precis inkommen

Nu har jag precis kommit in från verkstaden. Har varit ute och sprungit lite på löpbandet.
För er som inte känner mig så tycker jag inte om att träna, eller inte just nu i alla fall när jag inte orkar någonting.
Men jag har bestämt mig att nu, en gång för alla, så ska jag bli smal och få den kropp jag alltid önskat mig. Jag gick ju ner ungefär 7kg i sommras men jag är verkligen inte nöjd ännu. Så nu ska jag verkligen ta tag i mig själv igen. Bara sträva efter mitt mål, inte fuska och inte komma av "vägen". Jag ska äta nyttigt, inte onödigt mycket utan lite och äta frukt eller ägg istället för frukost och onyttiga mackor till mellanmål. Jag ska ABSOLUT inte äta godis, chips eller dricka läsk. Ingen glass heller. Nu ska jag vara stenhård på mig själv. Jag vill ju så gärna bli smal, för första gången i mitt liv..

Tro inte nu att jag håller på att få anorexia, för det kommer jag nog aldrig kunna få. Med tanke på hur dåligt jag vet min kompis som har det mår. Hon mår verkligen skitdåligt, men jag är sjukt stolt över henne som ändå bestämt sig för att bli frisk.

image36


Måste skriva upp detta så att jag har det skrivet så att jag påminns om det.

frukost: en frukt (och ett kokt ägg) / äggröra
(mellanmål: frukt ) 
lunch: lite mat eller en frukt om det inte är ätligt
(mellanmål: frukt )
middag: mat, tillräckligt och inte onödigt mycket

träning: springa 3-5 ggr i veckan

imorgon börjar helvetet igen :O

Ja då är snart söndagen slut här också då. Får alltid lite småpanik varje söndag. Nu får man ju även extra mycket, när man vet att en veckas lov är slut men att alla Sthlmare har en vecka när jag ska gå i skolan. Mer lov åt folket tycker jag.

Hur har min söndag varit då ?
Jo, jag gick upp väldigt tidigt. Klockan åtta ringde min mobil och jag var sjukt trött. Ville inget annat än ligga kvar under det varma täcket och bara gå tillbaka in i John Blunds värld. Men nej.
Upp och hoppa, på med lite kläder och äta frukost. Frös sjukt mycket.
In i badrummet, gå på toa och borsta tänderna och sedan traska tillbaka in på mitt rum. Sängen var fortförande väldigt lockande. Men eftersom att jag bestämt träff med Peggy klockan tio vid Södermalmstorg så var det bara att sminka sig, fixa håret och byta om.
När Peggy väl hade kommit, ca. tio minuter sen då hon såklart hade glömt sin mobil (haha, söta moster) så begav vi oss till fots till Gamla stan där jag skulle lämna mitt CV, som för mig är ett personligt brev. Jag söker ju helgjobb, men mest sommarjobb. Jag gick in på alla caféer i Gamla stan och lämnade brevet. Nu är det bara att hoppas att jag får napp. Har även chans att få lite jobb då och då i sommar ute på Djurgården där min moster ska vara ansvarig för ett café. Ska kanske även jobba på hotell Hilton, i frukostserveringen. Kanske även på Kaknästornet.
Det blir nog bra. :)

Klockan elva så skilldes jag och Peggy åt, hon skulle till jobbet och jag begav mig till Slussen och tunnelbanan hemåt.
Väl hemma så packade jag min väska, så åkte jag med pappa till Knivsta och huset.

Klockan halv två ungefär när jag skulle skicka ett sms, så la mina sms funktioner av helt och hållet. Eftersom att jag är ganska JÄTTE beroende av min mobil, och speciellt sms så fick jag verkligen PANIK. Köp ALDRIG Sony Ericsson W910i, jag vet 6 st som har mobilen och allas har pajat.
Jag ringde kundservice och dom gav som första råd att starta om mobilen , det hade jag ju gjort 7 ggr och då även tagit ut simkortet och batteriet varje gång. Då blev jag kopplad till teknisk support där de sa att jag skulle få inställningar till sms, även fast att jag sa att jag kunde sms:a för ca 30min sedan. Men sedan sa hon att jag skulle gå till ett tre center. Jag frågade om det fanns i Uppsala, och i St:Pers gallerian fanns ju.

Det blev till att bokstavligt tvinga med bror min som sällis. Han var inte så jätte glad till detta. Men han följde med.

Inne på tre center så skulle han prova att uppdatera min mobil, det skulle ta ca. 15-25min. Så bror och jag gick till Akademibokhandeln där han skulle kolla efter en bok. Ut ur butiken kom han med en tjcok pocket bok, onödiga pengar enligt mitt tycke. Enligt honom så är det jag som slösar mina pengar på t. ex väskor som jag sedan inte använder när jag köper ny, what liksom? alla väskor jag har använder jag.
På vägen tillbaka till St:Per så gick vi in på Pressbyrån och jag bjöd bror på kaffe och bulle ;). Han ville ju inte fika på ett fik så ja, jag hade ju ändå lovat honom en kaka :P.
Vi gick tillbaka till tre center och hämtade min mobil.

Nu ligger mobilen på laddning, den skulle ladda 4-5 h utan att jag slog på den innan. Så ca. 20 - 21 så får jag slå på telefonen och se om den fungerar. Hoppas på det, annars blir det att lämna in den imorgon och då skickar dom iväg den på lagning.
Håll EN tumme för min mobil (a), två tummar ger otur :P.

image35

Mina Mascaratips

Jag kom på att jag skulle kunna skriva min åsikt om de mascaror som jag har köpt och testat. Det har blivit en hel del under åren. Så ja, det kansek kan vara till hjälp för någon. Dock är dessa inte alla jag har haft, men jag kommer inte ihåg alla jag prövat.


Isadora Protecting Waterproof : En väldigt bra budget mascara tycker jag. Det här var den första mascaran som jag använde som faktiskt var bra. Så denna är en jag kan rekommendera för det låga priset. Kostar väl runt 95kr.



DiorShow : Den här mascaran är verkligen liksom en catwalk mascara. Den ger både volym, böjda fransar och separerade. Den här kan jag varmt rekommendera, även om det är väldigt krångligt i början när man inte är van vid den enormt stora borsten. En ganska dyr mascara, men jag tycker att den verkligen är värd priset. Ca 250kr



Lancôme Hypnôse : Den här mascaran hade jag hört så mycket bra om. Men jag vet inte om jag tyckte att den var så himla bra. Den gav inte så mycket svart färg på fransarna och inte så mycket volym. Man fick måla på många lager för att det skulle se okej ut. Men den separerar bra. Har du tid och ork att stå och måla några lager, och har pengar så kan jag rekommendera denna. Även om jag skulle säga åt dig att hellre sattsa på en annan. Ca.250kr



Maxfactor Masterpiece MAX : En väldigt bra budgetmascara,. Denna kan jag varmt rekommendera då den separerar bra med sin gummiborste (som aldrig klumpade ihop sig). Men även här får du måla några lager för att få lite tjocklek på fransarna. Men min absoluta "budgetmascara". Ca. 155kr



YSL Volume effekt faux cils (?) : Denna kan jag då verkligen INTE rekommendera. Borsten klumpar sig efter en vecka. Mascaran får man måla många gånger, samtidigt som mascaran tynger ner fransarna oavsett hur mycket man böjer dom med en fransböjare. Det här är en dyr mascara som ser väldigt lyxig ut och jag kände mig väldigt förväntansfull när jag köpte den. Men denna kan jag inte rekommendera till någon, jag förstår inte hur hon på kicks kunde säga att den var grym. Ett STORT NONO!!. Ca.250kr



Helena Rubinstein Lash Queen, Feline blacks : Den här mascaran älskar jag verkligen. Shit vad den är bra. Den ger volym, separerar ordentligt och ger maxad svart effekt. Den tynger inte ner fransarna ,utan om man har böjt dom innan man målar med mascara, så behåller dom sig böjda. Den här mascaran kan jag verkligen rekomendera till er alla som läser detta. Detta är den bästa mascaran jag provat hittils. Jag vet dock inte hur länge den räcker eller hur länge borsten håller sig utan att klumpa. Men det kan jag tillägga när den klumpat ihop.
REKOMENDERAD, Ca. 280:-



H&M: Ingen mascara som jag kan rekommendera. Men vill du bara ha lite svart på fransarna och typ inget mer, så är denna okej för det. Man förstår ju varför denna är så billig. Ca. 60-80 kr tror jag


Helen&Hellen (?) : Jag vet inte riktigt vad den hette, men den finns kanske inte ens längre. Men denna mascara var min första mascara. När hade jag den ?, i typ fyran-femman. Den var väl verkligen ingen mascara som man skulle satsa på. Men jag var väl bara glad att få min första mascara.



Maybelline Volume Express Turbo Boost : Denna kommer jag ihåg att jag köpte till min mormors begravning, då jag behövde en vattenfast mascara. Vid denna tid så var jag inte så gammal och var bara ute efter en vattenfast mascara, och denna var det jag fick i min hand när jag frågade. Den var verkligen ingen mascara jag kan rekommendera. Den gav ingen vidare volym eller separation. Inget tips här inte. Ca. 120kr kanske



Nivea Beauté Lash Revolution : En otroligt dålig mascara som inte gav någon färg på fransarna alls. Man står och målar och målar men inte får dom någon vidare färg. Nej, det här är heller inget att köpa. Man vill ju få svartare ögonfransar om man köper en svart mascara.

Jag kommer även ihåg hur min kompis drog upp denna "borste" för fort ur "flaskan" så att alla taggar lossnade. Alltså ingen rekommendation. Ca. 120 kr



Nivea Beauté Max Impact : Även denna mascara skulle vara så bra. Ge volym, separera och vara så bra. Det här är nog den sämsta mascaran jag provat någonsin. KÖP INTE !! Ca. 120kr


Dagens shopping

Denna lördag blev inte som planerad. Planen var att träffa Rebecka och Isabell. Isabell skulle igår kväll, ca.22.00 kommit med tåget från Malmö. Tack vare stormen så stog tåget i Småland typ 3h eller något innan Isabell fick åka tillbaka till Malmö, och kom alltså inte upp. Så ja, det blev inte att träffa de två små sötnosarna :(, tråkigt tråkigt.
Pappa frågade mig i alla fall om jag ville följa med honom och Monica till Farsta centrum och kolla på lampa att hänga över matplatsen. Eftersom att jag inte hade något annat för mig så följde jag med.

Väl i Farsta så hittade vi snabbt en stor, svart, snygg hängande lampskärm och med en stor glödlampa i. Den blev det. Jag gick även in på Kicks för att köpa en ny mascara . Min YSL som jag har som skulle vara SÅ BRA, är verkligen så jävla dålig. Den tynger ner fransarna oavsett hur mycket man försöker böja dom, borsten klumpade sig väldigt fort. Jag rekomenderar verkligen INTE denna, köp inte inte inte inte den. Ett tips bara.
Ja juste, mascara skulle jag alltså köpa. Som vanligt som jag alltid gör, så frågade jag en expedit om hjälp och hon rekomenderade verkligen Helena Rubinstein Lash queen mascara, feeline blacks (den i leo' mönster). Den separera, ger volym och har mest helt med svarta pigmenten i. Så jag tänkte att, ja den tar jag.
När hon skulle leta upp den så var den ju, såklart slut. Så jag tänkte att jag köper den nere på stan istället.
Vi går vidare, jag hittar ett par über söta duntofflor på Hemtex som jag får av pappsen innan vi går tillbaka till tunnelbanan.

Vi beger oss hemåt för att lämna lampan innan vi tar en sväng nere på stan.
Pappa köpte två jackor. En svart från MQ som jag tyckte var as snygg, som även han tyckte mycket om. Även en grå/grön från Dressman som jag inte tyckte var lika snygg. Men pappa måste faktiskt inse att han ska unna sig själv saker också och inte bara köpa grejer till alla andra.
Pappas jacka fanns inte i rätt storlek så den fick vi leta efter. Men innan vi gick till MQ i Gallerian så svängde vi in på Åhlens city , där min mascara fanns :D. JIPPI.



Efter allt shoppande, så gick vi till T-centralen och åkte hemåt. Så nu sitter jag här, har precis ätit en god middag.
Snart blir det väl fruktsallad ^^

btw, jag har märkt att jag blivit VÄLDIGT onyttig när jag flyttat in till Sthlm. Det blir att man tar en fika hela tiden. Det är ju mysigt, men vafan jag ska bli SMAL. Så slut på allt fikande nu för min del.

shopping, tack ?

image22

ge mig detta (a) ?

klänning 298:-
espadrillos 98:-

21 februari

Tänkte kanske skriva lite om min dag också, torsdagen den 21 februari. Torsdagen på sportlovet, 4 dagar till helvetet börjar igen.

Jag vaknade kl.11, sovmorgon är det bästa jag vet och eftersom att jag alltid går och lägger mig runt 01-02 så behöver jag sova ut. Jag gick upp och åt upp pannkakorna som blev kvar från gårdagens middag till frukost. La mig ner i soffan 1h eller något sånt och kollade på tv och bara var lat. Sedan gick jag tillbaka in på mitt rum och satte mig en stund vid datorn, ingen social och rolig inne. Jag bestämde mig för att ta ett varmt, härligt bad med tända ljus. En avslappnande stund, helt för mig själv. Det behöver jag när det är lov, bara slappna av och tänka bort allt som har med skolan att göra.
Efter badet så ringde Monica och undrade vad jag hade för planer. Jag hade ju bestämt mig för att bege mig ut till huset i Lillskålsta för att skriva ut mitt personliga brev som jag ska lämna runt på söndag när jag ska leta sommarjobb med min moster, men Monica sa att jag kunde använda hennes skrivare om det fungerade så att jag slapp åka fram och tillbaka. Så när Monica kom hem så försökte vi koppla in hennes skrivare i min dator, men det ville inte fungera så vi la bara över mitt brev på ett USB-minne och stoppade in i Monicas dator och skrev ut det. En sak avklarad, skönt. Nu behöver jag inte tänka mer på att jag måste skriva ut brevet.
Sedan åkte jag med Monica ner på stan, där vi gick och kollade på småsaker och även köpte en datormus till Fredrik, hennes son. Vi köpte även lite blommor på hötorget.
På väg till T-centralen och tunnelbanan så svänger vi in på "Yves Rocher" , där Monica vill kolla vad dom har för dofter på sina "presentpåsar med innehåll". Hon gillade inte fruktdofter och jag hade ju hjälpt pappa att välja ett persikodoftande "kit" som Alla hjärtans dag present. Så hon kom fram till att hon ville byta till vanilj, hon frågar om det går utan kvitto och det gör det. Så dit ska hon imorgon igen. Jag passade på att köpa ett vaniljdoftande läppbalsam som jag blev totalt nerkärad i :P.
Sedan bar det av tillbaka hemåt. Men hem skulle vi inte, utan vi begav oss bort till Monicas son där det var jätte trevligt. Vi blev bjudna på mat och fika av självaste kocken :). Trevligt, trevligt :)



Imorgon ska jag åka till mammas jobb där jag ska sola, får ju sola där gratis :D. Sedan åker jag med mamma till Knivsta där jag direkt ska till Uppsala med Jess och besöka sötnöten Fanny :D. Det ska bli suuuuperkul :D

hatar bråk, känslig som jag är..

Igår bråkade jag med bästis. Usch, hatar verkligen att bråka med den jag älskar mer än allt annat. Med den enda som verkligen alltid ställer upp, lyssnar och hjälper mig oavsett tid och dag.
Det var väl helt och hållet mitt fel. Jag mådde skit och var väl inte otrevlig men heller inte trevlig och hon typ bara är du sur och sådär. Sen började jag skriva sånt jag inte menade, typ att det blir skönt för henne när jag flyttar för att hon förtjänar bättre än mig. Jag vet att det inte är så, men jag kan verkligen aldrig se något bra med mig, jag har så sjukt dålig självkänsla (tack vare en idiot). Jag vet att hon älskar mig och att det är vi mot världen. Men när jag mår dålit så går det ibland (tyvärr) ut över de jag älskar mest, som igår. Jag kom ganska fort på vilken jävla idiot jag var och efter typ 1h´s bråkande, eller det kanske var 30-45 min. Men jag kom iallafall på vilken jävla idiot jag var som satt och vräkte ur mig mening efter mening som jag verkligen inte hade tänkt igenom, jag tänkte helt enkelt inte. Som tur var så redde vi snabbt ut det igen och hon förlät mig, även fast hon sa att jag inte skulle be om ursäkt.
Jag satt typ och nästan grät över hur jävla dåligt jag kan bete mig, jag var så rädd över att vi skulle bli ovänner.

När sånt här händer så förstår jag verkligen hur mycket den här tjejen betyder för mig. Hon står ut med mig oavsett vad. Hon står fast vid min sida när jag mår som dåligast, hon står där som en stöttande pelare. Hon ger mig kraft, ork att fortsätta att leva. Hon är den som får mig att le, får mig att skratta när jag sitter och gråter med mascaran helt utsmetad över hela ansiktet. Hon förstår exakt hur jag känner, oavsett vad det gäller. Det är mycket som vi går igenom tillsammans. Mycket vi går igenom har den andra redan gått igenom. Vi är så jävla lika att det är läskigt, jag är helt säker på att vi måste varit siamesiska tvillingar i vårat förra liv med sammanväxta hjärnor. För hur stor chans är det att man börjar sjunga exakt samtidigt, samma låt men med HELT fel text, alltså vi sjöng samma text men inte den rätta texten.
Hon är helt enkelt min andra hälft. Det är hon och jag mot världen, vi mot allt.
Med henne klarar jag vad som helst.

image21

Älskling, jag skulle dö för dig. Jag gör vad som helst för dig, det vet du.
Jag älskar dig över allt annat <3


Kreta 07 och Kreta 08

Åhh, såg precis reklam för utlandsresor på tvn. Shit vad jag längtar utomlands.
Har suttit så sjukt många gånger nu senaste tiden och bara kollat på utlandsresor. Maldiverna, Mauritius, Bahamas, Seychellerna, Cooköarna, ja, you name it. Jag vill här ifrån nu...
Men något positivt är iallafall att jag snart ska åka till Kreta. När vi åker så är det nästan exakt ett år sedan jag var där tillsammans med min mamma. Vi tog en sista minuten resa till Västra Kreta med ospecificerat boende och hade det helt underbart, det var varmt varje dag och solen sken dagen i ända. När vi åkte hem så var det 31 grader i skuggan, kl.21 på kvällen.
Nu denna gången åker vi en ospecificerad resa till Östra Kreta. Jag åker med mamma, min bror, min morbror, pappa och även hans sambo.
Jag längtar redan. Vi åker den 15 juni, skolan slutar den 13 tror jag. Så det blir en bra början på lovet.



jag vill ligga vid den poolen nu..

förälskad ? ja, verkligen :O

Jag måste bara visa dessa skor som jag igår såg på Zara. Som alla i min omgivning vet så ÄLSKAR jag verkligen skor, är verkligen skobesatt. Så när jag såg dessa så var det verkligen kärlek vid första ögonkastet.
Jag satte på mig skorna och struttade runt lite som på rosa moln, jag vill ha dom.
Dom SKA bli mina (a) men 800:- =/ .

image19
bilden har jag lånat från Frida Fahrman, metrobloggen.se/fahrman

onsdag

Nu ligger jag i sängen. har precis vaknat.
Shit vad det är skönt med lov :O, helt sjukt underbart att bara kunna sova ut hur länge man vill och känna att man inte har några måsten.
Idag ska jag väl inte göra något speciellt, jag ska nog vara hemma. Första gången jag kommer att ha varit hemma en hel dag här i lägenheten, haha jag brukar alltid gå på stan. Men vi får se, jag kanske drar ner på stan ändå. Men det är inte alls roligt att gå runt själv, jag känner mig helt uttittad och allt det där :O haha.
Så ja, vi får se hur min dag kommer att se ut.

Juste, mitt "shoppingförbjud" jag  hade satt på mig själv gick inte bra alls. Men jag säger som Linda " underkläder är ingen shopping, det är måsten" haha. Ja, jag köpte alltså ett par trosor på Urban Outfitters som jag blev helt förälskad i när jag såg dom för någon månad sedan, som jag har suktat efter varje gång jag varit i den affären. Så igår slog jag till på ett par svarta volangtrosor med rosa små hjärtan.(bild nedan)
JAG ÄLSKAR DOM :D

image17


nej, nu ska jag kanske ta ett bad och äta frukost om jag känner för det :P

hej bloggen :)

Nu sitter jag ännu en gång i våran (jag har fortförande svårt och tro det) lägenhet i Sthlm. Linda, min kompis ligger inne i mitt rum, i min säng och sover. Jag tänkte att hon kunde få sova ut lite, så jag tog datorn och satte mig i vardagsrummet. :) snälla jag ni vet ;)
HAHA, ja men vad ska vi göra idag då ?
Ja, vi tänkte dra ner på stan. Kolla i affärer, inget shoppande för mig inte:P. Vi får se hur det går, haha. Vi kanske sätter oss ner på något mysigt café och fikar eller något :D.

Ja, jag kommer inte riktigt på något och säga. Men jag bloggar kanske mer ikväll, vill ju komma igång igen ;).

btw. jag har redan börjat skriva min önskelista, haha xD. Men jag har inte jättebra minne, så jag tänkte ; vafan, jag börjar skriva upp allt redan nu. Än så länge så har jag kommit såhär långt.

Louis Vuitton, speedy 35 (ca.4150:-)

One tree hill säsong ; 2, 3, 4

Ipod nano (rosa)

Dior Glossy, svarta. (solglasögon)

Pengar

Rosa ps2

Mulberry Bayswater , i oak (väska) (ca. 7500:-)

Skeppshult, cykel med cykelkorg (svart)

 

äntligen sportlov

Det blir aldrig att jag tänker på att sätta mig o blogga, har väl inte riktigt tiden och orken heller, tyvärr.
Men nu är det lov, så himla skönt. Jag behöver verkligen det här och har längtat så himla länge :D

Det har väl heller inte hänt så mycket i mitt liv på sistone, jag är väldigt förvirrad och mår skit till och från. Men jag är van.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. xD. så jag slutar här :P


RSS 2.0