Shopping




Igår blev det lite småshopping. Nämligen den rosa bhn och trosorna. Har nämligen det vita också, som jag älskar, så var tvungen att ha ett set i rosa också.


blev även lösögonfransar, till nyårsafton.

Shoppade inget idag, även fast jag var på stan. Eller jo, men bara mat och något ni inte behöver ha en aning om ^^

<3

Jag är så glad, verkligen så otroligt glad just nu. Ligger här i sängen och verkligen bara leer, ler och tänker.
Jag vet inte riktigt ännu, men jag kanske kommer få allt jag önskar mig innan det nya året tittar in. Ni som känner mig förstår vad jag pratar om, utan att jag behöver säga så mycket.

Denna människa är för bra för att vara sann, verkligen! Helt underbar, en ängel sänd från ovan.


ego


ego, julafton 08

julklappar :)

 

USA resan

 
sex and the city, the shoe box + tillhörande fickspegel


hanky panky trosor, dom röda fattas för dom sitter på. men 5par


presentkort, h&m


nästan allt


spetsleggings



 
HAHA, mina mostrar var i Gallerian igår när Danny signeragde. Eftersom att skivan tydligen släpptes igår så skämtade mina mostrar till det och fick en skiva signerad till mig. Danny började flörta med min moster, haha. Som ni kan se på skivan ;).

jul och nyår

Just nu ligger jag i min säng, tar det bara lungt och myser lite. Borde gå upp och städa så jag kan få mina 100kr(A). Kanske måste dra ner på stan och köpa julganskulor till ikväll också, måste ringa pappsen och kolla det.
Jag hatar att jag inte har någon julstämmning överhuvudtaget, verkligen NOLL alltså! Det är ju fasiken sjukt, för jag älskar ju julen. Jag går varje år och verkligen längtar på att det ska bli jul, men när den väl kommer så känns det verkligen inte som det. Inte okej, inte okej!
Nästa år ska jag tvinga pappa och Monica att ha glöggmingel igen typ 1:a advent. Sen ska jag julbaka med vänner, julpyssla. Pynta mitt rum kvällen innan 1:a advent, så att det verkligen osar jul i min tillvaro. Jag ska tvinga mig själv att älska julmust (hatar det verkligen) och lära mig att dricka glögg. Jag ska verkligen göra allt för att få julstämmning.

Nog om julpratet. Nu snackar vi om nyår ist. Jag hittade nämligen min nyårsklänning igår, efter mkt krångel så blev den även min.
Det stod verkligen Linda på den, verkligen ba sken om den. Kärlek vid första ögonkastet kan jag lova er, det förstår ni som känner mig när ni ser den.
Nu fattas bara skor, lösögonfransar och kanske nån kofta eller något att ha över klänningen.
Mitt mål är att bli en prinsessa, en skönhet som bara strålar. Jag ska vara snyggast!


500:- , SALT (märket VILA)

Nasonex



just nu är det denna kortisonsnässpray som jag lever på. 

denna sången är till mig...

" Och det verkar som kärleken
Är till för några få
När du bäst behöver nån
Är det ingen som orkar höra på (höra påååå)

Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till någon som frågar hur det är
Den här sången är till dom "

vårat hus

Just nu sitter jag i vårat hus i Vassunda, utanför Knivsta. Det betyder alltså att jag vaknade väldigt tidigt, närmare bestämt 8.40 för att få åka bil med pappa hit.

Idag ska jag ju som sagt klippa och färga min mammas hår, kankse även noppa ögonbrynen och sådär. Får se vad hon vill. Ska ju även sedan träffa Emelie, och kanske någon annan också om någon hör av sig. Det blir nog bra, hoppas jag.

Nej, nu ska jag vila. Är ju sjuk som sagt, det är inte det bästa precis. UÄÄ!

det räcker nu.

Nu blev jag lite smått irriterad. Jag är så otroligt trött på att alltid behöva anpassa mig, tassa på tå.
Nej, nu är det slut med den skiten. Jag är fan värd bättre. Värd att göra som jag vill, och skita i alla andra.

Blir lite smått arg på vissa människor också som inte kan försöka anpassa sig för att ses eller ialf försöka hålla kontakten. Aldrig sthlm, men när jag är där så fungerar det ändå aldrig för dom. När man blir "bemött" på det sättet så märker man ju hur mkt man betyder för en del. Inte ett jävla skit antar jag, annars hade man väl fan kunnat försöka lite ialf.

Nej, nu ska jag sova. Pappa väcker mig tidigt, för jag åker bil till Knivsta imorgon. Ska i varje fall träffa emelie <3 myys

Ny design

Jag började ju att ändra om min design lite redan igårkväll, men jag fick sånt ryck i och med att det inte blev som jag ville. Tog istället tag i det idag, nu när jag har haft ordentligt med tid att verkligen ändra fram och tillbaka.
Nu tycker jag faktiskt att det ser riktigt bra ut, nästan i alla fall. Jag tycker dock inte om punkterna i menyyn till höger, men men.

Jag nöjer mig nog med detta för idag. :)

sjuklingen nr.1


Nu har jag ganska precis vaknat. Är hemma och är sjuk, som vanligt känns det som. Jag har ju varit sjuk i nu typ 2 månader vilket är otroligt irriterande, med tanke på att det verkligen tär på en. Alla krafter bara dras ur en, man orkar inte göra någonting och allt är skit. Känns väldigt kul att jag hade det så vääldigt länge. Varje gång jag nästan blivit frisk, så har jag blivit jättesjuk igen. Det suger verkligen.

Jag pratade nyss med pappa, som hade kollat upp med sjukhuset, ska dit imorgon efter skolavslutningen. Ringde även nyss min salong, och berättade att jag är sjuk. Tänker nämligen inte gå till min APU när jag är sjuk. Det vill jag inte dels för att jag tycker att det är riktigt respektlöst mot dom att gå dit sjuk och smitta ner dom om jag nu smittar med tanke på att dom varit sjuka nu alla väldigt rejält. En annan orsak till att jag inte tänker åka dit är att jag verkligen inte har någon ork, liksom stå och titta på klippningar, folieslingor och färgning av hår osv. känner jag inte att jag klarar av i mitt tillstånd.

 


Kan Jang köpte jag igår efter skolan, och har börjat tagit det för att se om det kanske kan hjälpa. Jag hoppas verkligen på det nu. Vill bara bli frisk, nu!
Nezeril har varit min bästa vän nu när jag varit/är sjuk. Det fungerar dock inte längre, med tanke på att jag använt det mer än 10 dagar. Så täppt näsa, jippi!

julafton om 8 dagar :O

Godmorgon alla söta små läsare :).
Har ni sovit gott? Det har faktiskt jag, även om jag gick och la mig klockan 01.00.
Jag hade dock inte tackat nej till att sova 3h till, men allt kan man inte få här i livet ju.

Jag ska strax gå ut till bussen och åka till Bandhagen eftersom att jag har idrott kl.09.55. Det är verkligen ingenting som jag ser fram emot, men jag har skolkat för mycket från den nu så jag behöver gå idag.
Efter idrotten så är det lunch, vilket säkert är as äckligt. Sedan är det PROV :O, frisörprov. Provet handlar om klippningar och sådant. Men.. Det går nog bra hoppas jag på.

Ikväll ska jag nog på stan, vi ska köpa julgranspynt. Mysigt värre alltså =).

Nej, nu måste jag dra faktiskt. Ha det super alla sötnosar :).
pysspyss.

färgade linser?

Vill du få ett par färglinser helt gratis, utan styrka ?



Om du har haft din blogg och bloggat i mer än 2 månader, då kan du få ett par färglinser, gratis. Hur bra är inte det då gott folk ?
Jag tycker att ni ska passa på alltså :).

Klicka här och läs mer!

Shopping i Göteborg


 

mascara från kicks
"småburkar" och kudde från Lagerhous
Björn Gustafssons dvd, från typ OKQ8

kusin vitamin

Just nu har jag nog nästan precis packat klart. Onödigt mycket som varje gång, såklart. Ska ju bara vara borta över natten, och jag har storväska med mig, plus handväska. Haha. Men men
Sofia ligger och sussar sött i min säng, men snart väcker jag henne och schasar(?) iväg henne till gästsängen. Haha, men hon ville promt sova lite i min säng innan jag själv ska sova, så hon får göra det:).

Göteborg blir det alltså imorgonbitti. Klockan 08.00 går bilen från Årsta, ner till götet. Ska bli riktigt mysigt att träffa lilla kusinen igen, min lilla älskling.

Neej. Nu ska jag nog strax sova, får se hur det går för jag spyr fan snart av sån jävla mensvärk. FYFAN!



btw, ni får mer än gärna bomba med sms på båda mobilerna imorgon och på söndag (a)!
pusspuss. ha en bra helg

hos sofia

Nu är jag hos Sofia. Har varit på intervju men ska åka nu, äta innan idrotten.

haha snabbt blev detta xD

Redken







Underbara produkter. Kan VERKLIGEN rekomendera!
Dessa jag fick idag.

hej hopp!

hej alla glada, pigga läsare?
Jag ska strax gå och sova tror jag. Har varit vaken sedan 9 imorse, okej inte tidigt men har varit på salongen och jobbat från kvart i 11 till kvart i 8 vilket var 9h. Underbara Marina, gav mig Redken schampo och balsam till ett värde av 600:- innan jag gick hem, som tack för att jag stannade. Hon hade inte klarat dagen utan min hjälp sa hon. Söta människor på min salong.

Imorgon är det upp typ halv åtta för att åka på jobbintervju på Lidingö. Det gäller ett jobb som ledare för barngymnastik. Hoppas att jag får det, för jag älskar ju barn och behöver extra klirr i kassan. Så håll en tumme för mig, men bara en (två ger otur)! =)


,,

Just nu ligger jag i sängen och vilar. Jag känner mig så otroligt sliten. Jag skulle verkligen behöva massor med sömn, men det är inget jag får i överskott precis. Jag kommer i säng för sent varje kväll, måste verkligen försöka skärpa mig och lägga mig tidigare. Fast jag har ju så svårt för att komma i säng tidigt och komma upp tidigt så jag skulle hellre vilja börja runt 10-11 om dagarna. Problemet är ju att man inte kan få allt man vill här i livet, så det är bara att bita ihop. Livet går vidare och det är bara att leva :).

Nog om det.
Imorgon är det min näst sista APU denna termin, näst sista på detta året till och med. Ska bli riktigt roligt att bege sig dit imorgon, fast det är det varje vecka. Jag älskar känslan på onsdagskvällarna när jag kommer på, att när jag vaknar upp dagen efter, så ska jag ännu en gång få åka till salongen på Kungsholmen och spendera ännu en torsdag. Imorgon börjar jag även kl.11.00, så det blir sovmorgon. Det behöver jag.


Rosa underbaringar



Alla ni som känner mig, vet att jag är totalt galen i skor.
Dessa var inget undantag, utan dessa har jag blivit riktigt förälskade i verkligen. Helt sjukt vad underbara skorna är.
Rosa, riktigt höga och gullig modell. Ja tack! :)

forever21.com

På väg hem till mig



Trött ?

Haha, jag är väldigt borta kan jag tala om för er alla. Jag var nyss utanför portdörren för att gå till skolan. Jag tyckte att det kändes konstigt och att det var sjukligt mörkt, så jag kollade på klockan : 07.15. Men hallå ? En timme för tidigt, HAHA!.
Nu är jag hemma igen i varje fall, skönt eftersom att jag nu kan chilla nästan en timme :). wiihoo


tagen innan julbordet i söndags.

BUS



ACO har en bus som jag köpte med mig i söndags när vi var inne på apoteket på väg hem från julbordet.

Sunkissed bodylotion, är en lättarbetad kräm som ger dig ett märkbart resultat. Jag har smörjt in mig två gånger, och jag har fan aldrig varit så brun som jag är nu. Den blir heller inte fläckig, bara du är noggrann. Så denna kan jag rekomendera.
Kostar bara 59,50 kr lr något också.

Linköping idag

Nu har jag precis ätit äggröra och stekt skinka (frukost). Ska snart gå ut till bussen och åka till skolan, även om jag verkligen inte har någon lust. Men idag kommer jag bara ha tå lektioner, ASH och matte. Jag ska ju nämligen till Linköping idag, och tåget går nämligen 14.20 så jag slipper att gå på idrotten, YES!!

Ni alla får ha det suuperbra nu i helgen, jag kommer nog inte att kunna blogga något förns på söndag kväll eller måndag. Har ni något på hjärtat så är det bara att bomba någon av mina mobiler :). Ring och sms:a, ni vet att jag svarar små gullrumpor.

pusspuss sötnosar! <3


ego, tagen igår

Idag är ingen vanlig dag



För idag är det Sofia Andreasons födelsedag.

Hurra Hurra Hurra !!

 

kul kul

Nu har Sofia ännu en gång klagat över att jag inte bloggar, så nu skriver jag ett snabbt inlägg här på bloggen.

Vi har just nu matte, och det suger balle. Eller vi har faktiskt rast just nu, så därför kan jag skriva av mig en aning. Haha
neej, nu ska jag fortsätta lite med det vi ska göra. Bara datorkunskap kvar sedan innan jag antagligen ska åka till Märsta och träffa Michel, han har snackat om att han ville baka och att jag skulle få en mjölpåse över mig. Det ser jag fram emot ;). Tur att pappa ska tvätta åt mig imorgon (a) HAHA.

pusspuss på er alla sötnosar <3

RSS 2.0