kärlek <3


Sofia Andreason <3



Linda Lundin <3





"när jag såg dessa så var jag tvungen att köpa dom åt dig, det stod Linda på dom - Monica"

Samsung S2



det var denna jag fick bs, värd ca 500:-


(ni ser linsskyddet till systemkameran på vänstra bilden i vänstra hörnet. då förstår ni att den är liten)

UPDATE!
Den har olika ljudinställningar, alltså man kan byta ljudet och få en surroundupplevelse. AS COOLT!

:)

Fick klagomål över att jag inte har uppdaterat, och det är sant, min blogg känns lite död nu. Men jag har inte haft tid riktigt, har haft fullt upp i livet alltså. Men nu är jag tillbaka, och nu skriver jag ännu en gång ett inlägg. WIHO!

I torsdags så kom älsklingarna Rebecka och Isabell till mig. Isabell kom hela vägen ifrån Malmö, det ni.
Dom sov i alla fall hos mig, även om vi bara sov 2h typ. Vi gick nämligen upp 02.45 natten till fredag för att åka till Fryshuset klockan 03.34 där vi började köa för fredagens konsert. Myspace secret show, Darin!

Konserten var riktigt bra, synd att Rebecka var tvungen att åka hem på morgonen pga sin mage.
Darin sjöng i varje fall massa låtar från nya skivan och det var sånt härligt drag på klubben. Man verkligen såg hur han bara strålade lycka och hur han har saknat oss.



Nu kommer jag till det roligaste.
Innan konserten så sa en vakt till oss att en av oss 6 (jag, Isabell, Natalia, Lina, Josefine och Somme) skulle söka upp honom efter konserten. Han fixade även så att vi blev insläppda före alla.
I varje fall, så letar vi upp honom efteråt och han berättar att han fixat så att vi får backstage.
Han tyckte att vi var såå värda det i och med att vi köat hela natten och verkligen varit så värda det. Så vi får följa med honom in igen och gå bakom scenen.
Bakom scenen får vi även en varsin mp3 spelare, och träffa Darin själv.

Min totala otur i mitt liv har nog vänt nu.
Kan inte riktigt förstå att en vakt, EN VAKT, fixade backstage åt oss. Han pratade med myspace och alla som har hand om Darin för vår skull. TACK!

Imorgon, Fryshuset.

KONSERT FFS!!



nu vet ni vad jag gör imorgon.

äpple är gott



ja, jag vet att jag inte är bra. men tyckte att den blev härlig. bortsett från klistermärket och "hålet".

blivande bullmamma?


Gårdags kvällen spenderades i köket och i vardagsrummet. Jag bakade nämligen så äckligt goda lussebullar (nej, inte lussekatter utan lussebullar med marsipan, socker o smör fyllning). Vi har ju nämligen glöggmingel här på Årstavägen *pip* på lördag. Så då började vi att förbereda med bakning, uppsättning av stjärnor och lite små adventspynt. Monica gjorde även små minipajer, även om inte alla (två eller tre) sorter är färdiga. Nu är vårat vardagsrumsfönster det snyggaste i hela stockholm (A). Sjukt fint alltså.

Btw, otroligt roligt att Monica och pappa verkligen påpekar att jag gör goda bullar. Pappa gillar inte saffran, men mina saffransbullar (eller mina och Jessicas, som det var förra julen) älskar han verkligen.
Monica sa typ tusen ggr "Linda, du är verkligen bäst på att baka bullar. Dom blir alltid så otroligt himmelskt goda, VÄRLDSBÄST LINDA!!". Haha, min bror älskar också mina vanliga bullar och Rikard älskar mina blåbärs xDhaha.



Nu håller jag även på att baka matmuffins, soltorkade tomater och fetaost. Även det till lördag.

Det kmr bli så suupermysigt på lördag. :)

kärlek



Sofia Andreason,
Vad hade jag gjort utan dig ? Jag hade nog hoppat av gymnasiet kanske. Du lyser nämligen upp dagarna i skolan, gör dom så otroligt roliga och härliga. Vi har verkligen kul hela tiden, och det är så skönt.
Vi har inte känt varandra så länge, men du betyder mycket för mig och jag vet att våran vänskap bara kommer att växa sig större och större. Du är så otroligt underbar, en sån toppentjej och helt enkelt grym!!! Litar på dig till fullo.

pusspuss på dig gumman. tycker verkligen om dig ! <3

Canon EOS1000D

Har precis kommit hem från stan. Var nere en snabbis med pappa och köpte en systemkamera. Så nu är den införskaffad:D. Blev dock en annan kamera än den vi tänkt oss först. Vi behöver ingen proffskamera, denna duger bra för oss. Så nu ska jag ut i naturen imorgon när jag kommer hem från skolan och ta massa härligt vinterbilder. Mysigt. Vi har ju nämligen glöggmingel på lördag, och Monica har bett mig visa lite naturbilder som jag tagit på tvn i vardagsrummet :D. Jag har inga vinterbilder, eller bara fula så nu ska jag ta fina bilder :).


Ni kanske tycker att det är konstigt att jag får åka och "shoppa" när jag är sjuk, men ska gå till skolan imorgon och kände mig bättre på eftermiddagen :).


24 november, 1 månad kvar


jag började gråta..

men grejen är.. att jag verkligen tror på dig och tror att du kmr att lyckas.



gumman.. jag kmr fixa så att din dröm slår in. jag klarar allt, allt för dig !

Canon EOS450D



Denna ska vi köpa i veckan :D. Ja, jag är glad!!

det är massor med snö i Sthlm


foto taget kl.8.56

en bild säger mer än tusen ord


det börjar bli långt nu (:



Kolla, mitt hår har vuxit ganska mycket alltså. Har fått höra "har du löshår Linda?" några ggr nu på senaste tiden, men det här är helt mitt äkta hår :D.

vill bo i innerstaden

Som ni nog förstår så är jag hemma, jag är nämligen sjuk, så ingen skola för min del. Otroligt skönt!

Just nu sitter jag och kollar på lägenheter i innerstam (Norrmalm, Kungsholmen, Vasastan osv.). Jag brukar nämligen fördriva tid genom just detta, väldigt skojigt.
Jag vill verkligen bo i innerstan, mer än allt typ. Man kan ju dock inte få allt här i livet, och även om vi skulle sälja våran lägenhet och flytta så skulle vi inte få så mycket som den är värd i och med lågkonjukturen. Det är surt!
Fast, iofs, jag trivs ju i våran lägenhet. Jag har största rummet i lägenhete, på kanske 16-20 m². Har fyra höga garderober från golv till tak, så jag är faktiskt nöjd.
Skulle bara vara skönt att bo mitt i allt liksom. Det ska det bli när jag flyttar hemifrån, till eget. Absolut inte i nån förort, utan jag ska fan bo i innerstan, punkt slut!


så här vill jag ha när jag går utanför portdörren!

Jag vill ha ett par alldeles egna UGGS


brandos.se

Linda Lundin,

 
 


Den här tjejen är verkligen obeskrivlig. Jag har svårt att sätta ord på hur myckethon betyder för mig, och hur mycket jag älskar henne.

Jag kan säga så här:
Hon finns där för mig när jag behöver henne som mest. Tänker till och med tanken på att åka hela vägen från Knivsta till mig, som tar typ 1h och 10min, när jag mådde otroligt dåligt pga en kille. Hon ställer alltså alltid upp för mig, som en räddande ängel som bara dyker upp när hon känner att hon behövs.
Hon får mig alltid att skratta, oavsett hur dåligt jag mår så lyckas hon, med sin underbara personlighet, att sprida glädje och få mig att le. Hon vet alltid vad jag menar när jag berättar något, för att vi är så sjukt lika och sånt jag inte gått igenom har hon gått igenom redan och hjälper mig igenom det. Det jag har gått igenom, det väntar sig för henne och det hjälper jag henne igenom.

Vi träffas inte lika ofta som vi gjort förut, när jag bodde i Knivsta, men det gör ingenting. Oavsett om vi inte setts på en månad, så är det som att vi träffades dagen innan, när vi träffas igen.
Det är så himla skönt med henne, för vi har inga krav på varandra. Vi vet vart vi har varandra och vi vet att vi kan lita på varandra till 110%.

Vi är verkligen tvillingsjälar jag och Linda. Vi älskar varandra för dom vi är, och det är så skönt.
Våran kärlek är stark, så stark att ingen kan bryta den.
Denna vänskap och kärlek kommer att följa oss livet ut, för detta är något som består.




Linda Hult <3 Linda Lundin

Sommarjobb =)?

Jag pratade nyss med en av mina mostrar. Hon hade nämligen kanske fixat sommarjobb åt mig. Hon skulle bara kolla om jag var intresserad så att hon kunde pusha chefen nästa gång hon träffade henne med.
Klart att jag är intresserad över att jobba på en båt, en båt i skärgården mitt i sommaren liksom. Det klart att jag vill det. Även om jag jobbar 7 dagar i sträck då jag även till och med sover på båten. Jag är ju sedan helt ledig 7 dagar, vilket är otroligt nice. Då festar man ju 24/7 och träffar kompisar och killar under veckorna som jag är helt ledig.

Hoppas att detta jobbet blir mitt (A). Men min moster sa att det lutade mycket åt det hållet ialf.


datorkunskaps prov



Usch.
Prov i datorkunskap idag, vilket nog inte kommer att gå så bra. Men jag orkar faktiskt icke bry mig x). Det går som det går, jag har bara satsat på G från början. Visst jag har chansen att få MVG nu, men asså jag har inte orkat plugga.
Så, lycka till Linda =)!

Skor är en passion



899:-

Ge mig dessa underbara skor från Friis & Company. Påminner lite om Louboutin ankelbootsen :)

Clipslockar


1. Fukta håret och ha i en mouse lr produkt som får en stadga i håret.


2. Posa sjukt snyggt framför spegeln.


3. Ta en pasé, välj om du vill ha stora lockar (stora paséer) eller små lockar (små paséer) och renkamma varje pasé. Vira sedan din pasé runt två fingrar och fäst kringlan med ett clips på huvudet. Fäst toppen så att hela kringlan blir lockig.


4. Gör så i hela håret. Börja uppifrån och arbeta nedåt.


5. Se till att få med allt hår, och se till att clipsen sitter. Spraya eventuellt på lite vatten över dina kringlor.


6. Låt kringlorna torka ordentligt, i värme eller naturligt.


7. Ta loss ett clips i taget tills du tagit ut alla. Dra sedan fingrarna igenom alla lockar, låt fingrarna ha breda mellanrum och dra ut lockarna ordentligt så att dom flyter ihop med varandra.

Vill du ha en uppsättning med detta ?


8. Dela in håret i tre sektioner (indelningar). En del uppe på huvudet, från där huvudet rundar av (en bit ovanför tinningarna) fram i pannan, dra kammen och få som en rund kontur uppe på huvudet. Det är den första sektionen, som du sätter upp med ett stort clips mitt på huvudet. På vardera sida om huvudet, på sidorna, har du nu dina två andra sektioner.


9.  Tupera den pasén i bakhuvudet där du ska fästa sidsektionerna. Fäst några hårnålar där du tuperat, dessa blir dina fästen där du kommer att fästa alla nålar.

Dra bak sidsektionerna tajt eller löst, hur du nu vill ha det. Fäst en sektion i taget med hårnålar som du trycker ner i "fästnålarna".
När du fäst båda sektionerna så fortsätter du med överhåret, som du tuperar efter behag och efter volym-önskan. Fäst med uppsättningsnålar så att det sitter ordentligt. Även dessa nålar trycker du ner i dina "fästnålar".


10. Vill du inte ha något hår utsläppt utan allt i en vacker uppsättning, så tar du en liten slinga i taget som du virar upp på din hårnål och sedan fäster ordentligt. Ta en slinga i taget och fäst efter behag och tycke.


11. Denna frisyr kan du, med bara din kreativitet, anpassa och leka med. Du kan ha denna som en grund och leka fram olika uppsättningar och utseenden. Det är bara du som sätter stopp för hur det ska se ut.

Lycka till =) !!

frisörer: jag (linda), Sofia och Alexandra
fotograf: Sofia
                                                

Ja, (de flesta)killar tänker med sin nedre hjärna

Jag blir fan riktigt irriterad.
En kille addar mig på msn. Man tycker att han borde vara lite mogen kanske, 19 år liksom.
Efter att han haft min msn i ca.10 min så frågar han hur stora bröst jag har.
Asså ursäkta men vem fan tror han att han är ? Jag vet inte ens vem människan är, och han frågar om min bröst storlek. Är det sååå viktigt med stora bröst eller, kan man inte snacka med en tjej om hon inte uppfyller kravet "stora bröst" ?
Ska jag fråga alla killar hur stor kuk dom har eller? Vadå, man kan ju liksom inte chatta eller snacka med någon som har liten kuk, det går ju bara inte :O. Världen går under. eller?
Detta är fan sjukt. Jävla idiot verkligen. Tvivlar verkligen på att det finns bra killar, men jag har stött på en så jag vet att det finns. Det är dock väldigt sällsynt.


Och alla killar nekar att detta är drömtjejen ?
Ändå så ska dom ha en smal tjej med jättebröst (ialf vissa). En smal tjej har fan inte stora bröst. Idioter !!

Ja tack



995:- , Sandqvist

Ja, jag vet att Blondinbella har en sådan fast en beige/brun,
och ja jag vet att det är en herrväska.
Men so what? Jag vill ha denna svarta :). Skulle vara perfekta väskan för mig faktiskt
.


gårdagens shopping (rea)

gina tricot

 
 

ring, 15:-
armband, 15:-


(ni som känner mig, och även ni som läst bloggen ett tag, ni vet hur mkt jag älskar just rosetter. hihi)

saw 5

Nu har Sofia precis gått, eller det var typ 20 min sedan men ändå. Hon sov hos mig inatt för vi var nämligen på bio igår kväll och såg Saw 5. Eftersom att vi båda två är såna rädda små typer så vägrade vi att sova själva, så därför sov hon över hos mig. Tur var det nog också att pappa, Monica och deras PT var på Golden hits igårkväll och i och med det kunde åka med oss hem. Fast jag hade klarat att åka hem själv, faktiskt!



Filmen var inte lika läskig som jag hade trott, jag tyckte mer att den va jävligt äcklig. Liksom vidrig, uuuää.
Sjukt jobbiga äckelfjortisar satt även i salongen och inte kunde vara tysta och lekte med mobilen ? wtf !?

Men men. En trevlig dag hade jag och Sofia igår i varje fall. En dag på stan, och i buschen (Skärholmen) där jag verkligen inte kände mig hemma x). Blev även bjuden hem till Sofia innan bio där jag fick en otroligt god gryta och cheesecake med pepparkaksbotten och hallon och choklad topping till efterrätt.
Sofias lillebröder var så sjuukt söta. Lilla Ludde som bara " vart är linda?" när jag var på toaletten x). Såå otroligt söt.

Neej, nu ska jag försöka sova lite till faktiskt. Det behöver jag.


=)

Nu har jag precis vaknat :). Har faktiskt sovit typ 9h vilket inte är vanligt när man pratar om mig. Jag känner mig dock inte utvilad ändå, men men.

Igår var det ju idol som ni kankse kommer ihåg att jag skrivit att jag ska på. Super trevligt i varje fall. Jag och Paula hade det  kul, och det var riktigt tur att inte Robin Bengtsson åkte. Tråkigt bara att han var så dryg efter programmet, men på ett sätt förstår jag honom eftersom att han höll på att åka ut. Fast jag tycker att det var jävligt oproffisionellt av honom, men måste alltid kunna handskas med sina fans och det kunde han verkligen inte.

Neej, jag bloggar mer sen för jag måste få upp Paula nu och äta frukost och göra oss i ordning.
pusspuss :):)


bara för att jag stått på scenen ;), vilket man inte fick x)

mitt rum är mysigt



jag älskar levande ljus <3



hata situps !

Nu har jag precis gjort lite situps. Närmare bestämt 100 st :O. 25x2 rep sneda och 25x2 rep vanliga (försökte göra något på mitt träningsprogram ialf). Även en annan magövning där du ligger på rygg med benen rätt upp och lyfter upp rumpan med så raka ben som möjligt, den övningen tränar nämligen bort putmagen.
Jag kan berätta att min mage verkligen känns helt död nu, verkligen död! Men gymmet stängde precis när jag börjat värma upp, surt! Det skulle vara nå simtävling eller något sådant tror jag, för det var massor med filmkameror och skit.
Jag gick ialf hem därifrån och har tränat lite nu här hemma, så att jag fått något gjort i varje fall.



nästan så att man tkr mer om permanent efter detta ;)


Jag klagade ju över att jag skulle ha permanent i skolan idag efter idrotten och lunchen. Visst, det är tråkigt, verkligen super tråkigt. Men idag gick det faktiskt väldigt bra alltså. Jag rullade hela huvudet på 2h och 20min typ. Väldigt lång tid, jag vet. Vi håller på att öva upp tekniken och snabbheten. Det går framåt, och mitt betyg blev otroligt bra på permantenten idag. Är ju faktiskt riktigt stolt. VG+ är inget dåligt betyg. Jag är bra! (fattar ni, att, jag, skriver något sånt).



noppa ögonbryn



Nu har jag precis noppat Monicas ögonbryn. Väldigt roligt tycker jag. Jag brinner ju för allt inom skönhetskretsen, älskar ju liksom att hålla på med hår, sminka och göra behandlingar. Jag har såå valt rätt linje, för den är verkligen rätt för mig.
Även väldigt bra att jag får pengar för allt jag gör, eftersom att pappa och Monica är noga med att jag ska ta betalt för allt jag gör eftersom att det annars blir svårt att ta betalt när jag blir bättre och bättre. Jag håller verkligen med dom, plus att jag faktiskt behöver tjäna in lite extra pengar. Duktig som jag är så ser jag till att jag får mina pengar på mitt sparandekonto också :).

tisdag 11 november

Godmorgon :).
Ska strax dra till skolan, eller snarare till Bandhagen där vi har idrott. Jag är verkligen inte peppad. Funderade på att "försova" mig idag och komma efter lunch, men det känns jävligt värdelöst för då har vi permanent vilket är det tråkigaste som finns typ. Så jag tänkte att jag kunde lida fullt ut ^^. Haha.

Neej, nu fick jag sms av Sofia vilket betyder att jag ska gå strax.
Ha en bra dag sötnosar =). Har ni tråkigt så kan ni bomba mig med sms ^^

pusspuss

fredagen den 13:e ?

Min dag har varit en riktigt "fredag den 13:e", tyvärr.
Dagen började med att jag glömt min frisörväska hemma. Det gick ju bra första lektionen eftersom att söta Alexandra lånade mig sin permanentkam och Sofia lånade mig hårnålar. Vi gjorde nämligen långhårsuppsättningar, den enkla svinryggen. Blev icke nöjd alltså. Gjorde en bättre när jag praoade i åttan fan x). Men jag skyller på att det är lättare att göra på riktigt hår, alltså en riktig människa och inte docka. Men nu är det bara att öva hemma, så alla ni vänner kmr nog få lida med as tuperat hår och svinrygg ;). Too bad for u guys ^^.
Efter denna lektion ialf, på lunchen, så var jag tvungen att stressa mig hem och hämta väskan. Här fuckade verkligen allt upp sig. Tunnelbanan fick vi vänta på (sofia var med ett tag, innan jag sa åt henne att åka tillbaka så att hon inte kom försent), tvärbanan gick precis, vi sprang till en buss som precis gick. När jag kom hem han jag inte äta något, bara slänga i mig en halv tallrik fil och flingor innan jag sprang till bussen, då SPÖREGNADE det. Mina ben värkte så sjukt mkt. Får vänta på tunnelbanan i gullmars sen, och sedan springa i spöregn igen till lekionen där jag kom typ 20min sent till. Men jag hann ifatt alla och jag gjorde bra ifrån mig.

Det som räddade denna dag var eftermiddagen med söta Sofia :). Vi letade ny APU-plats till henne :D. Jag har kanske fixat åt henne, as nära mig (A).
Fick även höra något som verkligen fick mig att skina också, Linda u know.


bilden jag skulle lägga ut imorse, även tagen då ^^

tjaa =)

godmorgon alla läsare :).
hur har ni sovit ?
Ni ska få veta något stoort, ni som känner mig fattar ;). Jag har nämligen sovit 8h inatt. Tänk dig det, jag brukar ju sova typ 5-6h haha. Jag gick och la mig innan 23, det har inte hänt på jag vet inte hur länge :O.

Men nej, nu måste jag till skolan :P. Idag börjar alltså en period i skolan, mer frisör igen. JIIHOO !! :D

(försökte ladda upp en bild, men d vill inte gå)


sömnbrist,



Jag måste fan börja sova ordentligt. Jag lider av sömnbrist, och det är fan inte bra. Jag lider inte riktigt av det, men jag är konstant trött och jag sover ju typ mindre än vad man ska göra (alla dagar i veckan).
Men jag vet att jag inte kommer att ändra på detta, men jag borde.
Men jag mår superbra, mår bättre än jag någonsin gjort. Jag kan faktiskt säga att jag mår sjukt bra :)!

nu tack :)



Jag vill åka nu, nu nu nuuu !!

jag mår braa =)

Hej kära läsare :).
Jag kan berätta för er att jag just nu mår otroligt bra, på topp faktiskt. Jag vet att detta går i vågor, så jag ska verkligen ta vara på detta nu.

Idag vaknade jag upp av att jag hade sån total panik, verkligen hemskt alltså. Drömde en sån hemsk mardröm alltså. Den handlade om att jag blev våldtagen, pga något som jag hade skrivit i min blogg, så nu är jag rädd att skriva grejer här alltså. Jag blev i varje fall jagad och våldtagen, skakade och grät och var i skräck. Blev våldtagen gång på gång och jag vad så otroligt rädd verkligen. Hemskt!!
Efter att jag vaknat upp från detta hemska, så ringde jag min moster som skickat ett sms om att jag skulle ringa när jag vaknade. Så hon kom och lånade min underbara klänning till ett bröllop.
Runt halv två - två så åkte jag och bror ner på stan och köpte en farsdags present till älskade pappsen (som förövrigt nyss kom hem efter att ha varit i götet och hämtat hem sin racingmotorcykel). När vi hade hittat en present, så skulle vi åka hem igen, men jag bestämde mig för att åka till Märsta. I Märsta hämtade Michel upp mig vid stationen och vi åkte hem till honom. Typ snackade, spelade Wii och lite sådär. As kul att spela bowling ju. Jag vann första gången, och Michel klagade på allt från färgen hans gubbe hade, gubben och på hela spelet haha. Sedan gick det bättre för honom, och jag lyckades faktiskt kasta klotet bakåt ist typ 5ggr i rad och vi skrattade en del åt mina skills . Haha.
Men Michel... vi säger väl att du är världsbäst så blir du glad:P. Du vann ju ialf mest gånger :P.

Nu är jag hemma. Ligger i sängen som vanligt, med musiken på och datorn på magen :).
Pappa och Monica är hemma igen, så nu kan jag dissa bror lite utan att få dåligt samvetet haha.

 


Imorgon ska jag även upp tidigt. Typ halv åtta. Hemskt. jag vet.
Jag ska med Sofia till hennes jobb, för jag ska kolla vad dom gör och sådär eftersom att jag kanske ska börja jobba där. Så jag vill se om det är något för mig liksom, om jag klarar av det. Så det blir att gå upp tiidigt :O.

Ridstövelmodell



 

Nu har jag köpt nya stövlar, lr snarare fått.
Finns på Wedins för 995:-, äkta skinn.

Jag har faktiskt varit duktig att impregnera och smörjt in med skokräm. För nu ska jag sköta om dessa så att jag kan ha dom i all evighet ;).

(den andra bilden där nere är även på mina svarta högklackade stövlar som jag fick i julklapp av lite syskon till mor. Dom älskar jag verkligen, från Rules by Mary)

systemkamera



Bara för att vi ska köpa en systemkamera, denna tror jag. Den ska införskaffas snart, ialf innan vi åker till USA.
Det kommer vara familjens kamera, men alla i denna familjen vet ju att det är jag som kommer att använda den mest med tanke på att jag är den bästafotografen i familjen. Men det är bra, för då kan jag ta fina bilder :).

" du är en fet jävla kukäckel hora "

 

Fyfan vad patetisk du är "anonym". Kan du inte ens stå för vad du tkr? Upprepa att jag är fet också, mooget !
Jag kan berätta för dig din lilla svaga idiot att jag garvade åt detta när jag såg det. Jag skiter fullständigt i vad du skrev, för jag är verkligen inte fet. Jag säger inte att jag är smal, för det är jag inte, men fet är jag inte. Jag är mullig men enligt andra smal! Att du kallar mig kukäckel hora också, det bara visar hur mogen du är. Jag garvar åt dig, verkligen skrattar i ditt ansikte. DU ÄR PATETISKT!!!
..Och du, hora är allt annat än vad jag är. men det vet väl inte du eftersom att du inte känner mig din störda människa.

Tack för mig. Hoppas att du lyckas i ditt liv, jag ber för att du mognar och gör något av ditt liv. Du har nämligen inget liv som sitter och försöker trycka ner andra, men visst om du mår bra av det så. Du är bara svag och osäker. Fixa det, för ingen vill veta av en människa som du!!

Fars dag 9 november



Nu på söndag, den 9:e så är det farsdag. Den dagen ska verkligen min far firas, för han är den bästa pappa man kan ha. Jag älskar honom verkligen. Så något fint ska han få =).
Denna sida så kan du nominera din pappa till Sveriges bästa pappa, han kan vinna finfina priser. Passa på ! :)

Tillsammans ska vi vandra, genom livet hand i hand



När livet kändes som mörkast,
då ingen tycktes förstå,
när jag ej ville leva mer,
bara lämna allting och gå.
Då fanns du där för mig,
sträckte ut en hjälpande hand,
tröstade mig när jag grät,
lät mig gråta ut i din famn.
Jag tror ej att du förstår,
hur mycket du betytt för mig,
jag skulle ej leva idag,
om det inte vore för dig.
Du väckte min själ till liv,
den hade varit död i många år,
du fick mig att skratta igen,
jag hoppas att denna lycka består.
Du gav mig hopp på nytt,
du satte mitt hjärta i brand,
tillsammans ska vi vandra,
genom livet hand i hand.

till dig Sofia ^^

Sofia pratar om min blogg på datorkunskapen "Linda, varför skriver du inga inlägg längre?" jag svarar " för att jag inte har nån motivation. varför ska jag skriva, vill du läsa eller?" Alexandra säger "haha, låter som värsta toppbloggerskan ju" Sofia svarar " Men jag vill ju läsa, det är roligt att läsa om ditt liv." jag svarar "Men du vet ju typ allt som händer i mitt liv, haha"

Men.. Nu ska jag börja skriva igen, för din skull Sofia ;).
Fick faktiskt skolkorten idag, och tänkte att jag skulle visa dom för er om ni vill se. Blunda om ni inte vill se ;). haha

 
 
jag är inte missnöjd, men inte nöjd.
tkr att jag ser knubbig ut, oavsett vad ni säger. men jag är ju mullig så.

pappa och hans sambo tyckte "Linda, otroligt snyggt kort. Du är jättesnygg verkligen. Ett litet kort måste jag få att ha i plånboken"

Gavin DeGraw


hoppas hoppas.
jessica "bästis" wahlund, säg att det blir så. det vore underbart !

RSS 2.0