ca 27h

Ja, om ca 27h så lyfter planet till Egypten :D WIHOOOO :D lääängtar som F-A-N.
orkar inte skriva mer, måste sova om 40min o jag är trött xD


plötsligt händer det..

Ja, det var verkligen som i alla trissreklamer när folk vinner. Jag verkligen kände den lyckan idag när jag hade nyckeln till lägenhet, till våran lägenhet. VÅRAN lägenhet. När jag stod utanför dörren, förde in nyckeln och vred om. Första gången jag låste upp lägenheten, med den första nyckeln vi fick, nyckeln som jag fick. Den känslan var så underbar, äntligen så är den vår. Okej, det har den varit sen vi "vann" budgivningen, men man fattar det inte förns man får nyckeln i handen. Fast jag har inte riktigt förstått det ännu, men det kommer nog när vi börjar tapetsera, eller vad vet jag. Jag kanske inte får in det i min hjärna fören vi flyttat in där helt, jag vet inte. Men nu har jag nyckeln som ett bevis på att det är våran.
Dagen har som sagt varit fylld med lägenheten. Först vid elva träffade vi mäklaren, säljaren skulle egentligen varit med och sedan visat oss runt i lägenheten och upp på takterassen och allt det där. Men han hade tyvärr fått vinterkräksjukan och tänkte på oss som snart åker bort, så att vi inte skulle bli smittade. Omtänksamt av honom :).
Så vi åkte, med nyckeln, själva bort till Årsta och mätte upp måtten runt om i lägenheten, vi var upp på takterassen, kollade in båda våra förråd, tvättstugan, cykelrummet och allt det där. Sedan gick vi och åt lunch på Årsta torg, precis utanför porten ligger det nästan. Sedan åkte vi hemmåt men tog ett stop i Märsta där vi skulle tanka bilen, och Monica och jag kom på att vi ville till Jysk och köpa badlakan och handdukar till lägenheten, mörkgråa och vita hade vi bestämt oss för. Så det blev fyra badlakan, sex handdukat, en mörkgrå badrums matta och så bestämde vi oss även för en tv bänk till lägenheten.
På väg ut ur affären kommer jag på att jag vill till färg/golv/klinker/tapet affären som Monica tidigare påpekat finns. Där väljer och beställer vi tapeter till vardagsrummet och till pappa och Monicas rum. Mitt rum ska ju bli cremévitt med silver detaljer.
Så nu har vi bestämt tapeter i vardasrummet och även möbler, och har väl nästan allt annat ganska bestämt också. Det här kommer att bli jättebra. :D


underbart

image14

om 5 dagar så landar jag, på tisdag 12.20 landar nämligen flygplanet i Egypten, Hurghada :D

sjuk,

Det är så underbart roligt att jag blivit sjuk. Det började på julafton då jag kände mig väldigt hängig och mådde inge bra alls. Sedan igår så hostade jag typ halsen av mig och det kändes som att jag hostade blod =/ hade även feber. HATA HATA HATA. Nu har jag blivit liiiite bättre, men ska hålla mig hemma idag och bara ta det lungt,  hur mycket jag en vill till stan eller ja, bara hitta på något med någon. 
Men men, imorgon ska vi ju till Sthlm och få NYCKLARNA TILL LÄGENHETEN, till våran lägenhet. Så då måste jag må lite bättre, även fast jag åker oavsett hur sjuk jag är. Men jag vill bli frisk så fort som möjligt, har massa människor som jag måste hinna vara med innan jag åker, till Egypten, om 5 dagar :O. Sedan så måste jag må finnemang på nyårsafton som ska firas med älsklingen Jess(ica) <3, mitt allt den tjejen. Vi vet inte riktigt vart vi ska, eller vi ska ju vara i Knivsta. Hos vem/vilka vet vi då inte xD. Men det löser sig. Det jag vet är att jag blir hämtad av taxin runt fyra där på morgonen och då bär det av till ARLANDA :D.

Nej, nu ska jag inte skriva mer. Min blogg suger xD


25 december

Och nu är julafton över. Ganska skönt, med tanke på att jag verkligen inte mådde bra alls igår. Kände mig så himla deppig, hes och ont i halsen och jag hade noll julstämmning.
Jag var även så himla trött igår, när vi kom hem från kusinerna och dom så satte jag mig ju vid datorn. Men Jess ritade och var inte så aktiv, och han var upptagen. Så jag somnade xD, haha. Sen vaknade jag av att jag hade så ont för jag låg med läppen typ intryckt precis på ett hörn på datorn, det gjorde as ont. Så jag sa hejdå till Jess och honom och somnade. Väldigt skönt, men jag är fortförande trött idag. =/. Men men, det är väl för att jag inte har sovit tillräckligt denna terminen.

Idag, händer inte mycket alls. Vi ska på julmiddag hos Monicas mamma och systrar, ja hennes släkt. Men jag ska inte åka med, har ont i halsen och känner verkligen inte för att åka. Så jag ska leka med Jess ikväll :D. Mysigt värre, saknar min lilla gullunge.

Juste, jag kan berätta vad jag fått i julklapp :D ;
- Resan till Egypten av pappa <33
- Miss dior Chérie (parfym, jag är DÖÖ kär. fick välja den själv) av bror
- Emporio Armani Diamonds (parfym) av mostrar med killar & morbror
- Svarta skinnstövlar med klack, från Rules by Mary (AS SNYGGA) av mostrar med killar & morbror
- Svarta skinnpumps med ganska låg klack av mostrar med killar och morbror
- Armband, ett sånt jag redan hade. Så jag ska ge bort ett :P av mostrar med killar och morbror
- Lila blommig bh med matchande trosor med volanger av mamma
- Svart och silver spetsbh med matchande hipster av mamma
- Svart bh med rosa broderade blommor med matchande string av mamma
- 2 likadana linnen med en liten rosett vid ena axelbandet, knallrosa & svart av mamma
- Långa handskar till min underbara julavslutning/julafton/nyårs klänning , av mamma
- Creme färgat badlakan av kusinerna, faster & hennes man

 

det andra har jag inga bilder på..

...

Jag känner att jag måste skriva av mig lite.
Det är julafton, jag borde vara glad, det var jag för en stund sen. Men jag vet inte vad det är för fel på mig =/. Eller egentligen vet jag väl, men varför ska jag aldrig kunna få förbli lycklig ?. Förtjänar jag inte lycka ? Varför har jag såna krav på mig själv, varför har jag så jobbiga tankar om mig. Jag borde vara glad, nöjd över vad jag kämpat mig till, men jag blir bara sur över att jag inte nått mitt mål. Jag vill nå mitt mål och en gång för alla bli nöjd, få känna mig glad, snygg. Få ett självförtroende, visst , det har väl blivit bättre. Eller jag vet faktiskt inte det. Men det hemska är, att jag inte tror att jag kmr bli nöjd någon gång. Att jag aldrig kommer att acceptera att det är såhär det är. Jag är rädd för allt, rädd för att allt ska gå fel. Rädd...


24 december 07

image7

idag är det JULAFTON :D
god jul, hoppas att ni får en underbar dag :)

dan före dopparedagen

Ja, imorgon är det julafton. Det tråkiga är att jag inte har någon julkänsla alls =/. Men jag har märkt att det blir så med åren, julkänslan försvinner mer och mer för varje år som går. Det kanske har med åldern och göra, men det är tråkigt. Jag älskar ju julen, alla tända ljus, julpynt. Jag älskar gemenskapen, julklapparna (såklart). Men när varje jul kommer närmare och närmare så blir min saknad efter farmor och mormor ännu större än annars. Traditionen jag vuxit upp med bröts ju när älsklingarna gick bort. En dag som varit exakt likadan i ca 11-12år och sedan blir helt annan känns väldigt tråkigt och ledsamt. Men men, det finns ingenting att göra åt det, förutom att skänka en extra tanke till farmor och en extra till mormor. 

Så ja, jag har ingen sån här "undra vad jag får" i paketen känsla eftersom att jag vet allt jag ska få eftersom jag valt själv. 
Av mamma: 3 bh:ar med matchande trosor, 2 linnen. sen kommer jag inte ihåg xD
Av min bror: Miss Dior Chérie (parfym)
Av pappa: resan till Egypten, vi åker ju om 9 dagar :D
men av mina mostrar och pojkvänner, och morbröder vet jag inte vad jag ska få :P
men det här blir nog bra :):)

ett tag sedan

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev sist, men jag har verkligen inte haft någon ork till någonting. Skolan har verkligen tagit ALL min kraft och ork, men nu är det lov ca. 2,5 veckor :D. Vi åker ju till Egypten om 10 dagar också :D. Det ska bli så in i *pip* skönt, att bara komma bort från kalla Sverige, komma bort från allt o bara ta det lungt, sola och ha det super, så jag längtar kan jag ju berätta .

Juste, det har hänt något otroligt roligt. Jag har nog under hela mitt liv velat flytta till huvudstaden (Stockholm för er som är lite xD), där finns allt och det är där jag känner att jag vill bo. Jag trivs där det finns mycket folk, massa shopping och nära till allt. Pappa har också velat flytta nu under ca. 1 års tid eller något sånt. Bara att få höra att han liksom funderade på att flytta till Stockholm gav mig hopp och en ännu större längtan.
Vi har letat ett tag nu efter en bra lägenhet, i Årsta typ. För där vill pappa bo. Vi har varit på visning på tre stycken och även kollat runt massa på internet på "annonser". Så i söndags (15:e) var vi och kollade på två lägenheter, den första: en 3:a i Årsta och den andra: en 2,5:a i Johannshov/Årsta. Den första tyckte jag mycket om, stora sovrum, BADKAR, många garderober och ja, helt enkelt en mysig lägenhet. Även om den behövde lite ommålning och att man skulle behöva tapetsera om, som är lätt gjort. Den andra var vääldigt liten, men väldigt fräsch. Med öppen spis i vardagsrummet och fräscht kök. Men det där halva rummet som skulle bli mitt rum var då inte något för mig. Monica (pappas sambo) kom då på att jag kunde få det stora rummet och att hon och pappsen skulle ha det lilla, eftersom att de bara behöver en säng att sova i ungefär. 
Men i bilen påväg hem så pratade vi om detta och kom fram till att lägenheten i Årsta var den bästa för oss, att vi skulle störa oss på varandra i 2,5:an. Jag håller verkligen med om det. 
Men så börjar budgivningen dagen efter, pappa lägger första budet på utgångspriset och sedan så fortsätter budgivningen under dagen.
När jag slutat den måndagen får jag ett sms om 2 missade samtal, men min mobil  är seg och visar inte vem dom är ifrån. Så jag sätter mig på skolbussen och åker hem. Precis när jag kommer in hemma, innanför dörren så kommer pappa och säger:
- Vi fick lägenheten!
jag: - är du seriös ?
p: - jag skulle aldrig skoja om något sånt.
Så ja, vi fick den. Vi fick lägenheten. Så i tisdags fick pappa och Monica skriva på och igår blev vi även godkända av föreningen. Så på fredag så får vi nycklarna. 
PÅ FREDAG FÅR VI NYCKLARNA TILL MITT BLIVANDE HEM :D :O:O.

Och ni som undrar, nej jag ska inte börja i en anna skola nu i nian. Jag ska gå klart nian och grundskolan på Thunman. Vi kommer  även nu i början och under vinter (om inte pappa ändrar sig) bo här i huset (som vi inte ska sälja, sommarstuga xD) i veckorna och i lägenheten på helgerna.
Det här är en lättnad för mig då jag även vill plugga i Sthlm, så fyfan vad detta är UNDERBART :D

jag är såååå glad.

RSS 2.0