Koffeinpiller

Tog ett koffeinpiller tidigare ikväll, runt 19 tror jag. Kände av det typ 30-40min senare, vilket va väldigt fort. Jag var nämligen trött och seg som fan så jag tänkte att jag behövde piggna på mig lite eftersom att jag jobbade. Jag, Rikard och Malin bestämde oss för att ta varsitt koffeinpiller då för att se vem det fungerade bäst på. Jag kan tala om för er att det fungerade verkligen bäst på mig. Jag började typ skaka och kunde inte riktigt kontrolera händerna och kroppen kändes det som, kände mig helt hög. Det roliga/ knasigaste var ju att mina händer skakade så mkt att man såg hur glasen skakade när jag skulle ställa ner dom vid gästerna. Får hoppas att dom tror att jag va nervös, så att dom inte tror att jag var hög för det kan man mkt väl ha trott. Vi tänkte även testa att stoppa i mig ett piller till, vilket inte Monica tyckte va så smart eftersom att jag blev så där av ett och det stod på burken att man skulle ta ett om dagen. Man kan tydligen få hjärtklappningar av för många. Får bli en annan gång att jag provar många ;).

Nu ska jag försöka sova faktiskt, undra hur det går. Lång arbetsdag imorgon med. Snart bär det av hemåt, ÄNTLIGEN!!!


En lista

Jag har insett att min senaste kyss: var underbar, även med den underbaraste!
Jag pratar: om helt ointressanta saker ibland
Jag avskyr när folk: är falska!
Min bästa vän är: Linda Lundin ♥
Min första vän heter: Patrik
Kärlek är: både det bästa som finns, samtidigt som det kan vara det värsta.
När jag borstar tänderna: är jag alltid så trött att jag håller på att somna i handfatet
När jag lagar mat: är jag kung ;)
Jag tänder på: honom!
Jag är rädd för: allt typ, har fobier för det mesta. är nog mest rädd för att bli ensam och sårad.
Den värsta känslan är: olycklig kärlek
Den bästa känslan är: när det pirrar i magen av kärlek och man strålar av lycka
Jag är bäst på: att vara mig själv :)
Jag är sämst på: nu tänker vi bara på det jag är bra på ;)
Om jag va ett djur skulle jag vara: en kattunge kanske ?
Min mobiltelefon är: min drog
När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om igen!
Just nu tänker jag på att: jag snart är ledig och får mitt sommarlov :)
Bebisar är: så underbara och ni anar inte hur sugen jag är på barn


saknar som faan!


Festsessorna ;)



Saknar dig verkligen Alexandra, älskar dig gumman och vi får ses nästa vecka! <3

Aviator


Den nominerades till sex Golden globes, och vann tre

Denna filmen såg jag i lördags kväll. Den är en verklighets baserad film och handlade om Howard Hughes liv. Howard var en männsika som skapade stora och dyra filmer och byggde även höghastighetsplan som han själv satte världsrekord med.  Han var en av 1900-talets rikaste människor och levde livet som alla drömde om. Han kämpade med sina fobier och tvångstankar dagligen.

Jag kan säga att jag inte förstod denna filmen riktigt. Jag tycker att den var långtråkig. Visst att den var rätt bra gjord, men att hålla på i nästan tre timmar kändes som onödigt. Vi väntade bara på slutet efter två timmar, och det blev man inte heller så klok av. Jag kan inte rekomendera filmen. Jag tror att detta är en film man måste se några gånger för att verkligen fatta, men som vi sa så skulle vi aldrig orka att titta på den där filmen igen.
Mitt råd är att se en annan film :).



pengar rullar in som det ska, det går bra nu

God kväll kära läsare. Nu är 1/6 av mina jobbdagar avklarade, haha bara 6st kvar nu innan jag signar ut. Dagen har bestått utav massor med städande, bäddande och dammsugande. Har nämligen städat 12 rum under dagen. Kan tala om för er att det är riktigt tråkigt, men vad gör man inte för pengar, eller snarare, vad gör inte jag för pengar? Fick även reda på att jag fått löneförhöjning också, det är ju roligt, även om det hade varit roligare om jag fått det utan att facket behövt ändra avtalen ;). Imorgon slipper jag i varje fall att städa eftersom att jag valde att göra det idag, så imorgon är det Saras tur och jag ska stå i kassan. Tänkte även att jag ska köra en löprunda när jag vaknar imorgon bitti, har ju ett lopp framför mig 22 augusti tyvärr. Jag är ju inte speciellt tränad så nu måste jag köra hårt. Måste ju komma igång så det är bra att jag har något som pressar mig, för jag har tjockat på magen lite haha. Men bara löpningen kommer igång så minskar magen, so that´s what I´m gonna do!

Nu ska jag fortsätta med mitt bloggläsande. Skulle faktiskt kunna länka till de bloggar jag läser dagligen ifall ni vill ? :)




























snart ska jag ha den kroppen, och även en piercing i naveln

Snart framme

Nu har jag kommit till Avesta Krylbo, vilket betyder att jag är ungefär circus 20min från mitt mål, typ. Är riktigt hungrig och även lite åksjuk, vilket inte blir bättre av mitt datornördande, men vad ska jag roa mig med annars? Jag har tur som kommer att få mat när jag kommer. Monicas son som är kock och hans kock-kompis är nämligen uppe och skulle laga mat, det låter ju inte helt fel. Nu hoppas jag bara att tiden kan gå fortare!!!

Nu ska jag forsätta lyssna på gamla Darin låtar. Väldigt kul att man har så många minnen med alla olika låtar. Roligt som fan ju! :)

tjingeling

Filippa

Idag har jag träffat min favorit 'Lippa (som hon kallade sig själv när hon va mindre). Så himla underbart verkligen att få träffa busfröet igen. Älskar ju den lilla skitungen! Träffade även min ena moster och hennes pojkvän eftersom att det var i deras lägenhet som dom var i, min andra morbror och hans tjej var även där. Super mysigt. Blev även en vända på stan med Marianne, Johan och Linnéa också innan jag satte mig på tåget igen (där jag just nu skriver detta). Blev att jag köpte svarta tygskor eftersom att mina andra hade pajat och jag fick lämna tillbaka dom, två par i år redan. Fick även en parfym av min älskade moster. Älskar min släkt!



jag har världens sötaste video-inspelningar på henne när hon dansar och sjunger. denna tjejen kommer nog bli något när hon blir stor!

lycklig

Jag är så lycklig. Så glad, så jävla glad. Länge sedan man kunde se mig på detta viset. Som Sofia sa igår, så glittrade mina ögon, det har dom inte gjort på sjukt länge. Åh vad allt är bra, även om jag redan saknar!!

Shoppingen i göteborg











kan varit något mer?

På väg till mig


ellos.se

nervös

jag är glad, jag ser fram emot morgon dagen mer än något annat! jag kan inte fatta att detta ska hända!!

godnatt

På tåget på väg hem

Nu sitter jag ännu en gång på tåget, vilket jag har gjort mycket denna sommaren, hem till Stockholm. Ser fram emot att få sova i min egna säng med ett duntäcke, även om jag hellre skulle stanna i Göteborg med bästa vännen och bara ha mys och kul. Men back to business, jobbet väntar, eller ska jag säga pengarna väntar ;).

Dessa dagar har varit helt otroliga, ångrar ingenting, ångrar inte alla pengar jag spenderat på detta för jag är fan värd detta. Vem är inte värd att göra något kul ? Min sommar har bestått av jobb, så klart att man måste få roa sig lite också.
Shopping har det blivit också. En väska, skor, kofta m.m. Jag och Linda köpte även armband som vi alltid ska bära, likadana som står för oss. Ingen stoppar oss.


Detta var det inlägget som jag trodde att jag hade raderat på tåget haha

still on our way back home

jag hatar mig själv!!! nyss hade jag skrivit ett lång inlägg, så trycker jag på nån knapp och raderar ALLT! kul...KUL!!


Snart ut för mat (väldigt sugen på utgång också (a) haha)

Nu är Linda snart tillbaka, hon är nämligen ute på egna äventyr ännu en gång idag. ojojoj ;). Men då hann jag med att fixa mig och mitt hår haha. Vi ska nämligen iväg och dra och äta nu så fort hon är tillbaka :). Är super hungrig alltså, men det är bara för att jag är van att äta 3 ggr om dagen och vi åt frukost/lunch vid typ 12 eller något och har inte ätit sedan dess. Min mage är inte inställd på sånt, eller egentligen så lär den vara van, men men. Snart är det mat ialf.


ibland är hon snygg!

ska köpa!


halen.se

göteborg

God morgon. Har precis duschat och tvättat håret och ligger nu åter igen i sängen. Lundin är ute på äventyr all by her self;), men hon lär komma tillbaka snart eftersom att det var hon som va så noga med att vi skulle gå upp nio så att hon han tvätta håret haha. Men vad gör man inte, jag vet hur hon känner.

Idag ska vi bege oss mot Liseberg där vi ska röja sönder och ha skit roligt. Fasiken vad vi båda har sett fram emot detta. Lite tråkigt bara att vädret suger *** *****. Som sagt, inget stoppar oss nu. Vi ska röja och vi ska ha ap roligt trots regn och rusk. Vad gör det?





Måste bara berätta om något sjuukt roligt, det första jag gjorde igår när vi klivit av tåget på väg till hotellet. Vi gick dit vi trodde, sedan kom vi till en korsning med tre olika vägar. Vi orkade inte gissa så jag tog upp min dator, eftersom att jag har mobilt bredband så är det billigare än att ringa. Så där står jag mitt bredvid någon stor väg i Göteborg med dator i famnen. Jag hittar vart vi ska och vi ser att det är grön gubbe åt det hållet, så vi bestämmer oss för att springa över innan det blir rött. Precis när jag börjat köra över min rullväska som jag har handväskan på (och dator i famnen) så åker väskan över på andra sidan och hänger ner i backen typ. Så där försöker jag lyft/köra , springandes med all denna packningen, och dator i famnen, över vägen och Linda står bakom och dör av skratt. Väl när jag kommit över på andra sidan så står jag också och garvar, jag skrattar så att jag gråter. Då märker jag att någon applåderar. En sportbil med killar har sett detta, nu har dom vevat ner rutan och applåderar åt mig och skriker "Bra kämpat". Haha, alltid ska jag skämma ut mig. Men vet ni? jag bjuder på detta, och jag bjuder på mig själv. Tycker att det var en riktigt bra början på denna "resa".



äventyren fortsätter!

Taggade

Haha, fy fan vad roligt vi kommer att ha det. Ni ska bara se dom blivande korten, för mycket kort kommer att tas. Har ju med min systemkamera och allt!

Har vi sagt att vi är taggade till 10000?

På väg

Nu sitter vi på tåget och är på väg. Jag har suttit nu under resan och kollat på klipp med "En annan del av köping"-Tobbe. Han är så riktigt rolig att kolla på, alla måste tro att jag är dum i huvudet så som jag skrattar.

Nyss fick jag försöka att hjälpa personerna här bredvid att få igång deras internet, vilket jag inte riktigt kunde eftersom att dom hade gjort internetsidan för stor så att inte allt kom med, utan bara en del av texten. Men en annan resande här visste hur man gjorde så nu är allt löst. Haha, vilken circus!


så jävla skön! do u remeber emelie?

Godnatt!

Nu ska jag bege mig in i John Blunds värld. Ska ju nämligen upp om inte allt för länge för att bege mig mot tåget till Götet! :)

Sov så gott alla vänner och ha det så bra dessa dagar. Det kommer nämligen jag och Linda ha, eller mer än bra.
Bloggar dock på tåget på väg ner, mobilt bedband you know ;).

peppad till 1000!

Om typ 11h så är vi strax på väg till Göteborg jag och Lundin! Fan vad vi båda är peppade och ser fram emot detta. Shit vad roligt det ska bli !!!


Navelpiercing

Jag har, sedan jag var jätteliten och mina mostrar hade gjort det, bestämt mig för att när magen blev smalare så skulle jag pierca naveln. Nu är magen hyffsat smal även om den ska smalna av mer, och nu har jag helt bestämt att så fort sommaren är över så ska jag sätta en nål i min kropp en gång till. Nu ska jag smycka min navel med en piercing. Varför inte liksom?


jag hoppas att jag snart blir lika sexig som alba ;)

Solar med nya biknin



Ligger här på taket nu på huset med dator, musik, mobil och solar :D. Snacka om att detta är skkönt. Om ni undrar vfr datorn är med så hade batteriet på iPoden tsgit slut, och jag har ju mobilt bredband nu en månad så vfr inte ta med datorn så att man har musik att digga till ? Jag är smart jag! :)

Snart flyr jag

Snart befinner jag mig på ett tåg, i en 1:a klass stol, på väg till Göteborg med min bästa vän. Det ska bli så underbart och det är verkligen något jag behöver just nu. Att få spendera tid med den som betyder mest för mig, det jag verkligen behöver nu! Längtar så in i bomben alltså.


bit ihop Linda, det är det enda du kan göra

ska jag, ska jag inte ?


så balla ju!

New things


ska köpa den svarta också, älskar denna


såå jag


Klänningen/tunikan fick jag i torsdags då pappa kom upp med mitt h&m paket. Fick även ett skärp som e superfint. Bikinin hämtade jag ut idag, nu är den äntligen min. Fick även en bh också.

Dagens


(jag bjuder på mig själv idag)

blus, FCUK
shorts, h&m
skärp, h&m

sedan blir det min LV och rosa tygskor tror jag.


Hitta hotell, check. Boka hotell, check!

Nu är hotell bokat, bara tåget kvar och det fixar Lundin ikväll. Super bra.
Blev att vi bor på Hotell Ibis i hamnen i Götet. Ett fartyg eller vad det kallas är vad vi ska bo på. Det blir säkert roligt. Det skönaste är att vi kan gå in och ut som vi vill som vi inte hade gjort om vi bodde hos min morbror. Visst att vi fick betala en del extra nu, men vi åker för våran skull och vill göra precis som vi vill och inte behöva anpassa oss för Filippa och dom.

Jag längtar så in i norden. Det ska bli sjukt roligt alltså. VISST ÄR VI PEPPADE BÄSTIS :D? Du och jag i Götet, inga som kan styra över oss ;). Det är du och jag mot alla, mot världen!


rätt häftigt tycker ändå jag ;)

På tåget

Nu sitter jag på tåget hem till Stockholm. Ingen anar riktigt hur länge och hur mycket som jag har längtat efter denna stunden. Jag känner frihetskänslan ut i fingerspetsarna. Nu är det bara ca.2h tills jag är back in the city. Ska roa mig på denna resa genom att försöka hitta något bra hotell för mig och Lundin nere i Götlaborg nu i veckan. Vi ska ju nämligen dit på onsdag, and nothing can stop us two now.


min otroligt roliga utsikt.

Precis "hem"kommen

Nu har jag precis kommit in på hotellrummet efter en vääldigt lugn kväll. Jag smugglades in av hela gänget på utestället här nu ikväll/inatt. Det har ju varit nostalgidagar nu tor-sön och då har en resturand spärrat in ett område där dom har tält och musik och shit. Där smugglades jag in, med strika "regler" haha. Men ja, skönare att se folk än att bara vara på rummet faktiskt.

Nu måste jag dock krypa ner i sängen och sova. Jag jobbar väl några timmar imorgon med, innan jag får LEEEDIIGT!!! Livet är underbart!!!


Jobb, jobb och åter igen jobb!

Ni anar inte hur mycket jag faktiskt sliter röven av mig för att jobba ihop en massa pengar nu. Någon kallade mig bortskämd förut eftersom att jag jobbar här uppe på hotellet och fick välja själv nu när jag ville jobba och sådär. Jag tycket att det var riktigt orättvist sagt eftersom att människan inte har någon aning om hur mycket jag sliter för mina pengar. Att jobba ca. 9-22 är alltså 13h som jag jobbar nästan varje dag när jag är här uppe. Att kalla det bortskämt håller jag inte med om. Kan tala om för er alla att det varit en helvetes kväll nu idag. Jag är den enda bland 6 serveringstjejer som kan kassan vilket gjorde mig sönderstressad bokstavligen. Att springa som en galning för att försöka ta beställningar och bära ut dom, samtidigt som någon femtioelva gånger kommer hack i häl bakom mig och behöver MIG till kassan för att kunna ta betalt. Det tar rejält på kraften och psyket. Men jag klarade det, precis som jag klarar allt som jag tar an. Även om jag var riktigt nära att bara ställa mig och skrika och börja gråta.

Du som kallade mig bortskämd, far åt helsike för du har ingen aning om hur jag sliter som ett djur!


klart!

Nu har jag valt glasögon och beställt. Fy farao vad jag inte vill ha, men har ju migrän så ofta så behöver det. Har det även nu, så ska sova efter ett eller två samtal bara.

Imorgon börjar helvetet, haha!

Gårdagkvällens shopping



Dessa tjocka leggings var det enda jag kom hem med igår från Kupolen. Dålig bild, jag vet.

99:- , H&M

Shopping så här på morgonkvisten



Nu är denna bikini i knallrosa ännu en gång på väg hem till mig, i rätt storlek. Hoppas att jag får den nu en gång för alla!! Beställde även en push-up bh för 29,50:- :O. Man fick nämligen inte beställa något under typ 190 lr 200kr och jag hade ca. 30kr ifrån så det fick bli den söta saken. Får se hur detta blir nu när jag får det sen då.

Vecka 30 kommer att vara bäst!

Ser verkligen fram emot min lediga vecka nästa vecka, v.30. Har aldrig någonsin sett fram emot någon vecka så mycket tror jag. Först så ska jag träffa en person som betyder otroligt mkt för mig, som jag saknar något otroligt mycket. Sedan ska jag antagligen även åka till Göteborg med Linda och några, vilket ska bli riktigt roligt. Nu är jag lycklig, och allt tack vare diig!! Sjukt.


Inget blir som man tänker sig

Nu vet jag inte hur det blir riktigt, nyss va jag på väg att springa till bussen för att åka till Borlänge och träffa Paula. Nu får jag se hur detta blir, hon kanske bangar "/. Jag som är färdig och allt, har stylat om totalt från äckligt lockigt hår och jobbkläder till snygging-Linda på kort tid. Jag vill, jag vill, jag vill komma bort ett tag nu, snälla (a)!!?



UPDATE: Det blir Borlänge och träffa Paula! Åh vad roligt :).

Bounce hyllar MJ


En av de bästa skönhetsprodukterna

Jag tänkte bara tipsa er alla om min absoluta favorit peeling för kroppen. Den är otroligt bra, huden blir silkeslen och skön efter en behandling med denna. Du masserar bara in den på hela kroppen så att du känner att den får bort all den gamla döda huden, super enkelt och bra. Denna produkt är inte mindre än L'Oreal Exfotonic Exfoliating and Revitalising Gel som du kan köpa på alla större mataffärer, Kicks, ev. H&M, Åhlens osv. Den kostar runt 80:- kanske och är verkligen värd vart enda öre. Så spring och köp denna imorgon. Ni kommer inte att bli besvikna.


Onsdag 8 juli

Nu ska jag snart gå ut och börja min arbetsdag, börjar nämligen halv elva idag. Ska nämligen stå i receptionen nu på lunchen och ta beställningar och ta betalt. Det är faktiskt ganska roligt, även om det kan vara rätt segt mellan kunderna. Men det ska nog gå bra idag med, gjorde ju samma igår och förr förra veckan. Igår fick jag iofs göra allt, till och med springa med mat och servera.

Idag har jag faktiskt sminkat mig för första gången på typ 6 dagar. Inte likt mig haha, men jag orkar inte sminka mig nu när jag jobbar och när jag är ledig om jag inte ska på fest eller så. Jag har ändå fått så pass fin hy nu så jag behöver inte smink. Skönt!

Nu ska jag kila! Sms:a gärna mig, behöver kontakt från omvärlden ;). Haha

RIP MJ



Jag kollar just nu på Minnesstunden för Michel Jackson. Riktigt jobbigt att se, för jag hatar sånt som har med döden att göra. Är super känslig och gråter ju så lätt, precis som jag gör nu. Det är så tråkigt att MJ är död för han är verkligen en legend och the king of pop, han som satt spåren i vår musik som vi har idag. Det är så hemskt att se och veta allt som han har gått igenom. Att behöva växa upp och för alltid vara fast i papparazzi och kändisvärlden, det är hemskt. Jag förstår att han har haft det tufft och jobbigt, och jag lider med honom. På ett sätt är det skönt att han är död, jag menar bara att han slipper lida nu och ha det tufft. Nu har han det bra och vi alla kommer alltid att minnas honom för det är som sagt han som har satt fröna till musiken vi har idag.

Tisdagen avklarad

Ja nu har ännu en dag gått, och jag är måttligt ruttnad. Jag har bara jobbat 6h idag, eftersom att det inte finns mycket att göra. Det suger eftersom att jag har ju ändå inget att göra här. Imorgon kommer Monica upp igen så då blir det ordning igen på allt och då kommer jag få jobb levererat. Skönt! Hatar dock att vara här uppe.


vet inte riktigt om jag håller med lilla Bert Ljung om att det är tummen upp


Optikern var jag ju även hos idag. Det gick... dåligt, eller dåligt vet jag inte om jag kan kalla det. Jag visste ju att jag har dålig syn med tanke på hur ont i huvudet jag har varje kväll. Vill väl bara ha en bra syn som jag så länge haft. Men man kan ju inte få allt här i livet. Nu har jag ju i varje fall synfel och ska få glasögon. Jag behöver dock bara ha dom när jag anstränger ögonen allt för mycket, vilket jag känner själv. Jag får se hur mycket jag behöver använda dom, så kanske jag fixar linser sen om jag har sånt stort behov av det. Jag tänker aldrig ha glasögon på mig in public i varje fall, vad jag känner nu ialf. Jag ska in nu någon dag här snart och ta hjälp av Monica eller någon och bestämma bågar. För även om jag kommer ha linser sen så ska man ju ha glasögon för att vila ögonen från linserna någon gång ibland. Så vi får se vad det blir för något.

God morgon

Idag är det tisdag den 7 juli, vilket innebär att jag om 29min ska vara hos optikern tvärs över torget. Jag har nämligen synfel, vilket jag egentligen vetat om ett bra tag men inte velat göra något åt. Jag vill ju verkligen inte ha glasögon, så jag får se hur detta går. Jag har i alla fall tagit mig i kragen och ska gå dit nu i varje fall, eftersom att jag ibland får migrän av detta. Vi får som sagt se hur detta blir, jag hoppas nästan på linser ;).



Mitt paket har även kommit från h&m också, det är ju dock inte här utan i Årsta på Ica. Men pappa får hämta ut det så fort han får tid och så får jag se hur klänningen passar när jag kommer hem om ett par veckor.

God morgon

Har ni alla sovit gott? Jag har sovit ganska oroligt, det börjar komma tillbaka har jag märkt. Hade riktigt skumma drömmar med, jag köpte den här drogen som dödar. Helt sjukt, men innan jag vaknade så slängde jag den i varje fall. I´m a good girll.

Idag ska jag jobba, börjar vid 10 idag. Har precis varit ute och ätit frukost och hämtat min jobb-tröja. Ska strax gå ut och börja, men först ska jag dricka en resorb för det ska tydligen vara bra så att man slipper stumma och svullna ben och fötter. Får se om det fungerar :).





Denna sydde jag igår, kjolen alltså. Jag har även gjort 2 till och har 2 kvar. Vi ska servera i dom nästa vecka.

musik



 när kommer solens strålar fram, det har regnat tillräckligt nu!?

allt har sin mening, men va fan är "meningarna" bra för?

Ja det heter ju att allt har sin mening, att det som händer gör det av en anledning. Men vad är det för mening med att varje gång man mår bra så faller man ner i skiten igen? Jag vet att jag bestämt mig för att inte skriva om känslor här, men vad fan ska jag göra när jag inte har någon att prata med? Jag ligger i ett rum på ett hotell och ruttnar bort. Just nu så vill jag bara försvinna, för det måste finnas bättre ställen än att ständigt behöva gå igenom sina tankar. Jag förstår inte ett jävla skit och allt jag vill är att jag ska bli hel igen, få tillbaka min gamla glöd. Orkar inte med detta mer. Vet inte varför jag klagar, men just nu går allt bara åt skogen.

Funderar även på att lösenordsskydda min blogg så att ingen kan läsa den eftersom att jag inte har någon aning om vilka som läser. Ingen kommenterar och det suger, att jag heller inte kan skriva det jag egentligen behöver suger också. Då kan jag lika gärna lösenordsskydda skiten! Blogga gör man annars för att få kommentarer så får man ej det kan man lika gärna ha det som en dagbok. Enligt min åsikt.

Dalarna

Nu är jag åter igen i Dalarna, på det kära Säter Stadshotell. Jag fick en mindre chock och tomatfärgat ansikte när jag klivit av tåget och gick till vad jag trodde var pappa som väntade för att hämta mig. Jag möts av min bonusbror och kocken som står med flagga och skylt. Dom hade inte hittat någon Sverige-flagga så kocken står med glassflaggan och viftar och Rikard står med en kartongbit där dom så fint skrivit Linda Hult med stora synliga bokstäver. Om jag uppskattade detta? Njaa. Nu i efterhand kan jag bara garva åt detta, vilket jag gjorde då med när jag skjutsades i en bil med två "skönsångare" genom byn. Jag skäms inte ofta, men jag skämdes verkligen när jag såg dom stå vid stationen som två riktiga mongon, som dom faktiskt är. Men jag kan erkänna att det var riktigt roligt.

Undra vad som väntar när jag kommer upp v.31. Dom berättade nämligen att det skulle bli ännu bättre då. Bättre vet jag inte om jag kan hålla med om att jag vill ha, tyckte att det räckte bra det jag fick. Men tiden lär visa vad dom har att erbjuda.

Nej, nu ska jag faktiskt nana kudden tror jag. Är riktigt trött!!

Haha igen


Haha


På tåget

Nu är jag ännu en gång på väg upp till Dalarna och Säter, där jag nu ska jobba hela två veckor. Vet inte riktigt hur jag ska klara det, men bara att bita ihop.Bara att tänka på hur mycket pengar som kommer att rulla in på kontot av denna sommaren, jag gillar't.  Sitter som sagt på tåget nu, har nämligen skaffat mig mobilt bredband så att jag kan roa mig själv på mina resor upp och ner genom Sverige haha. Det är riktigt nice alltså. Mindre nice att jag åker upp idag och inte imorgon, men min farfar är nämligen uppe på hotellet och jag har inte träffat honom på några år så jag åker upp nu ikväll ist och passar på att träffa den gamle mannen. Ska bli riktigt trevligt, en liten fågel har viskat i mitt öra att vi ska äta middag nu ikväll från A lá carte menyn, vilket passar mig lika bra som handen i handsken. Börjar bli lite hungrig nu faktiskt, kom på att jag bara ätit en macka idag och 2frukter nu innan jag åkte. Opps!

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och kanske internet-shoppa ;). Livet leker.

Underbar dröm inatt, igen!

Herregud vad jag hade en underbar dröm inatt. Den kändes så verklig och så lycklig som jag var i drömmen har jag aldrig varit. Det läskiga var att jag berättade för mina vänner i drömmen om det som hände, men sedan sa jag även att jag inte visste om det var en dröm. Det är läskigt faktiskt, haha. Men jag bara önskar att den drömmen snart blir min verklighet, alla förtjänar det, jag med.

Dagens shopping



Köpte även ett diadem med en riktigt stor rosett för ett par dagar sedan. Jag älskar som sagt rosetter, har väl kanske 5-7 diadem med rosetter nu (a).

Hemma igen

Nu är jag åter igen hemma. Åkte som ett lik och kom hem nu med lite färg. Visst, jag är inte brun, men om man jämför med hur jag brukar se ut så är jag ialf brunare. Alla kan inte bli pepparkakor och jag kan absolut inte bli det.
Jag har i varje fall haft det super trevligt både igår och idag. Fasiken vad jag älskar den svenska skärgården och att åka båt. Så himla härligt.
Grillningen, solandet, premiär badandet för i år(mina fegdopp), båten, skärgården.. jag kommer verkligen att sakna det. Att jag och min moster låg i några timmar på natten också och samtalade om allt, verkligen allt, var så himla skönt. Berättade i princip allt för henne och det var skönt, skönt att få höra en vuxens åsikter även om hon tänker samma som jag. Peggy är verkligen bra hon, hon är så söt också "Linda, du är som en systerdotter, lillasyster och kompis.. Det är så himla skönt att ha dig." Jag blev så glad när jag fick höra det, för hon känns lite som min syster på något sätt.

 
bikinilinjen från överdelen och trosorna efter dessa dagar =)


Nu måste jag gå iväg och duscha och sedan smörja in mig med aftersun så att brännan håller. Måste upp tidigt imorgon också, det vankas jobb på Norrskär igen. Jobbar verkligen långpanna imorgon, kl.8.00-22.30. Vi kan räkna ut redan nu att jag kommer att vara rejält död imorgon kväll/natt när jag kommer hem haha. Men vad fan, jag tjänar bra och jag älskar att jobba med tanke på att jag riktigt hör klirret i öronen, liksom ljudet av pengar som bara rasar in på kontot ;).

Jag drar till skärgården

Klockan 08.40 så ringde mobilen, min moster. Hon berättade att det blir att åka Storskär idag där vi ska ligga på taket och steka. Vi åker sedan hem igen och hämtar bilen och prylar innan vi beger oss ut i skärgården igen, vi ska nämligen bli upphämtade av min andra moster och hennes kille så ska vi sova på båten och allt. Mysigt värre! :)




DETTA SKULLE PUBLICERATS IGÅR KL. 09.00


RSS 2.0