This is it

Sitter med levande ljus tända i hela rummet och kollar på "This is it" som jag fick hem för några dagar sedan och inte kunnat se ännu. Shit vad bra det är.


Dagens shopping


jumpsuit, h&m 299:-


armbanden, lindex 49,50:-/st


Ljushårig



ser inte ut att vara ljusare överhuvudtaget då, men jag ligger på en 7:a nu i varje fall. typ ljusbrun för er som inte förstår frisörspråk och siffersystemet


Godmorgon

Nu är det bara en vecka kvar i skolan innan vi får lov. Det bästa är även att jag är helt ledig imorgon så detta kmr att gå fort (a). Har precis gått upp ur sängen och ätit frukost. Ska läsa svenska grejen en gång till innan jag åker till skolan i och med att jag har prov idag. Blir en väldans lång dag idag måste jag säga. Vi slutar ju 17 i vanliga fall, men vi ska på UF-mässan sedan också idag. Den håller tydligen på till 20.00. Blir många timmar utan mat alltså "/. Får se hur detta går alltså haha.

Ändrade planer

Moster kunde inte träna, så håller på att försöka peppa mig själv att dra dit själv. Kan säga att det tar emot rejält.. Men ska försöka haha.

Träning ger en inre ro

Snart bär det av till gymmet, är både peppad samt opeppad men jag vet att jag behöver det för att må bra. Har fallit i en vinterdepression känner jag och jag måste därför fortsätta livet som vanligt och nu behöver jag träningen som mest. Måste skärpa mig med mat och allt också. Det blir bra det här, det blir det alltid. Ska i varje fall köra med moster nu idag. Blir väl löpbandet och sedan lite magövningar antar jag.


Gårdagen och dagen

Igår så var det först skola, dock bara en lektion tack vare att jag är i stort sett klar med mitt samhällskunskaps arbete. Den lektionen jag hade var i varje fall Småföretagande där vi just nu arbetar med UF företag. Det känns som att detta kommer att bli otroligt roligt och detta kommer att bli bra. Efter skolan så åkte jag snabbt till Skanstull och shoppade innan jag åkte hem. Väl hemma så duschade jag innan jag la mig och sov ett par timmar. Vid 18 så plingade det på dörren och utanför står min bonusbror Rikard som har varit i Canada och kom hem i torsdags. Han åkte dit i november-december och har varit där och åkt skidor i och med att han är extrem skidåkare. Super roligt att träffa honom. Fick även några presenter som jag kan visa någon dag. Träffa Rikard kunde jag inte göra så länge i och med att jag skulle vara hos min älskling klockan åtta. Vi hade det super mysigt, även om jag är en tjurpuppa när jag är trött som han fått märka haha. Men jag gjorde i varje fall ljusa slingor på honom, blev super fint. Natten blev lång och vi somnade sent. Att vi somnade sent märktes imorse när jag skulle försöka få upp älsklingen ur sängen, det var inte lätt kan jag säga. Efter 45 min av brottande, täckes fight och ett resultat av en as sur Linda så klev han upp och jag låg kvar. Vid kvart över två så åkte vi in mot stan där vi skulle till Fridhemsplan på Thaimassage som jag givit till mig och Michel i alla hjärtans dag present. Kan säga att det var otroligt underbart och både han och jag njöt som fan. Det ska bli något vi gör oftare han och jag i och med att båda blir stela lätt. Mysigt värre.

Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på Melodifestivalen.. skulle egentligen åka till Michel och tittat med honom efter en snabb visit hemma för dusch. Pendeln krånglar ju som fan så det blir inte så, han kanske däremot kommer till mig snart för han har inte kommit hem ännu för pendeln krånglar och sedan så skulle han möta upp en vän. Hoppas i varje fall att han kommer hit så jag får somna med min prins. :)

Den som var så fin


köpte denna tröjan igår på h&m..råkade även förstöra den idag också med blekning, kul!


Naglar



min mentor gjorde gelenaglar på mig igår


Kärlek

Alla hjärtans dag i söndags var underbar. Första året jag spenderar det med en kille, ett plus att det även är min prins. Blev först upphämtad på stationen av han och hans pappa där även hans vän och tjej hoppade på. Vännerna drog ganska fort och jag och Michel började diskutera vad vi ville hitta på. Vi bestämde oss för att ta en promenad till centrum och hyra film och köpa snacks. Det gjorde vi, och kallt var det haha. Men mysigt hade vi det. Blev sedan en helkväll i sängen med filmer som vi stängde av för att dom hackade och var dåliga. Fick under hela dagen bara massa komplimanger och fina meningar sagda till mig, somnade efter att han freestylat rapp i 1,5-2h kanske om allt, mig och sådär. Verkligen en underbar kväll och dag! Michel va så söt med nallen han fick av mig, som han döpt till Otto(o2)..han höll i honom hela kvällen. Förlåt älskling bara för att ja va lite tjurig (a)..
La ett "kärleksbrev" under hans kudde igårmorse innan jag gick och sms:ade sedan när vi sagt hejdå vid bussen att han skulle kolla under kudden. Han blev super glad, så det var underbart!

Massage för oss båda två som jag även ger honom och mig som alla hjärtans dag present väntar på lördag, efter det blir det sedan middag med min far tror jag. Mysigt värre! Längtar otroligt till massagen.


Snart helg

Nu ska jag alldeles strax till skolan. Började egentligen typ nio, men tog sovmorgon idag haha. Blir i varje fall småföretagande där vi ska få reda på grupperna till UF-företagen. Jag hoppas att vi slipper ett "efterhäng" i våran grupp som vi alltid råkar ut för. Jag menar inte att mobba nu, utan vi har bara så dåliga erfarenheter av att ha med någon i gruppen som inte ligger på våran nivå. Det är inte roligt att behöva göra allt liksom. Vi får se hur detta blir. Efter lektionen så ska jag hem och packa innan jag drar iväg och kör. Vid 17.45 så går sedan mitt tåg upp till Säter, ska nämligen jobba imorgon. Ni anar inte hur opeppad jag är på att jobba, men som sagt så behöver jag ju pengar så jag gör det tack vare det behovet. På söndag blir det tidigt tåg hem till Stockholm, alla hjärtans dag. Vet inte riktigt vad jag och Michel ska hitta på, men ska träffa honom och spendera kärlekens dag med honom :).



dålig bild, men min nya jacka


Alla hjärtans dag presenter, check

Nu har jag ordnat alla hjärtans dag presenter till min älskling, vad det är kan ni glömma att jag skriver i och med att jag vet att han läser ibland. Hoppas bara att han blir glad, men det tror jag.

Fick även mitt paket från h&m nu idag, det mesta åker tillbaka haha. Den långa jackan var för stor så den måste bytas storlek. Tröjorna var det värsta jag har sett alltså. Den blå hade guld glitter i hela garnet, och det finns inte någon tröja som är stickigare. Nu förstår jag anledningen till att den var på rea haha. Den lila var otroligt stor så den åker tillbaka. Bara jackan med trekvarts ärm, bikinitrosorna och knytskärpet som får stanna. Nu väntar jag bara på bikiniöverdelen och jeansshortsen. Gardinerna dumpade jag för tillfället.

Alla hjärtans dag presenter, check

Nu har jag ordnat alla hjärtans dag presenter till min älskling, vad det är kan ni glömma att jag skriver i och med att jag vet att han läser ibland. Hoppas bara att han blir glad, men det tror jag.

Fick även mitt paket från h&m nu idag, det mesta åker tillbaka haha. Den långa jackan var för stor så den måste bytas storlek. Tröjorna var det värsta jag har sett alltså. Den blå hade guld glitter i hela garnet, och det finns inte någon tröja som är stickigare. Nu förstår jag anledningen till att den var på rea haha. Den lila var otroligt stor så den åker tillbaka. Bara jackan med trekvarts ärm, bikinitrosorna och knytskärpet som får stanna. Nu väntar jag bara på bikiniöverdelen och jeansshortsen. Gardinerna dumpade jag för tillfället.

Religion

söta flickor :)

snart helg

Gårdagen spenderades hos min moster där vi var bjudna på brunch. Super mysigt och riktigt gott alltså, dom kan dom hon och hennes fästman. Vi kom inte därifrån förns vid 19. När jag kom hem så satt jag bara och gjorde min religion som jag nu ikväll när jag kom hem från skolan skickade in, otroligt skönt att inte skicka in skiten på minuten.

På dagens make-up och hudvårds lektion så fick vi noppa varandras ögonbryn, färga dom och färga ögonfransarna. Otroligt skönt att ha det fixat alltså. Nu kan man gå utan smink utan att det syns i princip.


färgade ögonbryn och fransar



ofärgade fransar och bryn


Godnatt

Nu är jag nästan klar med den dära religions skiten så nu ska jag sova. Lång dag imorgon. Har bokat in mig på box imorgon efter skolan, får hoppas att jag klarar av det men just nu vet jag inte. Har ju varit super sjuk och är inte heelt frisk, är rädd att bli sjuk igen vilket jag inte orkar. Så får se imorgon.
Godnatt gott folk :)

Pluggar

Ligger/sitter just nu i sängen och håller på att försöka att få min religion färdig. Går väl helt okej alltså, även om jag inte riktigt tror att jag får fram det som jag behöver. Jag känner mig så otroligt opeppad på allt detta, men det måste göras. Har i varje fall typ gjort hälften nu vilket känns super skönt. Vill bara vara klar nu...

Mer grejer som jag beställt

Har uppdaterat mitt h&m paket som aldrig kommer, bikinin är klar för leverans v.12. Men nu har jag fixat så att jag får ett paket i veckan och sedan resten v.12. Det jag lagt till är i varje fall detta.


Cardigan - Ljunglila Cardigan - Mörkblå


Lika som bär..eller?



Sofias mamma tyckte att denna Linda Pritchard var otroligt lik mig. Vad säger ni andra? Jag har svårt att se likheten faktiskt haha.. :)

kärlek övervinner allt

Igår efter körningen så åkte jag hem och duschade lite snabbt innan jag åkte till Märsta till Michel. Vi bestämde oss för att åka och hyra film och köpa snacks med hans mamma. Vi tänkte köpa blekning för att bleka lite slingor i hans hår men bestämde oss för att han ska komma till mig på praktiken istället. Filmen vi kom till fram till var i varje fall Saw 5, som jag kom på när filmen började att jag hade sett haha. Men vi hade det väldigt mysigt under hela kvällen, natten och morgonen och dagen idag. Bara tagit det lungt, sovit ut och haft det underbart. Så himla roligt att prata med Michel när han sover ibland när man tror att han är vaken haha. Hans mamma knackade på imorse och frågade om hon kunde lämna tillbaka filmen och jag skulle då väcka Michel. Han börjar prata om "vadå, Linda?" Hans mamma ba "nej jag tänkte inte lämna tillbaka Linda", och både hon och jag började skratta åt vad han pratade om haha. Sötnosen

Gårdagens shopping



Min hud är otroligt torr och fnasig just nu och Id bare minerals puderfoundation är inte så bra för min hud nu så här i vintertid. Jag införskaffade mig därför denna flytande foundation från clinique igår när jag var på stan med pappa. Egentligen behöver jag köpa ett nytt rengörinskit för torr hud också, vilket jag absolut inte har råd med just nu. Får hitta en fet kräm som jag kan använda på mina torraste partier istället med tanke på att min t-zon är ganska fet.

Mer 18-års tips



JA TACK JA TACK JA TACK!!!




denna också, för body&face


Thomas Sabo

Åh, äntligen så har jag hittat mitt älskade Thomas Sabo berlock armband som jag fick när jag slutade nian. Tänker aldrig ta av mig det igen nu för att inte riskera att tappa bort det igen. Det låg i en väska, tur att jag tittade i den för jag skulle nämligen slänga den. Pjuu!


Vill ha

Silver Studded Leggings SEK 199, Purple - NELLY.COM

Dessa vill jag verkligen ha :)


Lite tips på 18 års presenter till mig

kyssjohanna finns otroligt mycket som jag vill ha. Älskar budskaps armband och rosettarmband. Smycken i sig är underbart.



det svarta



detta är jag helt förälskad i


vilken underbar ring






RSS 2.0