jag tänker för mkt, oftast i dessa kretser...

Vem vill ha mig?
Räcker jag till, är jag tillräcklig?
Kommer kärleken även komma för mig?
Många frågor finns i mitt huvud, dock inte svaren...

het



Killen är het!
Ja tack till honom, verkligen JA TACK (a). Drömma kan man ju, eller hur ?

Skolan, tandläkaren och stan

Helt okej dag i skolan, iofs så hade jag ju bara idrott och ASH (Arbetsmiljö, Service och Hantverksorientering). Egentligen så hade jag svenska också, men Sofia vågade inte gå till tandläkaren själv, så jag ställde upp och sjukanmälde mig från Svenskan. Mådde ju faktiskt inte på topp heller ialf så ^^.
Detta betydde alltså att jag och Sofia slutade kl.14.10.
Vi drog direkt till tunnelbanan och åkte till Fridhemsplan där vi gick till hennes tandläkare en bit därifrån.
På väg dit så pratade jag med en vän som hade ring mig inatt, när jag sov. Jag blev otroligt arg och orolig när han berättade vad som hade hänt honom igårkväll. Dock lättad över att inget mer hände, men jävla idioter alltså som gjorde det dom gjorde. Förstår att han blev rädd och var i chock, och är i chock.
Var var jag innan jag berättade detta? Jo juste, Sofia skulle till tandläkaren. Det tog högst 5min, helt sjukt fort alltså men det var ju nice. Sedan drog vi vidare in till stan, där Sofia skulle shoppa lite grejer. Gick runt i lite affärer här och där i storstaden :).

En jättetrevlig dag med en underbart snäll tjej :D. Ett kap alla killar som läser detta ;);) !! Haha


en liten bild på Sofia =).




Måste bara berätta lite om idrotten (a). Haha. Jag är ju faktiskt lite stolt över dagens lektion.
Vi hade nämligen maxtest idag, och även beeptest men det gick skiit.
Maxtestet gick ialf bra tkr jag, idrottslärarna blev lite impade av vad jag klarade på bänkpressen. Jag klarade nämligen 40kg, och det var tydligen jättejättebra. Så jag känner mig riktigt duktig nästan (a) Haha. Vilken biff jag är ;).

Ville bara skryta lite. Det är ju trots allt min blogg, och jag bestämmer vad jag skriver hehe.

Ny dag, snart ny månad

Idag är det tisdag, vilket betyder att jag börjar kl.9.55 i Bandhagen med idrott. Åhh vad roligt, eller inte. Men jag kan inte springa runt som en idiot, för mitt knä pallar inte det, så jag får väl göra det jag kan. Det går nog bra.
Nu fick jag sms, måste springa och läsa haha.
Nu är jag tillbaka.
Juste, idrott snackade jag om ja. Inte roligt i varje fall, hatahatahata.
Jag och Sofia ska stressa till wedins sedan efter idrotten och lämna tillbaka hennes väska innan vi börjar våran nästa lektion, men det ska nog gå bra faktiskt.
En lång skoldag idag, som alltid då. 16.00 slutar jag idag med Svenska som sista lektion.

Efter skolan så följer jag med Sofia på stan, som behöver shoppa. Jag vill också shoppa!!! Jag har dock zero money xD. Men det kommer väl idag eller imorgon, wiiihoo.

Nej men nu måste jag snart gå till bussen. Ha det suuuper =)!!


Sängen är min plats

Gymmandet gick ganska bra. Körde ju uppvärmining, sen styrketräning och sedan konditionsträning med intervaller i slutet. Det sista tog verkligen mina krafter. Att springa i en simhall där det är suuuupervarmt är inte roligt, springa 20min+8min tar verkligen på krafterna. Något som är bra, är ju att jag kommer vara van vid att springa i värme sedan i sommar. Det kommer gå as bra detta alltså.

Just nu ligger jag i sängen, chattar och kollar runt på lite olika sajter. Ska väl snart sova tror jag också, men ska få sms snart tydligen. Det uppskattas ALLTID, jag älskar ju att få sms (a) haha
Men neej, nu ska jag nog snart sova.
Ha det bra alla läsare, godnatt och sov gott :)
puss på er :D


Gymmet snart :)

Jag klarade av denna dagen i skolan. Fick dock sluta klockan 15 typ på datorkunskapen ist för 16.15, bara för att jag är så grym (a). Haha, nej men jag var färdig.
Dagen gick faktiskt hyffsat fort, tack vare Sofia, Alexandra, Madde och Veronica :):).

Nej men nu ska jag strax dra till gymmet och biffa på mig, och minska på fettet. WIIHO :). Pappa ska också med, idag ska han nämligen köpa sig ett gymkort och springa massor på löpbandet. Jag vet att han känner sig hotad av mig, att jag snart kommer att springa om honom. Vet inte om jag tränar löpning med det målet, men det får vi se.

Jag kanske bloggar mer när jag kommer hem. Får se om jag orkar, är helt jävla död nu så jag är egentligen inte helt pepp på gymma. Men har man inte gymmat på vääldigt länge(onsdags) så måste jag verkligen. Skärpning Linda, ta tag i allt nu. Träna och sluta ät onyttiga grejer i skolan. Jo, men det ska jag göra!!!


Gårdagen hos Linda

Igår vaknade jag fööör tidigt, typ halv tio och jag hade kunnat sovit till kvart i elva men såklart att jag inte kunde somna om. Klockan elva hade jag ialf tvättstugan, så jag var duktig och tvättade alla mina smutsiga kläder.
Min plan var även att jag skulle gymma efter att jag tvättat, innan jag fixade mig och åkte till Linda. Gymmet hann jag dock inte med, så jag fixade mig bara och åkte till Knivsta och Linda.
Kvällen blev i varje fall jättelyckad tycker jag, trots att jag skämde ut mig TOTALT och även dunkade mitt huvud i asfalten så att jag säkert fick en lätt hjärnskakning (Anna som var en bit bredvid hörde dunket, haha).
Maten, tacos, var jätte god och det var otroligt trevligt sällskap tycker jag.
Promenaden hem var dock inte så rolig, eller asså jag är ju otroligt mörkrädd och så sjukt rädd för allt och feg, så jag tyckte bara att det var otroligt obehagligt. Tack Malin för att du pratade med mig hela vägen ialf.


oj vad Anna och jag är söta posande med en lyckstolpe. haha x). otroligt seriösa också!!


snygga älskling <3

Älskade pumps .




Jag funderar på om jag ska palla ha dessa ikväll. Skyhöga typ, men sjuuukt snygga. Jag insåg att jag har helt okejsnygga ben också, speciellt i klackar. Tack gud för att jag inte fick mammas ben utan mer pappas :).

shit asså ...?


- hur ska jag klara 2h engelska, 2h matte och 2h och 15min datorkunskap varje kommande måndag i 5-6 veckor ?
- hur
ska jag klara av att sluta såhär sent ?
- hur fan kommer jag att klara av detta alltså, skolan ? kommer det att fungera för mig ?

Musik

Just nu ligger jag i sängen, har varit hemma 1h ungefär.
Idag sög verkligen skolan.. Först datorkunskap och jag gjorde klart min PowerPoint presentation och lämnade in den. Sedan var det svenska, där vi läste om bebisars språkutveckling typ (?) haha. Klant som jag är så tappade jag även bort mina nycklar idag :O. Men jag hade hängt dom inne på toan, och som tur var så hängde dom kvar efter lektionen. PJUU, annars hade jag typ dött !!.
Till lunch vare texmexbiffar och potatismos, men jag åt biffar och sallad. Provade även nån vegitarisk grej som var helt okej.
Jag, Sofia och Alexandra bestämde oss även för att svulla med en liten budapesttårta på matten också efter lunch. Så våran mattelektion blev ju bra (a). Haha. Jag och Sofia satt och åt med varsinn mobil (jag var inne på msn på min ena mobil och Sofia spelade the sims på min andra mobil), duktiga Alexandra jobbade matte och åt även hon :). trevlig lektion ju, haha ;);).
Efter matten så bar det av till Bandhagen och idrotten. Jag blev skitarg typ. Våran idrottslärare är störd, faktiskt!!.
Skönt med helg, och nästa vecka börjar fan ett helvete alltså :O. Jag skojar INTEINTEINTE!!!

Nu ligger jag och lyssnar på musik. Helt underbart. Jag älskar musik.. Utan musik så fungerar jag inte, verkligen inte.




Prinsessans laddare är sönder :'(

Det är ju roligt att min laddare till datorn har fått ett brott (eller vad det heter) så det är värsta glappen. Jätte störande faktiskt. Tur att min älskade, underbara, bästa pappa man kan ha, ska åka förbi siba imorgon och köpa en ny laddare till mig. Hur ska jag annars klara mig liksom ? Haha



Neej, nu ska jag nog sova tror jag. SJUKT TRÖTT!!!

Koftor, älska verkligen!


Dagens shopping blev denna svarta, vanliga vardagskofta från H&M. Behöver massor med koftor.
149:-, och med min rabattkupong så blev det bara 98:-. As bra tycker jag.

Jag fick även ett par örhängen av Monica också, dom tar jag kort på och lägger ut sen. Har lite nytt som jag inte visat kom jag på nu. Jaja, det kanske visas någon gång ^^.

Min hårmodell

Vi hade ju typ "öppet hus" i skolan i eftermiddag/ikväll. Det var föräldrarmöte, och vi frisörelever fick ta dig varsinn vän eller något för att styla under tiden (16.30-19.15). Min modell blev älskade bästa vännen Isabella "Bella" Karlström, älsklingen :).
Jag tvättade hennes hår, wet&dry torkade sedan med hårfönen och bestämde mig för att göra en håruppsättning. En uppsättning med volym på hjässan och på sidorna med utsläppt i bak. Jag började med att tupera hjässan och sidorna och sprayade tuperingarna med hårspray. Satte sedan upp det som jag ville ha det, med lagom volym och en lite snelugg. Gjorde sedan några dekorationslockar med plattången som jag döljde hårnålarna med, lockade även några lockar i längderna för att få lite liv i uppsättningen.
Jag lägger ut bilder så får ni kommentera vad ni tkr. Jag är inte nöjd, väldigt självkritisk, kritisk som FAN på ALLT jag gör xD haha. Men men. 2 frisörlärare berömmde mig för mitt verk ialf.



Darin Zanyar


bild från artikeln i aftonbladet

Säg vad ni vill, men Darin är min idol och kommer alltid att vara. Hans musik har hjälpt mig genom mycket, och tack vare honom har jag fått så underbara vänner. Ingen kan ersätta denna mannen, verkligen ingen. Han är och kmr alltid vara nr.1 för mig. The one and only typ.

Många har säkert läst i "Aftonbladet" idag att Darin släpper nästa singel den 3 oktober, låten "Breathing your love" (jag vill höra den nuuu, jag vet att jag kmr att älska den). Den 3 december så släpps även det fjärde albumet, "Flashbacks" som jag också längtar till.

Som nog alla i min omgivning vet (ni som varit med ett tag),  så har jag varit ett hysteriskt fan. Den tiden har jag nog lagt bakom mig, man kan nämligen inte alltid vara som jag var. Det tog på krafterna, men framför allt på plånboken.
Jag kommer ju såklart att gå på konserter, signeringar och sånt där. Jag kommer dock inte gå på allt, som jag i princip gjorde förut.

Nej. Nu är jag nyfiken på alla nya låtar :)

Skolan

Hej alla läsare :)
Nu sitter jag i skolans bibliotek och väntar på att vi ska gå på svenska. Sitter här med Alexandra, Sofia och Veronica :).
Har varit en ganska slapp dag. Idrott första lektionen men vi skolkade för vi pallade inte tjurfittan, vi drog till globenshopping ist och gick runt där och åt sedan lunch där. Ceasar(?)sallad för mig då:).
Jag kunde , om jag varit smart, sovit till typ halv elva och sedan dragit direkt till ASH(arbetsmiljö,service och hantverksorientering) men jag lovade Sofia igår att dra till idrotten. Vi hade ju i varje fall trevliigt :):).

Nej, men nu ska vi snart dra till Svenskan. Sitter och dricker min smoothie (AAASS GOOD!!!!) här vid datorn och snackar lite. Haha
Snart kommer Bella, eller runt halv fem. Ska hinna äta något innan dess, för slutar ju 19.15 idag :O:O.

Ha det suuperbra nu. Bloggar säkert mer ikväll.
(Detta inlägget blev virrigt och konstigt men jag känner mig lite stressad över att hinna haha)

pusspuss söta läsare :)

Helt slutkörd

Hej alla läsare :). Jag har kommit fram till att jag börjat blogga regelbundet, det är ju faktiskt otroligt roligt. Jag vet att jag inte har någon rolig blogg, men jag har faktiskt aldrig bett någon att läsa min blogg. Bloggen startade jag utan att någon visste om den, för att jag skulle kunna skriva av mig. Jag har haft mkt panik, ångest och mått sjukt dåligt och behövt att skriva av mig allt depp. Så orsaken till att jag startade min blogg var att jag ville skriva av mig, skriva sånt som jag inte kände för att snacka med någon om, eftersom att jag ansåg det för privat och att jag inte hade någon att snacka om det med.
Bloggen hittades sedan av en del av mina kompisar, och jag berättade även för några att jag bloggade ett tag efter min start. Jag har aldrig bett någon att läsa det jag skriver, och jag har inte varit så seriös förut med skrivandet. Har som sagt bara skrivit för att skriva av mig förut, därav den oregelbundna uppdateringen.
Det är roligt att jag får fler besökare, nu när jag faktiskt mår hyffsat bra och när det blir rätt regelbundna inlägg och roligare och positivare än förut. 
Ni som känner mig, jag hoppas att ni ser och märker vilken förändring som har skett när det gäller mig. Jag mår faktiskt rätt bra, jag har blivit positiv och jag tkr faktiskt att det borde märkas rejält?

Nu till mitt val av rubrik. Kankse ska berätta varför det står "helt slutkörd"?
Jo det är så att jag har ju börjat gymma som ni vet om, ifall ni inte är en ny läsare då. Men jag skulle dragit till gymmet idag efter skolan, skulle bara hem och hämta kläder och sedan dra direkt till gymmet. Väl hemma, när ja inte fick med mig någon och jag hörde att pappa skulle ut och springa, så bestämmde jag mig för att följa med pappa på en springrunda ist för gymmet.
Sagt och gjort. Det var otroligt JÄVLA jobbigt kan jag lova er. Jag har som längst sprungit 3km i sträck, ganska sakta men ändå varit slutkörd vid hemkomst. Idag sprang jag och pappa en halvmil(5km) med en hastighet på 10km/h. Jag var så sjukt slut, så slut att jag snubblade och ramlade nästan väl hemma. Ramlade mitt på torget, hur lyckat är det liksom ?. Jag kan ju inte klaga på att jag inte kämpade, för kämpar man tills man stupar så är man trött.
Jag kan ju i alla fall känna mig stolt, jag är duktig. !!


godnatt, och hejdå helgen



Med denna bilden från igår säger jag godnatt. Säger även hejdå till helgen, nästa är efterlängtad (a) ÄLSKA HELG!!!

Hos mor i Knivsta

Nu sitter jag här i mammas vardagsrum idag igen. Jag har snott hennes dator en stund ^^.

Gårdagen var otroligt mysig tycker jag. Jag blev skjutsad till Nadia av mamma så jag var där strax innan sju. Nadias pappa hade lagat otroligt god mat. Kycking och potatis, och Nadia stod för gräslökssås(tror jag det var) och sallad och så var det något gott bröd :). Till efterätt fick vi kladdkaka och gladd, gott såklart ;).
Linda, min lilla älskling som vi firade, blev otroligt glad för presenterna. Hon är så sööt, för hon blev så otroligt glad och var så tacksam för grejerna hon fick. Vi fick även se henne i en "modevisning" där hon provade sitt ena sett med underkläder(SEXIGASTE SETET) ;). Ni skulle sett, raaawr. Sexig var hon, som alltid min brud :). Hon fick även underkläder av mig, rosa otroligt fint sett (som jag är kär i, ska kanske köpa likadant till mig själv (A) haha ). Hon fick en bok av Anna och så fick hon ju det sexiga setet och ett porrigt paraply av Malin,Jess,Nadia och Fanny.
Otroligt mysig kväll i varje fall, med ett filmval av våran allas älskade Malin, vad säger vi om filmen? Se den så får ni tolka själv, "Reno 911". Vi sjöng singstar, vissa spelade "Barn geni"(sällskapsspel), vi kollade på film, snackade och åt gott.
Tack för en underbart trevlig tjej brudar :):)
Tack Malin också som pratade med mig i telefon hela vägen hem. Det var ju kolsvart, iskallt(smarta jag hade en jacka som räknas som tröja) och hemskt med dimma och allt.

Nej, nu ska jag snart klä på mig för pappa kommer och hämtar mig om ett tag. Jag får åka bil hem till Sthlm denna helgen med, wiiihoo. Blev nämligen inte att hjälpa Sofia idag, utan det gör vi någon dag efter skolan i veckan ist.

Puss på er mina läsare, berätta gärna vilka ni är.

Hos mamma i Knivsta

Just nu så sitter jag hos mamma, har precis fuskat med en bullbit. AJABAJA Linda. men jag har ju faktiskt tränat massor i veckan(A). Det hemska var att bullen inte var så supergod heller, haha. Men men.
Ska till Nadia vid 19.00 där vi ska fira Linda med middag och mys. Ser fram emot det verkligen, att få träffa alla sötnosar. WIHOO.

ha det suuper nu. Måste sluta skriva för snart kmr mamma tillbaka till datorn och snokar haha xD

SKOR


alla från h&m

Asså jag får snart panik.
Jag vill ha skor, skor och ännu mera skor. Vill ha pumps, jag vill ha stövlar, jag vill ha ballerinaskor och jag vill ha stövletter/ankelboots. Jag älskar verkligen skor, och jag vill ha mer, vill ha nya NUU!!! Ge mig, snälla..

ingen rubrik

Vad har ni alla läsare för er ?
Jag gör inte mycket alls ska jag berätta, ligger bara här i min underbara älskade säng som alltid.
Imorgon, eller snare idag, så ska jag ner på stan och köpa present(oj vad jag höll på att skriva vad jag skulle köpa, tur  att jag inte gjorde det med tanke på att jag vet att älsklings Linda läser min blogg ibland haha). Ska sedan åka till hålan, Knivsta i helgen igen för att fira älskade bästa vännen Linda som fyller 16 år nu på söndag :). Det ska firas med middag hos Nadia och sedan filmmys, om jag fattat det rätt. Mysigt värre..

Något jobbigt med att bo i huvudstaden är att jag saknar alla mina älsklingar i hatKnivsta. Oavsett hur mycket smärta den "staden"(som inte räknas som stad enligt mig) orsakat mig, så har jag faktiskt många som jag verkligen älskar och som jag vet älskar mig där. Jag tänker inte släppa er, aldrig någonsin. Ni är föralltid inristade i mitt hjärta, ni alla har varsin plats som ingen kan ta ifrån er. Ni som detta rör vet exakt vilka ni är, och ni ska ta åt er för jag älskar er något otroligt mycket. Ni är en del av mig, en del av mitt liv.

Vet inte riktigt vad det var för mening med att skriva detta inlägget.. Men läs om ni vill, ni behöver somsagt inte. haha
puss på er, mina läsare

Sovmorgon :)

Japp. Jag har ju som sagt sovmorgon idag, börjar kl.13.00. Otroligt skönt med sovmorgon, även fast jag vaknade kl.8 av att jag hade så SJUUKT jävla ont i magen men sånt är livet som tjej. WIHO, skitkul liksom. Nej jag ska se positivt på allt och alla i livet, beundrar dom som gör det. Dom inspirerar mig att också få en positiv inställning till allt.
Vad händer då ?
Jag har ganska precis ätit frukost framför tvn, omelett gjord på ägg,bacon,grädde,vatten,ost och salt :P haha. Ska snart sätta igång och dölja mina finnar och min hy som jag hatar, men positivt skulle jag ju se på saker och ting. Jag har ju smink, som gör allt bra. Hehe. Vid typ halv ett eller något sånt så drar jag väl iväg till skolan, där datorkunskapen väntar. Det är ju inte det roligaste, men vafan 2h´s skola när jag brukar gå från 9-15.45. Kan inte annat än bara le och vara nöjd med dagen idag, trots magen :P.
Efter skolan så ska jag dra till gymmet. Med mig tar jag Sofia i klassen, som ska kolla på gymmet eftersom att hon kanske ska börja träna med mig. Otroligt roligt. :). En väldigt snäll tjej som jag inte känner särskilt bra, men vi har kommit fram till att vi är ganska lika.

Nej, nu ska jag inte tråka ut er mer. Skriver säkert sen, men nu måste jag sminka mig lite och packa gymväskan. ;)
Puss på er.


En dagens


Godmorgon

Har ni sovit gott mina läsare? Det har jag faktiskt gjort, och när jag vaknade (tidigare än klockan ringde) så kände jag mig utvilad. Jag känner mig dock inte utvilad och pigg nu, haha men det är som alltid. Sjukt skönt att jag får sovmorgon imorgon (A), kanske till och med tar gymmet direkt efter skolan då ;).
Nej, nu måste jag sminka klart mig. Bussen går kl.8.29 och jag är inte riktigt klar, så nu får jag sätta fart. Hihi
Bara frisörteknik idag (A), klippning och permanent. :)

Nej. Ha nu en jättebra dag alla sötnosar där ute:).


Godnatt



Nu ska jag krypa ner i min underbara älskade säng.
Stjänbädden kan jag verkligen rekomendera. Jag har den på bilden, fast min är 105cm säng.


ÄLSKAR DEN <3

Gymmat och ska snart vidare

Nu är jag hemma. Har hunnit med skolan, gymmet, hjälpt till med middag och ätit den ;). Vi ska snart åka iväg till min och Monicas frisör. Monica ska fixa Yasmines dator, och jag ska få kläder. Denna tjej har 400par jeans, det är ju helt sjukt mycket. Jag har ett par jeans, och hon har 400 !!!:O.
Tog t.ex 12h att flytta hennes lägenhet, flyttgubbarna var HELT inställda och trodde verkligen att det skulle ta 2h. Haha

Nej.. nu ska jag ta på mig nån mysig tjocktröja. Jag orkar inte klä mig snyggt ny efter gymmet, så det blir mjukisbyxor,linne och tjocktröja (vilket jag ALDRIG någonsin bär in public). Haha


- ja tack till denna garderob (a) :)



Måste bara berätta något HELT underbart just nu , haha. På fredag så har jag bara en lektion, datorkunskap. Den lektionen är från 12.20 (SOVMORGOOOON) till 15.00. Idag på lektionen var jag så jävla grym, så jag hann att göra klart en uppgift som inte många ens börjat på så den ska de flesta göra på fredag. Jag som alltså blev klar med den, som bara behöveer skicka den (eftersom att jag inte kunde göra det på lektionen idag eftersom att han inte hade gjort mappen där jag skulle lämna in den i för att han inte trodde att nån skulle hinna klart), jag behöver inte komma kl.12.20 utan jag fick komma kl.13.00 i stället. SJUKT NICE. Hinner att blogga innan jag drar till skolan, det blir härligt.

Jag vill börja klockan 11, inte 8.30

Nu har jag vaknat för typ 35 min  senare. Jag är så sjukt jävla trött, så opeppad och otaggag för att klä på mig och ta mig ut i kylan för att åka till skolan. Jag har ju bara en TRÅKIG DAG!!! Fyyyyfaaan alltså.
Aja.. nu ska jag se det lite positivt, på fredag börjar jag ju 12.20 och slutar 15.00(har bara datorkunskap). Hade tänkt att jag ska gymma innan då, det kommer att bli otroligt nice hoppas jag.
Nej, nu måste jag göra mig en omelett.

Dagen ser alltså ut såhär: Skolan, sedan gymmet(fyfan. har typ gått upp lite, bläää. ska kämpa som FAN idag), sedan hem och äta middag innan jag och Monica(pappas sambo) ska dra hem till våran frisör där jag ska få kolla om jag vill ha några kläder av henne.

Ni får inte missa Idol imorgon .



 



Kom på att mamma nämnde att hennes kompis son sökte till Idol i våras, tänker inte säga hur långt han gått/gick utan det får ni följa ;). Tänkte bara säga att han sökte i Stockholm, det programmet visas imorgon. Så lägg namnet Robin Alm(tror jag att han heter , haha)  på hjärnan. Han är otroligt bra alltså, sjukt bra röst.

Hanky Panky


Ingen har väl missat Hanky Panky trosorna? Nej det trodde jag inte heller.
jag älskar verkligen dessa trosor, även fast jag inte har några(ännu). Har bara liknande i ungefär samma modell, som är mina absoluta favorittrosor. Jag har otroligt många ggr varit på väg att köpa dessa, men har alltid glömt bort det eller tänkt att jag inte orkar stå i kön för att betala. Nu är det så att min moster har fått ett nytt jobb. Hon ska jobba på agenturen som säljer Hanky Panky till alla affärer i hela Sverige (eller om det var Norden). Alltså , som hon sa, så kommer jag att få bättre pris på dessa underkläder och kommer säkert få underkläder då och då och kanske även få när det är nåt nytt. Min moster brukar nämligen vilja ge mig saker lite då och då. Hihi :)

Gymkläder

Idag blev det shopping igen :). Inte vanlig shopping precis, utan idag blev det att köpa gymkläder.
Fick pengar insatta på mitt kontokort av pappa innan jag drog ner på stan. Gick till "Röhnisch"butiken. Väl där fick jag hjälp av en urgullig tjej, otrolig personal i butiken. Jag behövde i princip bara säga att jag inte ville ha en tajt överdel, så fick jag allt framplockat och behövde bara stå i omklädningsrummet och prova. Hittade ett par svarta tights med rosa detalj i kortaremodell, och sedan ett svart danslinne som var sådär pösigt som jag önskade mig.

Har tyvärr ingen bild, eller bilderna blev inte bra helt enkelt. Men fatta vad jag är ännu mer taggad nu.
JÄVLAR vad jag ska träna, är så pepp :). !!!!


Ingen pälsmössa, däremot en "jacka".

Avbeställde pälsmössan idag, för den passade verkligen inte mig tycker jag. Den var otroligt mycket fulare IRL, jag provade den nämligen idag när jag var på Globen shopping en sväng med sötaste Amanda i min klass efter skolan idag. Hittade dock en kort jackliknande skapelse som jag ville ha istället, men jag har hittat en jacka som jag aldrig hann köpa på Gina Tricot förut som jag ska köpa av en tjej. Det blir riktigt nice, eftersom att jag verkligen velat ha den enda sedan jag såg den i butik första gången.


Dagens träning (:

Nu har jag kommit hem ifrån gymmet för en stund sedan ^^. Känns otroligt bra faktiskt, men jag kommer att ha träningsvärk imorgon. Körde ju nämligen först uppvärmning på löpbandet 7min innan jag träffade Johnny. Han frågade vad jag ville träna och vad jag ville uppnå, och jag berättade. Han skrev upp ett träningsprogram åt mig som tränar hela kroppen. Vi bestämde även att jag ska springa minst 20min efter styrketräningen varje gång. Så när min instruktion var klar, så stretchade jag och bestämde mig sedan för att köra 10 min löpning (kände inte att jag hann 20min). Jag körde intervallträning som han tipsade mig starkt om. Var ju sedan tvungen att stretcha benen igen.

Nu känner jag mig otroligt duktig. Känner mig så otroligt peppad att gymma 2-4ggr i veckan nu. Nästa gång blir på onsdag, WIIHOO.


sova

Nej.. Nu ska jag nog sova. Lång skoldag imorgon, 9-16. Ska även träffa min PT på gymmet imorgon kväll :). roligt roligt, lägga upp träningsprogram till mig.
Jag ska få min drömkropp nu :) (a)

godnatt alla läsare, för idag har det varit mest läsare någonsin. :).

Helgen

Min helg har jag spenderat i Knivsta faktiskt. Både värt och inte värt.
Jag åkte till mamma i fredags kväll. Vi tog det bara lungt jag och mamma när jag kommit dit. Mamma skulle ner på krogen, och efter att ha sett hur hon gick klädd när hon hämtade mig tidigare under kvällen så var hon i STORT behov av stylingtips. Så snäll dotter som jag är(ibland) så tog jag fram kläder och fixade även mammsens hår. Vi satt och snackade lite, hon drack öl och jag tog en smirnoff ice (alltså först så sa jag att mamma va tvungen och dricka den för att jag ville smaka lite, men sen så tog jag den xD haha). Vi satt och skrattade, hade det trevligt och lyssnade på musik. Inte ofta som jag och mamma har det så "lungt" mellan oss. Brukar alltid vara fight.

lördagen vid två så skulle jag träffa Bella inne i Uppsala.
Vi gick runt och kollade lite, men ingen hittade riktigt något så vi gick och satte oss på ett fik. En stund senare så får jag sms från Linda som skrev  att ja skulle komma till "Litle Italy" i Svava Gallerian. Vi går dit där Linda, Malin och Lindas syster Emma sitter och precis har ätit. Malin säger att det nog inte blir nå Kulturnatten senare på kvällen. Synd och tråkigt tkr jag då, men men :P. Jag och Bella säger sedan adjö och går till GinaTricot där Bella köper en tröja typ, och jag örhängen (rosetter) som pajade när jag kom hem. Får ta och byta dom.
Innan jag åkte tillbaka till Knivsta och mamma så var jag ju även tvungen att köpa med den SUUPERGODA salladen från Cupido. Mamma gillade ju min idé. NICENICE

Senare under kvällen så hade jag bestämt att åka med Fanny och Jessica in till Kulturnatten för att träffa folk och ha det roligt. Kvällen började väl helt okej, men kändes inte bra när jag kom hem. Kände mig väldigt dissad av alla, och en kommentar i slutet av kvällen på bussresan hem fick mig verkligen inte att må bättre. Kommentaren fick mig att inse varför jag ville flytta från stället. Så jag är verkligen SÅ glad att jag inte bor där längre, för nu vill jag glömma alla de som fått mig att må så jävla skit där. Att bli trackad för att jag gillade Darin, det var min vardag. Alla de människor som ständigt trackade mig, gjorde mitt liv till ett helvete då. Jag mådde så sjukt dåligt och vill verkligen inte må så igen. Jag kommer aldrig glömma den tiden, alla dessa år och hur jävla hemskt jag hade det. Allt pga mitt val av idol. SJUKA MÄNNISKOR !!!


Nätshopping :)





allt kommer v.45 :D.
(orsaken till att jag kluddrat för storleken på underkläderna är att det känns lite för privat)

Uggs liknande stövlar



Dessa ska jag beställa nu ikväll. Otroligt söta tkr jag, verkligen LINDA över dom.

Musik, det är mitt liv typ.

Hej mina kära små läsare :).
Nu har jag precis lagt in en musikspelare på min blogg, så att ni kan höra lite musik när ni läser mina inlägg.
Har inte lagt in så mycket musik ännu, men en del har jag ändå.

tack alltså


egobild

Vill bara tacka alla som stöttar mig när jag mår skit. Jag förstår verkligen inte hur ni orkar med mig, men jag uppskattar det mer än ni någonsin kan förstå. Tack, verkligen tack. Jag är er evigt tacksam, men kom ihåg att jag finns för er också.

älskar er <3

Ändrat utseendet på bloggen lite.

Ja, som ni ser så har jag ändrat lite här på min blogg. hade inget och göra och satte mig och lekte. Vet inte riktigt vad jag tycker  just nu, men men. Blir skönt när bror fixar photoshop åt mig, så kan jag göra en sjukt mkt snyggare design. Det ser jag fram emot.

Känns förresten väldigt konstigt att inte ha en rosa bakrund, rosa är ju verkligen jag.
Det kankse var dags att byta färg, så brunt är ju fint och sådär. Dock, så kmr jag säkert att byta tillbaka till rosa(A)

Samzon feat. Danish - Hur det än känns <3

Den här låten hjälper mig verkligen. När jag mår som dåligast, när allt verkligen är på botten, då vet jag att jag ska slå på denna låten så hjälper den mig att resa på mig. Det låter kanske sjukt, men det är så jävla sant. Helt fucking amazing låt.
Denna låten är nog den som betyder mest för mig, för det är nog den enda som verkligen fungerar så effektivt.




Vers 1 (Samzon)
Jag blickar framåt med en blick som blinkar utan någon glädje
Men jag känner inombords att ingenting har vart förgäves
För det spelar ingen roll vad som än händer för jag
Vet att jag lär mig av det som händer till en annan dag
Så jag stannar kvar och krigar kommer aldrig att besegras
Kommer aldrig att ge upp mitt liv har jag fått för att leva
Kommer stanna här
För jag vet att det e värt det
Stunden kommer komma då det hela kommer till ett slut
Då jag är i tusen bitar men då starkare än nu
För jag lär mig av min sorg den förbereder nästa gång
Jag är tillbaka här igen finner då tröst i denna sång
Jag tror att allting har en mening vill se meningen i allt
Men ofta är det svårt som nu då allting känns så kallt
Men jag kämpar
För det är mitt enda val

Refräng (Samzon)
Hur det än känns här i mörkret får jag inte blicka ner nu
Och jag måste tro på framtiden
För jag vet att efter regnet kommer solens strålar fram och
Jag vet att allt blir bra igen

Vers 2 (Samzon)
Jag står i tunneln tittar fram och ser att ljuset leder mig
Det ger mig styrka att fortsätta och berätta för dig
Ingenting kommer bli bättre av att deppa ihop
Tar hellre tag i saken krigar och gör sak av mitt rop
Jag tittar bak jag tittar fram och vet nu vart jag ska gå
Jag följer ljuset nu istället för att bara se på
Och jag hoppas
Att tiden läker såren
Dagen kommer komma då man blir nåt annat än man var
Och jag är redo för det steget som jag vet jag måste ta
Har du varit där jag är så vet du vart jag nu står
Det kanske är så man får vad man ger och ger vad man får
Det jag vill säga e att
Hur svart det hela verkar blir det ändå gryning efter natt
Så jag väntar
Och gör mig vän med sorgen

Refräng (Samzon)

Vers 3 (Danish)
Jag orkar inte mer nu får det vara slut
Jag knyter mina händer tittar upp så svara nu
Säg ska det va såhär e detta meningen
Allt jag vill är att i spegeln kunna se mig le igen
Och jag vet att om jag bara fortsätter kämpa
Fortsätter att hålla blicken uppåt så e jag på rätt väg
Mot dit jag vill nå
Där ingenting har vart förgäves när ens liv varit svårt
Och jag måste nu blicka framåt hålla hoppet vid liv
För ljuset är det som leder en när man bottnar i skit
Men jag vill kunna spola förbi stunder som denna
Det är för såna här tillfällen jag vill kunna blunda för jämnan
Och det som jag nu vill säga till dig e att
Försök inte gömma dig för verkligheten hinner ifatt
Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare
Och inser att framtiden erbjuder nåt finare

Refräng (Samzon)

Morgondagens önskeoutfit





hade även haft ett par svarta strumpbyxor, lite armband och sånt roligt.

allt från topshop.

Otrolig röst alltså.


11 september

En dag som denna kan man inte annat än att tänka och sörja de som dog den 11 september 2001. Terrorattacken mot World Trade Center chockade och skrämde hela världen.
Jag förstår inte hur de människor som kapade de två planen tänkte(tre planen). Det gör mig så arg, och så rädd att tänka att sådana människor finns på våran jord. Det finns människor som offrar sitt liv, för att döda, skrämma och förstöra för andra människor. Det är fan sjukt, riktigt jävla sjukt!!!



Jag vill bara skänka en tanke åt alla de människor som dog i och med detta, vill även säga att jag tänker på alla de som förlorade någon i denna världskatastrof.

R.I.P alla de 2986 personerna som dog

Vackra kvinna

Säg vad ni vill, men Jessica Simpson är sjukt vacker tycker jag. Jag skulle absolut inte säga nej till att ha hennes utseende alltså.




Fy vad det skulle regna idag då..

Har ganska nyss kommit tillbaka från stan. Det blev ett längre besök än vad jag planerat, men men. haha.
Jag åkte som sagt med pappa och Monica ner. Vi skiljdes åt utanför Gallerian och mitt letande efter en present till min bror började. Presenten som jag skulle köpa fanns inte, så det blev att tänka om. Med panik och verkligen bara lust att åka hem och sova så ringde jag först mamma, sedan far som inte hade något bra förslag, ingen av dom. Ringde sedan min bror och frågade ut honom på önskningar, och han sa en grej som även pappa föreslagit då när jag pratade med honom. Så jag gick in på en affär där jag hittade en present. Hoppas att han gillar presenten bara, men det tror jag nog. Som han sa så blir han glad för allt typ, " du brukar alltid hitta på snygga och bra presenter åt mig".
Efter min presentpanik och köpet, så ringde jag Monica och bestämmde mig för att gå med henne runt lite och heja på pappa. Min far hade nämligen bestämt sig för att springa Stockholm halv Marathon som är 2,1 mil. Sjukt, jag vet !?
I alla fall så gick jag från NK ungefär, till Centralstationen där jag mötte upp Monica. Vi gick till Vasaparken och fikade innan vi gick tillbaka ut i spöregnet för att kolla när först min morbror och moster sprang förbi, och sedan några minuter efter även pappa. Efter att vi hejat på lite, så gick vi vidare till Stadshuset där vi åter igen såg dom och skrek, hejade och muntrade upp innan vi sedan begav oss till målet, Kungsträdgården.
Pappa kom i mål med tiden 2h 23min. Jag fattar inte vfr man utsätter sig själv för något sånt här. Haha. Han var såå nära att kliva av, men han kämpade sig i mål. BRA PAPPA!!!!
Min moster och morbror kom i mål på 1h 51min eller något, och dom såg knappt trötta ut. haha

Neej.. nu ska jag vila lite. Jag är så sjukt kall efter att ha varit ute i spöregn. Väl hemma när jag skulle tvätta mina iskalla fötter så var duschen felinställd så jag duschade hela min arm och axel också(med kläder på). Lyckat? alltid.



VÄRLDENS BÄSTA PAPPA, snygga moster (en av dom) och morbror :)

ingen rubrik

Jag ber om ursäkt för ganska dålig uppdatering, men har inte riktigt orkat. Skolan tar verkligen mina krafter. Sena kvällar, tidiga mornar och långa dagar passar inte riktigt ihop alltså. Men jag ska inte klaga, jag får helt enkelt lära mig att lägga mig tidigare och bara vänja mig vid allt.

Igår var jag förresten och köpte gymkort, eller pappa köpte det åt mig. Nu kan jag alltså börja att gymma när jag vill. Shit vad skönt det ska bli. Jag känner mig såå himla lat och slapp. Vill ju träna, måste ju träna. Jo jag måste träna, för jag känner redan nu att jag inte kmr klara av det yrket jag valt om jag inte tränar upp min rygg,axlar,mage, armar, ben och allt. Nu jävlar ska jag bli tränad och få en snygg kropp :). Jag är så sjuuukt peppad alltså.
Den 15:e så ska jag även på en gyminstruktion lr vad det heter, och då ska jag även få ett träningsprogram på det jag ska träna och hur mycket. Det blir niiice..


Nej, nu kom pappa in och sa att vi ska åka. Ska ner på stan, men jag bloggar mer sen. Ciao

Miss Dior Chérie



Detta är verkligen min favoritparfym. Denna luktar så sjuukt gott, och rosettdetaljen på flaskan är verkligen ett STORT plus.
Problemet är dock att denna som jag har som jag fick av min bror i julklapp(fick välja parfym själv), den är så gott som slut. Panik, jag har ju inte råd att köpa en ny just nu.

Men jag älskar verkligen parfymen. Ni måste lukta när ni ser den, underbar verkligen!

Rörigt inlägg

Jag är otroligt peppad inför att blogga, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Haha, det är lite min stil alltså.
Men jag kan ju berätta att jag mår bättre, mådde så sjukt dåligt i förrgår. Men jag har kommit fram till att jag ska skita i kärlek överhuvudtaget eftersom att det inte fungerar, killar tar mig inte för den jag är och jag är inte tillräcklig och bra för dom. Så jag ska inte ödsla min tid på att tänka på att jag vill vara älskad, kär och stråla av lycka. Just den meningen och innehållet kommer jag inte kunna hålla, eftersom att mycket utav min tid går åt till att tänka. Jag tänker helt enkelt alldels för mycket, och många av mina tankar är om just kärlek. Men ska försöka, eller i alla fall försöka att inte må så dåligt som jag verkligen mår pga detta ibland.


Nej. Jag vill fan ha ett jobb(på tal om inget), fast jag har inte riktigt tid och ork. Jag behöver dock pengar, det beöver jag veerkligen !! Men nu med skolan och allt, ska ju börja gymma nu så snabbt som möjligt, då kommer jag verkligen inte ha orken att jobba. Heller inte tiden. Jag går ju till fyra nästan varje dag, börjar ju runt nio också. Kan förresten lägga in mitt schema om någon kanske är intresserad ;).

 (v.39, på tisdagen så slutar jag dock 19.15)
såg nu när jag kopierade schemat på skolans hemsida att alla perioders scheman ligger uppe, och att jag slutar sent varje jävla dag i period tre :O. Kan lägga upp period 2 och tre sceman också.

  period 2 (börjar v.40) och period 3 (börjar v.46)

Nej, nu ska jag inte skriva nå mer. Fan vad tråkig min blogg är, den suger verkligen och jag förstår att jag inte har läsare. Dom få jag har vet jag inte ens vilka de är, för de kan man inte säga. Kommentera vilka ni är, kommentera mera och kommentera vad ni vill läsa om ifall det är något speciellt. haha

Bullbak

Jag har stått och bakat bullar ikväll. Började efter klockan 19, haha. Men min bror ringde mig och bad mig att baka till måndag, han ville ha mina bullar (dom är sjukt goda). Så jag lovade honom att baka lite till honom. Han har ju faktiskt blivit otroligt snäll min bror, vi skulle nog kunna komma nära varandra. Ja har insett att han verkligen bara vill mig väl, han vill inte att något ska hända sin "babysister" och han har blivit snäll och helt amazing. Trodde fan aldrig att jag skulle säga något sånt om min bror, men det gör jag :). Även fast han kan vara så OTROLIGT dryg, så älskar jag honom faktiskt. Han har verkligen förändrats, till något såå mkt bättre.



Usch.. alltså jag smakade 2 bullar av de jag bakat ikväll. Jag mår illa, har värsta degklumpen i magen och känner inte för godsaker alls någon mer gång. Alltså jag har ju avvänjt mig från vetemjöl, har typ inte ätit vetemjöl sedan innan 22juni. Så nu när jag åt vetemjöl så fattar jag verkligen vad det gör mot kroppen, usch för vetemjöl. Tänker aldig gå tillbaka till min gamla kost, mår såå mkt bättre med denna LCHF kost :).

Neej.. nu ska jag inte tråka ut er läsare något mer. Måste platta håret lite. Vi tvättade ju varandras idag i skolan, så det är lockigt. UUUSCCH!! haha

Ha det bra :) ;).

RSS 2.0