Du har en fågel på dig


Julen är en tid man spenderar tillsammans



Alla gör vi val, väljer du att göra "det" så sviker du oss. Det anser i varje fall jag.


Första advent

Nu sitter jag här i soffan och har precis ätit en köttbullemacka. Har tänt första ljuset nu på adventsljusstaken. Ckokladrutskakan är inne i ugnen och nu äre bara en glutenfri kaka kvar. Sitter och kollar på Nils Karlsson Pyssling haha. Sjukt roligt ju!

Imorgon är det första advent!

Nu är bakandet igång igen haha. Hela lägenheten är pyntat med det som den ska vara pyntat med och det är mysfaktor på hög nivå! Har jag nämnt att jag älskar julen ? Det är bland det bästa jag vet!! Trots att det aldrig blir enligt mina förväntningar, menmen. Ser i varje fall fram emot morgondagen.

helg

Nu är det lördag och jag är vaken. Hade gärna sovit lite till idag, men jag har lovat att klippa min morbror. Blir bara irriterad att han säger att han ska komma vid 10, så jag ställde klockan på 9 för att hinna äta och fixa. 10.15 ringer han och säger att han är i Stora Väsby, alltså typ 35min bort eller något. Kul liksom att jag kunde ha sovit 1h till och få vara pigg för en gångs skull, icke då. Jag borde lära mig att han alltid är sen.
Idag ska jag i varje fall baka klart det mesta, pappa och jag ska väl städa och hämta ner lite julpynt osv. Ska även försöka dra en sväng till gymmet, känner att jag behöver få ur mig lite och komma bort. Senare ikväll så ska ev. jag och pappa ut och äta. Jag hoppas verkligen på det, för jag vill komma ut ur lägenheten känner jag!!

Vad ska ni göra idag?

Jag skrattar lika mycket varje gång!


Jehovas vittnen?

Idag när jag va som mest irriterad när jag städade, främst för att jag inte fick sova ut på min sovmorgon eftersom att dom håller på att bygga utanför fönstret, så ringde det på dörren. Gick med tunga och arga steg till dörren och öppnar och där står en tant och börjar prata om en broshyr och att den handlar om hur man hittar rätt i livet osv. Jag säger att jag är väldigt upptagen och hon frågar om jag inte vill läsa denna men jag tackar nej och stänger fort dörren. Jag förstår inte varför människor ska gå runt och knacka dörr för att "värva" medlemmar liksom. Helt idiotiskt. Ville jag vara medlem så hade jag väl antagligen redan varit det, eller hur? Lägg bara skiten i brevlådan eller brevinkastet ist för att ta upp människors tid.


haha en sådan här borde man ha på dörren!


Lussebullarna och lussekatterna klara

"EYY, kolla katten"



Nu är jag klar med första baket. Bara knäck, änglakola, pepparkakor, pajer och chokladrutor kvar nu då. Inte så "bara", men vad gör man? Hade varit kul om toda la familia hade kunnat gjort allt tsm, menmen. Blir nog knäck och kola ikväll och pepparkakorna och chokladrutorna imorgon samt pajerna på söndag morgon.

Lussebak

Just nu håller jag på med mitt lussekatts och lussebullsbak. Har även hunnit att dammsuga och plocka undan lite i hela lägenheten. Pappa ville dock inte att jag skulle göra allt så han kör resten imorgon. Skönt att inte behöva göra allt, även om jag vet att jag kmr att gå och finslipa allt haha.

Nu måste jag baka ut saffransdegen :).

Jag älskar ett nystädat rum och tända levande ljus

Idag är det ju som sagt torsdag vilket betyder att vi har haft "långdag" och frisördag precis som varje torsdag. Idag gick vi igenom herrklipp och skäggklipp på förmiddagen. Vi fick även öva lite på effileringstekniker på våra gamla klippdockor från årskurs 1. Himla roligt att få "go wild" alltså. Man kan göra vad man vill egentligen, för det är ju egentligen en docka som skulle varit slängd för länge sedan. Klockan 11.20 fick vi lunch, fisk, precis som alla torsdagar. Samma fisk och samma visa varje torsdag. Riktigt roligt att det är den enda dagen vi äter lunch i skolan också, då vi i princip alltid hoppar över lunchen istället för att äta. Efter lunchen så hade vi i varje fall kundpass, herrar som sagt idag. Jag hade bokat in pappa idag, så han kom vid 12.20 kanske. Klippte hans skägg, så att jag har haft min skäggkund klar. Kändes skönare att klippa pappa eftersom att jag har hört att en del skäggkunder som kommer till skolan har massor med äckligt i mungiporna osv, vilket jag inte var så sugen på att uppleva. Tur att pappa kunde ställa upp på så kort varsel(förra veckan). Resultatet tycker jag i varje fall blev riktigt bra och jag är supernöjd. Vilken skillnad alltså!



När jag var klar så fick jag i varje fall åka med pappa hem och behövde inte stanna kvar. Skönt eftersom att jag hade glömt mitt sl-kort hemma någonstans imorse och jag var inte riktigt så himla sugen på att skicka ännu en sms-biljett. Så vi hoppade in i bilen och åkte hem och parkerade, samt hämtade mitt sl-kort och åkte sedan ner på stan. Eller till Odenplan, till körskolan åkte vi. Där skrev vi i varje fall in mig i deras system och vi bokade in körlektioner. Min första är redan nu på måndag, vilket är väldigt nervöst. Hoppas bara att jag får boka om tiden med Camilla min PT också eftersom att jag var tvugen att ta denna körlektion nu. Det går nog bra.



Med mig hem fick jag en körkortsbok, övningsbok och även bonniers körskolegrej. Så nu är det bara att köra gärnet alltså. Fan vad jag ska bli grym. Bästis har ju bestämt att jag ska ha körkort i sommar, så det gäller ju att köra nu alltså. Det kommer att gå, bara jag kämpar så gör det ju faktiskt det!

Hudcancer?

Har hittat en konstig leverfläck på min arm. Den var torr imorse så jag kliade på den, då började den klia mer och man ser att det typ är "blodigt" under det torra. Väldigt läskigt faktiskt. Inte för att jag tror att det är hudcancer, men man vet aldrig. Eftersom att jag har en sån otroligt ljus hy och ligger i "riskzonen" så är det ju viktigt att jag kollar upp detta. Så får göra det nästa vecka.


skratta på :)



Jag dör. Så sjukt roligt alltså, snacka om min humor!


London baby?

Idag har jag och Catrin bestämt oss för att försöka att åka till London på jullovet. Skulle verkligen vara sjukt roligt alltså. Shoppa och bara ha kul. Det blir väl isåfall jag, Catrin och Vanessa? I think. Kollar resor just nu, men hittar inget kap precis men det kommer säkert.


Ska jag någonsin lära mig?

Som nog alla vet som känner mig, även om jag verkligen försöker att dölja det, så har jag en egenskap som verkligen kan få mig att må skit. Jag har alltid varit den som satt för höga krav på mig själv och när det inte blir exakt som jag tänkt mig så känner jag att jag svikit alla, att jag svikit mig själv. Som min pappa säger så har jag så sjukt dålig självkänsla när det gäller skolan och sådant jag ska prestera. Jag vill inte riktigt inse hur illa det faktiskt är, för jag trodde att jag kanske arbetat bort det. I nian så var det ju detta som fick mig att i princip gå in i väggen och jag trodde att jag kunde släppa det när jag väl kom in där jag ville. Jag kan säga att det är så långt ifrån borta som det kan vara och jag önskar att jag slapp leva med det. Det är ingen som blir besviken när jag inte får MVG eller när jag gör ett litet fel, det är bara jag och ingen annan som tycker att jag är dålig. Jag vet att man inte kan allt från början och att jag inte ska se felen utan det jag gjort bra, men ni tror inte att jag försöker då? Jag önskar verkligen att jag kunde arbeta bort detta, kanske behöver hjälp? Grejen är den att jag inte vill ha hjälp med detta, det känns inte som att det är värt att få hjälp över. Det finns dom som mår dåligt över mycket värre grejer och jag känner att jag inte vill ta tid som kan vara avgörande för dom. Tänk om jag skulle sitta hos en terapeut och ta en tid som en självmordsbenägen skulle kunna fått, att den då tar livet av sig när jag sitter och pratar om mitt "problem". Jag vet att jag är världens tönt, men ah sån är jag.

Jag tog i varje fall upp detta nu idag i och med att jag känner mig så himla opepp på att klippa i skolan för att jag inte känner att jag kan. Man gör alltid ett fel vid varje klippning, vi lär oss ju. Grejen är att jag bara ser felet jag gjort, jag ser inte resten av alla grejer som jag gjort bra utan jag kan inte sluta fokusera på mitt fel. Detta gör mig så sjukt osäker, för jag vet inte riktigt vad det är som jag gjort som är fel. Idag fick jag i varje fall veta att jag ligger på ett VG+ nu, vilket jag aldrig hade kunnat gissa på. Jobbar jag på lika bra som jag (tydligen?) gjort nu, och jobbar självständigt så kan detta sluta på MVG.

Jag vet att ni tänker att jag är dum i huvudet och inte ska klaga för att jag får bra betyg, men för mig är det faktiskt ett stort problem som jag mår skit dåligt över. Alla har olika problem och alla mår dåligt utav olika saker, så är det. Detta är det som får mig att må dåligt. Ingenting jag gör och har gjort är/var tillräckligt bra för mig. Jag hittar alltid felen och stirrar mig blind på det. Nu har jag öppnat mig lite, och ni kanske förstår lite nu i varje fall. Vet att jag hatar att "öppna" mig så här på bloggen, men ibland måste man få släppa lite på vad man bär på dagligen.

I look into your eyes and I know this will last



Until the end of time
I'm longing for you
And if you feel the same
Then show me your love
I'll give you everything that money can't buy
And I promise I'll be right by your side

I imagine being wrapped up in your arms
And feeling your heartbeat
And I find myself longing to hold you close
It's how I feel
'Cause I've been through a lot these years
And I have lost the count of my tears

Until the end of time
I'm longing for you
And if you feel the same
Then show me your love
I'll give you everything that money can't buy
And I promise I'll be right by your side

If only you could tell me what's on your mind
And show how you feel
And I wonder where you are heading this time
And where you belong
'Cause I know that if you would be here
I'll do anything 'cause my love is real
Even though moments are sad
I look into your eyes and
I know this will last


Unna dig något

Jag är riktigt dålig på att ge mig tid att liksom bara ta det lungt och koppla bort omvärlden. Helt ärligt så kan jag aldrig släppa någonting utan det tär på mina tankar konstant. Igårkväll så tog jag mig i varje fall tiden att lägga en ansiktsmask och ta ett varmt bad med levande ljus och lugn musik. Även om jag då inte släppte mina tankar så var jag i varje fall rätt avslappnad i kroppen.


ge dig själv tid ibland till att ta ett bad


love is my drog it´s my heroin

Att se vad en människa kan göra är läskigt, men jag satsar. Att märka hur mycket som faktiskt händer och hur bra man mår av just en person är läskigt. Det är mycket som är läskigt, men jag satsar för att jag vet att det är det bästa, och jag vill det.


Shoppat, igen



 


Gårdagen

Förlåt för dålig update, men jag åkte till Alexandra igår efter att vi varit på stan ett tag. Himla mysigt faktiskt. Vi åkte till Hallsta och träffade 3 av hennes vänner och hade det mys. Verkligen super trevligt, tack för att jag fick följa med. Kom hem nu vid kvart i tolv, tolv eller något sådant. Ska snart duscha och göra mig lite fresh tänkte jag. Kan inte riktigt bestämma mig om jag behöver tvätta håret nu idag eller om det räcker med att jag gör det imorgon, jag tror att jag väntar faktiskt.

Vad ska ni alla göra idag?

Godmorgon

Jag vaknade för ca.40min sedan. Hade nämligen bokat tvättstugan till kl.7, så det var bara att tvinga sig upp trots att man inte riktigt ville. Det kan ju vara skönt att ha rena kläder om vi säger så. Nu ringde min timer och jag måste springa ner och stoppa in en ny maskin och tumla det rena.

Tjingeling

Ny design

Som ni ser så har jag nu en ny och fresh design som jag är otroligt nöjd med. Tack älskade Paula för att du hjälpte mig, verkligen tusen tack! Är verkligen så himla nöjd!

Btw, som ni ser på min header så är jag även mörkare i håret nu. Fick vara "kund" i skolan idag till en kille som skulle öva på att färga. Jag kan säga att jag satt där med panik när han var så himla seg. Det slutade varje fall hyffsat bra. Tack till Sofia som röck in och räddade mig. Får se hur vi gör för att få mig helt nöjd?


Beställt!


Korthårig och nytränad

Dagen har varit ganska lång faktiskt, eller väldigt lång. Har ju varit på salongen mellan 10 och 18 idag, var även på gymmet klockan 19 för att träna med min moster. Har i varje fall fått en del gjort, även om jag stressat lite onödigt mycket. Stressen började imorse när jag var på väg till bussen och insåg att jag var senare än vad jag brukar vara, även om jag alltid brukar vara 15min för tidig. Att min "kund" sedan var 40min sen också gjorde inte saken bättre eftersom att jag bestämt lunch med Sofia. Tur som jag har så blev inte gull-Sofia sur över att våran lunch blev framskjuten, tack och lov. Efter lunchen och min shopping ( till salongen), så klippte Elin mig. Så himla skönt att få bort allt det slitna på håret, eller i princip allt det slitna. Kort blev det, men bara att bita ihop. Förhoppningsvis så kan jag använda mitt löshår snart igen i och med att jag ska färga mig ett steg mörkare. En kall, mörk, brun ton är verkligen snyggast på mig!


Slutade på salongen kl.18.00 och hade bestämt med Peggy att vi skulle träna klockan 19.00 så var bara att stressa hem. Var hemma 18.40 och fick slänga i mig en pulvershake innan jag sprang till tväris. Stressigt värre! Som tur var så hade Peggy börjat när jag kom, så hon behövde inte lida. I och för sig så brukar det vara hon som är sen. Vi körde i varje fall lite löpband och magövningar. Skönt att komma igång!!

 


Snart 18, då får man ta tag i saker själv

Eftersom att jag snart fyller 18 år och vuxen så är det en del saker som man får ta tag i själv. En av dom sakerna, som kanske inte anses som självklara men ack så viktiga för att få julkänsla, det är att ha en chokladkalender. Eftersom att inte våra föräldrar längre köper dessa till oss efter åldern 12 i princip, så tog jag tag i detta nu till denna julen och såg till att jag och Sofia köpte oss varsinna. Vem har sagt att inte 17åringar får ha en chokladkalender precis som alla 7åringar? För oss är det också väldigt viktigt, haha.


vem tackar nej till en chokladbit varje morgon/dag 24 dagar i sträck?

Första personliga träningen

Imorse hade jag ju som sagt min första timme med Camilla. Vi pratade igenom vad jag vill få fram med min träning osv och när jag vill ha uppnåt mitt mål. Beach 2010 är mitt mål. Vi pratade även lite om kost och lite om mina ätstörningar jag har haft förr och mina olika dieter och hon berättade lite vad jag ska äta osv. Vi gjorde sedan lite tester. Vi mätte fettprocent i min kropp, kollade hur många armhävningar jag klarade och körde lite konditionstester. Innan vi sa hejdå så körde vi totalt slut på mig genom att träna ben och mage. Massor med utfallssteg, både utan och med två st 4kgs hantlar. Hon lät mig även kliva upp och ner på en bänk med dessa hantlar. Ni anar inte hur slut jag var i benen. Magövningarna ska vi inte tala om. Jag ljuger inte när jag sa att jag fick svälja ner min spya igen. Jag tänker aldrig mer träna utan mat i magen, mår fortförande dåligt. Blanda mensvärk med HÅRDträning, inte okej!


Dagens köp





995:-, Åhlens


Julbak

Jag och Sofia håller just nu på att baka lussebullar á la Linda och Jessica. Just nu så jäser degen och vi passar på att kolla på Paradise hotell. Helt sickt!



Tidigare idag har jag varit hos underbaraste. Vi skulle ha städat, men vi kom inte så långt med städningen om jag ska vara ärlig. Men det var mysigt!

Äntligen har jag fått denna vit!


före




efter

Åh vilken otrolig förändring. Är så himla nöjd. Verkligen sjukt snyggt!!


Träningsvärk med stort T!

Jag har aldrig haft en sån här hemsk träningsvärk, aldrig någonsin. Ni anar inte hur ont jag har. Jag har träningsvärk på ställen jag inte ens visste att man kunde ha träningsvärk på. Ska träna på söndag igen och hoppas att det känns bättre då, men det tror jag. Känns otroligt skönt och roligt nu att jag har kommit igång med träningen. Nu ska jag äntligen komma i form en gång för alla!


Myskväll

Sitter just nu framför tvn och idol i vardagsrummet med en Ben&Jerrys. Jag ska tillåta mig själv att unna mig saker faktiskt. Det roliga är att jag ätit två tuggor och känner mig apmätt. Åt ju i och för sig för ca.1,5h sedan kanske så det kan ju vara det. Borde dock vara hungrigare än vad jag är idag med tanke på att jag innan middagen bara hade ätit en tallrik fil idag. Konstigt!



Efter idol så tänkte jag ta ett varmt bad med nedsläckt badrum och massor med levande doftljus. Känner verkligen för att göra det nu innan jag kryper ner i sängen. Måste passa på att packa också innan jag somnar, eller om jag gör det imorgon. Ska nämligen åka till Säter imorgon då Monica behövde hjälp, så ska jobba. Väldigt opepp eftersom att det är en sån lång resa. Jag har dock lärt mig att inte tänka "nu ska jag jobba" utan jag tänker "klirr in på kontot". Pengar ligger mig varmt om hjärtat!

Lång dag

Dagen har varit lång och ännu är den inte slut. Jag gick ju som sagt upp kl.6.00 för att dra till gymmet och köra ett bodypump pass med min moster. Jag skakade, höll på och spy och hackade tänder när jag vaknade och trodde inte att jag skulle klara av passet överhuvudtaget. Det var sjukt jobbigt och tufft, man kände verkligen hur allting tog överallt. Riktigt roligt att jag börjar komma igång nu och det var ett roligt pass. Att gå upp för trappor, lyfta saker osv. efter det passet var ingen höjdare. Jag var verkligen slut i hela kroppen och tror att jag kommer att ha en lagom träningsvärk imorgon. Efter gymmet så drog jag direkt till skolan där det var mentorstid en snabbis innan vi började med avslutet på "Högt och brett". Vi har nämligen jobbat två och två eller tre och tre med projeketet. Vi skulle skriva en permanentmanual som människor utan en frisörbakrund skulle förstå, och vi skulle även göra denna behandling på en modell alt. en docka. Eftersom att min "partner" idag var slut så hade jag panik och fick rulla helt själv på en docka. Jag var så himla stressad och förstod inte riktigt hur jag skulle hinna med allting, men det gick. Har aldrig rullat en permanent så fort som jag gjorde idag, 1½h tog det. Jag hann även med allting och med tanke på omständigheterna så är jag väldigt nöjd med allt jag gjort och presterat. Jag hade aldrig kunnat gjort det bättre, det vet jag. 

Efter skolan så stannade i varje fall jag, Alexandra och Sofia kvar för att färga Sofias utväxt och fräsha till längderna. Eftersom att Alexandras hår började att tappa färg och bli grått så la vi även i färg i hennes hår så att hon skulle trivas. Båda brudarna blev riktigt snygga, eller snyggare måste jag säga. 

 




Godmorgon

Klockan stod ju som sagt på 6.00 och jag kan säga att jag aldrig varit så här trött när jag har vaknat. Jag var så yr, mådde så illa och frös så mycket. Kunde knappt stå upp. Bara att bita ihop, ska strax springa till tvärbanan. Jag sov så otroligt dåligt inatt. Vaknade halv två och kunde inte somna igen fören typ halv fyra kanske. Som tur va så fick jag ett samtal där mitt i allt så det var lycka :D.

Nu måste jag springa iväg. Hörs senare tror jag!


I find a million ways to say I love you

God kväll alla läsare. Dagen har varit lång, men helt okej. Jobbade kl.10-19 idag som jag brukar göra varje onsdag. Idag hade jag i varje fall en av mina stamkunder där och gjorde folieslingor på henne. Hon blev nöjd, min handledare blev nöjd och jag är nöjd. Alla glada.. nej det kanske inte fanns något ordspråk som löd så, jag kommer i varje fall inte på det i så fall. Just nu känner jag mig dötrött och ska nog sova om inte allt för länge. Kanske drar ett pass på gymmet imorgon innan skolan ifall om jag hinner. Jag borde faktiskt göra det eftersom att jag och min moster isåfall tränar i Globen. Får se vad vi bestämmer oss för.

Update: Nu är Bodypumpen bokad kl.06.45 imorgonbitti. Har även bokat tid med min PT på tisdag kl.8.00. Fyfan vad jag kommer att bli vältränad nu!!

Opeppad

Åh vad jag är osäker och opeppad just nu. Vet inte riktigt vad jag vill längre med en del saker. Men jag vet att jag får kämpa vidare för att det kommer att bli bra i slutändan i varje fall.

Ska strax dra till salongen, börjar kl.10.00. Är väldigt opeppad på även det kan jag tala om. Halv två har jag i varje fall en foliesling-kund och jag hoppas att det går fort. Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen och sova och bara skita i allt. Men jag är inte sån, så det är bara att bita ihop!


Dålig uppdatering

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera, förlåt. Har bara varit så otroligt trött efter min underbara lördagsnatt då jag inte sov. Ångrar ingenting dock, trött är jag rätt så van vid att vara så det är ju lugnt.

Idag har jag haft en väldigt ohändelserik dag faktiskt. Skolan började kl.12.00 och det var bild, som också är den enda lektionen på just tisdagar. Vi hade en lärarkandidat idag som höll lektionen. Jag kan säga att jag verkligen inte tyckte om henne, hemsk faktiskt. Fick göra en otroligt konstig uppgift också, har ingen aning om vad det hette ens. Vi skulle i varje fall sitta med en spegel framför oss och måla av oss själva i spegeln, måla på spegeln. Svårt att förklara, och svårt och tråkigt var det även att göra det. På spegeln skulle man sedan lägga ett fuktigt papper och det man ritat på spegeln fördes då över till pappret. Förstod inte riktigt varför man inte kunde titta i spegeln och rita på pappret från början? Men men. Vi skulle sedan arbeta i processer och måla på typ tusen smörpapper som vi skulle lägga över bilden. Kan inte förklara alls, men det kändes som att man satt på psyket eller något. Aldrig gjort en så tråkig bilduppgift. FYFAN! Gissa vem som inte ska gå på bilden nästa vecka? Ni har nog alla gissat rätt!


 
Efter skolan så drog jag i varje fall iväg till Sats där jag bara körde förbränning idag. Powerwalk på löpbandet blev det faktiskt. Körde med 4,6,8 och 10 lutning också för att det verkligen skulle kännas. Kan säg att det känns! Min rumpa hade träningsvärk från igår och nu har rumpan ännu värre träningsvärk och även vaderna. Får se om jag drar på bodypump imorgonbitti innan salongen också eller om jag kör vilodag imorgon alt. något efter att jag slutat, får se vad jag orkar. Min personliga tränare ska även ringa imorgon så att vi ska bestämma in en första träning, hon var nämligen på middag nu när jag ringde så hon skulle höra av sig imorgon. Jag ser verkligen så himla mycket fram emot detta, ni anar inte. Nu ska jag kämpa på som aldrig förr. Ska även sluta med mina "dieter" hade jag tänkt. Jag är 17år och har gått på olika dieter i kanske 5-6år och haft ätstörningar i princip 15 år av mitt liv. Jag orkar inte med dieter och skit längre och så är det bara. Ätstörningarna blev jag av med förra sommaren i varje fall, så nu ska jag bara våga att börja äta allt. Äter ju inte pasta, potatis, bröd och sånt nu. Saknar pasta, bröd och sådant. Ska prata med min pt om allt detta så vi ska nog få mig att våga börja äta allt igen. Är bara rädd att bli fet igen, för jag var fet oavsett vad alla tror eller säger så vet jag det själv och även min familj.

 


Jag har syndat


249:-, JC

blev en bh också, var länge sedan jag köpte en ny.


Pigg som en lärka?

Koffein Recip
Tog två, får se om jag blir någe pigg?


Godnatt

Jag har inte sovit på 38 timmar, så jag är lite smått trött faktiskt. Blev aningen pigg nu när jag sa att jag var trött bara, men jag tror att jag lätt är övertrött. Har hållt på att somna fleera gånger. Men nu är skolarbetet klart och gjort så att nu kan jag faktiskt sova. Jag ska ju komma igång med träningen från och med imorgon nu också. Klockan ringer kl.7.00 och jag ska vara på gymmet kl.8.00, och jag börjar skolan kl.17.00. Jag är sick i huvudet. Men min moster kunde bara då, och jag ska ju ändå till ungdoms kl.11 så nu hinner jag med en del. Super!

Vet inte vad jag har skrivit. Ska sova nu i varje fall. Godnatt!
önskar att man fick somna någon annanstans...


Nästa, boka körlektioner

Har ju fått mitt körkortstillstånd nu efter allt för många veckor. Nu i veckan ska jag och pappa äntligen till körskolan och boka in lite körlektioner. Känns så himla otroligt skönt att äntligen komma igång med detta nu. Är super peppad och även väldigt nervös. Men det kommer att gå super, det vet jag. Jag är duktig och ganska lättlärd, det blir super detta.


Ingen annan gör mig så glad som du

Det är så sjukt vad underbart allt varit! Kan inte förstå riktigt, är så lycklig.

Ny dag

Natten gick förvånadsvärt bra faktiskt, även om jag vaknade kl.8 och insåg att jag bara låg och vred mig. Skulle inte tacka nej till lite till sömn. Idag mår jag i varje fall lite bättre, hoppas på att jag blir helt återställd nu typ snarast. Jag orkar inte vara så isolerad, inte roligt alls. Mina dagar består utav sängen, sängen, tvn, filmer, datorn, soffan och nämnde jag sängen?

Fy för att vara sjuk

Jag hatar att vara sjuk. Det jag hatar mest är när man ska sova, för jag kan verkligen inte sova bra alls när jag är sjuk. Hur jävla skönt är det att sova sittandes med åtta kuddar liksom? Detta för att ens ska kunna andas så att man inte svullnar igen. Gick och la mig kl.1.00 igår och vaknade kl.5.00 och det blev min sömn. Är inte speciellt trött heller faktiskt. Får se när John Blund vinner över mitt kämpande. Menar att jag inte riktigt vill somna för att vakna upp helt torr i munnen och som en jävla äckelbrud med torkat snor, inte mysigt. Förstår inte vad det är för fel på den dära jävla kortison-nässprayen(?). Inte fasiken blir man mindre täppt i varje fall, kul. Får heller inte använda Nezeril då jag blir beroende och immun mot den och min näsa helt störd. Får se hur detta ska gå.



Godbitar




alla dessa är nyheter från h&m


Så fint

Åh, jag blir så lycklig av att se hur det går för grabbarna. Pratar så klart om "Inlåst". Satt nyss och grät för att det är så himla fint det där. Jag är otroligt känslig haha.

Lipfusion

Detta läppglanset köpte jag nere i Paris och är super nöjd med det. Naturlig färg som man får sexiga läppar av. Tappade ju mitt förra lipplumper i Borlänge så detta ska jag hålla hårt i!


Detta får inte missas!

Nu om 20min så börjar det sista avsnittet av serien "Inlåst" på fyran. Har följt denna serie från början och jag är verkligen fast. Jag blir så himla glad när jag ser förändringar som människor gör, speciellt dessa ungdomar som jag verkligen hoppas klarar sig ur det kriminella livet. Ser verkligen fram emot att se det här programmet. Att se deras lycka när dom kommer ut i friheten igen. Snart så :).


Färgning av ögonbryn

                 
Före, som ni ser så har jag väldigt ljusa bryn.      Under färgningen så ser jag lagom rolig ut haha.



Efterbild


Har faktiskt färgat mina ögonbryn idag. Köpte färg på Jåm på väg hem från skolan efter mitt utvecklingssamtal som för övrigt gick toppen som alltid haha. Köpte i varje fall en brun, nr.3, "RefectoCil" och tillhörande väteperoxid. Började med att tvätta bort ögonbrynspennan jag hade på ögonbrynen, man får inte använda oljeborttagning för då fäster inte färgen sedan. Därefter så smörjde jag in ögonbrynen och runt ögonbrynen med en lotion för att inte få all färg att sätta sig på huden, ta en tops och dra över ögonbrynen för att få bort lite hudlotion men inte allt då du då slipper en brun platta under stråna som inte ser naturligt ut. Sedan blandade jag färgen och började pensla på. Lät det först sitta 5min och torkade bort med en blöt bomullsrondell. Jag fick inte det resultatet jag ville ha så jag smörjde åter igen in med lotion och gjorde samma procedur igen och väntade då 8-9min innan jag torkade bort det. Är mycket nöjd med resultatet. Skönt att kunna gå ut osminkad utan att man verkligen ser att jag inte är brunett i vanliga fall. Brunett med blonda ögonbryn är så fult! Nu har jag bara fransarna som ska färgas svarta kvar, men det vågar jag nog inte göra själv haha. Får se om jag går till Jåm någon dag och köper svart färg också för att kanske våga mig på att färga även dom. Vi får helt enkelt se.


Dagens outfit


tröjan är ny från Paris


detaljerna


Studiedagar och utvecklingssamtal

Torsdag och fredag, alltså idag (klockan är som sagt 00.45) och imorgon, har vi studidagar. Dom som har omprov att göra har tid till det dessa dagar, och vi har även utvecklingssamtal inplanerade. Mitt är klockan 11 imorgon, så jag ska snart gå och lägga mig. Känns ganska världelöst att gå med tanke på att jag vet vad hon kommer säga. Jag ligger bra till i allt och gör det jag ska, jag behöver inte ha det berättat för mig. Var inte meningen att låta skrytig, tycker bara att det känns meningslöst att lyssna på samma saker på varje samtal. Men men, upp och hoppa.

Middags dags

Står just nu i köket och lagar middag. Tog ut falukorv ur frysen igår så nu blir det korvstroganof :). Mums.

jag har en crush

Som säkert alla vet vid detta laget så älskar jag rosetter, är helt förälskad i det helt enkelt. Sofia skämtade om att jag har 5 rosettdiadem, hade faktiskt 7 eller 8st haha. Det är något med rosetter som jag verkligen älskar. Antagligen att det verkligen är flickigt, sött och lite romantiskt på något sätt. Jag älskar att vara kvinnlig och verkligen visa att jag är en tjej, har jag alltid gjort. Det är kanske en andledning till att jag har en crush på just rosetter. Har funderat på att tatuera en rosett i nacken, har funderat rätt länge. Blev bara tveksam sedan Kissie gjorde det, vill inte att folk ska tro att jag gjort det för att hon har det. Kanske blir vid byxlinningen istället. Får se vart, men är nästan 100% säker på att en rosett som verkligen är så Jag, kommer att få pryda min kropp.


"Its complicated, it always is. That’s just the way it goes"


Onsdag

Godmorgon mina kära vänner. Här sitter jag i soffan, sjuk och eländig. Mår dock lite bättre idag tror jag, men har en jobbig nästäppa i ena näsborren. Hatar när det verkligen trycker i bihålorna eller vad det är, men det går nog över snart bara jag tar det lugnt och vilar. Sitter och kollar lite på tv, funderar på att kolla lite serier på datorn. Finns ju inte så himla mycket att göra när man är sjuk. Får se vad som det blir.

Är väldigt väldigt trött på min blogg just nu. Jag behöver en ny design, är så trött på denna nu. Har ju haft den så länge! Får se hur det går med den saken.

Gårdagens köp

Kjol och diadem från H&Ms barnavdelning. 149,50 för båda två.



 




Nästa köp


Boomerang jacka. Har inte bestämt mig för marinblå eller svart dock. Får se.


Ser verkligen fram emot barnet

Att vara gravid och vänta ett litet liv måste nog vara det största som kan hända i en kvinnas liv. Tänk er att veta om att det växer ett barn i magen, att det är en levande liten individ som man bara längtar efter att få träffa. Nu är det inte så att jag är gravid, om ni nu skulle ha gissat på det. Fick reda på igår att min ena moster väntar en liten bebis med sin pojkvän, eller fästman faktiskt med tanke på att dom förlovade sig i våras. Ni anar inte hur mycket som jag ser fram emot denna lilla kusin. Jag är så otroligt barnkär och har sådan barnlängtan. Men en egen bebis ska jag vänta med tills efter gymnasiet i varje fall, så då är det bra att jag får ha en i min närhet. Barnvakt kommer jag vara så fort det behövs. Åh vad jag längtar och ser fram emot detta. Denna bebis kommer att bli världens sötaste med min mosters plutläppar haha.  



Jag längtar verkligen efter den dagen som jag får reda på att jag är gravid, att få gå i 9månader och längta efter att få träffa sitt barn. Vilken underbar känsla!

If you were here tonight

Valde att vara hemma från skolan idag. Känner mig verkligen så opigg man kan göra alltså. Täppt i näsan, huvudet är tungt och har lite feberhuvudvärk. Hatar att vara sjuk, och förstår inte riktigt varför jag blev det just igår/idag. Jag har umgåts med min far under i princip hela förra veckan och han har varit sjuk länge. Jag blir inte sjuk när jag är med honom utan när jag kommer hem och inte träffar den sjuka. Konstigt. Kanske min bror som smittade mig. Har inte tid att vara sjuk nu, så jag bestämde mig för att vara hemma från praktiken imorgon också. Dels för att jag vill bli frisk, men också för att jag vägrar att smitta en gravid Elin och Yasmine också. Dom har mycket ändå, så det avstår vi ifrån.

Har någon tips på vad jag kan göra så är jag mycket öppen för förslag, bara det är inomhus ?


Tisdag

Usch, jag har blivit sjuk. Mår inte bra alls, huvudvärk och snorig och allt. Det är inte bra alls, orkar inte vara sjuk. Får se om jag klarar av att gå till skolan idag.

Just nu sitter Alexandra med färg i håret och Sofia har gjort det. Vi gick upp kl.7.40 för att springa till en frisörgrossist här i Årsta och köpa färg. Vi satte nämligen i en färginpackning i Alexandras hår igårkväll som blev helt fel. Så nu blir hon brunett igen, om 4min ska det tvättas ur. Blir nog suuper.

Vet inte riktigt vad jag skriver egentligen, är helt borta i huvudet och aptrött.


Godmorgon

I och för sig så är det inte längre morgon för mig, vaknade nämligen kl.6.30 och av misstag så gjorde jag mig väldigt pigg. Något bra med detta var i varje fall att jag drog ut och sprang vid 8.00 och har även hunnit med att duscha, tvätta håret och fixa mig så att jag var klar för 30min sedan. Nu börjar dock tröttheten krypa fram och jag hade velat sova ett par timmar till. I Paris så vande jag mig att sova ca.10-12h, vilket iofs är för mkt. Jag är ju i vanliga fall van att sova typ 6-7h så det där va ju en chock för mig. Snart bär det av till skolan och ni kan inte hitta någon som är mer opepp till detta. Lovet är slut och vi börjar med svenska på våning 6 direkt efter lovet. 18 trappor here we come! Men trappor är jag i varje fall riktigt van med nu efter Paris med tanke på att det var massor med trappor i tunnelbanan vid varje station.

Nej nu ska jag fortsätta med att göra... ingenting. :)


Åter i Sverige

Nu är jag hemma i Sverige igen. Kom hem vid 22 ikväll efter, som vanligt, en lite försenad boarding. Som tur va så flög vi in den tiden så att vi landade bara någon minut senare än beräknat från början. Resan har i varje fall varit otroligt bra. Pappa och jag har verkligen vilat upp oss, ätit gott och haft det skönt. Någon värst shopping blev det faktiskt inte, då jag hellre köper en välbehövd vinterjacka här hemma i Sverige som jag tänkt ut. Får se bara om den finns kvar eller om alla är slut, brukar ju inte riktigt ha turen med mig alltid så vi får se. Ett par lackleggings, en tunika, tröja, läppglans och rengöringsprodukter från clinique fick i varje fall följa med mig hem från modestaden. Även en Starbuckstermos och en rosa träningsväska. Hade som mål att inte köpa sådant som man kan hitta i Sverige, lyckades hyffsat i varje fall.

Nej nu ska jag nog faktiskt sova, tänkte försöka ta mig upp och springa imorgon innan skolan om jag orkar. Annars får det bli när jag kommer hem.


en bild jag tog igårkväll(lördag), stjäl inte tack


Oj vad ni blev upprörda haha

Haha, ni är för roliga. Man vet ju aldrig vad som händer. Men jag överlevde hitvägen, får se om jag överlever hemresan. Sitter på Starbucks nu och vi ska snart dra tillbaka till hotellet och åka till flygplatsen. Hem till min säng haha. Landar runt 21, så ring eller messa då ifall om det är något. :)

RSS 2.0