bara timmar kvar.

Just nu sitter jag i sängen, helt slut och super trött. Ni tänker säkert, men gå och lägg dig då för fan ? Men jag ska nämligen dygna, så att jag förhoppningsvis klarar av att somna på planet till USA nu idag :). Har nämligen supersvårt för att somna på flygplan, i och med att jag mår superdåligt av trycket jag får i huvudet. Mår illa, är yr och får ont i huvudet. Så skulle gärna sova bort det så att jag inte behöver märka det.

Taxin kommer och hämtar mig och pappa kl. 05.45 eller 6.15 något sådant. Alltså om 3-3,5h :).
Snacka om att jag inte har fattat vad som ska hända, vad som äntligen ska inträffa kl.9.00.
Då lyfter äntligen planet, planet som ska ta mig till det underbara landet USA, där vi först tar ett stopp i New York. Fatta vad underbart. Det är så overkligt detta.. Verkligen! Har inte insett att jag, om bara några timmar, befinner mig på ett flygplan till shoppingstaden nr.1.

*nyp mig i armen* är detta verkligen verklighet ?



Tänkte passa på att säga hejdå till er alla när jag ändå håller på och skriver. Jag skulle uppskatta om ni inte skickar sms eller ringer till mig nu fram till 1 mars. Ni får endast höra av er till mig om det är viktigt, för annars ringer jag om det är något!

Ha det nu superbra hemma i Sverige, så ska jag shoppa och ha en underbar resa. UNDERBART!

imorgon så åker jag

































Jag vet att detta är bröllopstrorsor. Men det struntar jag i, totalt. Dom är såå Linda, och jag funderar starkt på att köpa dom.

Någon gång kan dom komma till användning ;)

update

Hej bloggen.
Anledning till att jag har en otroligt sjukt tråkig blogg just nu, är för att jag är så himla slut. Jag sover inte tillräckligt, inte ens när jag kan eftersom att min kropp är inställd på 5-6h vilket jag inte klarar mig på. Så går ständigt runt trött faktiskt, även småtjurig (sry för det). Men nu efter lovet och USA så ska jag skärpa mig. Jag ska börja försöka sova, plugga och göra det jag ska, inte vara så skoltrött (kmr aldrig att gå) och verkligen vara den underbara Linda som jag faktiskt är.

Ber som sagt om ursäkt för mitt beteénde nu senaste tiden, jag vet att jag inte alltid är den bästa. Men jag är sån ibland.



Du gör mig lycklig, du får mig alltid att le. Du ger mig alltid en sån där härlig värme i min kropp, en slags trygghet på något sätt. Du är verkligen så himla otroligt underbar.
Du är en ängel, min alldeles egna ängel som skyddar mig från allt. Min konung och den bästa.
Obeskrivlig helt enkelt. Men du betyder mycket ska du veta..

<3 kärlek till dig

det här är mitt citat!


" Det bästa är att se naturlig ut, men för att se naturlig ut krävs det make-up. - Calvin Klein "


stört

Jag förstår verkligen inte varför folk tar mina kompisars identitet och spelar mina vänner och kommenterar ?
Viisst.. det är inga taskiga grejer, men det är faktiskt inte okej. Vill mina vänner kommentera så gör dom det, någon annan behöver inte göra det åt dom, i deras namn.
Ni får jättegärna kommentera, taskiga som snälla kommentarer. Jag tar ingen skit. Men ni kan väl för i helvete stå för vem ni är och skriva erat egna namn och inte mina vänners ? Snälla alltså, sjukt fan!!

igår var det kärlekens dag



Alla hjärtans dag igår var tummen upp kan jag tala om :). Vaknade av att Sofia prasslade med sin *ävla påse xD. Men gumman, jag förlåter dig. hehe.

Dagen fortsatte med massage från mamma, som lovat mig en helkroppsmassage. Därefter hoppasde jag in i duschen och hade en helrenovering av min kropp. Tvättade håret, inpackning, peeling, rakning osv. Superskönt alltså.

Eftersom att jag var tvungen att åka till Kista och byta min telefon, så fixade jag även håret och sminkade mig. Tog med mig mamma och åkte iväg. Ganska mys faktiskt, vi kom hyffsat bra överens.
Vi gick i affärer, åt lunch/middag på donken och pratade lite. Vi kan umgås ibland, även om det är sällan.

När kvällen sedan nalkades (kan man säga så ?) så var det bestämt att jag skulle åka till Märsta o träffa M' , så det gjorde jag. Tråkigt att vi bara han träffas typ 2h, men 2 underbara timmar. Underbara människa!!
Klockan 23 var jag tvungen att gå till bussen, eftersom att sista tåget till Knivsta gick 23.31. Väl på stationen så fick jag stå och frysa rumpan av mig i 15min typ, inte roligt. Men vad gör man inte för att leva livet ?
Väl i Knivsta mötte jag bara upp mamma, så att jag kunde ta tilbaka pappas SL-kort innan jag begav mig frysandes hem till bästis. Pratade med kära lilla Linda Lundin, min älskling, typ hela vägen. Eller iofs så pratade vi även väl hemma hos henne. Vi båda hade mycket som vi behövde ventilera.


Äkta vänskap bevisar verkligen jag och Lundin. Även fast vi bor typ 1-1,5h ifrån varandra, så träffas vi typ minst en gång i månaden men oftast mer. Vi pratar med varandra typ varje dag. Så fort något händer i livet, så vet vi vem som vi ska ringa direkt.
Min kärlek för henne går inte att beskriva, den finns inte på världskartan. Hon är fasiken mitt allt. Hon som alltid stöttat mig i allt, som verkligen förstår mig. Vi går igenom samma saker, så vi vet varandras tankar utan att ens fått det berättat. Vi kan läsa av varandra bara vi vet vad det gäller.
Vi känner varandra utan och innan, och jag släpper henne aldrig. KÄRLEK säger jag bara <3


hej kära läsare

Just nu ligger jag i min älskade säng och chattar lite med sötnosen, medans sofia ligger i gästsängen och nanar kudden. Så söt så.

Ikväll, eller ja, ni fattar, så har jag i varje fall varit på bio med Catrin och Sofia. Vi såg I taket lyser stjärnorna, som är typ min favoritbok. Har du läste  boken, vilket jag gjort typ 4ggr, så känner du att filmen är lite lam på något sätt. Men så är det ju faktiskt alltid när man gör film av en bok. Det är sådant man innerst inne vet. Men, den var helt okej. Vi alla tre grät till och med i slutet, små krokodiltårar rann ner för våra kinder.

Innan bion så åt vi även på Taco bar, där Catrin förälskade sig i en av personalen. Catrin älskade hans ögon och kunde knappt äta för att han var nästan perfekt xD. Han var nog dock bög, tror jag. Så Catrin, tyvärr gumman ;);).
Aja.. mumsigt var det i varje fall, även fast jag inte kunde äta så mkt pga att jag nu mår väldigt illa. En biverkning som jag kommer att få stå ut med kanske en månad, eller mer eller mindre. Men det blir nog bra tillslut, hoppas jag.

Shopping i fredags







































Sjukt snygg alltså.

ge mig sömn

Fy fasiken vad jag känner mig trött alltså. Inte sovit tillräckligt denna helgen.
Igår gick jag och Linda upp 07.45, vi hade somnar vid 2. Sen nu igårkväll så somnade jag kanske 00.00, och gick upp vid 6.
Tröööött!! Menmen, ska snart dra och jobba och sen hem och ta en powernap innan jag ska träna ;).

ha en bra dag.
pusspuss

14 dagar

Om två veckor precis idag, så har planet till New York precis lyft från marken på Arlanda. Då är jag äntligen på väg till det underbara landet. Ni anar inte hur mycket jag längtar, för det är sjukt mycket alltså.

Tänk er allt IRL=)


ni vet väl alla att jag älskar skor ?


Köp dessa här

Kärlekens dag

Så många har börjat med snacket om alla hjärtans dag. En dag som i alla år varit den dagen på året då jag nästan mått som sämst. Dagen då man ska spendera tid med någon som man älskar,  någon som älskar en tillbaka.

Jag har aldrig haft den där någon i mitt liv, aldrig! Så varje år, den 14 februari, så har jag spenderat hela dagen med att deppa ihop, se alla kära människor och alla rosor. Har varit den som nedvärderat mig mer och mer för varje år, bara förklarat för mig själv hur misslyckad jag varit.

Dom åren är slut, finito! Hejdå den olyckliga, och välkommen till den nya Linda. Den lyckliga tjejen, mestadels i alla fall.

Jag ska helt enkelt för första året, inte sitta och trycka ner mig själv och berätta för mig själv hur misslyckad jag är, för det stämmer inte.
Ingen människa på detta jordklot är misslyckade, förutom dom som gjort valet att t.ex mörda, våldta osv. Men jag menar, att från början, så är alla människor precis lika lyckade och lika mycket värda. Så är det helt enkelt bara!

Får se hur jag spenderar den 14:e februari i år.

sårad

22-23 till typ 07 kanske? Det är alltså typ 9h. NIO timmar, vilket under dom timmarna jag mestadels av tiden kommer att sova lungt i sängen? Eller vad fan tror du ska hända?
Ibland tkr jag verkligen att du är riktigt dum i huvudet. Vet du hur det känns att bli behandlad på detta sättet eller? I så fall så skiter du fullständigt i det. Ibland vill jag säga att jag hatar dig, men det gör jag inte.
16år, tänk på det. 16 jävla år, snart 17 för fan !!!!!

Ska jag bli skärgårdsbrutta i sommar?

Nu när jag precis skrev ett inlägg om jobb, så kom jag på vad jag fick höra nu i söndags eller i måndags eller när det var.
Ni kanske kommer ihåg det inlägget jag skrev för några månader sedan om ett sommarjobb jag kanske får? I varje fall så skrev jag ju om ett jobb på båt, där jag isåfall typ serverar och sådär. Där man jobbar 7 dagar, övernattar och allt på båten. Sedan är man helt ledig i 7 dagar, och kan göra vad man vill.
Det jag skulle komma fram till, är i alla fall, att jag antagligen kommer att få det jobbet. Min moster som fixar detta åt mig, sa att det nästan är så gott som klart. Helt klart är det ju inte ännu, så jag vet inte helt säkert ännu, men det lutar åt att jag får det.
Tänk vilket underbart sommarjobb det hade varit. Vem vill inte jobba ute i skärgården på en båt på sommaren ? Det är ju verkligen något alla vill göra, tror jag. Jag tackade i alla fall JA direkt när min moster frågade mig om hon skulle försöka fixa det åt mig. Perfekt för mig, verkligen perfekt! Älskar att jobba med människor. Har ju serverat på ett par stora tillställningar, bröllop och sådär, och jag gillar det verkligen. Super roligt!




















Vet inte riktigt vad det är för båt, men en liknande den här till höger kanske?

"Jobba" tre pass på söndag



Fick nu ikväll reda på att jag ska praoa på jobbet på söndag. Något som jag själv bett om att få göra. Vill nämligen veta vad det är jag ska göra när jag väl ska jobba. När jag gör något så gör jag det helhjärtat, och ser till att göra det bra. Det är i varje fall vad jag alltid strävar efter. Därför frågade jag om att få "praoa" på några pass, så att jag inte är en tyngd när jag väl ska vara till hjälp.
Sofia nämnde även att hon fick pengar/lön när hon gjorde det. Så det är ju isåfall väldigt positivt med tanke på att jag inte är så bra på att spara, och att jag åker till USA om 16 dagar.
Det blir nog bra detta tror jag.

16 dagar kvar

Hej kära läsare.
Just nu sitter jag vid barbordet i mitt rum, ska snart bege mig.
Ni kanske undrar varför jag är hemma ?
Jo det är så att vi skulle bli klippta i skolan idag, vilket jag vägrar. Att låta en 1:a klippa håret på mig som inte vill bli klippt, nejtack. Vi är inte så bra ännu. Så jag är hemma, även om jag faktiskt också har riktigt ont i rygg och nacke, vilket gör att jag går med huvudvärk nu konstant. Så jag klarar inte av att höra alla skrika i skolan, måste gå till kiropraktorn först.
Nu ska jag i varje fall ställa upp för Sofia. Ska åka till hennes APU-salong, så att hon får göra APU-uppgiften på mig. Nu blev det väldigt dubbelmoral här känner jag. Men grejen är, att Sofia bara ska klippa upp mitt hår en aning. INGET på längden, även om det egentligen behövs. Så hoppas att mitt huvud inte gör allt för ont.

Nej, nu måste jag kila.
Är det något så är mobilerna med :)

pusspuss

ny mobil

               



Som ni ser på bilden här över, så pajade min tre-mobil totalt idag.
Jag skjöt upp luckan som vanligt, och skulle sedan även skjuta ihop den igen. Det gick inte att skjuta ihop mobil*piiiip*. Det tog emot verkligen, och man kände hur allt höll på att lossna och ramla isär. Så jag tänkte igenom det, och förstod att den var sönder och inte skulle gå att laga. Tidigare gånger när liknande har hänt, så har jag bara behövt trycka ihop den samtidigt som jag tycker "ihop" över- och underdelen, så det var vad jag gjorde. Det var när jag gjorde det som det på bilden blev. Jag blev typ galen.

Pappa tyckte att jag behövde en ny mobil när han fick se vad som hänt.
Sagt och gjort, vi drog ner på stan nu ikväll. Gick till tre-butiken på Kungsgatan där vi köpte denna nya (den undre bilden) till mig. Så nu har jag en fungerande telefon till mitt tre-abonnemang också. YEEY!

"hej här kommer segertåget"

Hej alla sötnosar. Borde ni inte sova nu ? Haha, det kanske ni gör. Vad vet jag.
Jag sover ju i varje fall inte, även om jag nog borde. Men jag är inte den som sover när jag borde och ska, och är heller inte den som är uppbyggd för att vakna till liv vid 7 för att stressa till en lång skoldag. Nej, det är inte min grej alltså. Men det är bara att bita ihop, tyvärr. Men man får glädjas åt de få sovmornar som man har när man går frisör.

Ikväll har jag varit hos min älskade (ena) moster på Östermalm, där hon och sin underbara pojkvänn är bosatta. Hon fyller nämligen år imorgon, så vi passade på att fira henne. Verkligen suuper mysigt. Älskar min släkt verkligen. Älskar att det alltid är livat i och med att den är stor och alla vill prata. Växte upp med att ha det livat hos mormor, så nu när det är det på "släktkvällar". Även om bara några är med så att det inte är så högljudt(?) som det brukar, så trivs jag som fisken i vattnet. Saknar ju jularna som liten, när allt var organiserat (till viss del) och alla samlade. Men bara att skapa nya traditioner när gamla dör ut. Ska i varje fall se till att mina barns traditioner kan leva vidare ungefär likadant trots att något förändras. Det är nog väldigt svårt, men ska försöka.

Nu vet jag inte riktigt vad jag skriver, så jag ska nog sluta. Är trött faktiskt.
godnatt alla söta.

pusspuss


RSS 2.0