skit på allt just nu typ...

Det jag tänkte skriva, tänker jag inte skriva. Jag vet ju inte vilka som kommer att läsa detta, så det känns bäst att avstå. Att bara vara tyst och hålla det inom sig, hoppas att allt blir bra ändå. Jag vill ju inte göra mig ovän med någon, jag är trött på allt bråk. Det är orsaken till att jag inte känner att jag kan skriva ut det här.

Det jag vill nästan över något annat just nu, är att ha någon att umgås med. Jag känner mig så jävla ensam här i Sthlm. Jag har sommarlov, och vad gör jag under det ? Jag sitter hemma, patetiskt och har tråkigt framför tvn eller datorn. Det här är fan inte kul, jag vill bara gråta . Vill bara ha någon att vara med, som orkar med mig och som har tid.

jag låter jätte depp, men jag vet hur fort loven går. jag vill ha roligt lov, så jag orkar skolan sen liksom.


Kreta resan sammarfattar jag som tråkig , men varm.

Ja, på Kreta var det som varmast 38grader i skuggan och man orkade alltså inte gör något. Svetten rann så sjukt mkt bara när man låg och solade. Värmen var ju dock helt underbar, saknar den som fan allså. Jag trivs i värme :).
Tråkigt då, vad menar jag med det ?
Jo, jag hade ju ingen kompis med mig. Jag var rastlös 24/7 och var såå lättretlig pga att jag var så otroligt himla uttråkad. Så jag säger bara, aldrig mer en semester med familjen om jag inte har med mig en kompis. ALDRIG!!


bild från min och mammas balkong.


tzatziki, "linda det är fan din drog" som min bror sa.


stranden, helt underbart. kolla bara liksom.


fick lite färg jag. men jag är inte brun om man jämför med andra.


solnedgången precis innan bussen kom och hämtade oss för att åka till flygplatsen.


Mer bilder kommer snart att finnas på min bdb:
http://lindahult.bildagboken.se

Känner mig inte sugen utan respons

Ja, jag vet att jag inte bloggar mycket. Men det är helt enkelt inte roligt när man inte får kommentarer, respons och uppmuntringar på det jag skriver och det jag gör. Därför har jag inte precis någon lust att blogga, visst känner jag att jag vill men inte utan respons. Allt blir såå mycket roligare om man får positiv kritik, och att man vet att folk läser och kanske till och med uppskattar allt jag skriver.
Men vi får se hur allt detta blir, jag kommer ju blogga ibland bara för min skull om ingen kommenterar . Får jag fler läsare och mer kommentarer så blir ju allt mkt roligare och jag kommer då hålla igång min blogg och skriva oftare.

Tjing tjong. (har börjar säga det en hel del xD)

Gårdagens köp :)

Ni anar inte hur lycklig jag är. Ni anar inte hur det kändes att dra mitt kort, trycka in pinkoden och skriva in mig i deras kundregister. Förstå sedan när man går ut ur butiken, en man öppnar dörren , han ler och säger hejdå och trevlig helg. Förstår ni hur det kändes att gå med min älskade väska i påsen, när många kollar avundsjukt mot mig, vissa även surt.

Ni har nog redan kunnat lista ut det.
Jag köpte min Louis Vuitton Speedy 35 igår. Jag är världens lyckligaste tjej :)



  

Dagens köp



kjol 98 :-
linne 98.-
tubtopp 49,50:-

allt från h&m

13 juni

ÄNTLIGEN SOMMARLOV :D !!!!!

Ja, nu har jag som sagt äntligen fått mitt efterlängtade sommarlov. Nu är tiden i grundskolan helt slut. Jag kommer aldrig mer sitta i ett klassrum på Thunmanskolan och drömma mig bort, jag kommer aldrig mer skälla på dåliga lärare på den skolan, jag kommer helt enkelt aldrig mer behöva sätta min fot på Thunmanskolan. JAAA, ÄNTLIIIGEEEN !! :D

Betygen är jag hyffsat nöjd med.
Som ni nog vet vid det här laget så blir jag ju aldrig nöjd med vad jag gör eller något som handlar om mig, så hyffsat nöjd är ändå ganska bra av mig :P. Med tanke på den jävla skoltröttheten jag haft nu hela nian, så fattar jag inte riktigt hur jag ändå kunde få dessa poäng :O. Men men, vill jag så kan jag!

 


250 poäng.

9 juni

I övermorgon så är det skolavslutning, alltså om 2 dagar så har jag skolavslutning vid denna tiden :O. Helt sjukt skönt.

Jag mår tyvärr inte särskilt bra just nu, har inte gjort det på nån vecka. Har varit jätte deppig nu några dagar. Jag vet delvis vad det beror på, men inte helt. Det jag vet är att jag bara vill vara lycklig. Jag vill slippa behöva bita ihop hela tiden, bita ihop och bara känna hur tårarna bränner bakom ögonlocken. Jag vet ju heller inte varför jag bara vill gråta och känner mig jätte nere. Jag vet väl några orsaker, som jag inte vill skriva ut för jag vill inte dömas. Jag vet dock inte helt varför jag mår som jag mår.
Just nu vill jag bara bort från allt, bort från mitt liv och radera alla tankar. Jag vill komma tillbaka med ett leende på läpparna, jag vill komma tillbaka som en lycklig tjej som bara mår bra.
Bort ska jag ialf snart, om en vecka är jag ju faktiskt på Kreta, men tankarna kommer jag inte kunna radera. Tyvärr.

förlåt för detta deppinlägg, men jag mår som sagt inte bra just nu. men jag ska heller inte klaga, det finns dom som har det värre. det är väl därför jag inte berättar för särskilt många hur jag mår. jag har ju alltid varit den som lyssnat på andra och hjälpt dom, men aldrig haft någon att berätta om mina problem för. därför har jag väldigt svårt för att göra det...

RSS 2.0