Sjuk :(

Ja, nu ligger jag ännu en gång i min underbara säng. Det känns som att jag bara gjort det under mitt lov, men men.
Nu har jag en anledning, jag är nämligen sjuk. Förkyld som fan :'(. Inte kul alls, känns till och med som att jag har feber från och till. Svettas och fryser om vart annat =/. Men men.. ligger här och ska kurera mig, för imorgon ska jag på bio med min ena vrålheta moster :D. Sex and the city, såklart !!! :D

Tänkte även visa ett par fynd jag gjort.








Ett par ballerina, tänkte ha dom i höst. De kostade 49:- på dinsko(ord.pr. 280:-)bandet är dock inte grönt, utan brunt.

Sjalen hittade jag på Indiska för 80:-



Jag har dock även fyndat massor med mera saker. Men de har jag inga bilder på.

Onsdag 9 juli

Hej på er alla läsare (alla?). Vad ska ni göra idag då ?
Jag ska antagligen gå upp till takterassen typ snart, och sola lite. Jag måste även ut och springa idag, ska fan börja göra det varje dag, jag gjorde det ialf igår. Det jobbiga med att springa , är att jag hatar och göra det. Det är jobbigt och tråkigt som fan, plus att jag får så ont i lungorna. Men jag ska träna upp konditionen så går det säkert bra.
Jag vill fan gymma, as kul. Fast då ska man gå med en kompis ;).
Jag får se vad som händer idag, jag kanske drar och solar solarium också :). Får se hur allt blir denna dag.

puss på er.

 

Jag älskar min pappa

Jag och pappa har kollat på Allsång på Skansen tsm ikväll. Monica är ju i Dalarna, så jag passade på och få lite ensamtid med min älskade far. 
När allsången hållt på 8min typ, så fick jag ett sånt sug efter hallon och banan fruktsallad. Innan det suget så ville jag ha ananas. Så jag sprang upp till Ica och handlade bananer, ananas, hallon, nektariner, tuggummi och en tidning.

Pappa uppskattade verkligen detta =). Jag älskar för övrigt min pappa, han är den bästa man kan ha.


(bild från icakuriren)
dock inte min fruktsallad, min var godare ^^.

Style by stars














ge mig dessa gudomliga klänningar :O (a)

7 juli

Ja. Det var ett tag sen jag bloggade, igen. Men nu är jag hemma, ännu en gång och tänkte skriva lite.

Torsdag: Bella övertalade mig att komma ner till Karlstad och gå gratis på Arvikafestivalen, det enda jag behövde betala var resan ner och hem. Efter att pappa hade pratat med Bellas pappa (min pappa är jätte överbeskyddande) så blev han glad och nästan bad mig åka och ha kul där nere. Så jag skulle åkt fredag kväll, eller lördag morgon. Men efter lite krångel så kom Bellas pappa på att det var meningslöst för mig att åka dit o bara vara där på lördagen då det var dåliga band då. Efter lite stressande så bestämmde jag mig för att ta bussen redan samma kväll, kl.22.30 och 02.45 var jag i Karlstad. Väl i Karlstad blir jag hämtad vid bussen och vi åker hem till Bellas pappa och sover.

Fredag: Bella och jag gick upp vid nio och åkte med tåget till Arvika 12.35. Väl i Arvika så köpte vi huvudvärkstabletter, och gick sedan upp till festivalen. Jag fick mitt band och vi gick in.
Väl inne så gick vi upp och kollade på stora campingen, letade silvertejp till Bellas väska som gått sönder.
Vi gick sen till scenen apollo(tror jag det var) och ställde oss längst fram, Adam Tensta och Lykke Li såg vi innan vi gick och åt och begav oss till pa tältet där jag blev nersprutad med sjuukt mkt vatten. Alla var på mig, speciellt en kille som tyckte att det var as kul. Killarna i tältet som vi snackade med trodde alla att vi var runt 20år, lite roligt faktiskt :).
Sedan under kvällen så gick vi runt lite på festivalområdet, men gick sedan till stora campingen igen där vi fastnade. Vi satt med några asköna 24 och 25 -åringar som kom från E-tuna. Även dessa trodde att vi var 20, och inte 16 och 17.
Magnus och Oskar som 2 hette, var verkligen råfulla x). Gustav och Peter var däremot bara lite lagom fulla :).
Magnus, Peter och Gustav fick vi även sminka. Peter och Gustav posade även runt i min rosa burberry-bikini när Magnus hade däckat inne i tältet.
Gustav och Peter följde även med oss bort till festivalen när jag och Bella skulle äta. Vi "tappade" tyvärr bort dessa män sen ;). Men vi hade kul ändå, med våran Spiderman-mask som vi köpte :P.

Lördag: Vi vaknade vid halv två, och bestämde oss för att åka till Arvika ändå. Vi drog dit vid 18 ungefär och var där runt tjugo i sju kanske.
Denna kvällen hände det inte så mycket, men vi roade oss själva.
 
Söndag: Vi vaknade sent, och tog det bara lungt under hela dagen. Var ute och spelade fotboll i regn, barfota med shorts på kvällen. Haha.
På natten så bestämde vi oss för att inte sova, det gick bra en stund. Tills jag somnade 2 h innan vi skulle upp.
Vi flummade dock innan vi somnade som fan, vi hade as kul och låg och asgarvade åt ingenting.

Idag: Vi tog tåget kl.6.15 från karlstad, och var i Sthlm 09.15. Jag var hemma vid kvart i tio eller något sånt. Gick direkt och sov till kl.16.


bilder kommer komma upp på : http://lindahult.blogg.se

RSS 2.0