sol, mat ute och shopping

Vaknade av väckarklockan kl.06.45 imorse, upp för att tvätta. Min söta pojkvän hade lovat att hjälpa mig så det var bara att väcka honom och springa ned i tvättstugan. Tvättandet gick smidigt. Mellan maskinerna och torktumlarn så hade jag och Michel morgon mys, så som bara vi kan ha det. Citerar Michel "Hade någon sätt oss nu så hade dom tyckt att vi är störda". That´s us! Dagen började alltså bra, solen sken och det var varmt ute.
Efter att jag tvättat klart så ringa Alexandra och vi bestämde oss för att vara hemma idag, så jag och Michel somnade om. Vaknade klockan 13 och väckte Michel för lunch. Sötnosen sov vidare och jag hade tråkigt. Bestämde mig sedan för att gå upp och sola på taket.

Klockan 17.20 så träffade jag och M' upp Vici för en tur på stan. Michel åkte vidare till en kompis och jag och Victoria gick och satte oss för att äta, mysigt värre. Satt och pratade och tog igen lite tid, saknat tjejen. Vi begav oss sedan på en liten shoppingtur. Jag hade i mål att hitta en till bikini eftersom att min överdel ja beställde i vintras är way to small nu haha. Blev ingen bikini, utan det blev en jumpsuit.

 

tudiloo


bullar är gott

Idag är det morsdag, grattis alla mammor. Jag och min bror ska åka till Knivsta senare för att fira(?) mamma. Eftersom att jag och Michel fick för oss igår att vi skulle baka bullar så ska vi båda bjuda våra mammor på nybakta bullar, mums.

Ikväll blir det sedan fin middag med min moster här hemma i Årsta. Mysigt värre.


Romantik

I torsdags så berättade min älskling att vi skulle spendera fredagen tillsammans, han skulle ordna en romantisk dag. Något mer fick jag inte veta förns samma dag. Jag kom till Michel vid halv tolv då han precis hade vaknat. Vid kvart i ett så tog vi bussen ner till centrum för att handla. Älsklingen berättade att han hade planerat att han skulle köpa en flaska vitt vin, choklad och jordgubbar. Dagen var helt otroligt underbar. Vin, kärlek, choklad, jordgubbar. Vi solade, duschade och hade det bara helt underbart.

Att dagen sedan blev lite annat än vi tänkt gör inget. Vi har varandra och tillsammans klarar vi allt.
Älskar dig Michel Kurvinen <3


ingen är så bra som du


söt tjej

kärleken övervinner allt

Mycket som händer i mitt liv, har inte varit på topp nu sedan länge, men det början bli bättre nu. Många har tjatat på att jag ska blogga, men snälla, tjata inte. Jag bloggar när jag bloggar, och inte när ni ber mig om det.

Sommarlovet närmar sig, rättare sagt om 11dagar. Om 16 dagar så börjar jag och Michel att jobba uppe på hotellet. Två veckors jobb, sedan 3,5veckors ledighet innan vi slutar sommaren med ännu lite jobb där uppe. Är så glad över att min älskling följer med mig upp och jobbar nu i sommar. Detta ska bli den bästa sommaren, första sommaren med Michel och mitt sista sommarlov. Sommar, kärlek och pengar, vad mer kan man begära?

:)

Igår drog vi ut jag och Emelie. Kvällen sög dock haha, men vi hade det bra ändå.


Mitt rum har fått en total make-over






RSS 2.0