fixa trötthet ;);)

Men ja, nu måste jag dra bort till garderoben och spegeln och göra mina situps. SJUKT jobbigt. Kommer vara jobbigt, har ju gjort 100 st i måndags, tisdags och igår. Så det känns i magen när man börjar x)

Sov gott alla läsare :)

1 april

Bara två veckor kvar tills min födelsedag :D:D, WIIIE !!!.

Idag har det varit en rätt jobbig dag. Jag vaknade SJUKT trött, så det blir en tidig sänggång ikväll ;). Måste ju orka med skolan imorgon, plugga inför provet på torsdag, kankse vara med honom, danskurs inför balen och sedan gyma. Så jag behöver verkligen ladda upp nu med nya krafter. :P

Juste. Idag skulle han komma till mig. Men han fick punka när han åkte hem efter gymet, när han skulle äta :(:(. Tråkigt värre, jag som ville träffa honom nu idag ju :):P. Men men, kanske imorgon eller så blir det en annan dag.

Nej, nu måste jag fortsätta. Måste göra armhävningar , har gjort 100 situps. Sen måste jag plugga lite :P.

RSS 2.0