The Hills

Fick hem min The Hills box nu på morgonen som jag har beställt, så ligger just nu och tittar på den. Ska snart klä på mig och åka till Globen och köpa lite inför imorgon. Lösögonfransar och sånt. Toppen!


"Som jag vill vara"

Beställde en bok och lite annat från cdon.com för några dagar sedan. Idag kom boken, och den är redan utläst. Älskar verkligen hur Katarina von Bredow skriver och klarar av att verkligen måla upp allt i en bild i huvudet. Hon kan verkligen få mig fast i en bok. Denna handlade i varje fall om 15åriga Jessica som blir gravid och väljer att behålla barnet, trots att alla vill att hon gör abort. Hon gör det hon vill göra trots att alla blir förbannade och stänger henne ute, alla utom hennes bästa väns mamma. Jag tycker att den var super alltså. Läs den!


Sjuksjuksjuk

Sitter i min säng just nu, vilket jag har gjort hela dagen. Dricker te, som jag inte riktigt tycker om. Med lite socker var det helt okej att dricka det, haha. Mitt ena öra gör ganska ont och jag fasar över att jag ska få öroninflammation, vilket inte är super kul. Kommer ihåg när jag hade det förra gången, klarade inte ens av att någon viskade för att det gjorde så ont i öronen. I och för sig så hade jag ju även en dubbelsidig öroninflammation, kraftig på ena örat då. Hoppas i varje fall att det inte blir något mer med örat nu. Brukar alltid vara känslig när jag är sjuk, just öronen. Kände av det redan i söndags när jag inte klarade av några ljud alls riktigt.
Funderar på att kolla på Sex and the city- The movie kanske. Har även lite Ben&Jerrys glass om jag blir sugen. Ska i varje fall bara ligga i sängen och vila upp mig. Dricka te, nässpray, knarka Sinova forte osv. Det ska nog bli bra det här, bara jag tar det lungt.

Hur mår ni andra? Berätta!

Julklappar

 

 

 

 

 

 



de tre understa grejerna har jag dock köpt själv. sedan har jag inte fått ifrån mamma ännu


Gårdagen

Igår va det julafton. Underbaaart! Var hos min moster på Östermalm och firade med alla mammas syskon utom hennes ena bror som bor i Götet. Vi hade det vääldigt mysigt och roligt och en rolig överraskning avslöjades. Sjukt glad är jag. Vad jag fick i julklapp kan jag lägga ut typ imorgon för jag hinner nog inte idag.

Nu måste jag in i duschen, ska ut på promenad med släkten vid 12. Runt Djurgården blir det nog hihi. Senare ikväll ska jag nog till sötnöt också, mysigt värre.


så här såg jag i varje fall ut igår, dock så hade jag en svart kjol över eftersom att det inte är min grej me tajta klänningar när man ska äta julbord haha.

Alla har vi varit små


Dan före dan före dopparedan

God morgon, även om morgon har varit allt annat än god för mig. Min nacke och rygg är nämligen riktigt överanstängd igen så har typ migrän nu konstant. Varför händer alltid detta mig? Kul att gå runt och må skit på julafton liksom, jättekul!!! Bara att bita ihop. Något som är ännu roligare är att jag vaknade kl.7, kan iofs bero på att jag la mig klockan 22.00 igår haha. Var i varje fall tvungen att ställa in morgonens träning med moster i och med att det inte är nån idé att träna med migrän, hade inte mått bättre liksom efteråt.

Men nu ser jag att klockan strax är 11, så måste springa ner i tvättstugan nu!

Dagens super fynd

ursäkta bilden, min mobilkamera gör att jag ser totalt blekfet och konstig ut. blå läppar, wtf!?


den långa, stickade västen. 100:-, h&m


Näst sista måndagen år 2009

Nu har jag ganska precis kommit hem från gymmet och sista julklappsshoppingen. Eller har typ två-tre grejer kvar att köpa tror jag. Gymmet gick i varje fall super bra. Jag körde verkligen råslut på min moster, vilket var riktigt roligt. Är mycket starkare i överkroppen än vad hon är, hihi. Tur hade vi som inte kunde köra roddmaskinen 2ggr under passet eftersom att min personliga tränare och en annan pt använde den, oj så synd. Vi körde dock lite förbränning i slutet av passet i stället. Himla skönt att få det gjort. Nu ska jag nog göra middag, magen kurrar nu.

Dan före dan före dan före dopparedan, blev det rätt?

Idag är det måndag och 3 dagar kvar till självaste julafton. Jag sitter i soffan just nu och kollar One tree hill och äter clementin. Ska strax messa min moster och kolla vilken tid vi ska träna. Är verkligen super peppad, även om jag vet att jag kommer vara så sjukt trött och slutkörd efter passet. Men det är så det ska vara! Efter eller innan träningen beroende på när det blir så ska jag fixa julklapp till min bror, det sista till mamma och ev. köpa något till min morbror som fyller år idag. Får se om vi ska åka och gratta honom sedan också, pappa snackade om att han skulle kolla upp det så vi får se.

Vad ska ni göra idag?

4:e och sista advent

Idag är det ju otroligt nog redan sista advent. Det är riktigt jävla sjukt alltså. Tiden går så himla fort och jag hinner inte med alls. I och för sig mysigt med jul ju, älskar ju julen. Bara 4 dagar kvar till självaste julafton, längtar något enormt!

Dagen har spenderats hemma och på gymmet. Började dagen med att städa mitt rum så att det är fräsht. Får hoppas att det håller sig hyffsat fint till julafton och så där nu, men det kan jag inte lova. Hade tänkt att städa hela lägenheten, men hade verkligen ingen som helst ork till det så det får bli en annan dag. När rummet var färdig städat så la jag mig i sängen och bara tog det lungt. Insåg sedan att tiden gick och att jag behövde träna, vilket jag hade tänkt på i sissodär 5h redan då. Så på med gymkläderna och så drog jag till Sats och körde lite förbränning. 30min på crosstrainern och 30min på löpbandet, såå skönt! Ska verkligen komma igång med träningen nu igen, för jag vet hur otroligt mycket bättre jag mår av att träna. Blir nog gymmet redan imorgon med. Min moster och jag ska köra en sväng, sedan så lovade jag att följa med pappa dit också ifall om han skulle köpa sitt träningskort där imorgon. Att köra förbränning är ju nämligen inte farligt att göra mycket av, bara bra för kroppen(om man har lite fett och inte bara skinn och ben så klart). Får se hur det blir, men oavsett så blir det toppen! Har ju börjat fått lite smått panik över min julaftons outfit. Ett suuper tight fodral liksom och julbord är kanske inte den bästa kombinationen. Men bara att köra gärnet nu innan julafton så kanske jag klarar det. Har nämligen inte råd att köpa en kjol att ha över klänningen, tror jag. haha

"julklappar" till mig



Shepherd uggs, åhlens




leo sjal, h&m


Fredagen och gårdagen

I fredags var det ju som sagt skolavslutning, klockan åtta på morgonen. Alldeles för tidigt om du frågar mig, men vad gör man? Fikade i varje fall på stan med Catrin, Alex och Sofia efter avslutningen. Satt och bara pratade och hade mysigt. Resten av dagen spenderade jag med Sofia. Åkte först till mig och jag bytte om och sminkade mig, sedan så drog vi för att hämta hennes småbröder. Eftersom att det skulle bli lätt att få med båda två så klädde Sofia först på Gustaf och jag fick köra runt honom i pulka utanför. Ni anar inte hur ont mina fötter gjorde. Tänk er att gå i mycket snö med ett par skinn converser, ah precis, aj! Vi fick i varje fall med båda två i pulkan och gick hem till Sofia där vi var barnvakter en stund tills Kina kom hem. Både Gustaf och Ludwig var trött så dom va lite gringa, men söta. Förstår att Sofia blev frustrerad i varje fall haha. Innan jag och Sofia skilldes åt varsitt håll så blev vi bjudna på middag, eller jag blev bjuden. Riktigt gott var det! Kvällen och natten spenderades hos ängel, super mysigt. Sov i och för sig i princip bara, men det är härligt!

Igår mötte jag upp pappa i stan för att julhandla och luncha. Vi hittade väl i princip allt som vi letade efter, vilket känns skönt. När vi blev hungriga så åt vi lunch i Östermalmshallen, så himla otroligt gott alltså. Fortsatte sedan med shoppingen. Något mysigt och helt spontant var att min ena moster och hennes kille gick ner på stan och mötte oss för en fika och lite julklappstipsning. Väldigt mysigt. En otroligt underbar dag och skönt att få lite egen tid med min älskade pappa, det behöver jag.

Nu är det bara lite kvar till mamma och fixa min brors julklapp. Så är ju typ klar, skönt.

4 månader kvar


Idag är det 15 december, vilket innebär att det är 4 månader kvar till jag fyller 18 år. Det är faktiskt sjukt, helt klart!! Ska bli otroligt skönt, inte bara med krogen utan mest att jag får ta hand om mina egna räkningar osv. Slippa massa äckel tjaffs om mobilen hit och dit. Är så trött på det verkligen!


Denna tackar jag inte nej till


299:-, lindex

 


Lycklig, men otroligt trött

Hallå mina läsare. Ligger just nu i sängen och vilar, blev inte mycket till sömn inatt inte haha. Sov väl kanske 30min sammanlagt om man räknar ihop "många bäckar små" haha. Hade i varje fall en helt underbar kväll och natt. Trodde aldrig att jag skulle kunna bli så här kär, men jag är kär. Mer än så behöver ni inte veta just nu haha. Funderar på att göra lite nudlar nu till middag, om jag orkar. Gör jag det? Haha

Måndag

Sofia, vad menade du med att jag skulle berätta om helgen ? Menar du att jag var lite berusad eller haha(är det något annat så svarar du inte i kommentarerna haha). Jag hade i varje fall ut massor ur skafferiet när jag skulle ta en värktablett där på natten när jag kom hem. Låg pepparkorn, kryddburkar, vitaminburkar och massor över hela köksgolvet när jag vaknade. Haha!!

Ligger i sängen nu och vilar lite. Ska antagligen iväg till min älskling ikväll och ha mys och sova där. Hoppas att det blir så, för jag saknar mitt lilla hjärta! Så jag passar på att kanske sova lite nu, om jag kan. Vaknade waaay to early this morning. Jag hade ju körlektion imorse tidigt, går verkligen super bra och det är jätte roligt. Kommer att bli bra detta.

Bloggen är rätt död just nu, men jag är så trött och hittar ingen anledning till att skriva riktigt. Får se om jag får glöden tillbaka eller om jag känner att det är värt det. Känns ju så tråkigt att i princip aldrig få respons. Nästan alltid bara söta Malin som kommenterar, ibland Alex och Sofia med :). I want comments!!

Boooorn to maaake you happy!

Hej på er alla läsare! Sofia är i farten igen, Linda är en usel på att uppdatera nu för tiden, tanksprid? JA, jag tror det!

Just nu sitter vi i mitt rum och sjunger kareoke (stavar man så), sjunger alla möjliga låtar. Linda brukar komma till mig på måndagar då hon är ute och kör med körskolan i närheten, det passar ju utmärkt för mig =) .. Om 15 minuter börjar svenska lektionen, ska vi gå på den? NEJ, vi har sjukanmält oss, vi skiter i den idag, haha.
 

(NU HÅLLER LINDA PÅ ATT SPRÄCKA GLAS I MITT RUM, JÄVLAR VAD HON TAR I OCH SJUNGER TILL MY HEART WILL GO ON, JÖSSES, I FALSETT DESSUTOM)

Istället ska vi gå och äta pizza har jag planerat =) har hon berättat för er om vad som har hänt i helgen? Om inte ska jag tvinga henne och göra det, gör hon inte det så gör jag det :) höhö.

Hon har även sagt till mig att hon slutar blogga om hon inte får kommenterarer, så kommentera här och vi vill rädda lindas blogg!

Puss och kram på er! Vi hörs snart igen!


Önskelista

Nagelförlängning
Spikmatta
Pengar
Spa-helg
Resa
Tandbleknings-kit
Pt-timmar
Underkläder, ofc
Kläder, ni vet vad jag gillar
Massage
Pedikyr
Brasiliansk vaxning


Ni kommer nog på ännu mer än vad jag gjort!


Snart kör vi



Nu kommer strax Alexandra, sedan även Sofia. Nu äre sista fixet innan vi drar. Catrin ikväll nämligen :).
Är vi peppade? Jaaa vi är fett pepp!

Ny spetstopp


199:-, Gina Tricot


Håller på med älskade pappas julklapp!



slutet av boken. pappa är min hjälte<3


Sen middag


Victoria "Vici" Lundblad

Nu är det så att min kära och underbara vän Vici var lite ledsen över att hon inte fick vara med i min super kända blogg. Så nu tänkte jag be tusen ggr om ursäkt till dig Victoria och skriva ett litet gulligt inlägg om dig.



Det är väldigt sjukt att vi har träffats, men jag är så otroligt glad för det. Så sjukt schööön vän och man har fasiken aldrig tråkigt med bruden. Det var du som fick mig att orka jobba i somras, trots att vi tyvärr inte jobbade så himla mycket tillsammans. Längtar verkligen otroligt mycket tills du flyttar ner till Stockholm från lilla hålan Säter. Snacka om att vi ska röja stan då, du och jag :)!!

DU är bäst bruden!! Släpper dig aldrig hörru du :).


Samsung GT-S5230

Jag har impuls köpt en ny mobil idag haha. Men det är jag värd. Vet dock inte om jag tycker om den helt ännu, är ju egentligen lite emot alla andra mobiler än Sony Ericsson. Men det blir nog bra när jag vänjer mig. Finns massor med roliga finesser faktiskt.


Mobiltelefoner - Operatörsfria Samsung GT-S5230 Soft Pink


3 december

Det är sjuk, bara 21 dagar kvar till självaste julafton. Tiden går allt för fort alltså. Lovet får jag om 15 dagar också, vilket är helt otroligt lite. Känns som att jag inte riktigt hänger med tiden, den går framåt men ibland står jag kvar på samma punkt.

Jag är i varje fall snart frisk, så jag åker upp till hotellet imorgon. Får se om jag orkar av att jobba eller om jag känner mig för krasslig. Oavsett så behöver jag i varje fall få komma bort från lägenheten och andas annan luft. Så jag och pappa åker upp imorgon och äter lite mat osv. Blir nog super faktiskt!



Imorgon fyller lilla Sofia år, så jag och Alex ska mötas upp innan skolan och köpa en liten gåva. Sedan blir det till skolan och skriva prov innan jag åker till Märsta eller Väsby där pappa hämtar upp mig. Får se hur provet går, men orkar inte plugga utan det går som det går.

Nästa, badet

Ska alldeles strax krypa ner i ett varmt bad. Levande ljus är tända och nu väntar jag bara på att vattnet ska fylla badkaret tillräckligt. Har typ blivit sjuk nu på bara någon timme, så jag knarkar tabletter, Kan Jang och allt sånt där. Ska INTE bli sjukare för jag ska ju jobba i helgen. Vi får se hur det går, det återstår att se.

Lättad

Känns som att typ allt bara varit emot mig en vecka nu och mina tårkanaler har varit öppna konstant har det känns som. Nu känns det lite som att allt vänder till något bättre igen när jag fått bekräftat att något jag inbillat mig och trott i och med allt, faktiskt inte var som jag fasat. Tårarna ska vara slut nu och nu kämpar jag vidare. En sak mindre i varje fall.

Nu ska jag sova i varje fall. Godnatt mina små sötnötar.

UPDATE: eller sötnötter måste det ju heta haha. En nöt flera nötter, inte en nöt flera nötar.


Småföretagande

Sitter just nu, eller jag ligger rättare sagt, och gör en uppgift om företagsklimat. Kan tala om för er att jag i princip inte förstår ett smack, men men. Bara att bita ihop och göra skiten. Hoppas att jag gör ett någorlunda rätt.

RSS 2.0