länge sedan

Det var ett tag sedan jag skrev här i bloggen nu, men jag har inte riktigt haft tid och ork för det. Men nu ska jag skärpa mig.
Förra måndagen och tisdagen så målade jag mitt rum och jag är verkligen jätte nöjd :D. Det blev verkligen som jag ville, och imorgon eller torsdag eller fredag så kommer även tapeten upp på väggen :D:D. Det ser jag fram emot. Sen är mitt rum klart, eller nej inte riktigt. Jag ska ju sätta upp smyckestången o nå tavla/tavlor och sedan ska även jag byta skrivbord eftersom att det jag har tar upp typ halva rummet, så det ska istället Rebecka (<3) köpa. Jag funderar även på att sälja min stationära dator och köpa en bärbar istället eftersom att det känns smidigare så jag får mer plats och så i rummet och vid skrivbordet. Jag ska prata med pappa om det.

Juste, för en vecka sedan så fyllde även min faster 50 år :D. Det firades, grattis i efterskott. Hon fick en skönhetsdag som Monica (pappas sambo) följer med henne under. Först börjar hennes dag med fotvård, sedan massage och ansiktsvård sedan bär det av till Yasmine (som för övrigt även är min frisör som är GRYM) för klippning/färgning/slingning , ja vad hon väljer. Sedan får dom hämtning av fasters man och min pappa, så ska dom avsluta dagen med en skön middag.
Faster blev otroligt glad över detta, och hon är verkligen värd det. Det lovar jag.
Efter firandet iallafall så begav vi oss hemåt och jag kom på att jag kunde åka till Mickan redan denna kväll istället för imorgonbitti, så jag ringde Mickan och sedan packade jag. Pappa skjussade in mig till Uppsala till bussen som jag inte visste vart den skulle gå eftersom att det byggs om o massor vid station så ja efter en aning paniksamtal till Mickan och en del letande så hittade jag busshållplatsen och satte mig på bussen när den kom.
Väl uppe hos Mickan så fick jag hämtning vid bussen av självaste Mickan och hennes låtsaspappa. Vi åkte hem till dom och jag fick gosa med deras kattungar, jag älskar verkligen den som är sjuk. Den har liksom något fel så den kan inte riktigt gå. På onsdagen så fick jag lära mig rida, så snart kan jag och Mickan rida ut :):). Vi tog även en långpromenad och en cykeltur ner till Våla :P
På torsdagen skulle Mickan till Skålsta så jag åkte med dom hem :):).
Jag förkortar allt detta, det blir så mycket annars.

På fredag morgon bar det av till Göteborg med Jessica, Emelie, pappa och Monica. När vi kom fram så checkade vi in på hotellet som förövrigt låg mitt på avenyn, och sedan begav vi oss till Liseberg. Klockan halv fem så gick vi tillbaka till hotellet och böt om eftersom att vi skulle till min morbror och gratta honom klockan halv sju.Så vi böt om och gick sedan och fyndade lite på avenyn. Bh 25kr :O, trosor 10kr ja jag handlade även hårband o det för typ 44kr , kanske även handlade något mer som jag inte kommer ihåg. Sedan åt vi mat och gick uppåt till min morbror, Joanna och kusin Filippa som jag är förälskad i. Efter några timmar så gick vi tillbaka ner till Liseberg och gick hem vid elva.
Lördagen spenderade vi hela på Liseberg också, trevligt trevligt. Förutom att jag mådde så dåligt i slutet av dagen.
Söndagen så shoppade vi, vi va ute på stan halv elva. Så står det att dom öppnar TOLV, vi som skulle vara hos min morbror klockan ett för att åka hem senast två. Men vi gick till nordstan där dom öppnade klockan elva.
Klockan halv ett när vi sitter och äter glass ser vi klockan och får en aning panik, hur ska vi hinna gå till morbror till klockan ett. Vi som hade sån värk i benen och fötterna. Men vi börjar gå men kommer sedan på att det är värt att ta en taxi så jag ringer min morbrors fru som ger oss adressen så ringer vi efter taxi. Så skönt att få sitta.
Sedan vid två bär det av hemåt.

fredagen 20 juli

Gud, gårdagen fylldes med mycket gråtande efter att ha haft ett missförstånd med Rebecka. Usch vad jobbigt det var, älskar ju verkligen den tjejen. Hon finns där för mig i vått och torrt, hon förstår hur jag känner mig eftersom att hon går och har gått igenom samma grej. Tack för att du finns älskling, förlåt ännu en gång. Men som vi alltid har sagt, vi är gjorda för varandra. Så allt löste sig. *pjuu*

Denna fredag har jag mesta dels umgåtts med min far. Vi åkte runt halv tolv till Hansen Racing (?) i Spånga tror jag det låg där pappa skulle köpa grejer till sitt sommaråk, sedan begav vi oss vidare hemåt men ett par stopp på vägen. Vi stannade i Barkarby för att gå in på Bauhaus med min tapet (som för övrigt är vrål snygg) där jag skulle välja en färg till. Eftersom att tapen ska vara en fondvägg som ska sticka ut så valde jag en väldigt ljus färg som även killen som jobbade där rekomenderade, eller han tyckte vitt egentligen men jag vill ha en lite mjukare mot tapeten ändå. Så jag tror att det blir väldigt bra faktiskt.
Efter Bauhaus så åkte vi vidare till Märsta och Mekonomen där pappa skulle hämta någon stoor pryl han hade beställt. Sedan bar det av hemåt till älskade huset igen.
Väl hemma har jag väl inte gjort något specielt, jag har legat och stekt lite. UNDERBART, älskar solen och sommaren. Smsat lite med Emelie som sedan ringde, hon ska förresten med mig till Mjölby istället för Rebecka som inte ville lämna lägret eftersom att Darin ställt in några konserter och hon inte ville riskera och behöva betala onödigt mycket pengar. Skulle ju även träffat Paula, men våran middag blev så pass sen att jag inte hann :(. Så det får bli senare, men det går ju också :D.
Nu ska jag dricka massa vatten och hoppas på att min yrsel ska gå över, har mått skumt idag. Har varit lite yr och kännt mig konstig. Har som något lite tryck i huvudet kanske, ena stunden känns det som det och nästa inte. Men får hoppas att det går över och att det inte är något fel på mig.

För övrigt så är det bara ynka EN vecka tills jag, Emelie och Jessica är i Göteborg. Vid denna tiden så går vi väll snart "hem" till vårat hotell på Avenyn efter en dag på Liseberg .




alla eller ni som läser detta, komentera. :D jag vill veta om det ens är någon som läser denna blogg.

torsdag 19 juli

hmm, igår var jag med Emelie och Linda. Vi hade trevligt :). Vi sjöng singstar, gjorde smoothies och hade allmänt trevligt. Dom följde även med mig, pappa o Monica till Gränby centrum där jag skulle hämta ut en ny resväska. Jag fick en STOOOR rosa :D. Köpte även ett par bruna shorts, tuperingskam och nagellack (såklart). Sedan påväg hem så hade det rasat ner ett eller två STOORA träd pga stormvindarna :O. Jag lovar, stammen var typ 75cm bred :O . Men vi behövde kanske stå 8min bara så det var lungt. Dom längre fram i "kön" hade nog fått stått där ett bra tag. Stackarna.
Sedan väl hemma så åt vi pannkakor :D hihi.

Idag har jag ännu inte hunnit med så mycket. Jag har legat och solat baksidan 40min :) , kanske solar mer senare :D. Jag får se. Pappa är på verkstaden typ och när han kommer hem så ska vi rensa här på överväningen och kanske även köpa färg till mitt rum så att jag kan börja måla. Det ska bli trevligt :).

Imorgon ska jag förresten träffa Paula innan hon åker till Spanien :D:D. skoj skoj, imorgon kommer även Rebecka hem :D:D:D och på söndag ska jag och hon se DARIN i Mjölby :D:D fett nice.
JUSTE, OM EN VECKA - 7 DAGAR SÅ FLYTTAR BELLA UPP IGEN :D:D:D. Älskling, äntligen . :D:D <333

onsdag 18 juli

Ja, vad ska man hitta på idag då ? Jag vaknade av att det var sol, så glad blev ju jag men när jag sedan skulle äta min frukost ute så märkte jag att det inte var särskilt skönt. Det blåste som attan och det var bara 19grader :O, så där tänker inte jag ligga och steka. Då får det sluta blåsa.
Jag kanske hittar någon kompis som vill hitta på något :D. Man vet ju aldrig.

Igår fyllde mammsen år iallafall. Hon blev suuperglad för presenterna :D. Hon fick:
- svart takfläkt till vardagsrummet, med inbyggd lampa
- presentkort på gina tricot
- nagellack
- en ficus (?)
och av min morbror( alltså av hennes bror)
- chokladask
- blommor

skorna


249:- ellos

Snälla någon, jag ber verkligen om dom här skorna. Så underbara. Dom här vill jag verkligen ha, ska nog ta och låna lite pengar av pappa och beställa dom innan dom tar slut i min storlek :).



wonder nail


För övrigt så köpte jag ett nytt nagellack igårkväll när jag va med mamma och bror på Ica Maxi :) rosa såklart, väldigt rosa ;).

varfööör..?

gaah, jag vaknade ungefär tjugo i åtta :O, ja det är sant. Min bror hade stängt min dörr i natt vilket gör att man vaknar av att det är som att ligga i en bastu, jag har ju ingen persienn(?) och solen ligger på mitt fönster på morgonen.
Men ja, jag tänkte väll ge mig ut på min promenad innan det blir allt för varm, jag hade ju tänkt och ta den innan jag beger mig till födelsedagsbarnet Jessica som fylleer 15 år idag.
Grattis älskling <3 :) !


jag kanske bloggar mer när jag kommer in från promenaden eller när jag kommer hem från Jessica sen.

söndag 15 juli

Idag vaknade jag vid kvart i tio ungefär, gick ner på ett toalettbesök och åt frukost. Jag gick sedan tillbaka upp på mitt rum och startade min dator, klädde på mig och sminkade mig.
Vid ungefär 12 så gick jag in för att väcka min bror eftersom att vi skulle bege oss till Uppsala för att köpa present till mammsen. Men gick han upp? Nej, jag väckte honom igen kl.13.10 och sa att det var söndag och affärer faktiskt inte har öppet så länge då. Så efter en stund gick bror upp, men sen behövde vi ju även skjuss. Men ja , far våran ville kolla på motorcyklar på tvn :P så ja vi fick vänta 40min innan vi satte oss i sköna BMWn påväg in till Uppsala. Affären vi hade tänkt att titta i först hade såklart STÄNGT, så pappa ringde Monica (pappas sambo) för att fråga om andra *pip*affärer. Så vi begav oss dit hon föreslog som jag även hade föreslagit på vägen in, men som min far inte säkert lyssnat på , haha. Men där hittade vi ju en väldigt fin present till käre mor som vi köpte :). Hoppas att hon blir glad, men det blir hon nog.
Vi satte också på fiket där inne och tog en fika, min första "onyttiga" grej på typ en och en halv månad. Blåbärspaj och en cola light tog jag, pappa tog även han blåbärspaj men med kaffe och min bror tog två chokladbollar och kaffe.
När vi kom hem bestämde jag mig att ta en promenad med ipod i öronen, så jag lämnade mitt smsande med älsklings Bella och begav mig ut på stora vägen påväg mot Märsta, gick väll ungefär 6,5km ungefär. Tillbaka hemma stog Monica och lagade mat som sedan väntade 15min senare. Ingen märkvärdig middag, men god va den ändå. Pasta, köttbullar, morötter och gurka.

Ja, nu gör jag inte särskilt mycket. Sitter här. Har slagit in presenter till Jessica som fyller 15 år imorgon. GRATTIS i förskott, har även slagit in en av mammas presenter som fyller år på tisdag. GRATTIS i förskott till mor min också.

Välkommen till min nya blogg!

Jag har ännu en gång valt att börja blogga. Vi får se hur det går med det. Men att försöka skadar aldrig.

RSS 2.0