kärlek vid första ögonkastet

image121

 

image124


Ingen som bara känner för att ge mig detta (a) ?
Det är ju faktiskt till och med billigt.
Klänningarna kostar liksom 136,80 :-

köpet igår

image120

Det blev massor med inlägg nu, men jag kom på att
jag kanske skulle visa min tröja som jag köpte igår.

helt okej om du bara vill ge mig denna :)

image119

jag vill också ha en snygg kropp...

Jag sitter just nu och kollar på bikinisar på Victorias secret.
Jag får fullkommligt panik när jag kollar runt på alla bikinisar.
Verkligen alla tjejerna har SJUKT snygga kroppar, sjukt snygga magar och är verkligen så enormt snygga.

image117 image118

Jag vill också ha en snygg mage, en platt mage. Jag säger inte att jag vill vara jätte smal, för det är inte mitt mål. Mitt mål är att känna att jag kan visa min mage, visa mig i bikini utan att jag ska behöva må dåligt.
Och säg inte att jag ska kämpa med att gå ner i vikt, eller visst gör det. Men jag är trött på att det inte ska hända något. Jag kämpade verkligen så jävla hårt i sommras, jag gick ner 7-10 kg från 30 maj till i början av september. Jag kan säga att jag inte tröck i mig en glass eller någonting onyttigt från 30maj till i mitten av juli. Jag var verkligen så SJUKT strikt till min "diet" och ingen kunde stoppa mig. Jag gick 1mil med för små skor, då jag även kände efter 100m att  jag började få skavsår. Dom skavsåren var verkligen inte roliga, jag ville bara lägga mig ner och gråta på marken för att det gjorde så ont, och med för små skor var det heller inte särskilt roligt. Jag fick blånaglar på 8 av 10 tår den promenaden, och jag kan säga att mina tånaglar inte har återhämtat sig ännu efter detta.
Det jag ville få fram är att jag inte vill behöva kämpa så här igen, det var sjukt jobbigt. Jag är rädd att det ska gå överstyr också, för det är säkert jättelätt att det kan hända.

Säg heller inte att jag inte behöver gå ner i vikt, att jag är smal. För det är jag inte. Okej, jag kanske ligger på normalviktig, men inte långt ifrån överviktig. Jag vill ha bort massa fett på magen, oavsett vilket BMI jag har eller kommer få. Jag strävar bara efter att känna att jag kan visa mig i bikini.

Så, nu jävlar. Jag ska verkligen gyma på och sträva efter mitt mål nu innan balen och sommaren.
Jag måste klara det. Jag SKA klara det.

27 , 28, 29 mars

27 mars
Torsdagen. Jag vaknade ganska sent. Sminkade mig och åt frukost i lugn och ro. Satte mig vid datorn, och startade musik. Jag började rota igenom min garderob efter något som jag skulle ha på mig. Det är så sjukt jobbigt när man har typ alla kläder hemma i huset i Knivsta, när man är i lägenheten i Sthlm. Men men, det gick okej. Det blev mina svarta tjocka leggings (tights), bruna långlinnet, prickiga ballongkjolen med rosett och svarta stickade koftan. Jag tog pendeln vid två någonting och var väl i Knivsta vid 15.05.
Gick hem till mamma. Satte mig vid datorn och nördade och gjorde absolut ingenting. Mamma ringde och sa åt mig att göra middag, steka fläskfilén och ta potatiskroketter till det. Så ja, det gjorde jag tills hon kom hem. Även om det inte var det lättaste att steka köttet, mammas spis SUGER verkligen !! x)

Efter middagen så skjussade mamma mig till honom, där vi hade det jätte trevligt. Vi var först på hans rum, han visade mig runt i huset. Hans mamma och låtsaspappa kom och hälsade, och vi åt (jag tvingade ner en våffla :P). Sedan gick vi ner och kollade på film. Hade det jätte mysigt, men mamma ringde ju såklart så att vi inte hann se klart filmen, så det blir en annan dag.

28 mars
Fredagen. Jag vaknade vid nio. Gick upp, sminkade mig. Jag åt lite frukost och klädde på mig. Skyndade mig ner till tåget som gick vid 10.23 mot Upplandsväsby där byte till pendeln var ett måste. Väl inne i stan så mötte jag upp sötaste Rebecka och hennes pojkvän Tomas. Tomas skulle köpa en jacka på Carlings, så jag och Rebecka fick följa med som smakråd. Han tvekade lite fram och tillbaka, Rebecka kom med sina åsikter. Han skulle först ha en svart jacka med luva, men hittade sedan en mörkblå utan luva. Rebecka röstade på den svarta, i och med luvan och att det kan vara krångligt att matcha mörkblått med andra färger. Men Tomas var inne på den mörkblåa, modellen. Så han frågade om den fanns i svart, och den fanns i svart, strl.S som han skulle ha. Vilken tur,
Vi följde sedan med Tomas till Åhlens där han mötte upp nån kompis som han skulle träffa. Men 1,5 h senare eller något , när jag och Rebecka hade varit och kollat på en affär med balklänningar (klänning till mig) , så träffades vi upp Tomas igen på Espresso House för en lunch/fika. En väldigt trevlig dag på stan .

Gick till Centralen och hoppade på pendeln, åkte till Rosersberg där mamma jobbar så att jag kunde åka med henne hem.

Fest var inplanerad på kvällen, så Jess och Linda kom vid halv sju - sju för att vi tillsammans skulle göra oss i ordning. Vi hade det grymt roligt, med massor av skratt och flummande runt i mammas lägenhet. Vid 20 (?) började vi våran promenad bort till stället där festen var, hos Lars. Vi gick förbi automaten en snabbis, men gick sedan raka vägen.
Hos Lars var det bara jag, Jess, Linda, Mattias och Lars under kvällen. Det började väldigt roligt, utvecklades sen till lite deppig stämmning i och med en sak. Men trevligt var det innan dess.
Linda och Lars ville se porr, jag satt och verkligen ASGARVADE samtidigt som jag skötte Jessicas mobil (sms:andet) .
Vid tio över ett så begav jag och Jess oss hemåt. Jess ringde från min mobil och skämde ut mig ganska rejält, jag hoppas att personen inte riktigt kommer ihåg var hon sa. Han var ju rätt full.
Ja, jag fick senare i alla fall tillbaka min mobil när personen ringde och ville prata med mig. Så ja, det var väl bra så att jag hade nån att prata med medans Jess tillbringade lite tid med sin lilla vän :P. Jag sa dock godnatt och hejdå när personen höll på att däcka i telefonen. Jag skrek till Jessica och vi fick springa hem.

Efter en liten pratstund, borttagningen av sminket och lite ombyte, så var vi redo för sängen.

29 mars
Lördag, idag alltså. Ja, vissa av det som står på 28 mars ska ju egentligen stå här , men men.
Alarmet ringde i alla fall klockan tio. Jag och Jess kände oss som vandrande zoomies(?), SJUKT trötta.
Jess gjorde sig iordning, duschade, sminkade sig. Sedan åt vi frulle och Jess fixade till sist sitt hår.
Hennes päron hämtade henne väl runt halv tol - tolv kanske.

För mig var det bara att bli pigg, packa ner gymkläder och bege sig ner till gymet och till Linda.
Vi var dock väldigt trötta och lata idag, så det vart 25 min på löpbandet och 10 min på cykeln.
Men, bättre än inget alls ;)

Nu väntar jag bara på att pappa ska hämta mig. Så ska jag åka hem.
Jag måste plugga SO, =/. Vi får se hur det blir med det, men jag MÅSTEMÅSTEMÅSTE !!!

Dagens outfit

image116

Linne - H&M
Kjol (omgjord klänning) - Gina Tricot
Sidenband (egentligen till en klänning) - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M

syns inte på bilden, men
örhängen - Chanel
diadem - H&M

26 mars

Nu sitter jag här i lägenheten igen. Jag vaknade för ca.2 h sedan efter en god natts sömn :).
När jag vaknade så kom jag för en gångs skull ihåg vad jag drömt, haha. Jag brukar nämligen inte riktigt komma ihåg mina drömmar så jätte ofta. Men ibland så gör jag det, inatt var det en sådan gång.
Drömmen var ju ganska mysig, eller jag blev ganska dissad efter en stund. haha. Men men, det var en dröm.

Idag ska jag inte göra så himla mycket. Jag måste nog plugga lite SO, usch usch. Men jag har ju inte gjort provet om andra världskriget ännu, som resten av klassen har gjort. Men jag hade ju öroninflammation då med, och jag kan som sagt aldrig plugga när jag är sjuk. Så pappa mailade och bad om att jag skulle få göra provet nu efter lovet, så då måste jag alltså plugga lite nu under lovet. Men känner jag mig rätt så kommer jag börja plugga på söndag x).
Jag ska i alla fall också ner på stan idag med Monica. Vi ska kolla på den där soffan som vi skulle ha kollat på i lördags när dom hade stängt. Sen ska vi kolla på nåt plast avlastningsbord till vardagsrummet/matsalen också.
Sen kanske jag kollar runt på något annat, men jag får bara inte shoppa x). Jag måste verkligen hålla det löftet nu. Alla mina pengar behöver jag till min klippning/färgning och även till balen.
Men vem vet, jag kanske får pengar när jag fyller år (a) ?

Nej, nu vet jag inte riktigt vad jag mer ska skriva... Haha

image115
Roligt väder då, nej. Det blåser och är kallt. USCH, ge mig sommar NU!!




Ni som läser min blogg får gärna kommentera, säg gärna vilka ni är.
Det är kul och veta vilka det är som läser :)

25 mars

Ja, nu sitter jag här hos mamma.
Jag sitter här och sjunger som en galning, haha. Jag älskar verkligen att sjunga, men jag gör det bara i min ensamhet. Nu blev det i alla fall "Everything I do, I do it for you - Brian Adams", älska den låten verkligen.
Men usch, jag spelade in och lyssnade precis klart på det. USCH USCH, haha x). Ingen sångkarriär för mig inte, haha.

Shit vad skönt det var att sova ut imorrse. Jag har ju haft svårt och sova nu när jag varit sjuk (är fortförande inte helt fri från öroninflammationen), men idag sov jag till typ 11. Enormt skönt. Blev väckt av att någon ringde på hemtelefonen, men när jag hunnit komma upp så slutade det ringa. KUL?, nej XD. Men jag såg i varje fall att jag hade fått sms :). Jag gick i alla fall upp och ja, nu sitter jag här :).
Jag ska dra in till lägenheten sen lite senare, jag får se när jag drar, haha.



image114

Han är sjuuukt bra :O. Jag älskar hans låtar. <3

24 mars

Just nu känner jag mig ganska duktig.
Jag och Linda har ju gymmat idag, 2h ungefär. Vi är grymma babe :D.
Jag är även ganska slut i kroppen just nu, haha. Träningsvärken kommer säkert imorgon. men men, gymma på torsdag igen.
Skulle även egentligen träffa sötnöt ikväll också, men så blev det inte :P. Vi ska träffas på torsdag antagligen istället. :D

24 mars, annandag påsk

Nu sitter jag här i min fotölj med fötterna uppe på sängen.
Jess ligger och sover, men jag förstår henne. Vi var uppe till 04 ungefär. Men vi hade det så mys igårkväll/inatt. Vi chattade med varsin pojke, skrattade sjukt mycket, vi hade tända ljus så mysfaktorn var på topp, vi prade massor som bara vi kan göra. Sedan kollade vi även på film. På Honey med Jessica Alba.

image113

Den filmen är verkligen så SJUKT bra. Vi blev helt kära i lillkillen :O. Sen blev man ju helt tårögd av vad hon kämpade för alla dessa barn. Så borde fler vara. Henne borde man ta efter.
Om ni inte sett filmen, SE DEN NU!!!!

23 mars, påskdagen

Nu sitter jag här i min säng i Knivsta i huset. Shit vad jag saknar min säng när jag är i lägenheten x), men snart så flyttar vi in den dit :P.

Jag är i alla fall ganska trött x). Jag satt uppe och chattade med en riktig sötnos till kl.03.30 x). Men men, sova kan man göra när man har tid :P. HAHA.
Jag är ju i varje fall väldigt glad. Sitter och ler och kan inte riktigt sluta heller :P.

Sitter och lyssnar på "När vi två blir en" med Miio. Shit vad den påminner mig om sommaren.
GE MIG SOMMAR NU , tack !!

image112
bild; http://blogg.passagen.se/resources/frejo/sommar2005.jpg




Ikväll ska bästis sova hos mig, alltså Jessica (Jess). Så ska vi leka imorgon :D.
Sen i veckan ska jag umgås massor med Rebecka och även med Jessica. Jag har även planerat in att jag ska ha myskväll med film och sådär med sötnöt.

SÅ SJUKT ÄCKLIGT SKÖNT MED LOOOOV :D

22 mars, Påskafton

Vill ni veta något roligt , något bra?
Jag håller på att bli frisk nu :). Öroninflammationen börjar bli bättre, tack medicinen.

Igår var jag i stan med Jessica & Linda. Vi hade det sjukt trevligt och roligt.
Vi satt på Espresso House på Gränby i typ 3h och bara pratade, om verkligen allt. Det var sjukt trevligt och mysigt och något vi måste göra oftare.
Jag och Linda bestämde också att jag nu ska köpa månadskort på Form, så ska vi träna där tillsammans. Vi ska träna och peppa varandra. Sommaren 08 gör oss båda panikslagna. Jessica ska nog vara med nån gång också.
Jag är fett peppad nu. Nu jävlar ska jag ju bli snygg. ;)

När jag kom hem till lägenheten i Sthlm igårkväll, hade jag även ett påskägg väntandes på mig. Från Monicas mamma och systrar :). Trevligt värre. Fick 2 ljuslyktor och godis .
 

Idag när jag vaknade så låg en lapp på köksbordet, där det stod att jag skulle ringa när jag gått upp. Så jag ringde pappa och jag skulle tydligen komma in till stan när jag var klar , så skulle vi kolla på en ny soffa. För ja, vi ska köpa en ny soffa igen x). Monica och Pappa hatar soffan som vi har här , som vi köpte i december. Alltså vi köpte den ju till huset, till övervåningen. Jag ville ju ha en slappsoffa, och där är den perfekt.
Men soffbutiken var i alla fall stängd idag. HAHA.
Men vi kollade i en butik där det fanns balklänningar , jag har panik inför balen. Men jag ska tillbaka till den affären i veckan med nån kompis, ska även kolla i andra affärer.
Vi köpte även kött innan vi åkte hem igen. Oxfilé på Hötorgs hallen (?). Pappa ville ha gott, fint och lyxigt kött ikväll. Men det var tydligen ialf ungefär 50% billigare där än Östermalms hallen där vi skulle ha köpt det. Men det var inte billigt ändå :P. 

Löshår ;)

image109

Nu har jag sytt på clips på mitt löshår :P eller jag har en rad kvar till att göra, till nacken. Men det orkar jag inte göra nu. Det är nice med långt hår iallafall ;)

Dagens outfit

Idag blir det bara en slapp outfit, jag är ju fortförande sjuk och orkar inte riktigt anstränga mig.

image106 
Tunika - H&M
Tights (tjocka leggings) - Gina tricot
Chanel örhängen - egypten
Skärp - H&M

ute 
 Brun dunjacka - Everest 
skor vet jag inte ännu
Burberry halsduk

Asos.com

         

              
    

19 mars

Just nu sitter jag i soffan på nedervåningen, det är väl ungefär det jag gör nu på dagarna.
Jag är hemma idag också, jag är ju sjuk somsagt. Är  väldigt yr och har ont i öronen. Men nu går jag ju iallafall på medicin.
Imorgon måste jag nog gå till skolan, även fast jag inte kan göra so provet. Men jag måste kanske ta hem lite böcker om jag missat en massa.


Usch vad det snöar ute :o . Jag som vill ha vår och sommar, NUUU !!.


image74







Jag måste även säga Grattis till Emelie Mattsson :)

18 mars


Jag råkade radera det inlägget jag skrev tidigare idag. Opps. x)

Idag har jag iallafall varit hos läkaren i Stockholm, på Kungsholmen.
Jag har en dubbelsidig öroninflammation, kraftig på höger öra.
Jag fick antibiotika(pensilin?) och nå tabletter för att minska all svullnad. Ska även äta panodil, brustabletter :P.
Vi får hoppas att det blir bra snart, för jag orkar inte med detta. Jag är sjukt yr och har ont i öronen. Det brusar konstant och gör sjukt ont när jag hör lite, liiiite för höga ljud.

Jag förstår inte hur jag ska klara av so provet på torsdag, jag måste be om och få göra det efter lovet. Jag kan knappt tänka när jag är sjuk. Jag ska be pappa maila eller ringa till Tommy, min so lärare.

image72


Nej, nu ska jag gå upp igen. Ska sova tidigt ikväll tror jag.



Btw, ett år sedan jag såg Darin på Tyrol.
Ett år sedan det stod mellan mig och Malin. Darin valde mellan oss när han valde tjej som skulle få komma upp på scenen. Tyvärr så blev det inte jag.
Den dagen var magisk. Även fast min kamera pajade, och att jag fick halsfluss av köandet x)

image73


Jag filmade igår :)



Homeless; shit vad vi grät.



Everything but the girl; haha, sötnos. Dom startade musiken helt fel, dfr blev det lite svårt där :P ;)

24h, 5min sedan

image70

Igår kl.19.21 togs denna bilden när jag efter 238 dagar äntligen fick hålla mina armar runt Darin igen i en underbar kram :D. Lycka på HÖG nivå :D:O <3

living to love you..

Jag satt precis och kollade på kort som min bästis, Jessica, tog kvällen innan jag åkte till Egypten. (dock inte dess kort)

image67 image68 image69


Det är helt sjukt hur mycket jag älskar den tjejen.
Hon ställer alltid upp för mig, det har hon alltid gjort. Hon försöker alltid att hjälpa mig, hon gör allt för mig. Hon finns där för mig, alltid. Varje gång jag behöver henne så finns hon där för mig. Hon är den enda jag kan prata om allt med, hon är den enda jag verkligen vet att jag kan lita på till 100%. Vi finns där för varandra, vi är där för varandra när det gäller allt. Hon är min bästis och jag älskar henne så sjukt, jävla mycket. Jag kan inte sätta ord på hur jag känner för denna tjej, jag kan inte förklara. Hon är obeskrivlig.

Denna tjejen betyder allt för mig, denna tjejen är mitt liv. Detta kommer verkligen från mitt hjärta.
du&jag<3
alltid

Jessica Maria Carlsdotter Wahlund. Damn girl, I love you so bad. <3

15 mars

Nu har jag köpt löshår :D.

image65

Det är inte fastsatt på bilden, jag håller bara upp det :P
Sen orkade jag inte platta mitt egna hår innan :P




BJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRN GUSTAFSSON <333
image66
anledningen till att jag kollar på Melodifestivalen , :P

15 mars

Om en månad, den 15 april så fyller jag år :D, 16 år. WIIE, grattis i förskott till mig ;).


Jag ska snart bege mig till bussen, som tar mig till Gullmarsplan. Där ska jag ta tunnelbanan till Centralen och möta upp Linda vid tåget. Vi ska ta oss en sväng på stan idag, hon och jag :).
Jag ska nämligen köpa löshår :D:D. WIIIE :):)

image64



UUUUUSSSSCCCCH, jag kunde inte sova alls inatt typ. Jag hade så sjukt ont i örat, det gick inte att sova. Sen efter att jag legat med det några timmar så började det spraka som fan i hela örat :O , skit läskigt. Nu har jag värsta locket och det gör ont. Hata öroninflammation, =/.


jag är fortförande i chock..

Igår klockan 19.13 fick jag ett sms av Rebecka där det stod :
 "Ska du också se Darin på söndag? :D :D :D
Alltså jag kan inte fatta att det är sant. <333333"

jag fick en CHOCK kan jag säga, jag satt och pluggade och visste inte om detta ens :O. Jag ringde direkt Rebecka, jag försökte först skicka ett sms, men jag kunde inte ens skriva. När hon svarar så skrek jag typ : "DARIN, VAR, HUR, NÄR, VAR, HUR, NÄR, DARIN, SÖNDAG, VAAAD, BERÄTTA :O !!!!"
Så berättade hon att det var Halabja-galan, jag bokade biljetter direkt.

image63


Så nu, efter 238 dagar så kommer jag få se honom igen. Det är helt sjukt och jag har ännu inte fattat det, jag är fortförande i chocktillstånd. Jag tror att det är ett skämt, att jag drömmer. Ja, jag har helt enkelt inte fattat och kommer inte göra det ens när jag sitter där på söndag på rad 1 , i en kyrka och inte kan skrika.

Tänk alla jag ska träffa också :O. Isabell, Rebecka, Carro & hennes syster, Malin, Paula, Lina, Idis, Emilia, och jag har glömt MASSOR nu vet jag. Men jag är som sagt helt borta.
 

13 mars (sjuk)


image61


Just nu ligger jag i soffan på våran nedervåning och kollar på One tree hill. Trejde säsongen, 13:e avsnittet.
Jag älskar den serien. Jag är besatt av den serien.



image62











Chad Michael Murray, han är min man <3

11 mars

Nu när jag skrev min rubrik så kom jag på en sak.
Det är helt sjukt att det redan är mars, att jag slutar grundskolan om ca 3 månader. Det känns inte som att det är sant. Efter alla dessa år, alla dessa år med en enorm lust att bara skita i skolan helt och hållet, efter all denna kämpan mot min skoltrötthet så är det snart över. Eller ja, gymnasiumet kommer ju i höst, 3 år till. Men då har jag ändå valt en linje, en inriktning som jag vill gå. Då har jag valt detta själv, då får jag göra mer något som jag vill göra. Då får jag gå frisörlinjen som jag så länge velat.

Nej, nu måste jag berätta om min träning :P 
Jag kan säga att jag har SJUKT med träningsvärk i mina lår från gårdagens dans. Sen har jag även sjukt ont i min rygg, antingen från dansen eller cirkelträningen i skolan (styrka). Jag har nog även byggt på all denna träningsvärk idag. På idrotten idag så körde jag och Jess lite styrka. Jess var min personliga tränare och peppade mig som fan. Först så hoppade jag lite hopprep, typ 50 hopp. Använde även ett sånt hära gummiband och körde armar med det, 10 st såna. Sedan gjorde jag och Jessica situps, jag gjorde väl 40 st sammanlagt. RIKTIGA också. ( Igår gjorde jag ju situps i 2min först på idrotten, sedan typ 8x2+8x2+8x2+8x2+8x2+8x2 på dansen, men orkade inte alla). Jag är så sjukt slut XD.
Sedan så körde vi tåhävningar, 40st gjorde jag tror jag. Sedan armhävningar, sjukt jobbigt. Såna kan jag heller inte göra riktiga, utan gör på knän. Jag var sjukt slut, men Jess peppade mig att göra först 4, sedan 5 och sedan 6st.
Sedan utfall, och rygglyft. Jag har ont i hela kroppen x)
Jag sprang även 20min när jag kom hem. Jag skulle ha sprungit 30min, men jag höll på att kräkas. Jag hade så sjukt ont i min mage, var nog hungrig kanske. Men jag är ändå ganska nöjd, jag sprang ju alla dessa minuter av ren envishet.
Nu JÄVLAR ska jag bli snygg och smal till balen och sommaren. Jag klarar detta, jag ska klara detta. Men med min envishet så klarar jag allt.

Nej, nu måste jag kila. Maten är snart klar. Pappa och Monica firar 1½ år idag, så det blir festmåltid med oxfilé och potatisgratäng. Sedan har världens bästa Linda gjort fruktsallad ;)
Sedan bär det av till Uppsala, där jag ska hälsa på min älsklings Fanny :D.




image60

Snart bär det av till Kreta också.
15 juni - 22 juni 2008




 


Måndag 10 mars / Göteborg vistelsen

Nu är det måndag, klockan är strax 22. Alltså snart tisdag :P

Jag kan börja med att berätta om dagen. Måndagen, första dagen i skolan efter helgen. Alltid lika hemskt att komma tillbaka till skolan och direkt få en lång dag. Men den gick rätt bra. Jag och Jessica pratade med Fanny i princip hela so lektionen, innan det hade vi ett litet geografiprov. Den enda som hade bättre än mig och Jess, var marcus. Vi äger alltså ;). 
På idrotten hade vi styrka, och det blandat med kvällens dans tog döden på mig x). Jag är så slut i min kropp just nu. Men men, nu jävlar ska jag bli snygg och smal till balen och till sommaren. Imorgon ska jag springa, göra lite situps och armhävningar och kanske även knäböj och lite sånt.
Imorgon ska jag ska även träffa Fanny, lilla älsklingen :D:D <33


jag posar i en spegel på en toa i ödeshög påväg till Götet i lördags





Min helg spenderades som sagt i Göteborg. Det var super trevligt. Filippa kunde mitt namn från början (hon har lärt sig genom kort) men kan inte säga Linda, utan det blir Liii. Jag var såklart favoriten, som varje gång ^^. Men det brukar ju ofta vara kusiner som är populära ;). Det var i alla fall jätte roligt när vi igår var på "Freeport" (ett outlet) i Kungsbacka, Filippa ville nämligen hålla mig i handen och gå själv. Sen i lördags kväll när hon skulle sova, så ville hon inte gå upp om inte jag följde med x). Dom (filippa och hennes mamma joanna) skulle då gå upp i förväg, för jag var på toaletten, men då ställer sig Filippa utanför toalettdörren där jag är och ropar på mig. Sötnosen.

image58


fredag 7 februari

Nu är det äntligen ledigt igen :D. Det behöver jag, även om jag kanske inte hinner sova massor och sådär i helgen.
Vi ska ju ner till Götet imorgon , kl.06.00 ska vi väl hämta upp min morbror i Sigtuna :P. Så det blir tidig avgång som vanligt x). Men nu har jag ju lånat Jessicas One tree hill, säsong 3 som jag ska kolla på under bilresan. Jag kommer ju ha hela baksätet för mig själv. Duntäcke, massa kuddar och min bärbara dator är absoluta måsten för att klara av den tråkiga resan x). Sovmasken måste jag ju också ha, såklart. Även fast jag nästan aldrig kan sova i bilen långre :O, men det är då jag älskar min dator (men den älskar jag iofs alltid).
Ska kanske ta med mig säsong 1 också ;). haha, jag får se hur det blir.

Idag har det ialf inte hänt något speciellt, inget roligt liksom. Jag har gått i skolan som vanligt. Enda skillnaden var att jag och Jess faktiskt jobbade på So:n idag, vi till och med jobbade över och på rasten vi hade innan klasstimmen. Det har aldrig hänt innan x).
Innan no:n så gick vi ialf och åt, vi fick sluta tidigare så vi hade 30min innan lektionen började. Så det var nice, med tanke på att vi sedan kunde glida runt och schteka i våra brillor på lunchen. Jag, Jess, Ellen, Emil och Danne köpte glass (eller Danne köpte godis, det kanske Ellen också gjorde. Don´t remember) sen så satt vi på soldäcket på skolgården och hade det myys.
Btw. våran no idag var as slapp. Vi fick jobba med det vi behövde, och vi pratade även om balen på lektionstiden :P :). Otroligt skön lektion.
Gjorde även mitt muntliga, nationella prov idag :S. SHIIIET vad jag var nervös. Jag förstog att jag skulle få göra idag. Så när Åsa säger åt mig och Cissi att gå ut och förbereda oss för redovisning medans någon&någon gjorde sin, så bara började min puls genast slå mycket fortare. Sedan när jag hör alla applådera så får jag världens puls och blir SJUUUKT nervös. Shit, vad jag hatar muntligt.
Men det gick bra, det blev ett VG. Får VG på allt, så det är nice. Ligger nämligen på ett stabilt VG och har utvecklats märkvärt sedan jag började nian, det känns verkligen jätte roligt att höra. Det ska jag vara stolt och nöjd över/med sa Åsa, så det ska jag vara :)

     


jag har mina nya brills på mig ^^, as heta.

Göteborg, lördag-söndag :)


image48





Jag vet, jag bloggade nyss x). Men jag måste bara skriva att på lördag, tiiiidigt på morgonen, så drar jag, pappa och min ena morbror(Johan) ner till Götet. Där vi ska till denna lilla godsak (på bilden), min kusin alltså. Ja, vi ska ju till min morbror Rune och hans fru Joanna också :).
Bilden är från hennes 1års dag :). Nu är hon redan 1,5 år :O, helt sjukt vad tiden går. Men jag har i alla fall shoppat två klänningar som vi ska ha med oss ner som presenter.
Jag älskar verkligen att köpa kläder till småbarn :O. Allt är så pyttelitet och suuper gulligt :O, man blir ju kär i alla plagg. haha x)

torsdagen 6/3, snart slut

Idag har det varit en långdag i skolan. Usch, usch.
Men med Jess i skolan så står jag ut. Jag är alltid så övertrött och jätte flumig x), vi skrattar därför åt ungefär allt. Men det är super :D.

Jag har även tränat idag, är riktigt stolt över mig faktiskt :D. Sprang hela 30min på löpbandet. Brände 304 kalorier tror jag att det var. Ja, jag känner mig duktig.
Vårat löpband lutar ju också uppåt, så man springer alltid i uppförsbacke , vilket är enormt jobbigt. Det är bara en liten lutning, men jag lovar att det känns.

Jag har även chattat massor med Fanny :), som jag även hälsade på igår.
Fan vad jag älskar den tjejen :)

image47

önskeoutfit

  image42

 
   


En ganska enkel outfit. Med en enkel svart klänning och svarta strumpbyxor. En öppen svart skinnjacka och en stor snygg sjal slarvigt runt halsen sådär som på bilden. Sen till detta två armband, en LV speedy 35 och louboutins. 

en önskan, låt mig slippa alla tankar..

image39

tjejmiddagen igår kväll/inatt (skrivet 1mars)

Ja, igår var jag på tjejmiddag hos Sandra med Linda och Jess. Det var suuuper trevligt.
Jess och hennes pappa hämtade upp mig ungefär 17.25 kanske och vi åkte till Ica där vi mötte upp Linda och Sandra. Vi gick in och handlade mat och snacks, allt inför kvällen.
Sedan bar det av till Sandra. Jag skulle egentligen åka med på Lindas moppe när hon skulle hämta några singstar skivor som någon lånat, det blev värsta krångel i slutändan. Men jag gick ist och lämnade sminkväskan hos mamma och sen gick jag över till Sandra.
Vi åt först middag och sedan gick vi upp på övervåningen och började genast sjunga singstar som blev vår sysselsättning under kvällen. Haha, det roligaste var när Sandra och Linda körde loss till " När vindarna viskar mitt namn" och "Crazy in love" , och Sandras bror kom ut ur sitt rum och bad Sandra döda honom på en gång istället xD, haha. Dom skrek verkligen i mickarna och ljudet var på högsta. Jag typ dog av garv xD.
Vi försökte även under kvällen hitta något som "hände" i hålan :P, men ingen visste något.
Men efter att Linda hade gått och när Sandra skulle sova, så drog jag och Jess och lämnade våra väskor och gick sedan till He. Dit kom även Johan.
Där satt vi och typ gjorde inget speciellt, typ snackade och sådär. Eller Johan, han somnade xD haha.
Sen fick jag och Jess i alla fall skjuss hem och vi somnade ganska snabbt när vi lagt huvudet på kudden, i alla fall Jess xD.

    
mer bilder på min bilddagbok; http://lindahult.bildagboken.se

RSS 2.0