Samsung NC10 Rosa



Imorgon så ska jag köpa denna nya lilla prinsessa :).
Det är en 10.2 tums dator med 1GB ram-minne och 160GB hårddisk. Inbyggd web-cam, inbyggd bluetooth och en batteritid på 8,5h. Tycker att det verkar vara en bra dator, och jag kommer att älskar den hoppas jag. Kommer dock verkligen att sakna min älskade HP-sessa :(:(. Menmen.. Detta blir suuper!!

:)



Ska även önska mig denna fantastiska skönhet till bärbar hårddisk av min bror i födelsedagspresent också. Då är allt fulländat :).

Den 15:e april vill jag ha dessa!



1295:- ,  rizzo

ge mig dessa , spelar ingen roll om jag får beige(a) eller svarta, men strl.37 :)

:'(

Som nog ni flesta vet, som står mig nära, så är ju min dator HELT sajko. Batteriet är helt slut, laddaren är typ sönder och fungerar bara i en liten position och om den inte är i den så stängs datorn av på 2-3min.
Det jag vill komma fram till, är att jag under ett tag idag gått runt och letat efter batteri till min dator. Efterson att min dator är ca. 1,5år gammal så är det tydligen riktigt svårt att få tag på batteri till min modell. Hittade det ingenstans, och det kostar 500kr extra att beställa på internet. Om jag nu skulle beställa både laddare+batteri så skulle det kosta mig typ 2400kr kanske, plus frakt. Så jag och pappa har bestämt att det lönar sig att köpa en ny dator, typ en billig så kan jag byta oftare ist för att ha nån värsting.

Väldigt sorgligt faktiskt, att detta är slutet för min älskade prinsessa. Älskar ju faktiskt min dator, så sjukt mkt!! Kommer sakna henne riktigt mkt, även fast det bara är en dator.


rip älskade sessan<3


Imorgon blir det nog i varje fall att köpa en ny liten sessa. Helst en rosa, men det får jag se (a)

solarium är bra

Åh vad jag älskar att sola. Så otroligt skönt att stå (jag kör ståsolarium) i värmen och veta att man får lite mer färg för varje gång man ställer sig där, underbart!
Jag och Sofia solade nämligen idag efter att vi varit på stan en stund efter skolan. Jag ville kolla på lite klänningar som min handledare tipsat mig om, så det gjorde jag innan jag bjöd Sofia på mat. Ingen klänning blev det, även om jag är riktigt sugen på en, som jag antagligen kankse köper. Sedan blev det som sagt mat i Kungshallen, mumsmums.

Skönt att fått lite färg nu på kroppen. Ska nämligen nog på fest imorgon med min kompis, även om jag dock just nu är lite smådepp och opepp på allt. Jag vet dock att det blir roligt med Emelie, jag behöver nog det. Att bara få tänka på annat, släppa vissa grejer och sådär kommer att bara göra gott för mig. Kan dock inte släppa en del saker, eller en sak. Det förföljer mig, men det löser sig nog. Kan bara hoppas och finnas, kan inte göra mer. Löser väl sig.

Neej. Nu ska jag strax duscha och småpacka lite inför morgondagen då. Emelie, få mig att glömma bort mitt liv lite smått imorgon hun'!


ibland brister allt och tårarna kommer

Det är så otroligt sjukt hur lätt jag påverkas, att bara en låt kan få mig att bryta ihop. Men jag vet att allt ordnar sig, oavsett vad som händer så ordnar sig alltid allting. Dock svårt att se det just nu.

(det är ingen fara med mig, så fråga inte)

jag vill inte, vill inte, vill inte!!! men måste

Usch usch. Måste ju som sagt till läkaren för att kolla alla mina värden och sånt där, typ kolla om jag har brist på något. Har ju nämligen kanske järnbrist. Tror även att något mer måste vara fel på mig, med tanke på att jag är så otroligt trött konstant. Jag kan lägga mig 22.30 och gå upp typ 8.00 men ändå vara hur trött som helst. Verkligen superjobbigt, eftersom att jag blir småtjurig mot en del ibland i och med detta.
Det som jag är mest livrädd för, det är att behöva ta blodprov. Har bara gjort det en gång i mitt liv, då var jag kanske 10-12år och började tokböla för att det gjorde så ont. Nu på senare år har jag även blivit ännu känsligare, och jag tål heller inte att se mitt egna blod. Jag kommer ju att svimma, helt seriöst "/.

Är ju rädd bara jag tänker på det!! "/


började typ skaka och nästan gråta bara jag såg denna bilden nu, helt seriöst! "/

Skoaholic



Tänk dig dessa en sommarkväll, med bruna ben, en vit eller blommig kjol, och en söt topp eller blus.
Skulle inte tacka nej till dessa, vill ha alla färger.

500:-, bild från bianco.com
(strl.37)

:)

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det faktiskt våffeldan'. HURRA HURRA HURRA :)!!

Ja, som ni kanske märker så är jag helt galen i våfflor och verkligen älskar det. Tänk er liksom, en våffla med grädde och drottningsylt, så sjukt gott!! Om 2h får jag äta det :)

Men först ska jag ut och springa. Så fort pappa kommer hem så drar vi ut. Blir väl 3 eller 5km. Klarar nog bara 3kr tror jag (a)

 


Dagen har för övrigt varit väldigt slapp och skön. Bara 3h ASH först och sedan lunch och svenska.
På ash:en så fick vi först schamponera varandra och prova lite Davines produkter, och sedan planera och börja arbeta med våran handbok. Kommer att bli grymt alltså.
Till lunch var det raggmunkar, vilket är helt okej faktiskt. Vi mumsade på och blev för en gång skull faktiskt mätta.
Svenskan var även den väldigt slapp. Vi skulle typ bara läsa en text och svara på 15 frågor om den. Sen slutade vi, super skönt!!

beach 09

Nu har jag tänkt mig att jag ska försöka springa typ minst 20min varje dag innan sommaren. Ibland kan jag göra undantag, men inte ofta. Får se hur jag kommer att klara detta med tanke på att jag i dagsläget inte har den bästa konditionen. Har ju i alla fall hållt det än så länge denna veckan. Sprang 20min igår + 20min idag. Imorgon kör jag en tur med pappsen, så det här ska nog gå för sig hoppas jag. Bara att ta med löpskorna överallt ;). Haha



 

I sommar ska jag ha den kroppen (a)!! Jag kan, med min envishet och motivation så klarar jag allt!

Våfflor is the shit



Shit vad jag längtar till morgondagen, då man får äta våfflor. Enda dagen på lovet som jag får äta våfflor på faktiskt. Herregud vad gott det ska bli. Våfflor med sylt och grädde är ju bland det bästa som finns alltså.
Tur att jag sprang 20min + styrketränade igår, och sprang 20min + 10min gång idag på gymmet.

Nej, shit vad jag är sugen på våfflor nu. Vill ha onsdag kväll NUNUNU!! haha

Storlekar

Sofia påpekade mig om att jag borde skriva ut storlek på allt som jag önskar mig, så får väl göra det :).

Bh: 75B I think
Trosor: 38 lr 36
Tröjor: M (38) eller L om den ska sitta pösigt
Kjol: S(i tyg, strech) annars kanske 38.
Jacka: 38-40 kanske ? donno
Skor: 37 oftast, ibland 36

har jag glömt något?

jag älskar rosetter


fredagens shopping
allt från ur&penn, 29:-/st

älskar

I helgen har jag varit på hotellet dit alla mammas syskon även kom med respektive. Verkligen super roligt, även om min bror förstörde en halv dag TOTALT för mig. Men två av mina mostrar fick mig att stråla verkligen. Kan prata med dom om allt verkligen, dom pratar med mig som med en vän liksom. Det känns som mina systrar, och jag ser dom nog på något sätt som systrar mer än mostrar. Älskar dom verkligen och skulle aldrig klara mig utan dom. Nu ska ena, Marianne, gifta sig med sin Lillis (Andreas) och jag är så sjukt lycklig för deras skull. Typ sötaste paret. Han är så bra för henne.
Bröllop nästa år då :D!!!


Emelie 17år!


Grattis Emelie Sara Mattsson på din 17-års dag!!

älskar dig otroligt mycket lilla gumman(även om det är jag som är lillan enligt dig xD).
kom ihåg att jag alltid finns här för dig <33






























ses ikväll :)

Studiebesök

Hej kära läsare :).
Idag har jag haft en riktigt, då menar jag verkligen riktigt, skön dag. Började kl.8.30 då vi skulle på studiebesök på Davines på Östermalm. Där var vi till kl.11 och fick en föreläsning om Daviness historia, deras koncept, produktserier osv. Visste iofs nästan allt redan, eftersom att Emma från Davines föreläste på skolan i höstas. Men, det är alltid bra med repetitioner, speciellt nu när vi ska göra en handbok om just Davines. Kommer att bli jätte roligt, jag, Alexandra och Sofia är superpeppade och planerar att vinna faktiskt.
Efter studiebesöket så var vi ju som sagt lediga, inga mer lektioner för dagen vilket verkligen kändes toppen. Jag och Sofia drog till stan där vi lunchade och shoppade det jag behövde :).

Älskar sådana här dagar. Även om man går upp tidigt, så känner man ju sig ändå pigg och glad, och bäst av allt är att man inte känner nån stress när man har hela dagen att ta det lugnt på och göra vad man vill under. Toppen!!



Köpte dessa svarta tygskor på dinsko. Måste ha till helgen, som jag kan servera i :).

Ännu mer önskegrejer (skor)



kastanjebruna 298:-
kilklackarna 298:-
svarta 349:-


alla från h&m

Jag hjälper er som har svårt med present till mig.

Jag fyller ju som ni säkert vet, snart 17 år. Närmare bestämt den 15 april.
Tänkte göra det lättare för alla mina vänner, så att ni slipper fråga mig vad jag vill ha. Därför lägger jag ut lite "önskelistor" och bilder på saker som jag önskar mig i just present. Bara att titta och inspireras ;).


randig topp 149:-


linne 129:- (vill även ha i svart)

koftväst 149:-

blus 249:-

skjort/tunika 149:-

klänning 199:-

jeansjacka 299:-

kjol 199:-

kjol 99:-

allt från gina tricot

Linda Hult 17år!

Silverhalsband med ett litet silver hjärta (står för kärleken)

Silverhalsband med en liten silver ängel (skyddsängel)

Hanky Panky trosor
Underkläder

Nagelförlängning

Id. Bare minerals mineral veil (transparent puder)
Armband
Pengar till min tatuering



där här ni en del som jag gärna skulle få i 17års present. (a)

tänker på dig för ofta

Såg att jag fått en kommentar om att jag ska uppdatera, så får väl göra det då.

Har haft lite småfullt upp nu dom senaste dagarna.
I torsdags så hade jag ju min APU som vanligt. Det var dock ingen vanlig dag på salongen, utan jag hade en kund som jag skulle göra folislingor på. Det gick verkligen suuperbra, och jag fick så mycket beröm och goda ord. Yasmine, min handledare, funderade till och med på att boka in kunder till mig så att jag kan göra folieslingor. Det säger ju allt om hur bra jag var ;).
Efter att jag slutat på salongen vid ca.19.30, så drog  jag direkt, väldigt spontant, till Märsta och träffade M' som är hemma nu. Även om vi aldrig har så mycket tid att träffas på när jag kmr, så är det verkligen så himla bäst ändå varje gång. Så det gjorde mig happy as always.

Nu i helgen har jag varit uppe på hotellet oc jobbat rumpan av mig. Är så himla slut hela jag.
Åkte upp i fredags efter skolan med tåget och blev hämtad på stationen av pappa som redan var uppe :). Väl där, så fick jag jobb direkt att göra om jag ville ha. Ni som känner mig vet att jag inte tackar nej till pengar, så klart att jag ville jobba. Så under fredagkvällen så dukade jag och fixade borden inför middagen på lördagen.
Under hela lördagen så jobbade jag också, från kl.10.00 - 00.15 nästan nonstop. Började med att duka klart, fortsatte med att baka och hjälpa till med allt som behövdes. På kvällen var det ju bara att servera också. Superkul verkligen.
Jag var tydligen superbra på detta också, så där uppe får jag jobba när det behövs. Ska jobba nästa helg t.ex, och även typ kanske på sommarlovet och sådär om jag inte får något annat jobb. Så detta blir nog bra.


Skrämmande

Sitter just nu och tittar på "The Tyra Banks show" där det handlar om prostition och sexindustrin.
En pappa har tvingat sin dotter, att prostituera sig och tjäna pengar på detta. Han tvingade henne till detta, han vaxade hennes underliv och valde underkläder och ALLT till sin dotter.
Hallå !? Du är hennes pappa ditt jävla äckel. Vad fan tänker du med? Vilket jävla äckel, en riktig psykiskt störd man som kan utsätta sin alldeles egna dotter för detta. Jag förstår inte detta, jag blir verkligen galet arg på detta.
 
Dottern drog sig ur, har gift sig med en man som hon älskar.
Hon har kommit upp på fötter och verkligen dragit sig ur detta. Hon är ju så klart helt förstörd och psykiskt förstörd innombords pga allt hon utsätts för. 
Jag är så otroligt glad att hon tog sig ur detta. För vi kvinnor är värda respekt, de är verkligen värda ett riktigt liv.

jag ber till att allt sånt här ska sluta, och jag är inte ens kristen.


Det som alla fasar

Usch. Ligger här och nyser och små snörvlar lite. Jag har nämligen börjat att bli sjuk, vilket verkligen suger hårt.
Jag hoppas verkligen att jag blir frisk nu snabbt och inte blir supersjuk, för jag orkar verkligen inte med det.

Kollar på Beck. Det är verkligen hemskt, jag blir ju livrädd alltså.
En tjej som gick hem från tunnelbanan ringer sina föräldrar för att hon känner sig otrygg så hon ber dom hämta henne. Precis innan dom hinner fram för att möta henne, så hör dom henne skrika, tätt därefter blir hon tyst och föräldrarna hittar henne död.
Förstå vad hemskt, att hitta sin egna älskade lilla dotter i denna situation. Att veta om att hon ringt tätt innan och sen några minuter senare så är hon död. Det här är min mardröm, att bli överfallen när jag går själv. Det är verkligen det värsta som kan hända. Jag kommer ALDRIG någonsin att gå själv där det är mörkt. Jag kommer att antingen ta en taxi, sova kvar där jag är, gå med en vän eller be om hämtning. ALDRIG någonsin själv eller något!!
Fyyy.. nu har jag en klump i magen och är rädd.

Ja tack




Kolla vilket helt underbart underklädesset. Helt sjukt gulligt och fint set alltså. Jag skulle gärna springa runt med det på mig och känna mig fin. Så vill ni imponera på mig, så köp detta åt mig (a) ;). haha


Ny design

Juste. Som ni ser så är även min design helt förändrad. Det är min kära underbara vän Paula som hjälpt mig med det :D.
Saknar dig förövrigt gumman :( <3


livrädd :o



Fy.. jag måste ta blodprov. Jag kan ha järnbrist nämligen "/

Jag kommer att svimma fan.. Är nämligen så rädd för mitt egna blod

jag är inte stark

Något nog inte så många vet om mig, är att jag är otroligt känslig och jätte nära till tårar. I alla fall när det gäller vissa jobbiga grejer i mitt liv. Börjar även gråta när jag är arg, för jag vet inte vad jag ska ta vägen då.

Varför skriver jag detta? Jo, för att jag började gråta när jag och pappa satt på ett fik idag. Tårarna bara började rinna, och vi bestämde oss för att inte prata mer om just det.
Det är ett känsligt ämne för mig, verkligen superkänsligt. Kan inte riktigt ta mig igenom det, och har faktiskt börjat fundera på att gå till en psykolog och reda ut detta. Jag tar nämligen illa av det, och även andra i min närhet. Orkar liksom inte må på detta sättet bara man pratar lite om ämnet. Klarar inte det. Kanske vore bra o få bearbeta med en psykolog så att jag kan gå vidare och släppa det?

vet inte varför jag skriver detta på bloggen.


lyckligare än någonsin

det pirrar i min mage,
det pirrar i hela kroppen.

du klär ett leende på mina läppar,
ett leende som aldrig dör ut.

du får mig att må bra,
och du gör mig lycklig.

du får mig att känna mig som en drottning, din drottning.
jag vill aldrig att du slutar med det,
snälla.

nu är det mars

Nu är jag hemma i lilla, kalla Sverige igen. Landade imorse (eller igår blir det ju nu) kl.7.20 svensk tid. Var hemma vid halv nio eller nio, någonting sådant.
Känns helt underbart att vara hemma igen, hade dock gärna velat tagit med mig Californinens värme hem. Man gick nämligen i kofta eller bara linne på dagen i solen. Helt underbart väder. Solen värmde som typ en svensk sommar. Mmmmhhmm, underbart I know.

Jag har haft det helt sjukt bra i varje fall. Det var lite synd att det var sånt tråkigt väder i  New York bara, men men, sånt är livet ju. Helt sjukt häftig stad i varje fall. NY var häftigare än vad man trott till och med. Allt kändes verkligen så overkligt, det man sett på film och i serier, ja, u name it, var liksom framför mig. Att kunna se och röra med sin egna kropp, ja det va overkligt. Men nu har jag varit där, och det kommer absolut att bli flera resor dit kan jag lova er alla. ( Så då kan du,  min älskade lilla beundrare få fortsätta att läsa om mina nedräkningar och sånt inför resor. Roligt för dig va? ;). Du är ju som sagt patetisk och det vet vi alla. titta nu fick även du en plats i inlägget, grattis.)

San Francisco var somsagt otroligt mycket varmare, som en svensk vår men även sommar vissa stunder.
Den staden hade jag inte så mkt förväntningar på. Ska jag vara helt ärlig så visste jag inte mycket om SF innan jag var där. Men staden tog mig med storm, jag blev lite småkär faktiskt. Dit kommer jag även åka tillbaka !

Juste.. Vi bilade ju upp till South Lake Tahoe för att hälsa på Monicas son också (typ  min bonusbror). Det var verkligen super roligt. Dels för att träffa honom och se hur mycket han uppskattade att vi kom och hur glad han blev, och dels för att det var så vackert där. Ni skulle sett hela vägen dit, hela naturområdet där omkring. Det var berg med snö, branta stup precis intill vägen och ja, obeskrivligt. Jag var livrädd när vi åkte dit kan jag säga, så hemsk väg var det. USCH!!!
Men det var super vackert där uppe. Höga, stora, snöklädda berg och en sjö mitt i. Kan verkligen rekomendera att åka dit, verkligen!!



Förlåt att mitt inlägg inte är särskilt bra gjort eller så, men visste inte riktigt vaad jag skulle skriva. Orkar ju inte berätta allt liksom.
bilder finns på min bilddagbok


Neej. Nu ska jag försöka att sova. Är ju inställd på SF´s tid, vilket är  16.45.
Så inte så lätt att bara lägga sig "/

RSS 2.0