Har någon kastat mig in i en stenvägg?

Jag är så otrooligt trött och slut i hela kroppen. Skulle ha sprungit när jag kom hem idag, men jag orkade verkligen inte. Att stå upp på salongen från 10-18 tar faktiskt på krafterna när man inte gör så mycket. Det blir bättre när jag får mer kunder och mer att göra. Det roliga idag var i varje fall att jag fick göra en bottenfärg igen, sedan handla massor och skruva ihop ett bord haha. Jag gör mycket olika saker jag ;). Fick även med mig två olika produkter hem till mitt hår. Mitt hår är ju så förstört i topparna av massa blekningar. Så Yasmine och jag kom på att jag skulle prova att ha i en förbehandling och efterbehandling gjorda för rakpermanent för att verkligen återfukta mitt hår. Förbehandlingen vare keratin i som ska skydda håret riktigt bra har jag lärt mig och efterbehandlingen är ju som en ordentlig inpackning. Så jag satt med båda i 10-20min vardera, så håret känns faktiskt mycket bättre nu. Dock så luktade det inte speciellt gott. Men men!


Min mage :(

Tror verkligen inte att det är bra att jag äter fil, gjorde ju nämligen det idag. Var tvungen att få i mig någonting i magen innan lektionen när jag hade gymmat. Fil var det enda ätliga, och som jag sagt innan så tror jag inte att jag tål det. Får alltid problem. Det har jag fått nu ikväll med. Tur att jag bara åt lite i varje fall. Ska kanske lägga av med mjölkprodukter helt, för min mage blir faktiskt svullen av det märker jag nu. Ska nog prova!

Nu ska jag i varje fall sova. Imorgon är det praktik :). Får inte glömma närvaropappret!!!

Kvällens outfit



Påklädd till tusen

Mc-jack, h&m
linne+tröja, h&m
jeans, gina tricot
ull knästrumpor, h&m
stövlar, wedins
LV väska


Kvällens teater

  
 





Har kommit fram till att teater är inte min grej alltså. Inte sådana ialf, och inte när man är aptrött!


Nya jackan


h&m


Svimfärdig

Nu mår man som man förtjänar. Yr, illamående, skakis, smakar blod i munnen och ont i knät och magen. Haha. Har ju precis kommit in från min löprunda. Jag är ju riktigt otränad nu och körde på typ som jag brukar min runda. Hela vägen dit är det bara uppför och då är man ju pigg och springer på extra. Inte så smart när man har hela vägen tillbaka kvar, dock på plan mark och nerför. Är i varje fall super nöjd!
Nu ska jag hoppa in i duschen. Visar snart dagens köp :).


snart så äre där min mage ;)


Dax att "burn som fat"

Nu ska jag strax dra ut och springa tänkte jag. Väntar bara på att min iPod ska få lite batteri så att jag har någonting att springa till, annars är det värdelöst alltså!

Tänkte även lägga in bild på min nya jacka sedan när jag kommer tillbaka efter löpningen. Vi "skolkade" från Svenskan idag nämligen och drog till Globen och drog en shopping. När vi kom tillbaka lagom till fördjupning klippning så fick vi reda på att det inte var någon sv, så vi hade gjort ett bra val! :)



Godmorgon

Har ni alla sovit gott? Det har i varje fall jag gjort, även om jag hade lite sjuka drömmar. Ska strax dra till skolan, usch. Har svenska B och fördjupning klippning idag. Klippning är super roligt, men svenskan känns verkligen som typ 6h, och det är 1,5-2h. Men det är bara att bita ihop alltså!

Vi hörs när jag kommer hem! :)

Ja tack

H&M har fått in några nyheter igen :). Riktigt härliga. Jag skulle inte tacka nej till bl.a dessa plagg.




Vad är felet?

Min fot är ännu en gång lite blå och riktigt öm. Den högra, på samma ställe där den alltid brukar bli blå, svullna upp och ömma. Jag tror att det verkligen hände något där i vintras när en ljusstake ramlade från badkarskanten rätt ner på min fot när jag stod och duschade. Kanske får ta och kolla upp det, för det känns lite sjukt faktiskt!

Converse

Funderar faktiskt på att köpa dessa. Det måste va dom snyggaste gympaskors aktiga skor jag sett, och jag hatar gympaskor!


Jag vill verkligen inte



Jag kommer typ behöva klippa mitt hår så här kort eller kanske kortare. Jag vill verkligen inte det! Men mitt hår är så förstört efter alla blekningar nu ( alla blekta slingor) så jag måste klippa superkort för att få det fräsht. Jag kommer gråta i dagar fan! Tänk er att ha ett kort, jättelockigt hår som du inte kan göra ett smack med, knappt sätta upp i en tofs. Jag vill inte, jag vill inte , jag vill inte!!!!!!!!

Myskväll

Nu sitter/ligger jag och Sofia i min soffa. Vi har precis kollat på en riiiktigt dålig film. Skit roligt att vi lyckades få en film som först inte ens startade och sedan hackade under hela filmen. Vilken tur alltså! Var inte meningen att vi skulle se film eftersom att jag först skulle hyra den och slog in mitt personnummer, då kom jag på att mitt leg var hemma. Då skulle Sofia ist hyra den, då var "alla exemplar uthyrda". Efter många om och men så fick vi filmen, och då fungerar den inte som den ska. Kul!

Blev i varje fall en väldigt lång och skön promenad på Djurgården idag. Riktigt fint där, och så himla härligt miljö. Jag vet vem jag ska försöka få med mig där någon dag/kväll ;). Mysigt värre!

Nu ska vi nog i varje fall sova, eller i varje fall jag. Imorgon blir det kanske Skansen med Sofias lillebror Ludwig, får se hur det blir när vi vaknar :). Godnatt!


se inte, hemskt dålig!

Powerwalk/promenad

Nu ska jag snart möta upp Sofia på T-centralen där vi sedan ska gå vidare mot Djurgården och gå runt där. Ska bli riktigt skönt att komma ut och röra på mig. Är rastlös!


den nakna sannignen, eller inte riktigt, men helt naturell ialf.


love, live, laugh

"Do not look back and grieve over the past, for it is gone;
and do not be troubled about the future, for it has not yet come.
Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."

- Lucas Scott

Musiken är på

Hallå alla söta. Hur är det med er? Med mig är det helt okej, har i varje fall ingen migrän (ännu) haha. Hoppas att jag slipper det denna dag, annars vet jag inte vad problemet är faktiskt.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känner för att ta en långpromenad, så det kanske det blir. Är även riktigt sugen på att äta ute ikväll, orkar inte laga mat och vill komma ut och andas annan luft. Är någon på? Senare ikväll ska jag nog även hyra en film kanske och äta fruktsallad haha. Välkommen till mitt otroligt jätte roliga liv.

Vad är era planer för dagen?

sjuk ?

Har åter igen typ fått migrän, och börjar även bli sjuk. Ska tappa upp ett bad strax hade jag tänkt. Blir nog tidig sänggång ikväll!

UPDATE: Nu blir det bad och en varm choklad!

P90X



Kanske ska köra detta då! ;)


Hallstavik

Gårdagskvällen och natten spenderades i Hallstavik hos söta Alexandra. Jag och Sofia åkte med henne hem, super mysigt. Alexandras kompis Isabella fyllde år igår, så vi drog dit för att gratta henne. Att ta oss dit var en upplevelse i sig haha. Vi hade nämligen bestämt oss för att cykla, så att vi kunde bege oss hemåt exakt när vi ville. Eftersom att jag är minst (egentligen Alex) så skulle jag ta den minsta cykeln. Det gjorde ju inte mig något alls, men märkte fort att det var punka på ena hjulet. Då bestämmer jag mig för att ta den ännu mindre cykeln, trots att Alex tycker att jag inte ska behöva det. Jag cyklar och byter till den lilla söta och cyklar tillbaka till Alex och Sofia. Jag märker direkt att denna cykel har punka på båda däcken haha. Men jag bestämmer mig att cykla på den ändå, jag är en kämpe. Alexandra gullungen frågade om det verkligen var säkert, och jag sa ja för vi va ju tvugna att komma iväg någon gång. Vi hann inte så jätte långt då vi möter Alexandras mamma och bestämmer oss för att vända om och be om skjuts. Alexandra och vi alla bestämde att det inte riktigt fungerade att jag skulle cykla på den där. Vid detta tillfälle var jag verkligen HELT slut! Har aldrig haft så hög puls kändes det som, och mina ben var som överkokad spagetti. Snälla söta Alex erbjöd sig att vi kunde byta cykel på hemvägen, vilket vi gjorde. Det var som att sväva på moln, underbart!
Till slut så kom vi i varje fall fram till Alexandras vän där 2 andra vänner också var. Vi hade det väldigt trevligt och hennes brudar var super söta och gulliga. Var riktigt roligt att träffa dom :).

Tack Alexandra för att du är underbar :D!


Hejdå jackan

Fick hem jackan idag från Nelly, och jag lovar att den åker tillbaka på direkten. Fy fan vad stor den var. Usch, inget för mig alltså!!

Imorgon gäller det!

Ja som du ser på min rubrik så gäller det imorgon. Vi har nämligen vårat första kundpass imorgon, och jag kan tala om för er att jag är riktigt nervös. Jag är inte redo, jag kan inte detta riktigt ännu. Visst, jag kan göra folieslingor och färga men klippningar är jag riktigt osäker på. Jag hoppas nästan att jag får vara assistent imorgon eller jobba på docka. Men vi får se hur det blir, oavsett så kommer det att gå bra. Vi har läraren där och kunderna kmr dit på egen risk haha.


bild från skolans hemsida


Höstjacka

Tuko Jacket SEK 799, Ichi - NELLY.COM



Har beställt denna från Nelly nu. Får se ifall om det är en keeper. Vill helst inte köpa någon nu utan i Paris så får se om det e kärlek annars åker den tillbaka.

I knivsta

Nu har jag varit hos kiropraktorn. Ligger just nu i mammas soffa med hennes jätte dator :O. Den är ju bara en 15tums, vilket är normalt, men den är HUGE om man jämför med min 10.2tums haha.
Hos Magnus gick det bra. Han knäckte igenom hela min kropp och fixade till ordentligt. Ni anar inte hur mycket det knakar varje gång jag knäcker ryggen. Inte undra på att jag har haft ont som han sa. Mina skulderblad och mellan där var totalt överbelastde vilket har gjort att min nacke har försökt att avlast dom som nu resulterade i att nacken va totalt stenhård och jätte stel och även den överbelastad. Sjukt vad min kropp ska krångla. Men nu är det bra i varje fall.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv, äta naturgodis och dricka upp min yoghurt. Får se hur mycket jag orkar, är proppmätt alltså!
puss på er :)

Kiropraktorn idag

Idag är jag hemma från praktiken. Har liksom lite småmigrän och vet att jag inte skulle klarat att stå upp hela dagen och se glad ut när jag har ont. Så pappa har ringt våran kiropraktor i Knivsta där jag ska vara kl.15.30 idag. Ska bli riktigt skönt att få bort detta nu.

Nu har jag precis sminkat mig, har även börjat att fixa naglarna. Ska ta en paus i detta nu och rengöra min piercing och sedan välja kläder och måla naglarna. Måste åka hemifrån runt tio i två tror jag det blir. Så jag har mycket tid att bara fixa mig, haha.


jag vill förlänga naglarna igen! får se om jag har pengar kvar efter Paris (a)


right now


Migrän av min rygg och nacke

Usch vad jag mår dåligt just nu. Har nästintill migrän. Allt detta pga att något har hoppat snett i min ryck och nacke. Varför ska jag alltid ha problem med min rygg och nacke? Detta inträffar nämligen väldigt många ggr om året. Jag vet ju iofs att det är pga min hållning och mina knän. Hatar't.



Gårdagens shopping


Plattången och hög musik

Nu står jag här i mitt rum framför spegeln med plattången i högra handen och hög musik dunkande ut ur högtalarna och en Linda som dansar runt till musiken och sjunger med. Låter det bra? Det tycker jag!




Madonna's Tribute to Michael Jackson



Skulle lägga ut denna i lördags när jag såg detta på tvn, men hittade inte klippet på youtube så det kommer nu ist.


Väldigt god morgon!

Nu är jag hemma, go och glad :D. Ska strax hoppa in i duschen och bli lite fresh tänkte jag. Måste tvätta håret, vilket är jobbigt haha. Men, a women got to do what a women got to do, haha.

Blir ingen bild idag, orkar inte. Värdelös lektion! Får se vad jag hittar på istället. Några förslag kanske:)?

GÄSTBLOGG

Hejsan på er folket! Det är Lindas vän Sofia som talar! :)

Vår älskade Linda är ute på nattliga äventyr, får tyvärr inte avslöja vart och med vem men jag tror hennes närmaste vänner kan gissa ;) (skriv ingenting i kommentarerna, tack) Hur som helst så tänkte jag bara berätta att hon lever och så vidare! :)

Kan ju berätta lite om hennes dag nu när vi ändå håller på, umgås ju med tösen varje dag så lite koll har jag allt på henne :)

Imorse mådde Linda väldigt illa, men hon gick upp, och kämpade sig till skolan iallafall, där vi hade en svenska lektion med vår otroligt knäpp/roliga lärare. Det gick hyffsat fort iallafall. Well, efter det så hade vi fördjupning klippning där Lindan var duktig och klippte på väldigt snabb tid då hon sprang upp till Sirpa med vår vän Catrin! (Titta vilken koll jag har) Lektionen var rolig, och hon fick bra på sin klippning :) Det är ju huvudsaken.

Linda hade också ont i ryggen idag, illa :( Vi får hoppas att det har gått över och att det är okej med henne imorgon!

Efter skolan så drog jag med mig min vän till stan där jag behövde uppdatera garderoben med en jacka, byxor och lite sånt. Två påsar fick jag med mig hem och Linda kom hem med en liten mössa med en rosett, förvånade? :) Inte jag iallafall.

Vill passa på att önska grattis till Lindas söta vän LINDA LUNDIN som fyller år idag, det tycker jag vi hurrar förr. HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!! Hoppas du haft en bra dag :)

Ja, och till er alla, ha en bra kväll och kram på er!



Älskar dig tjejen!

/SOFIA


Don´t mess with me now


Full fart med att göra middag


Dove hair minimizer

Köpte denna deo på ica nu idag när jag handlade. Tänkte prova om den fungerar. Har hört att den ska göra det, så jag är helt enkelt nyfiken på denna. Vi får se hur den fungerar, kan "recensera" den senare när jag använt den ett tag ifall om någon vill det :)? Upp till bevis


Tips om du har mycket ägg som "skräpar" haha

Gör ägg och bacon muffins som du kan äta till mellis eller frukost :).

 

så här kan det gå när jag är klantig


Måste bara påminna

Glöm inte att rösta till kyrkovalet idag!!


Varm choklad, en filt... och svenska läxan!?



Tänkte att jag skulle läsa skiten så att jag har det gjort. Vill inte, vill inte, vill inte!!!


Sämst

Smala Sussie är en av dom sämsta filmerna jag någonsin sett! Att den har kunnat fått 4 och 5 av 5 förstår jag verkligen inte. Så sjukt dålig film, helt seriöst!


Vaken tidigt

Nu är jag vaken och sitter framför tvn och har precis slagit på en film. Vaken tidigt, jag vet. Jag gick och la mig kl.21 igår eftersom att jag hade sån migrän, så jag kunde bara sova till åtta. Men det är ju ändå 10h. Det behövde jag verkligen.

Nu ska jag i varje fall se Smala Sussie, får se om den är nå bra :).


Långpromenad

Nu har jag precis kommit hem igen efter långpromenaden. Blev väl typ 1 mil eller mer :). Verkligen super skönt alltså. Min moster har en sån suuper söt hund just nu också, Sillen (Silla/Zilla). Hon ser ut som en valp för hon är sådär mellanstor, men är helt fullvuxen. Så himla perfekt storlek :). Skönt att få träffa moster lite också, uppdatera sig lite om allt och sådär. Nu har man gjort något bra idag! (eller städningen var bra den med!)

Nu sitter jag och äter lite middag. Blev en matlåda jag hittade i frysen, biffstroganoff, även lite majs som var kvar från igår. Helt okej :).

Powerwalk

Nu tar jag och drar ut på en powerwalk med min moster :). Runt årstaviken ska vi. Mysigt och välbehövt ;).


Storstädning så här på morgonkvisten

Nu har jag fullt upp med att storstäda hela lägenheten så att den ska vara fresh. Jag hatar nämligen när det är dammigt och smutsigt, äckligt är det ju då. Så eftersom att min bror inte gör ett skit när han bor här, så är det ALLTID jag som får storstäda. Hade jag bott själv så hade jag inte behövt storstäda så ofta heller eftersom att jag inte stökar ner, utan det är min "kära" bror som nu ger mig all skit så att jag måste STORstäda typ varje vecka. GAH!!

Vad händer idag då för er alla :)?

Ajaj i magen

Vet inte riktigt vad det är eller varför, men jag har en konstig värk i min mage. Ska nog gå och lägga mig snart så att jag bedövar det. Vakna upp och bara må toppen :). Måste bara tvätta och rengöra min navel innan jag lägger mig. Har nämligen piercat mig för några dagar sedan.

Linda tipsar

Jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om schmponering, inpackning och balsam. Har insett att många faktiskt inte vet i vilken ordning och vad varje produkt gör. Så tänkte att jag kunde förklara för er alla så att ni inte gör fel utan verkligen vårdar erat fina hår. För vem vill inte ha starkt och friskt hår, kanske även långt? Det kan du bara få genom mycket återfuktning och bra vård!

• Du börjar med att schamponera ditt hår, gärna två gånger. Schampot öppnar upp ditt hårstrå och rengör det. Att shamponera två gånger är bra eftersom att under första så får du bort den mesta smutsen, och under den andra schamponeringen så märker du att håret är rent och att all smuts, damm och fett är borta. Är du osäker på om håret är rent så ser du det genom att schampot löddrar, det gör det inte om det är smutsigt.

• Därefter så handdukstorkar du ditt hår så att det bara är fuktigt. Då smetar du in håret med en bra inpackning. Du får gärna sätta en plastpåse över huvudet och ha inpackningen i 30min (oavsett vad det står för verkningstid, ha dock inte så länge om det är pigment i inpackningen) för att få ett fint hår. Du kan även svepa en varm handduk över håret och plastpåsen för att få ett ännu bättre resultat. Värmen gör nämligen att inpackningen lättare tränger in i håret. Skölj sedan ur håret ordentligt.

En inpackning öppnar upp hårstråt och med hjälp av protein och näring så vårdar den och bygger upp ditt hår igen.

• Avsluta sedan behandlingen med ett balsam som stänger hårstråt och fjällskiktet.

Kan ju även tipsa om bra produkter.


Sedan finns det ju otroligt mycket mer produkter som är bra, men här är några tips i varje fall. Jag använder mig av Redkens produkter för att jag tycker att dom är otoligt bra för mitt hår. Att det är dyrt är rätt fel tänk, eftersom att du tar 1tsk-1msk produkt varje gång. Det räcker alltså typ ½år för mig med långt hår. Så det är billigare i längden. Jag tycker också att ni ska unna era hår det bästa, hur ska det annars må bra?

Godmorgon

Jag har nu varit vaken i 1,5h. Har snart tvättat klart i varje fall. Diskmaskinen är även urplockad, iplockad och klar. Ska snart plocka ur disken och plocka i det lilla som är kvar och sedan kanske även börja dammsuga så att det blir fräscht här i lägenheten. Får fnatt när det är stökigt och äckligt!


Tvättstugan kl.7

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig tror jag, för tro't eller ej så ska jag gå upp kl.06.45 för att gå ner i tvättstugan och tvätta. Snacka om självmord. Jag börjar 11.40 men ska va i skolan 11. Så går jag upp så tidigt, men jag behöver rena kläder. Tänkte i varje fall passa på att storstäda lite medans jag ändå är vaken och är hemmafru. Så mycket ska hinnas med imorgon!

Godnatt :)

Söta vänner



Denna lilla sötnos gjorde mig så otroligt glad idag. "Linda, du är nog den mest omtänksamma människa jag känner." Det betyder verkligen mycket att få höra sånt. Tack hjärtat!

ghd limited edition, rosa bandet



Ja tack. Ni får mer än gärna ge mig detta set!

Nu drar jag ut och springer

Ja ni hörde faktiskt rätt. Nu ska jag åter igen komma igång med allt faktiskt. Springning är typ den enda träning jag kan köra nu en månad framåt. Vågar inte riktigt gymma. Så nu drar jag ut. Ser så kul ut med pappas tröja, men har ingen långärmad egen så det blir så haha.


nu drar mongo-Linda ut, haha


Cornrows?

Idag har vi haft våra sista lektioner med Salong Blacknuss. Vi fick först, imorse, se hur man utför en texturizer. Det innebär att man tar bort volymen i ett afro-hår men behåller lockarna. Det färdiga resultatet ser ungefär ut som när du har tvättat håret och det är blött. Riktigt roligt och intressant att se hur det går till.

Efter lunch så fick vi även ännu en gång göra cornrows, utbakade flätor för er som inte vet vad det är. Vi gjorde ju nämligen det förra veckan, så nu fick vi visa våra kunskaper och hur bra vi lärt oss och sedan fick vi det betygsatt. Väldigt roligt faktiskt, för det gick så pass bra för mig. Jag blev så otroligt glad att jag var så duktig idag. Va verkligen så mycket bättre än förut. Fick nog ett bra omdöme, såg det ut som ialf.


detta var mina två cornrows som vi skulle göra idag


Dagen

Har ju som sagt varit på salongen hela dagen idag. Blev en väldigt låång dag. Började 10 och slutade 19. Men tiden gick i varje fall fort och jag fick folieslinga en utväxt. Så himla roligt att få öva, och så himla roligt att dom tycker att jag är så duktig. Är även riktigt nöjd med resultatet, och det är inte ofta ni hör mig säga så .


Linda "Bästa vän" Lundin

Skulle bara vilja skriva att jag tänker på dig Linda. Är nervös med dig gumman. Men jag vet att du kan det du gör, och jag vet att du har potential. För er som undrar så är hon just nu på en audition till Körslaget i Uppsala. Hon har kommit vidare till slutadition och ska eller har sjungit för Andreas Lunstedt.

Du vet att jag tror på dig! Annars hade ja aldrig börjat tvinga dig att uppträda på avslutningar osv. Du är grym!


Salongen

Godmorgon sötnosar. Nu har jag precis blivit klar med allt man gör på morgonen, så nu är jag redo för dagen. Har ju APU idag, vilket innebär att jag ska till min salong och jobba hela dagen :). Super roligt! Lite segt bara eftersom att jag inte så ofta har kunder. Men det kommer :).

Efter apun så tänkte jag nog ta en promenad hem över Västerbron, genom Tanto och sedan vid viken och över pendeltågsbron hem. Så himla mysigt och skönt att ta en lång promenad. Gillar att bara gå och lyssna på musik och vara i min egna värld lite sådär. Sköönt!

Godnatt

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska ju vara på salongen hela dagen imorgon, så man lär vara pigg ju.

Har hunnit med två riktigt bra saker idag, eller i eftermiddag/ikväll med pappa. Så bra att mina papper om körkortet skickas in imorgon, och så fort mitt körkortsbevis kommer så ska jag starta med mina körningar. Mycket körande ska det bli nu. Sedan så har jag hunnit med en sak jag länge velat göra, får se om jag avslöjar det eller håller det för mig själv. Så ni som vet behöver inte avslöja nu. haha

Men nu ska jag nana kudde faktiskt. Sov gott :)

Körskolan nästa!

Ska snart, eller när pappa kommer hit, till en körskola här i stan. Ska boka in körtider och planera min körkort eller vad man gör. Har ju planer att ha körkort till sommaren, så jag har ju lite bråttom alltså. Men det klarar jag, det gör jag!


Tisdag

Godmorgon folket :). Just nu sitter jag med en inpackning i håret och en plastpåse över det. Ska snart tvätta ur den och börja fixa mig litegrann. Har ju bara bild idag, den lektionen börjar kl.12. Vi håller på med blyertsteckningar och skuggningar. Verkligen super roligt faktiskt.

Kan visa bilden jag jobbar på nu :). Är faktiskt hyffsat nöjd.


Svenska Hollywoodfruar

Sitter just nu bänkad framför tvn och kollar på Svenska Hollywoodfruar, som i och för sig slutade nu. Det är verkligen sjukt alltså. Dom är så riktigt pantade och uppblåsta av sina fejkade utseenden. Herregud alltså. En brud, tror det var hon i mitten, som förklarade att man inte får säga nej till sin man. Vill han ha en avsugning varje morgon så får man ställa upp enligt henne. Hallå är du hans fru eller hans hora undrar jag då? Detta är ju sjukt! Detta är väl så nära barbie-dockor du kan komma. Hemskt!
 


Navelpiercing


Nu är det nära kan jag tala om för er. Så fort jag får pengar så ska jag sätta nålen i min lilla navel och pierca mig. Har ju som sagt alltid velat ha det men inte förns min mage har blivit mindre. Nu är den snart platt så nu ska jag äntligen göra det.


Dagens middag



Kokos och mandelplättar m. hallon och grädde-


Nu har det kommit till Sverige

Detta är då "den nya sminkningen". Den finns att köpa på Nelly och jag är faktiskt lite sugen på att se hur detta fungerar. Tror nämligen inte riktigt på detta, så ska nog klicka hem det och prova när pengarna kommer. Det lär ju smetas ut fel?

Instant Eyeshadow 5 Pair SEK 110, Eyemajic - NELLY.COM

 

Steg 1: Blunda och höj ögonbrynet så långt det går för att få en så slät yta som möjligt. Använd båda händerna när du applicerar skuggan, lägg den så nära innerögat och fransraden som det går. Håll den där i ungefär 4 sekunder innan du drar den mot ytterkanten.
Steg 2: Dra applikatorn över ögonlocket mot ytterögat för att få ett bra resultat. För att undvika för skarpa kanter använder du den andra sidan av Eyemajic och suddar försiktigt för bästa resultat.
Steg 3: För att få en annan look på sminkningen kan du dra applikatorn 5-10 mm uppåt för att få en mer kattliknande make. Du kan även dra applikatorn i olika riktningar för att få fler unika blandningar.
Varje paket innehåller 5 par.

Bloggen får lida

Idag är ingen bra dag för bloggen. Är trött och trött! Har inget att ge världen idag känner jag. Får se hur jag mår imorgon.

Bjuden på kalas

Den tionde oktober kommer jag att befinna mig i Göteborg på kalas hos denna sötnos. Hon fyller ju nämligen 3år den tolfte (tror jag att det är). Så nu är det bara att börja fundera ut presenter och tjofadderittan.


posarn


Min absoluta favorit

Åh vad jag är glad. Slog på tvn 18.05 och precis då börjar introt till One tree hill, min absoluta favoritserie. Snacka om att ha tur alltså. Så har legat här i sängen nu med nersläckt rum och värmeljus tända. Super mysigt!


:)



älskar min pälsväst!


Ciao

Nu drar jag till Knivsta till Emelie och sedan vidare mot Uppsala och Kulturnatten. Ha det :):)


Kvällens outfit



Pälsvästen invigs ikväll!


Dagens shopping



jag vet att det inte syns typ. men jeansen och tröjan är nyinköpta.


Lördag och helg

Håller just nu på att göra mig iordning. Ska nämligen med pappa och Monica till ett nyöppnat café som Monicas kund har öppnat. Ska typ presentera mig, kanske blir att jag jobbar där lite när det behövs. Så det ska bli roligt :). Efter det skulle jag behöva köpa en svart eller vit långärmad tröja, och även ett par till jeans. Får se hur det blir :).

Ikväll blire Kulturnatten i Uppsala med Emelie och hennes vänner typ:). Kulkul!

Dagens middag



currykyckling m. paprika, championer, bacon och jordnötter


Nu är det bokat!

Nu har jag och pappa bokat resan till Paris. Vi åker på morgonen torsdagen den 29 oktober och åker hem på eftermiddagen på söndagen den 1 november. Ser verkligen fram emot det sjukligt mycket alltså. Ska verkligen shoppa, njuta och kolla på allt man inte får missa. Ska bli så skönt att få åka bort bara pappa och jag. Är ju verkligen pappas lilla prinsessa som nog alla vet. Älskar att någon gång ibland få ha lite kvalitetstid med pappa. En resa med mamma har jag ju redan avklarat, så nu är det dags för mig och pappa bara ju :). Super roligt!

Ge gärna tips på allt ni som varit i Paris!




Disp repair mask



Köpte med mig denna hårinpacknin hem igår från salongen. Kan skriva en recension när jag använt den några gånger. Den kostar ialf runt 179:- något sånt.

Dags igen


en grej drar upp tusen andra.

amandavardet

Haha. Min moster sitter just nu och rå dissar amandavardet och ba: Asså Linda det kan inte vara sant. Att inte föräldrarna gör något. Hon är pinsam, hon ska bli inlåst!


Dröm

Allt som du så länge velat ska hända, det händer. Du är lyckligare än någonsin och verkligen känner glädjen som sprider sig från tårna, uti fingerspetsarna och hela vägen upp till huvudet. Ingen kan göra något för att få dig att må dåligt. Dagen du väntat på är här. Sedan vaknar du upp.

Drömde en så underbar dröm i natt. Något jag såå länge velat ska hända, något jag drömmer och tänker på konstant. Det var så freaking wonderful och jag var så lycklig. Det kändes så verkligt och äkta. Mina ögon glittrade, så där som dom bara gör av en orsak. Dom glittrade som den vackraste diamanten du kan tänka dig. Jag hatar att sedan vakna och inse att det inte var på riktigt, att det bara är att fortsätta att vänta. Vill bara gråta när sånt händer, men det gör jag inte. Inget blir bättre av att gråta, inte när det gäller det. Tro mig, jag vet! Men jag vet att det kommer att vara på riktigt en dag, en vacker dag. Det kommer nog vara den lyckligaste dagen i mitt liv.





detta väggord ska jag även sätta ovanför min säng, så vackert!


Hotel Room Service



Jag vet att jag inte är ensam om att älska denna schööna låt. Eller hur schteekarn, Catrin alltså?

Lilla Linda

Här har ni en bild på mig som liten plutt. Snacka om lockigt hår x). Men söt var jag verkligen!


Dagens outfit



sry för mitt stökiga rum, det ska städas imorgon.


Imorgon händer det!

Imorgon börjar det roliga igen. Att varje kväll kl.20.00 sitta bänkad framför tvn och asgarva och beundra nya talanger. Jag talar ju såklart om Idol 2009 som börjar för 5:e gången imorgon. Kommer ihåg första säsongen, som jag aldrig kommer att glömma. Det var ju då lilla Darin var med, för ja, han var liten då. Han var 17 år bara och nu har han hunnit växa upp och bli 22år. Helt sjukt vad tiden går, och helt sjukt vart denna tävlingen kan ta folk. Super roligt ska det i varje fall bli, och jag ser fram emot detta.


Dagens middag



soppa, älskar't!


Darin - Pop That (Feat. David Jassy) NEW 2009




Nu har paketet kommit










en t-shirt, en topp, ett par leggings, en pälsväst och hårspännen
(även paljettleggingsarna som ska säljas eller åka tillbaka)


Säljer eller skickar tillbaka



Någon som vill köpa dessa paljettleggings i strl. S innan jag skickar tillbaka dom ? Ge mig ett snabbt svar isåfall.


Glad - Tyler Hilton



Vaknar alltid med the voice (på tv)

Godmorgon söta små vänner :). Har ni sovit gott? Det har faktiskt jag gjort. Har precis packat väskan och ska snart gå till bussen, ska nämligen till gymmet innan skolan. Känner mig superpeppad verkligen. Toppen kul är det med gym! Efter gymmet drar vi till skolan där vi börjar kl.12.00 och sedan har svenska och även fördjupning klippning. Så vi slutar klockan 16.50 idag. Jobbigt att det e så sent, men ändå skönt att man har tid att gymma innan.


På tisdag bokar vi

Sitter just nu och kollar runt lite på resor till Paris, har även pratat med pappa som också tittade runt på det. Vi ska ju nämligen ta en långweekend till just Paris på höstlovet. Bara han och jag, vilket ska bli riktigt mysigt! Ni får gärna tipsa mig om "måsten" och affärer osv. Jag vill ju inte glömma något precis, även om man antagligen lär göra det eftersom att det alltid händer. Jag ser verkligen fram emot denna resa i varje fall.


Kräftskivan igår














Yankee Candle



Var så nära att köpa denna doften på ljus igår, men dom hade inte dessa värmeljus vilket ja ville ha. Detta blir nog ett inköp väldigt snart. Älskar doften av rentvättade lakan, så vill gärna ha dom doftljusen i mitt rum:)


Godmorgon

Vaknade för 45min sedan och har hunnit med att sätta in linserna som jag fick igår och ska vänja mig vid, har ätit frukost och ska nu börja fixa mig. Måste måla naglarna och sminka mig innan jag träffar upp Sofia med alla grejer kvart över tolv på centralen. Sen blir det barnkalas för hela slantn ;). Ska bli roligt roligt! Sen äre bara att fixa sig och sedan dra till Catrin till klockan sex där det är kräftskiva. Mys mys :).


Musik










Fest!? Peppad till tuusen!


Just nu

Detta inlägg tillägnar jag lilla Alexandra som tjatade i telefonen precis att jag skulle uppdatera bloggen så att hon kunde ha något att läsa. Så här gumman får du en inblick i min "process" till snyggis hår;).








resultat får ni se imorgon eller på söndag;)


Dagens shopping

Jag vet att det är illa, för det är det verkligen. Har nämligen shoppat idag igen. Nu måste jag skärpa mig!

 


Blacknuss

Föreläsningen idag i skolan var verkligen riktigt intressant. Blacknuss är en salong som är specialicerad på afro-hår. Vi ska nämligen arbeta med dom nu några lektioner och lära oss en del inom just afro. Jag tycker att det verkligen ska bli super roligt. Få lära sig fläta, klippa och färga, ja prova på allt inom afro i princip. Verkligen bra! Det är typ bara våran skola som inom frisör erbjuder detta, riktigt roligt!

Har även verkligen blivit sugen på en rakpermanent eller texturizing. Får se vad jag bestämmer mig för :). En rakpermanent och löshår är jag grymt sugen på ialf!


afro är verkligen sjukt coolt enligt min mening


Snart helg

Nu är det torsdag, har ganska precis vaknat. Står just nu och sminkar mig och "äter" frukost. Funderar lite på vad jag ska ha på mig idag, hmm. Måste även packa ner gymkläder eftersom att det blir gym efter skolan. Nuu jävlar! Känner att jag är på g :).

Nu måste jag fortsätta så att jag hinner!

På väg till mig



Nu är mitt paket på väg till mig. Nu kommer jag bli mkt mkt fattigare:O. haha. Hoppas att det kmr imorgon, vilket det antagligen inte gör


Go och glad

Nu har jag precis kommit hem från salongen. Tog faktiskt en promenad hem, typ 1h tog det. Super skönt verkligen. Så himla vackert att gå över Västerbron och blicka ut över vattnet bort mot Gamla stan. Super mysig promenad att ta, älskar att gå i Stockholm där man har pulsen av människor, vackra hus och vacker utsikt över vattnet. Så mysigt att sedan gå genom tantolunden och vid vattnet bort mot bron över till Årsta. Så himla härligt!

Idag har jag i varje fall fått lägga en bottenfärg på min handledare Yasmines syster, super roligt :). Har även gått lite ärenden, hjälpt till och hållt på. Marina hjälpte mig även att klippa till min hemska uppklippning som en tjej i trean hade klippt. Hur lyckas man klippa 1cm längre på ena sidan är då min fråga? Och enligt min ena lärare så var det inget fel på klippningen. Eller, är du dum eller? Skönt att ha en riktig klippning nu, ska fasiken bara låta frisörerna på min salong att klippa mig. Nöjd är jag i varje fall. Men det roligaste på dagen var att få reda på att Elin ska ha tvillingar, är så himla glad för hennes skull och det ger verkligen svar på varför hon har så stor mage och mått så dåligt under hela graviditeten. Grattis Grattis! Ett himla babyboom nu på salongen, Marina ska ju ha om 4veckor, och Elin är i 4:e månaden med twinsen. :) Älskar barn och blir såå sugen!




sometimes love comes around

Idag blev det en riktigt slapp outfit, orkar inte riktigt klä upp mig. Så.. så här ser jag ut idag.


Present

Min lilla sötnos kom hem från Malta i söndags. Hon hade köpt ett armband till mig och Sofia, och ett likadant till henne själv. Super fint verkligen. Tack sötnos!


kärlek till vår vänskap


Jag har fått röstkort

Nu får jag tydligen rösta. Wiho kanske ni tycker, men inte jag. Vem vill rösta till... kyrkovalet? Vet inte ens vad det innebär.
Ringde pappa (jag e kursiv)

"Vi har fått röstkort, jag med. Till kyrkovalet"
"Jaha, du med?"
"ah, det är 16års gräns"
"ska du rösta på samma som jag eller?"
"vaa!? vad ska du rösta på?"
"inget alltså, ska inte rösta alls"
"isåfall ska jag rösta på samma som du"


Dagens outfit


Ibland ska man unna sig själv lite tid

Har faktiskt givit mig själv lite tid ikväll. Tagit bort gammalt nagellack, målat på ett stärkande lack och haft nagelolja på mina naglar för att få dom fina. Passade även på att noppa mina ögonbryn, vilket verkligen behövdes. Funderar på att kanske färga dom imorgon? Men jag är så anti att färga skälv första gången. Tänk om det blir fel? Skönt i varje fall att få känna sig lite snyggare, för det här fick mig verkligen att må bättre.



Vågar jag prova att färga ögonbrynen själv? Är det pålitligt?


RSS 2.0