25 maj

image195

ge miig. (a)

379:- , ellos

25 maj

Idag är det mors dag :). Vi väntar gäster, som kommer vid 14.00 :). Min mamma kunde dock inte komma, hon var tvungen att jobba. Men men, mazariner á la Linda och tårta ^^



Jag har även riktigt bestämt mig nu..

Med mina pengar för mina betyg ska jag köpa min väska. Om de pengarna inte räcker, så blir det att vänta på lite pengar som jag ska jobba ihop.
Men nu ska den bli min :D..

image194

24 maj

Just nu ligger jag i sängen och kollar lite på "Eurovision Song Contest".

image193
Tog ut mina mazariner från ugnen för ca.10 min sedan också :). Ska snart gå och kladda på min glasyr.

UPDATE: Sitter nu åter i sängen, nu med ananastosca och en färdig mazarin :P usch vad jag inte ska äta sånt här :S


22 maj, helvetes dag

Jag känner att jag verkligen bara måste få skriva av mig nu, få ur mig allt ur kroppen och hoppas att det kan hjälpa.

Min dag har inte varit bra alls.
Dagen började ju hyffsat bra med hemkunskap första lektionen. Jag fick dock väldans ångest efter alla bakverk jag åt och smakade. Men det får jag alltid, så det är ingen nyhet.
Andra lektionen var matte, som alla som känner mig vet att jag hatar så sjuuukt mycket. Efter lektionen så skulle jag få reda på mitt resultat på nationella i just matte. Jessica frågade dock om hennes betyg i fysik, om det skulle sänkas. Då ville våran lärare även ha med mig och prata med mig samtidigt.
Hon sa att jag och bästis ligger väldigt lika, att vi preseterar i princip likadana resultat och är allmänt lika. Hon började även prata om våra resultat på provet , som var VG och att vi inte uppnådde de kriterier som ska uppnås för att få behålla våra MVG:n. Vi jobbar tydligen inte enligt de kriterierna på lektioner , om man tänker på självständigt arbetet och frågeställning, ja you name it.
Hon  hade pratat med våran lärare som vi hade i höstas som hon så fint beskrev, men den jävla kärringen som hon pratade med som skulle haft oss i höstas, hon hade oss inte utan gav oss en vikarie (som för övrigt ägde). Kärringen (läraren vi skulle haft i höstas, ja kallar henne kärring) och läraren vi har nu satt tydligen och diskuterad mycket om vilket betyg vi skulle få, men eftersom att vi inte presterat för att behålla betyget så får vi antagligen VG. Eller mitt betyg är inte helt bestämt ännu. Jag lämnade ju nämligen in mina diskussions uppgifter idag, och de var de som skulle ge en ett högre betyg än G. Men hon lät som att hon var typ 99,999% säker på att sänka mig.

Nu tänker ni alla; "Skyll dig själv, du får väl jobba bättre." Ja visst, det skulle jag gjort. Men asså det är inte det att jag är arg på henne. Jag är arg på mig själv. Inte arg utan så jävla förbannad och besviken.
Varför gör jag såhär mot mig själv ? Jag går dagligen med en sån jävla klump i magen för att jag känner sån jävla stress och press. Press som jag själv lägger på mig, en alldeles för hög press. Jag klarar inte att prestera som jag vill, så jag blir varje gång jävligt arg på mig om jag inte preseterar det som jag tänkt mig.
Jag har för höga mål på mig känns det som. Men mitt mål är att komma in på frisörlinjen, som jag är så sjukt orolig att inte komma in på. Gör jag det inte så kommer jag skita fullständigt i skolan och allt och förstöra mitt liv helt och det vet jag, jag känner mig själv på den fronten.
Men jag är så jävla skoltrött och skiter typ i skolan fullständigt nu. Inte bra, men så är det. Jag vill kämpa in i det sista, men det tar emot.

Jag har hela dagen varit så jävla arg på mig själv. Varit 1sekund från att släppa allt och bara skrika och gråta, släppa allt och bara bryta ihop. Jag är nämligen en sån jävla känslig människa och är somsagt aldrig nöjd med vad jag gör eller med mig själv. Så det har varit en sjukt jobbig dag, jag känner mig verkligen inte bra. Mår helt enkelt skit tack vare mig själv.
Kul att jag alltid förstör allt, förstör som fan för mig själv.
Jag som varje dag drömmer om att få vara nöjd med mig själv. Få vara nöjd med min kropp, och få vara nöjd med det jag gör. Få ett självförtroende och må bra. Är det för mycket begärt ?

Jag har ju som sagt varit sjukt förbannad/ledsen/besviken(you name it) hela dagen. Många, speciellt Jessica(bästis) har fått se denna sida av mig (många ggr) , som jag verkligen inte är stolt över. Men jag kan tyvärr inte rå för detta, jag är sån och det är något alla måste acceptera. Jag är som sagt verkligen inte stolt över denna sida, men jag får väl jobba på den.
Förlåt alla för att detta gått ut över er.  Men som jag sa till Jessica så får du gå ifrån när jag är sån här, jag är sur oavsett om du går eller är kvar, alltså aldrig nöjd i den situationen. Det är bättre att andra har kul någonannanstans. För med mig har man inte kul just då.








När jag gick från bussen hem nu också så vare något som gjorde mig arg också.
Tre stycken jävla snorungar (ursäkta) går i bredd på vägen med ett cykelhjul utsträckt på ena sidan.
De gör allt för att göra mig förbannad. Går jag åt höger så går dom åt vänster(mitt höger) , går jag åt vänster så går dom åt höger , bara för att blockera vägen för mig.
Ett tips. Gör inte sånt när jag inte är på humör. Jag var nära att slå till dom dryga figurerna.

20 maj

Gud vad jag är opeppad på precis allt just nu. Jag ligger här i min säng, är nämligen sjuk, som alltid (känns det som ialf) och bloggar, lyssnar på musik och kollar lite halvt på tvn.
Jag borde verkligen plugga, men när jag tänker efter så ska jag nog göra det nu. Det behövs verkligen och jag skjuter hela tiden fram precis ALLT, och säger att  jag ska göra det sen. Sån är jag, speciellt nu när jag är så sjukt skoltrött. Jag vill bara ha mitt efterlängtade lov NU !!




Jag måste hitta en klänning till skolavslutningen =/. jag måste måste måste verkligen :):):P . Jag vill ju heller inte ha en från GT , som alla kommer att ha :). Men ja har hittat några:P:P

image190image191
image192

snart kommer mitt h&m paket ^^. jag hade dock först beställt rosa espadrillos, men dom kmr inte förns v.25 och då är jag borta, och jag orkar inte vänta. jag beställer säkert dom också sen :P

19 maj

image189

Nu ska jag ta ett varmt bad..
jag bloggar mer efter det.

8 maj

Ja. Nu sitter/ligger jag ännu en gång här i min säng och bloggar.
Jag ska snart hoppa in i duschen, så fort pappa är klar.
Jag måste även ta fram kläderna (eller ja, hitta kläder) till vårat tema-/spexfoto imorgon.
Jag borde även plugga egentligen. Jag har fysik att göra, som skulle vara klart för rätt länge sedan, men men det blir någon dag nu när jag har tid. Jag måste skärpa mig verkligen. Det är som att jaag tagigt ut mitt sommarlov redan nu, redan för flera månader sedan. Men, så här är det när jag är så sjukt skoltrött.
Får hoppas att jag inte sänker mig, och även höjer mig i något ialf (a).

Nej, nu är väl pappa klar hoppas jag.

btw. Jag är SJUKT peppad inför sommaren. Fy fan vad jag och Jess ska ha det underbart. Vi ska vara typ 24/7 och bo hos varandra. Det roliga är att våra respektive föräldrar tkr att det är jätteroligt :).
Hon & jag planerar massor, även en sista minuten resa, bara hon, jag och mamma i slutet av sommaren innan skolan (helvetet) börjar igen.

Sommar 08 , ska bli bästa någonsin.
Jess & Linda kommer uppleva den tsm och göra den till den bästa tsm. :)


jag skriver kanske mer snart, efter duschen ;). får se.
men jag vill veta vilka det är som läser. jag ser ju att jag har regelbundna läsare, så säg vilka ni är :):)

4 maj

Jag räknade precis ut att det är 27 skoldagar kvar nu för mig. Det är ju helt sjukt, att om 27 dagar så har jag avslutat ett stort kapitel i mitt liv, då har jag gått ut grundskolan och alla val jag gör kommer påverka mitt liv. Det är lite läskigt, samtidigt som jag längtar mer  än någon annan. Äntligen få komma ifrån Thunmanskolan, Knivsta och alla dom jag verkligen stör mig på till tuuusen. Det ska även bli så sjukt , jävla (ursäkta) roligt och underbart att äntligen få börja på linjen jag så länge längtat efter att få gå. Att få arbeta med hår och skönhet på skoltid, det måste ju vara så sjukt roligt :).

Något mer roligt, är att våran bal inträffar på lördag. Det ska bli otroligt roligt, jag ska ju gå med älsklingarna Fanny och Jessica :).
Skönt att jag även i fredags fick tid på Corinne&Friends i Sturegallerian på Stureplan att fixa håret och maken på lördag, där släppte liksom en sten och jag slipper stressa upp mig mer för det.

Jag behöver även lite hjälp från er läsare. Jag måste nämligen köpa en ny bh nu innan balen, en axelbandslös. Visst jag har redan en sådan, men jag hatar den för mina små ( ja , jag vill ha större men dom försvann nästan efter min viktminskning i sommras) bröst blir ju helt tillplattade och AS fula. Jag behöver en som har nå ilägg ( silikon eller tygplupp kvittar) som formar brösten samtidigt som dom pushas upp och blir till en snygg klyfta.
Så hjälp mig gärna om ni har något tips :). Annars får jag fråga butikerna ;);). Men H&M:s är den jag har, och den jag inte tycker om.


Har beställt min bikini och ett par skor från H&M nu ikväll :)





image188
Den här kommentaren fick jag i mitt föregående inlägg, och gjorde mig verkligen så sjukt glad. Tack "anonym". Nu känner jag mig ännu mer peppad inför att blogga (:. Denna kommentaren gjorde mig väldigt rörd.

2 maj

Klockan är nu 00.15, den 2:a maj.
Jag är sjukt jävla trött efter valborg. Nej, asså jag drack inte, jag smakade lite här o där. Men jag fick ta hand om min kära bästa vän på natten sedan när vi kom hem x) , för hon mådde "...verkligen JÄTTE dåligt" som hon själv sa typ hundra gånger :). Så jag fick 3,5h sömn. Men vad gör man inte för sin bästa vän :). Precis, allt !!!

Jag har även fått göra 200 situps nu ikväll, då jag glömde mina 100 igår och alltså kännde att jag var tvungen. Vaknade ju med sån ångest imorrse eftersom att situpsen var det första jag kom på när jag slog upp ögonen. Jag känner mig ju rätt bra, och vet vilken jävla hemsk ångest jag skulle fått om jag hoppade dessa situps från 30 april. Så nu är dom gjorda.

Jag måste bara be om ursäkt för detta inlägg, jag är väldigt trött..
Jag måste även be om ursäkt för att jag inte bloggat på länge. Men jag har inte orkat, har inte haft nån kraft och ingenting att skriva om.
Men nu ska det bli ändring på detta.

På måndag börjar även supernyttigt i hemmet igen :).
Ska ju även börja springa med pappa också. Jag HATAR verkligen att springa. Men som jag sa till Josse så vill jag verkligen få bort min mage, ialf mkt på den. Då kommer jag kunna använda mer kläder som jag så gärna vill använda nu, såna grejer jag väljer bort pga magen =/. Men nu ska allt ändras.. !!!




btw. JESSICA, MIN ÄLSKADE BÄSTIS ÄR JU HEMMA IGEN :D <3

RSS 2.0