drömoutfit för morgondagen



                                        


allt från http://www.net-a-porter.com

Underbara

Någon av dessa klänningar hade jag gärna haft på mig nästa gång jag ska på fest eller något sånt.
Underbara verkligen.







jag skulle verkligen inte tacka nej (a) :):)
alla från http://www.net-a-porter.com

NRJ in the park igår

Igår var det alltså NRJ in the park med en av mina bästa vänner Bella :):).
Jag mötte upp henne vid tåget när hon kom tio i sex, så gick vi direkt ner på toa (eller Bella behövde gå:P) och sedan gick vi vidare mot MAX på Vasagatan. Där satte vi oss och åt, och verkligen tokflummade. Alla på stället måste verkligen tyckt att vi var helt störda, men det är vi och vi bjuder på det. Det är NÄÄJJS , som vi gick runt och sa hela kvällen.
Ja, vi gick senare bort till Kungsträdgården och NRJ. Där dansade vi runt typ hela kvällen, kollade på snygga killar typ. Rätt NÄÄJS (haha xD). Nejmen det var en otrooooligt rolig kväll som vi hade. Jag och Bella kan fan inte ha tråkigt, vi har alltid så sjuuukt kul. När vi var på Arvikafestivalen i sommras så hade vi sjukt roligt hela tiden, säkert det roligaste jag gjorde nu i sommar.


jag bjuder på den x) haha

  

mer bilder finns på min bilddagbok

Dagens shopping




sedan ett par svart/silvriga örhängen allt detta från H&M

även stoora pärlörhängen och diadem från glitter.





Kan visa bilder när jag har jackan på sen, och även de 2 par örhängena :)

GE MIG DESSA !!!

Jag har kommit på en grej...

Eftersom att killar, verkligen alla verkar vara riktiga idioter, så ska jag ge upp kärleken överhuvudtaget. Men kärlek behöver man ju i livet för att orka leva, och eftersom att killar bara sårar mig och får mig att må dåligt, så har jag kommit på att den kärleken jag har till skor och väskor som aldrig någonsin sviker mig, den kärleken ska jag hålla trogen.


http://net-a-porter.com , ca. 5170:- "bara"


Så jag är alltså kär, kär i t.ex dessa skorna.

btw, Vet ni vad det bästa med denna kärleken är ?
Att jag kan vara kär i hur många jag vill, och vara tillsammans med dom alla utan att någon kan säga något. ;)

ingen rubrik

Har varit iväg till Skanstull och "Ringens köpcentrum" nu ikväll/eftermiddag och köpt 2st anteckningsblock men även ett annat block där jag ska göra min läxa i. Inte vilken läxa som helst, utan "Självkänsla nu" läxan. Denna läxan säger att jag varje kväll innan jag går och lägger mig ska skriva ner minst 3 bra saker jag gjort under dagen, minst 3 saker som jag är tacksam för som hänt under dagen (t.ex att monica gjorde mig sällskap och köpte anteckningsblocken) sånt jag är tacksam för/över , och även 3 saker man behöver hjälp med inför nästa dag eller något sånt.
Denna boken känner jag kommer hjälpa mig att bygga upp min självkänsla, jag mår redan bättre än innan jag började läsa. Den här boken är verkligen så otroligt nyttig för mig.



I alla fall, efter att jag köpt det jag skulle så skulle vi in på Ica och handla. Så långt kom vi inte, utan bestämde oss för att äta på Sushi"resturangen" utanför, men vi åt nå yakiniki(inte sushi). Det var inte jättegott, men inte äckligt. haha.
Sedan innan vi satte oss på tunnelbanan för att åka hem igen, så smet vi in på "Fritidsresor" och snackade lite om resor. Det blir nog Tenerife precis efter jul, innan skolan börjar. Mysigt, även fast det är en aning för kallt för min smak. Men det kommer verkligen inte att vara billigt så jag får stå ut ;);) haha, kommer ju ha med en vän i varje fall. Så det blir nice.
Vi ska antagligen till San Francisco typ på sportlovet också, för Monicas yngsta son flyttar dit 1:a januari och ska jobba och åka skidor där 2-3månader. Så det kommer bli otroligt nice att få uppleva USA lite :):) . Längtar verkligen otroligt mkt kan jag tala om för er alla läsare.. :)

Fanny Roethlisberger, nästa stora modell ?


Jag måste verkligen visa er alla som läser min blogg denna bilden på en av mina bästa kompisar Fanny. Jag är så mållös, kolla bara på bilderna på hennes blogg så fattar ni vad jag menar. Jag satt bara och gapade när jag såg dessa underbara bilder, helt otroligt vad Fanny gumman är vacker. Jag vill verkligen ha hennes utstrålning.



modell: Fanny Roethlisberger
fotograf: Stephanie Elfstedt
stylist: Simone Wirsén


Nästa stora modell, eller vad tror ni?
Klicka er nu in på hennes blogg :):). Denna tjejen kämpar verkligen, och här kan ni läsa om hennes kamp med anorexian hon strax är borta ifrån (eller det blir man ju aldrig, tankarna finns alltid där.)

sjuksjuksjuk :(

Jaa.. Nu är jag sjuk, igen känns det som. Det var ju faktiskt inte så länge sedan jag var sjuk, men det verkar bli min grej :P. Men men, jag har ju varit som sjukast nu och börjar bli bättre :). Bra som fan alltså.

Vad har jag gjort idag då?
Jag sov till 10.30 ungefär, otroligt skönt om man jämför med de andra i klassen som började skoldagen kl.8.30 idag ;). Haha. Jag låg sedan i sängen en stund och nördade mig på datorn innan jag gick ut i köket och gjorde mig en omelett, ganska äcklig faktiskt. Inte gott med köttfärs i, tyckte jag iallafall xD haha. La mig sedan i soffan och kollade lite på tv innan jag begav mig in i mitt rum för att krypa ner i sängen igen.
Det är väl ungefär det jag har sysslat med idag. Jag har iofs hunnit noppa ögonbrynen lite, känns skönt för de såg hemska ut ;).

Neeej.. Nu ska jag kolla runt lite på kläder som jag vill ha. Funderar på att åka ner på stan sedan senare med far och köpa min höstjacka på h&m och köpa lite block till skolan. H&M har ju faktiskt 10% rabatt idag i både butik och på internett, så då gäller det ju att passa på :). Jag har även sett en VRÅLSNYGG fuskpälsmössa på h&m, dock en herr men jag ska ha den!!! slutdiskuterat ;).






btw, jag längtar till lördag. Då ska nämligen Bella komma in till huvudstaden och mig. Då blir det NRJ in the park för oss två. Otroligt nice att få tillbringa tid med älsklingen :):). Saknar henne otroligt mycket ska ni veta..
Vi ska även boka resa inför i vinter innan hon kommer, eller antagligen så ska vi göra det. HOPPAS HOPPAS :)

Höstens "vill ha"



[x] Ny höstjacka
[ ] Pälsmössa (den på bilden här över, fejk såklart)
[ ] Stickade tröjor och koftor
[ ] Högklackade stövlar
[ ] Mysig mössa, med matchande halsduk
[ ] Strumpbyxor, både stickade och vanliga i jordnära och roliga färger
[x] Jeans
[ ] Ankelboots (ja, ett par till)
[ ] Lång skjorta, både vit och rutig
[x] Lite varmare stövlar
[ ] Höstklänningar och kjolar
[x] Svarta skinnhandskar

Denna lista uppdateras hela tiden när jag kommer på grejer jag vill ha, eller när jag införskaffat något på listan.

Alla frisör grejer :)

Något roligt som hände innan det tråkiga idag, det var att vi fick en stoor väska med alla frisör verktyg och grejer som vi behöver dessa tre år i gymnasiet. Helt sjukt vad mycket grejer jag har. T.ex sju kammar, 4 borstar, 2 saxar, 2 färgskålar, 2 färgpenslar, en höftväska för saxar och sånt, 4 stora clips, 100 små clips, hårnålar, hårnät, ja massor verkligen.
Helt sjukt roligt. Nu känns det verkligen allvar.
Jag kom in på frisörlinjen, jag går utbilningen som jag vill. Jag ska bli frisör... !!!



   
  



min loggbok, som är typ det viktigaste i min skolgång verkligen..
vi fick även den idag :)

fan för mitt liv ..

Nu blir det depp-inlägg igen... ännu en gång så mår jag så jävla skit igen. Jag som mådde såå bra för en vecka sen. Jag var lycklig, jag log utan att fejka mitt leende, jag skrattade och spelade inte skrattet, jag kände att allt verkligen gick bra i mitt liv, allt var bra och jag trodde att jag kanske hade hittat "honom".
Nu i efterhand förstår jag inte hur jag kunde tro att jag skulle få vara lycklig. Jag ska helt enkelt inte få må bra.
Jag visste att jag skulle bli sårad, men jag valde att jag skulle våga och strunta i det. Man vinner inget om man inte vågar. Jag tänkte att jag kanske inte skulle bli sårad utan att jag faktiskt kunde "vinna", men vfr trodde jag ens något sådant?. Det klart att jag skulle bli sårad, SÅKLART...

just nu är jag bara besviken på att jag hoppades överhuvudtaget och att jag med någon procent trodde att det kunde bli bra. nu är jag bara ledsen, och helt tom på ord.

:)

Just nu sitter jag hos mamma, jag sov ju här inatt (lr imorrse kanske man ska säga). Fanny fyllde ju år igår och bjöd hem oss på middag, och sedan kom mer folk och då blev det fest, Det var verkligen otroligt trevligt, även om ja blev lite småsur/ledsen på ett par saker under kvällen. Men men.. sånt är livet.

HAHA.. det roliga var att jag, Malin och Linda skulle gå hem till Knivsta från Fanny där mitt i natten. Smart som jag är(alltid) så hade jag pumps på mig x) haha. Men när vi skulle gå hem, så skulle även Axel och Jessica gå så vi slog följe med dom. Jessica var dock vääldigt full och kunde inte gå, så Axel (hennes pojkvän) fixade så att hans komps Olle som även varit på festen kom och skulle hämta upp dom. Snälla som dom var så fick även vi tjejer skjuss då till Knivsta och slapp gå dom 4km lr vad det nu är. Skönt.
Jag och Axel fick dock turas om i baksätet och sköta om älskade lilla bästis som mådde otroligt dåligt. Riktigt läskigt var det, men Axel lugnade oss med att säga att hon gjort sådär förut också. Hatar bara att se min kompis må dåligt, det gör verkligen ont i mig och när hon även hade svårt och andas så fick jag enorm panik.

Väl i Knivsta när vi blivit avsläppta av Olle vid min mamma, så följde jag och Linda, Malin till Ica där hon sedan skulle gå hem själv. Linda och jag blev även väldigt rädda när nån snubbe följde efter oss påväg hem till mamma igen. Det blev ett par uppskrämda samtal till min mor, men vi klarade oss hem utan att bli våldtagna.
Väl hemma hos mig så satte jag mig vid datorn en stund, tog en alvedom brus när bakismåeendet började smita på och Linda somnade i soffan. Gummsan fick även ett sms av sin "sängpartner" i sista sekund, annars hade hon dissat honom för mig :P. haha

Nu är jag lite trött, gick och la mig halv fem och vaknade några ggr. Men gick upp kvart i ett lr något sånt.

GRATTIS FANNY ROETHLISBERGER :)

Idag är ingen vanlig dag, utan idag är det en av mina bästa vänners födelsedag :).



Grattis Fanny gumman på 16-års dagen, hoppas att du får en helt UNDERBAR dag. Vi ses ikväll, och då jävlar ska vi röja och ha kul..

Andra skoldagen :)

Nu är även andra skoldagen avklarad, otroligt skönt med helg kan jag lova alla mina läsare.
Denna dagen var bättre än första. Vi började dagen med fotografering, men dock bara foton som lärarna ska ha så att de lär sig våra namn. Vi skulle sedan få varsinna skåp, men eftersom att 2:orna och 3:orna hade varit slarviga och hade bytt lite här och där så räckte inte dom skåpen som skulle vara lediga så jag och många andra får skåp på måndag.
Efter fotograferingen och skåputdelningen så hade vi ett svenskatest, eller det var 4 st. Det gick väl sådär, inte jättebra men inte dåligt liksom. Jag får se vad det blev för resultat, dom ville ju bara se hur alla låg med sina kunskaper liksom. Det blir nog bra tror jag..
Efter vårat test så fick vi lunch och rast i kanske två timmar. Under dessa två timmar så åt vi, jag åt sallad eftersom att maten inte var något som jag tyckte om. Jag satt med Ellinor, Jamie och Amanda :). Amanda gick sedan för att möta sin vän Nathalie(vet inte stavningen) så vi satte oss och väntade nedanför matsalen. När vi satt där vid ett runt bord och väntade och pratade så kom den andra Amanda i klassen och Lisa. Vi satt och pratade om allt möjligt, t.ex om att det bara är utländska killar på fordon och knappt svenskar och det tyckte vi var lite konstigt , det borde ju vara lite blandat (asså jag är verkligen inte rasist. men hade ingen aning om att dom tkr om att mecka). Sedan när Amanda och Nathalie kom så gick vi ut för att tjejerna skulle röka , det är nämligen otroligt många som röker på denna skola ;). Haha.
Vad vi sysselsatte oss med i 2h var alltså att äta rätt snabbt, sen så bekantade man sig lite med klassen. Fler tjejer ifrån klassen kom nämligen ut dit där vi satt när vissa rökte, så då blev det att vi alla pratade typ.
När klockan äntligen blev halv ett så samlades alla frisörer i Cordeliasalen för att delas in i "vit" och "gul" grupp, som vi ska vara när vi har typ matte, svenska o engelska tror jag. Vi fick även vårat schema, och jag hoppas att vi slutar tidigare under andra perioden :O. Vi börjar runt nio varje dag och slutar runt fyra, men vecka 39 på tisdagen så börjar jag fem i tio och slutar kvar över sju på kvällen. Jag skojar inte!!.

Hoppas att det blir lite bättre tider i nästa period, vi får nämligen ett schema som gäller typ 5-6 veckor och sedan så byts det ut till ett nytt. Vi jobbar alltså i perioder, jag vet inte riktigt hur det fungerar ännu. Men ialf så under nästa period så, alltså om 5 veckor typ så börjar praktiken och då är vi på salong varje fredag. AS SKÖNT !!

Första skoldagen idag

Imorrse gick jag upp 06.30 för att för att bege mig till skolan. Gymnasiet.. bara tre år kvar tills jag slipper skolan helt och hållet. Det var med blandade känslor som jag både blev panikslagen och riktigt nervös igårkväll. Sa hela tiden till *pip* att jag inte ville att skolan skulle börja, att jag var nervös och verkligen inte ville dit.
Väl där imorrse så var det riktigt nervöst. På väg dit så när jag nästan var framme så mötte jag en tjej med sin mamma som också skulle till "Enskede gårds gymnasium", de frågade efter vägen och jag sa att jag även skulle dit men beskrev även vägen. Dessa gick efter mig till skolan och när vi var framme vid ingången så började jag och tjejen (Linn) prata lite, vi satt och väntade tillsammans på att klockan skulle bli nio. Verkade vara en trevlig tjej, otroligt söt :). Kom dock inte i hennes klass.
Jag ska gå i 1C (ja tror klassen heter typ HVFR 1C).
Klassen har jag fått lite blandad uppfattning om, många som är "jag är snyggast och bäst, ska vara i centrum jämt" har jag fått intryck av. Väldigt jobbigt också att så många hade sökt med sin bästis också och kommit i samma klass så det är redan grupperingar, men jag tror att man kommer in mer i klassen snart. Jag satte mig ialf vid ett bord med några tjejer på lunchen som jag började prata med. Det är nog vi som kommer "hänga" nu tror jag, jätte gulliga tjejer :).
Jag hoppas att detta blir bra :).



Imorgon börjar jag också klockan nio. Skolfotografering imorgon också, panik eftersom att jag inte har något att ha på mig. Jag vill shoppa, men har inte pengar till det "/.

Titta vem jag träffade igår ;)

Igår så ville Cissi och Lina ha med mig till Råcksta, så jag hängde med eftersom att jag inte hade något inplanerat.
Dagen innan hade Fia och Jess träffat honom, dom kom dit 11 och träffade honom 15, vi kom dit 12 eller nej lite efter så jag skämtade om att vi skulle träffa honom 16. (Jess och Fia kom även dit ett tag efter att vi kom dit och umgicks med oss)

Klockan 16.03 kommer Darin, Ashti(hans mamma) och Shwan(hans pappa). Dom har otroligt bråttom men Darin stannar och tar en gruppbild med mig efter att jag ropat och frågat om vi får. Det  hela går över på några minuter, och jag kommer inte ihåg vad vi sa xD haha.


ingen rubrik

Nu har jag ganska precis vaknat från min skönhetssömn. Vägt mig, och ätit frukost (omelett). Alltså i och med dieten så väger vi oss varje tisdagsmorgon innan frukost. Nu har jag hittills gått ner 6,4kg sedan vi kom hem från Kreta, om jag räknade rätt. Visst det syns, men jag har några kilon kvar , fast inte så jätte många ändå. Jag börjar mer och mer kunna se på min kropp i spegeln, fast nöjd är jag ju såklart inte ännu men jag blir mer och mer nöjd för var vecka som går.
Nu ska mina extrakilon bort för alltid. :)

TheVoice08 i lördags som jag, Malin & Linda gick på, eller Fanny,Emelie och Matilda hänkade även på oss när vi kom till Kungsträdgården. Det var en väldigt lyckad kväll. Jag, Linda och Malin hade otroligt roligt även efter TheVoice ( Fanny,Emelie&Matilda hade åkt hem då ). Vi hade så sjukt roligt verkligen. Vi umgicks med 4 killar från Tensta (fast alla var inte därifrån, men dom sa det först typ haha). Sen så träffade jag även en sötnos som jag chattat med och snackat i telefon med ett bra tag. VÄLDIGT nervöst när jag skulle träffa honom, jag var skiträdd. Men allt gick bra och jag är stolt över att jag vågade, och blyg var jag inte heller (tyckte han med) ^^.

Synd att inte hans buss gick oftare igårkväll, vi skulle nämligen ses en stund med det blev lite onödigt om han kom för vi hade hunnit träffas 20min och då hade jag bara kommit hem för sent vet jag. :P. Så det blir en annan dag, snaart hoppas jag :).


Tävling :)



Natachas blogg är jag med och tävlar om ett presentkort värt 1000:-, butik får man välja själv.

Tävla du med vettja ;)

7 dagar kvar i frihet..

Idag är det bara en vecka kvar tills jag börjar skolan :O =/. Jag får ju panik när jag tänker på det. Men men, finns inget att göra åt det.

Just nu sitter jag och kollar på resor, har gjort det sedan jag vaknade.
Vi ska ju nämligen åka utomlands runt nyår, och jag vill inte åka till Kanarieöarna som pappa och Monica vill. De vill åka till Fuertoventura(?) där min moster bodde ett tag, men jag tycker att det är för kallt att åka dit i december/januari.
Nu har jag hittat ett ställe som skulle vara bra att åka till. Florida, Miami Beach i USA vill jag att vi ska åka till. Ska prata med far när han kommer hem :):).

Nej, nu ska jag snart ut och ta mig en promenad ;);).

Roethlisberger.blogg.se , LÄS !!



Jag måste bara be er alla som läser min blogg (om det är några) att kolla in på en av mina bästa vänners blogg. Fanny har under ungefär 2års tid kämpat mot en sjukdom, inte en sjukdom som går att bota med medicin. Fanny har ätstörningar och kämpar nu för att bli frisk.
Anorexia och ätstörningar är en sån farlig sjukdom som inte bara går att bota SÅDÄR, så snälla läs bloggen. Den får en verkligen att tänka till en extra gång. Ingen vill hamna i Fannys situation, det lovar jag er alla.

Följ Fannys kamp tillbaka. Hon är verkligen på god väg.. :)
jag är så stolt över min älskade vän som kämpar, jag beundrar henne. Men Fanny. Jag finns här och stöttar dig, kämpa på för vi finns här bakom dig och stöttar dig :D.

DU KLARAR DET BRUDEN !!!:D


http://roethlisberger.blogg.se

Ny mobil :)



Kom hem från Knivsta och mamma för en lite stund sedan. Har hunnit med att varit upp på Palmyra och handlat mat en snabbis, pappa och Monica är nämligen inte hemma så pengar låg på min säng åt mig.

Vad har jag gjort i Knivsta då ?
Jo jag åkte dit för att jag lovat att hjälpa mamma att städa. Jag ska nämligen hjälpa henne med städning en gång i månaden, och hon betalar mobilen (den på bilden) till mig. Nu undrar ni säkert varför jag ska ha en ny mobil, min fick jag ju i februari. Asså jag vill ha comviq kompis, som nu heter tele2 kompis, för att kunna skicka gratis sms till alla kompisar som har tele2.
Så i måndags åkte jag och Jess till Knivsta, för Jessica kom nämligen till mig i söndagskväll och sov hos mig så vi tog sällskap till hålan :P. Sen senare då, i måndags kväll så åkte jag och mamma ut till Lasse och Rikard (vårat hus) där även min morbror var, jag och mamma skulle nämligen städa ut hennes Volvo som ska säljas. När vi kom tillbaka ner till knivsta så gick jag ner på byn och träffade älsklings Jenny och andra trevliga människor :).

I tisdags så städade jag min brors rum nere hos mamma, så nu är det otroligt rent :):). Slängde MASSOR, skurade golv, dammsög, torkade ur hela bookhyllan och ställde hans bäcker och prylar snyggt.
Vid sex ungerfär så blev jag hämtad av bror och rikard för att bege oss till Odensala för att gratta min kusin på 21års dagen. Det var helt okej, och jag höll mig helt borta från godsakerna ^^.
Blev sedan skjussad till Ica i Knivsta (stannade en natt till för att jag skulle till Jenny idag som fyller år) där jag mötte Fanny. Fick en choklad(som tog slut under kvällen, så nyttigheten hos kusinen räknas kanske inte :P. men chokladen var mörk). Fanny och pratade lite, och mötte även upp hennes vän Emma (helt urgullig och snäll tjej) vid tåget och jag umgicks med dom en stund. Gick sedan med Jenny och Lisa ,  och vi hamnade uppe vid Ängbyskolan dit även Viktor kom. Där satt vi hela kvällen och hade allmänt roligt :D. Jätte trevligt.
Blev en promenad hem i spöregnet sedan. Ja, jag var blöt!

Idag så har jag varit och grattat älsklingen Jenny som fyller 16år idag. GRATTIS gumman :D !!
Var väldigt många trevliga människor där som jag pratade med.
Tack för en otroligt trevlig dag :D:D <3

Beställt en personlig almanacka



Har precis en egendesignad almanacka från  denna sida :). Den är såå jag, precis som denna miniräknare som jag köpte igår. :D

 



Jag har skrivit massor med inlägg nu ikväll, och jag vill bara säga till "Den galna psykopaten" och de andra som tycker att min blogg är tråkigt. Ni behöver inte klicka er in på min blogg, för jag har inte bett er om det. Gör något annat istället för att ta eran tid till att klaga på andra, ni vinner ingenting på det.

Vart är sommaren ?



Vart tog sommaren vägen ? Nu äre ju fan höstväder. Har sett folk gå runt i jackor och allt idag, höstjackor. Det är inte okej. Visst, hade jag också varit ute i detta väder så hade jag klätt mig rejält varmt. Men jag menar vart tog värmen vägen ? Det är augusti och nu ska det vara sådär jobbigt vamrt med solen skinande varje dag. Jag blir besviken ju, låt det vara sommar under sommarhalvåret.

GE MIG SOL, JAG BEHÖVER DEN (a) haha



Ge mig (a)







Är det någon som har lite pengar över, som bara skulle vilja köpa allt detta till mig så hör gärna av er ?
Jeansen behöver ni inte betala ialf, för dom ska jag köpa nu i de närmaste dagarna ;) :D

Snart är detta hos mig :)

Min  pappa lät mig beställa lite kläder från ellos, så klart att jag gjorde det. Hans ord lät "beställ bara, men byxor får du köpa så att du kan prova". Min pappa är världens snällaste :D.



denna beställde jag i vit och babyrosa :). Otroligt söt, hoppas att den sitter bra på och är fin i verkligheten :)


En sån här, i svart beställde jag. Kan användas som en klänning/tunika tror jag. Med ett bälte i midjan :).


Denna URGULLIGA kofta , i vitt :). Jag blev jättekär, hoppas att den är fin på mig bara. (a)


Även ett par strumpbyxor till hösten och vinten.

Tveka inte ens, ni kan t.ex tjäna ihop poäng till gratis underkläder :O :D !!!

Vill ni få hem presentkort på butiker som t.ex H&M, JC, Siba osv. , då ska ni klicka på denna länken och bli medlemmar. Ni värvar personer och får på så sätt poäng, poängen växlar du sedan in till presentkort som skickas hem till dig. Poäng får man även genom att bara klicka upp vissa hemsidor, bli medlem på gratis hemsidor och ni kan få poäng på summan av det ni handlar för på ställen via internett. Ja, ni kan läsa mer om ni klickar på länken. Men jag kan säga att det fungerar i alla fall, och det vore kul om ni klickade på min länk och inte de jättestoras. De tjänar ju faktiskt pengar bara genom att skriva ett inlägg om detta. Jag behöver ett presentkort mer än vad de "stora" bloggerskorna gör :)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=62860


Det här är ju sjukt bra :)

Vem skulle tacka nej till gratis smink ?
Nej precis vad jag trodde, ingen :O:D



bli medlem här, så kan du spara ihop poäng. när du har visst antal så får du presentkort på kicks hemskickat till dig

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=11182


Lättad..

Jag är faktiskt ganska glad. Ni vet ju mitt förra inlägg, jag var helt säker på att jag gått upp i vikt förra veckan, jag hade sån fasa för att ställa mig på vågen.
Jag kan berätta för er att jag hade gått ner:O. Hela 7hg också. Det trodde jag verkligen ALDRIG...
Jag börjar närma mig en kropp som jag kan bli nöjd med, det går dock inte så fort som jag önskar (a), men det kmr ju :).

Snälla, kommentera inget som jag inte vill höra...

Egentligen så vågar jag verkligen inte skriva här, för jag vet inte vilka som läser och de som läser blir säkert orolig och kmr be mig att skärpa mig. Men jag orkar inte bara ha det inom mig, för jag kan inte prata med någon om detta, för alla tror att jag kmr få anorexia.

Vad är det för fel då ?
Jo jag är så rädd på något sätt, så besviken på mig också. Jag har nog under hela mitt liv hatat min kropp, har alltid varit den tjocka tjejen som någon kille aldrig tyckt varit söt/snygg och sådär. Nu har jag tagit tag i allt, lr jag gjorde det förra sommaren, gick ner typ 7kg kanske. Det blev jobbigt när skolan började med all press och stress, jag tänkte inte på vad jag åt lr så, lr det är fel. Jag tänkte hela tiden på att träna, att jag skulle träna mer och mycket. Jag tänkte hela tiden på mat, att jag inte skulle ätit det och det. Nu vet jag att vissa tänker säga att jag har ätstörningar, men visst det har jag säkert. Men min dröm just nu är bara att få bli nöjd med min kropp, och i och med detta våga tro på komplimanger och våga träffa killar. Ialf så vågade jag inte ställa mig på vågen förns vi kom hem från kreta nu i slutet av juni typ, då hade jag gått upp rätt mkt av det jag gick ner (hade nog dock mens också). Nu har jag gått ner typ 4,4kg. Men jag är så rädd just nu för att väga mig igen, för nu i veckan känner jag att jag fuskat massor och inte rört på mig. Jag blir sååå besviken på mig själv. Jag vill ine gå upp, jag måste gå ner vafan. Jag vill inte börja en ny skola och se ut såhär.
Jag måste också säga att jag nästan inte tänkt "jag har ätit för mkt" och bla bla bla nu när vi börjat med LCHF-kosten, men nu fick jag verkligen panik och nästan gråter . Nu fan ska jag skärpa mig. Jag vill inte vara fast längre, vill inte hata min kropp längre. Vill inte ha den kropp jag har. Ska dock inte gå ner så jag blir för smal. Jag ska bara bli smal.

RSS 2.0