Älska!!


 

Lundin... Du och jag i en bil med destinationen GÖTET ;).

Dagens inköp



skor, Din Sko 199:-/st
kjol, Zara 129:-

Tillbaka ?

Jag har funderat nu på vad jag ska göra med denna bloggen. Helt ärligt så vet jag inte om jag vill ha den kvar, fortsätta med pausen eller blogga igen ? Men jag ska nog börja blogga lite igen så får jag se hur det går med det. Har även bestämt mig för att försöka att skippa att skriva en del saker eftersom att det enligt mig inte hör hemma så att alla får reda på det. Jag är, och kommer nog alltid att vara tjejen som har svårt för att visa sig svag. Som jag sa till en vän så är jag fortförande van vid att bloggen va helt "okänd" eller vad man säger och att ingen jag kände läste den som det var i början. I början kunde jag ju dfr skriva precis allt vad jag kände, men det kan jag inte längre känner jag. Jag startade bloggen för att ha någonstans att bara få skriva av mig allt någonstans, främst mina tankar då iom mina äs som jag faktiskt haft i större delen av mitt liv. Dom försvann förra sommaren/hösten tack och lov, tack vare en betydelsefull person. Men nu blev det lite för privat här igen, men som sagt så ska jag försöka igen. Jag ska alltså från och med nu försöka att inte skriva negativiteterna i denna blogg utan det får bli på annat håll.

Vi får se hur detta blir, men det är värt ett försök. Ni får heller inte ha förväntningar att jag kmr uppdatera som en iller, för jag får se hur allt blir.
puss på er!

men jag vet att efter regnet kmr solens strålar fram...

Just nu känner jag inte att jag pallar blogga i mitt liv.Får se om jag ångrar mig, det lär ni ju märka. Mår inte bäst så ja orkar inte dela med mig av min vardag riktigt. Får som sagt se när jag är tillbaka igen, kanske om några timmar, kanske imorgon eller kanske om några månader. Ingen vet...

detta blev rörigt

Det var ett par dagar sedan jag skrev i bloggen. Jag har inte haft tid nämligen. Åkte ju till huset utanför Knivsta i torsdags, där jag sprang med pappa och där vi även skulle ha grillat (och jag skulle ha sovit kvar). Så blev det inte eftersom att min "kära" bror inte ville att vi skulle vara där så jag och pappa drog ner till "city" och åt på krogen innan jag sedan åkte till Jessica där jag var några timmar och bara pratade. Jag förstår inte hur vi kunde låta oss glida ifrån varandra, fast det blir ju så i och med att vi både har förändrats på olika håll nu. Min flytt har väl gjort mkt också, men när vi väl är med varandra så kan vi prata om allt, precis om förut. Ska inte prata på mer om det nu, men vill bara att du ska veta att det var skönt att få prata av sig lite.
I alla fall så hämtade mamma mig hos Jess vid kanske 22-23 någon gång eftersom att planen var att jag skulle sova hos henne. På väg från Jess så ringde jag Emelie för att bestämma tid för dagen efter. Emelie sa då åt mig att komma till Siri där det var fest. Det var bara att be mamma skjutsa mig dit ist. Jätte trevligt var det där ialf, även om jag inte var där så länge innan Emelies pojkvän hämtade oss, och vi bestämde att jag skulle sova hos Emelie jag med eftersom att hon ville ha med mig dit till Siri igen kvällen därpå. Sagt och gjort! Hela fredagen sov vi typ bort innan det vankades middag med Emelies farmor, farmors syster, mamma, pappa, ems pojkvän och emelie. Sedan var det bara att ladda med smink och allt och dra och hämta upp partyfolket och dra på smilet innan vi åter igen var hos söta Siri ute på landet. Hade verkligen super trevligt och jag behövde verkligen få glömma min vardag, min oro och allt och bara släppa allt och ha roligt.



Tack alla som gjorde min "långhelg" :).

Hej svejs

Alla planer ändrades ju för mig idag. Pappa tyckte att jag skulle åka ut till huset, så det är vad jag ska göra :). Håller på och packar, ska strax åka :). Ni får ha det så super bra. Ni kan som sagt alltid nå mig på min comviq mobil, den andra håller jag inte reda på. Åker hem till 08 imorgon kväll eller på lördag, beroende på hur länge jag leker med Emelie imorgon :):).

pusspuss på er kära läsare.


Lumpen





Igår fick jag hem ett brev från Plikverket. Det stod en massor om lumpen och det där. För killar är det ju tvång på att man måste mönstra, men det skickas tydligen ut till tjejer med och det är valfritt. Jag vet dock att jag inte ska mönstra eller göra lumpen. Kan ni se mig krypa runt där i leran med en kamoflage-dräkt(?) eller ? Nej, jag trodde väl det. Aldrig!!

härligt dag :)

God morgon :). Här står jag i mitt rum vid min älskade silverspegel och plattar håret. Nyss så noppade jag även mina ögonbryn, som verkligen behövdes kan jag tala om. Vid ett typ så ska jag träffa bästis på stan, vi ska väl träffa Yones I guess. Trevligt värre :).

Nej, nu ska jag fortsätta så att jag hinner bli klar haha ;).



UPDATE: Blev inte att träffa bästis i stan, hon hinner nämligen inte åka in till Sthlm. Så vad jag nu ska jag göra har jag ingen aning om. Tänkte sola, men så blev det mulet så klart. Har ni något förslag eller om ni vill hitta på något så är det bara att säga till, är öppen för alla förslag haha :).

Beställning snart





h&m

Föreläsningen idag

Idag hade vi ju som sagt en brandman hos oss på ASH:en som berättade för oss om olika risker osv. Det var riktigt intressant ska ni veta och jag tog verkligen till mig allt han sa. Jag ska verkligen se till att vi införskaffar oss flera brandvarnare, eftersom att inte våran brandvarnare i hallen känner av om det brinner i mitt rum om min dörr är stängd. Fatta vad läskigt, du skulle ju inte vakna liksom om du sov och det brann i ditt rum om du inte hade en brandvarnare? Som brandmannen sa så är det den billigaste livförsäkringen. Så se till att ni har brandvarnare i alla era rum med dörrar, se även till att dom fungerar som dom ska.

Vet ni..
- Att en soffa t.ex motsvarar 200liter bensin, eftersom att det är massor med syntetiska ämnen i en soffa ?
- Att det tar 4,5min innan ett rum är 600grader varmt och nästan helt rökfyllt?
- Att du bara klarar av ett fåtal andetag i brandrök innan du svimmar och sedan även dör?
- Att branden skapar mest rök och blir till eld när den möter syre?
- Att du ska stänga inne branden, just för att den inte ska få mer syre?
- Att de flesta dödsbränder orsakas av att man röker i sängen och somnar med cigaretten?
- Att du bör ha en brandvarnare i alla rum där du har en dörr?
- Att det är den svarta röken som är farligast? Den som skapas av syntetiska (olja) material som brinner ?
- Att brandmännen har 90 sekunder på sig att åka, från att larmet när växeln till att dom sitter i bilen ?
- Att det får ta högst 10min från att växeln tar ditt larm till att brandkåren ska vara framme hos dig ?



Tack gode gud att det finns brandmän!!! :)


NUU!



Åh vad jag vill bort från allt just nu. Det hade varit så otroligt skönt :).












Emelie, du kidnappar mig då så följer jag med dig och Nettan på söndag?

but it hurts so bad I can´t take it any longer ?

oro, saknad, längtan, hjälplöshet, tårar... bara att bita ihop och vänta på att allt blir bra, för det blir det!


god morgon

God morgon kära läsare :).
Idag blir en hyffsat slapp dag, ASH och matte typ. På ASH har vi först en föreläsning med en brandman, sedan ska vi väl kanske göra något mer. Matten har jag ingen aning om vad vi ska göra på, vi är ju fasiken KLAAAAARA med allt!!! Helst av allt skulle jag stanna hemma och sova, orkar inte riktigt ens med människor idag känns det som, haha.

Nej, nu måste jag bege mig snart. Ha det så super bra sötnosar.
pusspuss

Saknar ju Björns paus-underhållning.



 
Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner nåt man can't deny
When the eagles fly,
over mountain high
När all oro är som bortblåst och försvunnen
När Simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
Min pappa är rik. Vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon tittar bak med huvet ut
då ser man gaalen ut
Det har egentligen inte hit att höra
det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk. Jag var kär. Hon drack rom.
När Elin sa att jag var det vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten. Våga fall som ett löv
Våga chansa och se hur det går
Vad är fegt? Vad är mod? What is love?
Baby don't hurt me. Don't hurt me, no more
Från en afton som doftar lite YMCA
Tack Göteborg, ni är kärlek för mig

Frukt



Någon mer än jag som inte kan leva utan färska jordgubbar, nektariner, ANANAS, hallon... ja frukt helt enkelt ? Jag älskar verkligen frukt, speciellt bär alltså. Mums mums. Tur att dom svenska jordgubbarna snart kommer.

Shopping från Göteborg i helgen =)

 


rutig kjol 99:- (REA), Rut m.fl
knallrosa kjol 174,50:- (30% på alla kjolar+klänningar), Bik bok

Beach 09 är snart här :'(


(jag hade min pappas tröja på mig eftersom att jag inte har någon långärmad när denna bild togs förut, haha)

Nu ska jag strax ut och springa, FYFAN alltså. Helst av allt så vill jag bara lägga mig i sängen med mina färska jordgubbar och nektariner och titta på typ The Hills eller något. Men det får bli efter rundan. Måste ta tag i mig själv nu!!

Nya skor




Dagens inköp blev dessa älskade skor. Inte riktigt på någon affär där jag brukar handla, nämligen skopunkten, men dom är riktigt snygga på. Väldigt svårt att fånga dom på bild, men dom är riktigt snygga IRL på foten.

Väldigt roligt att både Alexandra, Catrin och Sofia blev typ nerkärade i skorna när jag hade satt på mig dom. Både Catrin och Sofia köpte dom, vi gick nämligen ihop så att ett par blev gratis(delade på slutsumman). Alexandra ska även hon köpa dom, haha. Skapade jag någon sorts trend kanske , alla vill vara som mig ;). Ähh, det är lungt, bara någon inte har dom när jag hade tänkt att ha mina för det är det värsta jag vet haha. 

Lek i göteborg



Vi hade tävling i vem som kunde rulla runt fortast ;). Haha.. Man måste ju ta fram sitt leksinne och allt när man är nere hos lilla kusinen, som inte är så liten längre. Snart fyller skitungen fasiken 3år, dock i oktober, men ändå!

jag fixade håret på bästis i förmiddags på salongen





ja, vi alla vet att hon är vrål snygg ;)!!

Picknick på Djurgården igår med Sofia




jag är lycklig

Åh vad jag är lycklig :D:D. Sms igen som har skapat denna lycka i mig, helt otroligt vad sms kan göra som jag brukar säga. Som om inte detta vore nog så har jag även min bästaste bästa vän här hemma hos mig ikväll och inatt :D. Lycka på hög nivå!!


MUMS :D.



Jag är helt galen i jordgubbar ska ni alla veta, helst med vispgrädde, vaniljglass och marabou-choklad. Idag blev det dock bara med vispgrädde, men det räcker bra det!

Göteborg i helgen baby



puss på er, ibland.

Ni är verkligen riktigt dåliga på att kommentera. Fan..vill ni att jag ska blogga så får ni kommentera för annars kmr jag låsa denna blogg och bara ha det som en privat dagbok.


komplicerat, eller ?








Allt är så komplicerat på något sätt, eller är det det? Jag vet helt ärligt inte själv. Jag orkar heller inte riktigt prata om det heller, för det är svårt att förstå om man inte går igenom det själv. Vet inte varför jag skriver detta, antagligen för att det är min blogg och det är här jag sedan starten av denna, skrivit av mig om vad mina tankar sagt.
Behövde i alla fall bara skriva av mig lite, även om det inte är till någon hjälp egentligen. Skönt att bara få lätta lite på tankarna.

En sak jag vet är i varje fall att allt kommer att bli bra, oavsett hur lång tid det tar eller hur det slutar. Jag vet hur jag vill att det ska sluta, och det är det jag hoppas på. Men det återstår att se hur allt tar sig.

(glöm detta, för det är inget jag riktigt orkar prata om ändå)






Frisör var det ja.

Detta var vad vi gjorde på dagens frisörtimmar. Vi fick nämligen rulla permanent på varandra.


Sofia började att rulla på mig med traditionella spolar.


Efter lunch, eller snarare på vår lunch (vi åt först) så rullade jag Sofias hår på dessa "korvspolar".

Lista

Fem frågor om förhållande:

Är du singel?
- jag tror det

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- absolut

Kärlek eller sex?
- kärlek (med sex haha )

Har du varit kär i någon?
- joo

Finns det någon för dig just nu?
- ja det finns det!!


Nio frågor om dig själv

Ditt namn?

- Linda Hult

När fyller du år?
- 15 april

Några utsmyckningar på din kropp, isf var?
- snart en tatuering, måste bara boka tid! 

Vad har du på dig just nu?
 - hanky panky, bh och spetstopp just nu haha. tidigare idag även jeansleggings och kofta

Vilken årstid är bäst?
 - SOMMAR FAN!

Vad tycker du mest om hos dig själv?
- you tell me what´s the best about me

Vad är du bra på?
- allt ;)

Vem älskar du mest på denna jorden?
- pappa ?

Sover du hellre själv än tillsammans med någon?
 - hatar att sova själv. vill sova med ...


10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig?

- Linda vet mest tror jag nog

Vem är roligast av dina vänner?
- men hallå jag kan inte hålla på med detta :O

Vem är snyggast av dina vänner?
- alla ;)

Vem är mest partyprisse?
- EMELIE :D!!

Vem är den du helst har filmkväll med?
- beror på humör

Vem av dina vänner är mest "evil"?
- hmm.. haah det finns några st ;)

Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig?
- Linda var ju bra när jag tog med, så jag väljer henne igen :)!


Nio Frågor om din familj

Vem står dig närmast?

 - pappa

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar?
- nupp

Vem är farligast i din familj?
- farligast?

Vem ser roligast ut i din familj?
- haha men detta mobbingsystem går fetbort för mig :O

Vem är coolast?
- öh, JAG

Har ni något husdjur?
- nej, hade. men är allergisk, vilket typ alla är haha.

Vem har du mest gemensamt med?
 - ingen

Vem står för underhållningen?
- pappa kanske?

Vem sover du oftast med?
- av familjen ? ingen

Roligaste kvällen med familjemedlem?
 - ?


10 frågor om idag

Vad har du gjort?
 - Skolan, 6h frisör :). "Permanenat" varandra

Har du varit glad idag?
- Jarå, trots att jag är tröt och småsjuk haha

Har du varit ledsen idag?
 - ah "/

Har du gjort något bra idag?
 - jadå, de klart :)

Vad ska du göra nu?
- svara på sms haha

Har du gjort något dåligt idag?
 - man gör alltid dåliga saker, men vfr fokusera på dom ?

Vad har du ätit idag?
- frukost: tonfiskröra, lunch: köttbullar, smörgåsgurka(sofia, MUUUUMS!!), sallad, mellanmål: smoothie

Har du duschat idag?
 - ikväll

Är du trött nu?
 - Är alltid trött

Vad händer imorgon?
- skolan om jag klarar det


Skolan

Går du i skolan?

- ah

Har du varit i skolan idag?
 - ja


Telefon/Mobil

Vem ringde du senast?
 - Sofia tror jag

Vem ringde dig senast?
 - Monica, pappas sambo

Vem sms:a till dig senast?
- M'

Vem sms:a du till senast?
- M'

Övrigt

Är du hungrig just nu?
-Neej

Vad är klockan nu?
 - 17:03

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu?
 - fjäderholmarna(haha), bdb, bloggar osv.


Familj

Hur länge sen var det du träffa din morsa?

- oj.. några veckor sedan. kankse månad?

Hur länge sen var det du träffa din farsa?
- igårkväll


Sport

Går du på någon sport?
- Gymmet ? och springer

I så fall, vilken/vilka?
- haha gym ?

Trivs du med den sporten?
- klart!

Tycker du att den sporten är rolig?
- yes ;D

Gör den sporten dig glad när du håller på med den?
- ja, faktiskt


Musik

Lyssnar du på musik just nu?
- japp, "I wanna grow old with you"

I så fall, vilken låt för tillfället?
 - titta upp

Vad gillar du för musik?
- jag gillar ingen speciell genre utan låtar :)


Kärlek

Har du kysst någon idag?
 -Nej, tyvärr

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
 - nej

Har du ett förhållande?
 -

När går gränsen vid otrohet?
- flörta är fel, att strula o allt sånt där är mer än fel!

har du sagt till en person att du har varit kär i henne/honom när du inte varit det?
- nej

vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?
 - har inte haft något seriöst

har du tagit en kompis pojk/flickvän ?
- skulle ALDRIG falla in

Är du svårflörtad?
- ibland. beror på hur bra du är. men jag är ganska lätt att få på fall, men sedan är det svårt att hålla kvar mig

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
- hmm. nej

Vad hette din första flickvän/pojkvän?
- patrik haha

Hur länge höll det?
 - typ hela dagis hahaha xD

Har du nångång slagit någon?
- japp :)

Har du lekt med någons känslor?
 - nej, även om han kanske trodde det?

Hur länge var ditt kortaste förhållande?
-

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
- förhållande !!!!!!!! :O

Har du varit tillsammans med två samtidigt?
- nej, inte ens när man var mini! otrohet är inte min grej ;)

Är du en bra pojk/flickvän?
- japp, tror faktiskt att jag är riktigt bra (a). ialf om det är rätt kille

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
-

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?
- nej

hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
 - typ 19 och 24 kanske ? vet ine

har du någon gång velat ha ditt syskons pojk/flickvän
- nä

skulle du kunna tatuera in kärleks namn på armen
- Nej, har svårt för det. skulle kunna tatuera in mina barn namn dock :)


sjuk

Fy fan vad jag känner mig hängig :O. Har blivit sjuk nu, jippi. Mina bihålor är helt igensvullna känns det som. Huvudet känns som att det väger 5kg minst och det är inte kul. Är verkligen supersvag och ska nog förska sova snart. Kommer inte gå bra, för jag måste typ stå för att allt inte ska täppa igen. KUL!!! Får se hur jag mår imorgonbitti, om det blir skola eller ej? Liksom inte kul att ha frisör 6h typ om man inte känner sig kry för jag är så himla yr och svag när jag är sjuk och då klarar jag inte att koncentrera mig och prestera. Måste vara frisk på onsdag till nationella, VIKTIGT!!


saknar din värme, saknar din närhet, saknar dig så mkt!

Hej kära läsare :). Nu ska jag strax åka upp till hotellet med pappa. Ska ju jobba imorgon, blir nog ikväll också. Så jobb ikväll och jobb från morgon till natt imorgon. Förstår ni hur slut jag kommer att vara ? Haha. Menmen, det är pengar och jag behöver det :).


måste springa nu. hejdå :). mobilerna är med.

pussar!

h&m paket


den rosa

 
den randiga har jag fått underdelen till. den med paljetter hade jag beställt i rosa men överdelen hade h&m tagit bort så jag fick bara trosor och dom skickade jag tillbaka och har istället beställt den svarta nu. så får se när jag har dessa helt hur dom sitter osv. hoppas på det bästa!!

UPDATE, tog bort den paljettbikinin från min beställning och köpte överdelen till den randiga i butik. får nog bli så. verkar inte vara meningen att jag ska ha den med paljetter haha!

nästa station, sängen! sängen nästa!

Neej, nu är det sängen som gäller. Har somnat ett x antal gånger när jag försökte somna haha. Nationella imorgon kl.8.30 till typ 11-12 ? FYFAN!!! Sedan föreläsning efter det, jag kommer vara helt slut sedan.

God natt :)

shopping senaste veckorna


linne 149:-, cubus


klänning 299,95:-, SALT (Vila)

linne 99:-, MQ

vart sitter off knappen ?

har för mycket tankar i mitt huvud, för mycket tankar för att mit huvud ska klara av det. nu ska jag ut och springa, så att jag kan bli av med skiten!

jag är fångad i en stormvind

Hej kära bloggen. Har fått lite klagomål från mina kära vänner, att det var länge sedan jag bloggade. Det är väl iofs sant, men har inget riktigt att skriva. Jag är så himla trött på allt just nu faktiskt. Trött på skolan så in i helvete, känner för att skolka och skita i allt verkligen. Orkar inte! Men jag försöker att kämpa på och försöker att vara duktig. Det går väl sådär. Tack och lov så är det snart lov, vilket är såå efterlängtat.

Vad händer i livet då ? Jag är som sagt trött på det mesta, mina gamla tankar kommer krypande då och då och jag kämpar verkligen mot dom, för jag vill inte må som jag har mått. Jag önskar att man kunde komponera sitt liv som man ville. Jag önskar att det inte fanns något "må dåligt" för det är så mycket sånt nu faktiskt. Inte bara i mitt liv, eller jag mår väl inte dåligt precis, men det är så många som mår dåligt. Jag har så svårt för att se mina nära och kära må dåligt, jag känner mig så hjälplös och så svag. Jag kan inte leva mitt liv och må perfekt om inte de i min närhet mår bra. Det går bara inte! Jag är för godhjärtat, är för mån om andra för att kunna släppa sådant. Men allt kommer att bli bra i varje fall, snart ska alla må bra!!
Kan väl säga att mitt liv går upp och ned, ibland känner jag mig som förut, ibland mår jag superbra. Jobbiga tonårs-humör!

Neej, nu ska jag nog ut och springa. Har ju faktiskt kommit igång ganska bra med träningen. Smalare har jag även blivit, även om det är en hel del kvar, men det går ju framåt.
Ha det så bra nu!
pusspuss


pengar rullar in som det ska!

Hej alla läsare:). Hur mår ni alla ? Jag mår helt utmärkt ska jag tala om för er. Vaknade ju till ett underbart väder imorse. Värsta perfekta senvårdagen! Började den genom att springa en halvmil med min moster, Hon vet verkligen hur man tar livet av mig, för hon bestämde att det var intervaller i uppförsbackarna. Kan berätta att det var riktigt jävla jobbigt, men det är ju den bästa träningen för att bli bättre så varför inte liksom ? Dagen fortsatte med att jag tog en dusch när jag kom hem innan jag drog upp på takterassen och stekte i solen ett tag. Helt underbart!!


Nu ligger jag bara i sängen, ska snart packa ihop lite nödvändigt. Ska ju upp till hotellet imorgon förmiddag för jag ska jobba imorgon. Vet att det kommer att bli riktigt jobbigt men det kommer att gå superbra, det är även bra pengar som jag älskar.
Vill ni få tag på mig under helgen så kan jag rekomendera mina telefoner, som jag svarar i när jag har tillfälle. :)














pusspuss på er. Ska snart gå och nana kudden, är helt slutkörd.


RSS 2.0