:)

Nu är mobilen beställd och abonnemanget förlängt :D. mobilen kommer på onsdag. WIIE :D. älskar känslan av en ny mobil :D. haha.
fick även gratis abbonemangs avgift i 2 månader och 300st gratis sms i 60dagar som jag får skicka till övriga nät (alltså andra än tre´s nät. för till tre ringer, smsar,mmsar och det där gratis. )

just nu sitter jag och ska göra en tidslinje(SO:n), uschusch. Någon tidslinje som går från 14 000år sedan till 1970-talet =/, om Sydamerika. Jaja, får se hur det går xD:P det suuuuger ialf, as tråkigt.


ett tag sedan jag bloggade

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade. Men har inte orkat att blogga något efter Egypten :P. Massor i skolan, orkar inte med någonting. Som vanligt.
Men just nu sitter jag ialf i mitt rum i våran lägenhet i Årsta, i Stockholm. Vi bor här varje helg nu :D. wiiiie. Helt underbart kul. Jag hör verkligen hemma i Sthlm, det är här jag trivs och det är VERKLIGEN här jag vill bo. Förstå vad lycklig jag är över att pappa också ville flytta, bästa någonsin liksom :D.

Något mer roligt är att det ringde en tjej från tre i fredags och frågade om jag ville förlänga mitt abonnemang , men jag bad om att hon skulle ringa imorgon så jag hann prata med pappa. Nu har vi idag varit inne i en trebutik och kollat på mobiler då tjejen sa att jag även kunde byta mobil nu :D. Så jag har bestämt mig för en Sony Ericsson W910i, en walkman telefon , en uppskjutbar. Det blir nog asbra :D. hoppas att hon ringer imorgon bara :D.
image16
bild från tre.se

RSS 2.0