Long sweat



Funderar starkt på att köpa någon av dessa. Tänkte ha med ett par leggings på flyget till och hem från USA på sportlovet nämligen. Bara 20 dagar kvar nu ju. Längtar!

Vilken färg skulle passa mig bäst ? Det finns vit också, och nå dassiga färger.

spa-aktigt


Har nyss tagit ett långt, skönt bad. Tvättade håret, låg med inpackning och även en ansiktsmask under tiden jag badade. Sedan så tvättade jag bort det. Duschade och peelade hela kroppen + ansiktet , rakade och hade balsam i håret.

Så.. Nu känner jag mig som en ny människa :). Underbart



bilden togs dock i höstas

" all I ever think about is you "


" I know this crush aint goin away "

älskling.

Min älskade, bästa vän Linda är här hos mig nu. Hon kom vid kl.16 eller vad klockan var. Riktigt skönt att äntligen få umgås med henne igen, med tanke på hur mycket jag saknar henne när vi inte ses. Är inte hel utan den bruden fan. Sanningen!

Vi har inte gjort så himla mycket. Åkte ner på stan och åt middag på Taco bar, innan vi mötte upp en vän till oss. Vi drog och fikade en glass på Donken, innan vi satte oss och åkte tunnelbana. Min bästa vän älskar nämligen att åka tunnelbana, så vi tog gröna mot hagsätra, så visade jag vart jag går i skolan och vart jag har idrott.
Innan vi begav oss hemåt igen, så hade våran vän blivit hunrig. Vi följde honom till donken i Slussen där han fick äta innan jag och Linda tog tuben hem.
Väl vid Årsta torg så gick vi upp och köpte lite gott till kvällen, som vi sedan svullat med. Super mys verkligen.

Lundin är riktigt älskvärd. Hon betyder så sjukligt mkt, ställer fan ALLTID upp och stöttar mig till tusen. Inte många som "stannar" kvar i mitt liv på samma sätt som hon, ingen faktiskt. Hon är unik och älskar henne mer än någonting <3



























linda lundin <3 

godnatt! pussar

det börjar gå utför

Är ganska nyligen hemkommen från dagen.

Min dag började ju väldig tidigt imorse, gymmet vid kl.8 innan jag fick stressa iväg till skolan där jag bara hade matte. Eller ska jag vara helt ärlig så hade jag idrott egentligen också, men pallade verkligen inte den! Så efter lunch så drog jag och Sofia till Östermalmstorg och fikade ett par timmar. Super trevligt, även om jag fuskade med en blåbärspaj som smakade skit. Den varma chokladen var heller inte så speciellt god, och dyrt. Så rekomenderar inte Baresso(?) på Östermalmstorg. Big NONO!

Nej.. Nu ska jag kanske sätta på mig något så att jag inte springer runt i string och linna när Linda kommer. Min älskade bästa vän kommer nämligen närsomhelst.
U N D E R B A R T !



puss på er sötnosar, för nu ska jag tänka ut vad jag ska klä på mig.

jag ska bli snygg !

hej kära blogg.
Nu har jag precis packat den sjukt tunga väskan inför morgondagen. Jag ska nämligen till gymmet kl.8 imorgon bitti för att gymma med min moster innan skolan som börjar 10.35. Tänk er, att jag som alltid är trött som fan, skippar en sovmorgon då jag hade gått upp 8.45, för att ist gå upp klockan 7 typ och dra till gymmet. DET är fan motivation alltså.

Dagen har varit ganska skön faktiskt, om man bortser från att jag gått runt som ett vandrande lik typ. Råkade vara uppe lite sent kanske. Men så kan det gå ibland, speciellt för mig. Fast jag avslutade ju med samtal med m' innan jag sussade kl.2. Trevligt trevligt. Amazing människa alltså!

Har ju spenderat hela dagen på salongen. Det har faktiskt börjat bli lite långtråkigt, eftersom att jag inte riktigt gör något. Visst, jag får ta dit egna kunder när jag vill, men vem fan kan på dagen liksom? Inte många.
Samma visa varje vecka: vika handukar, tvätta, sopa, tvätta färgskålar, fylla på kaffemaskinen, svara i telefon och ta bokningar så gott jag kan, diska, handla, servera kunder då och då, snacka och TITTATITTATITTA på allt som dom gör. Men jag ska köpa ett dockhuvud som jag kan ha där, som jag kan klippa och göra uppsättningar på. Så att jag kan öva och bli så grym som jag vill vara.
Idag var det bara jag och Marina på salongen till runt typ 12.30. Under den tiden fick jag schamponera en kund, faktiskt. Fick även vara med under en rakpermanentning , vilket jag är supersugen på att göra. Men jag ska nog inte utsätta mitt hår för det faktiskt. Eller jag får se.
Fick även rycka in och föna håret på en försenad kund. Blev inte som jag ville, för tjejen hade så långt och livlöst hår:P. Menmen


Som sagt. Självmord imorgon då. Syftar på gymmet KLOCKAN ÅTTA! :O

god morgon sverige, vilken underbaaar dag ? eller

Hej kära bloggen. Nu ska jag strax bege mig från ett underbart hem, till en skola för att stå och permanenta mellan 8.40-12.10. Jag ska alltså stå och permanenta i 3,5h, TRE OCH EN HALV TIMME!
Haha.. aja. Det är bara att bita ihop, för kul är det inte. Permanent är det värsta med frisöryrket, helt klart.

Måste bara berätta att jag shoppade en väska igår. Faktiskt på halva rea-priset, vilket gjorde den till ett riktigt kap alltså.
Tänkte lägga ut en bild på den sen när jag kommer hem igen =).

Nu måste jag bege mig.. Ciao
pusspuss

gradering med "egen syn" och slingteknink



Ja.. även fast jag klippte fel. Jag klippte denna gradering med en uppklippning, så blev ändå min snyggare än deras som gjorde rätt (a). Vem vill se ut som en kon :P?. Är dock inte riktigt klar, men är nästan lite små nöjd.
(ser väldigt hackigt ut, men han inte föna ordentligt. o man skulle behöva platta ut det)

PS. fick även VG+ på slingteknik idag(a)



så såg dockan ut innan klippningen över. väldans skillnad!

Shirley Clamp



Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt


Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig

Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr


Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår




Lalala...





När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag



För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt





Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge





Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge




sommaren 2010



Idag så bestämde jag, Sofia, Alexandra, Catrin och Josefine oss för att åka till USA sommaren 2010. Hoppas verkligen att vi nu håller det, för det skulle ju vara helt underbar roligt alltså. Underbara tjejer alltså :D!

New York & Miami here we come.

insperation på hög nivå!

 
















Jag skulle inte tacka nej till att ha den där kroppen alltså.

Satt och tittade på Victorias secret show 2008 nu idag, och avundades alla modellers kroppar. Men snart ska jag också se ut så! =)














shit vad jag ska shoppa på VS i USA (A).
ja tack till skorna också!

skitknä

Hej alla sötnötar där ute i Sverige.
Ännu en gång så har jag en sån här supertråkig kväll där jag bara ligger och har tråkigt, och inte gör ett shit. Fast iofs så måste jag ta det lungt med knät nu så att det blir bra snart. Jag vill ju kunna träna som en idiuuut nu innan USA och innan sommaren. Blev ju inget gym igår pga knät, men hoppas verkligen att jag kan gymma imorgon med moster. JAG VILL JAG VILL JAG VILL!

allt här i livet har en speciell mening

Något som jag lärt mig här i livet, är att man ska se allt från den positiva sidan. Det fungerar inte att se allt negativit, som det många gånger faktiskt är. Ser du bara det negativa, det dåliga och hemska i allt så klarar du inte av det, du kommer att må så dåligt.
Jag har med tiden, och med hjälp, lärt mig att se allt postivit. Det hjälper inte att klaga, jämra sig och bara se allt det hemska, man mår hemskt och klarar till slut inte av det. Visst, jag ser inte alltid allt positivt, utan jag faller tillbaka ibland på att tänka negativt. Men jag försöker så gott jag kan.

Jag tror, eller jag vet, att allt som händer här i livet har en mening. "jag tror att allting har en mening, vill se meningen i allt men ofta är svårt som nu när allting känns så kallt, men jag kämpar, för det är mitt enda vaal".
Så varför inte bara se allt positivt? Hände inte det, så hade det en mening. Det var inte meningen att det skulle bli du och han, eller det var inte meningen att du skulle hinna med det tåget. Allt har en mening, och det hjälper oss här i livet.
Det är vad jag vill tro, eller vad jag tror.













lev livet!

4 veckor och 15min





Om exakt 4 veckor och 15min typ så landar jag, min bror, pappa och hans sambo i New York.

UNDERBART!

resan är betald och allt idag. Så nu väntar vi bara :)

jag lyckas med allt som sagt.



Så där ser mitt ben ut just nu, eller knä kanske jag ska säga. Precis samma ställe som svullnade upp efter nyår har nu åter igen svullnat upp igen. FAN alltså. Men men, bara att bita ihop. Så fort man blir bra, så ska man göra illa sig igen.
Go me!

Heidi Klum



Jag har älskat denna bilden på Heidi sedan jag såg den första gången. Jag kan ofta känna för att bara ta upp fingret mot idioter, och visa min ilska. Har man denna tröja så kan man ju känna att man gör det ändå, utan att egentligen göra det.
Ja tack till tröjan alltså! :)
















http://www.colorez.e-butiken.se/

tummen upp

Haha.. Monica kom hem nu nyss, och fick även hon, precis som pappa, en färsfylld paprika att äta till middag. Pappa tyckte att det var super gott verkligen. Monica däremot kom nyss in i mitt rum och tackade för den otroligt goda maten. Hon sa att det till och med skulle kunna vara resturangmat uppe på hotellet, så gott var det. Det fick jag mycket gärna göra igen. Hon var även helt fashinerad över att jag hittat på det helt själv.
Jag säger ju att jag är värsta bra på matlagningen nu (a) :P.

Jag börjar bli en kock..



Gratinerade färsfyllda paprikor med osttäcke. Tzatsiki och smörsteka championer vid sidan av.

Detta var faktiskt superlätt att göra. Jag började med att koka gröna linser enligt texten på påsen. Medans linserna kokade så hackade jag en halv liten gullök som jag sedan fräste i stekpannan, när löken sedan fått lite färg så hade jag i köttfärsen. Smörstekte championer (med en pressad vitlöksklyfta över) i en annan stekpanna samtidigt, så att dom blev helt genomstekta och mumsiga. När championerna var klara så hällde jag i lite lagom i köttfärsen. Tillsatte även lite grädde och passerade tomater i köttfärsblandningen och lät det stå (ta bara lite, för röran ska vara tjock så att det inte rinner ur så lätt) och puttra.
Medans köttfärsröran står och puttrar så kryddar du, svartpeppar, salt, franska örter, en pytteliten gnutta cayennepeppar och pressa en vitlöksklyfta för att få en god smak.
Skär paprikorna på samma sätt som jag gjort på bilden här över. Skölj dom i kalt vatten och sätt dom på en plåt/ugnsäker form och fyll dom med köttfärsröran. Strö till sist över lite ost för att få en god finish.
In i ugnen, ganska högt upp i ca.15min på 225 grader.

Servera med tzatsiki, en god sallad och något härligt att dricka!
MUMS

tummen upp för frisörlektioner

Hej alla glada läsare :).
Idag har jag haft en hyffsat skön dag i skolan. Frisör 8.40-12.10, engelska 12.50 till 14.00 och sedan mentorstid. Hade ju dock inte tackat nej till att bara ha frisör, som vi har varannan vecka (A). Men nästa så blir det ju så.

Ikväll ska jag nog bara ta det lungt. Ska laga mat om 1h eller något sådant, gratinerade färsfyllda paprikor med ost överdrag. Hoppas att det blir gott, för jag har nämligen inte ätit eller gjort det förut. Men jag får väl ta och äta fil eller min matlåda för morgondagen i värsta fall, haha. Nej, det blir nog gott och det går nog bra.


det var ingen komplimang..


f

Jag sitter och berättar för Sofia om skridskoåkningen.
Sofia " dina ögon är olika stora *skrattar* "
Jag "ähhm, tack :( *gömmer ögonen* "
Sofia "haha, nej men asså dom är fina. Du har koögon"

jag har kommit långt.

Jag svarade precis på en kommentar från en kär vän från min förra klass.
När jag skrev svaret så förstod jag hur långt jag verkligen har kommit på min väg att acceptera mig själv.

För 2år sedan så verkligen hatade jag min kropp. Jag skämdes, jag grät, det enda jag tänkte på var mat och min kropp. Mina dagar gick åt till att tänka på vad jag kunde göra för att bli smal, bli som alla dessa snygga sönder retucherade modeller i varenda tidning. Jag mådde så otroligt dåligt, jag tyckte verkligen så illa om mig själv. I efterhand kan jag nu se att jag hade ätstörningar, som jag hade under många år av mitt liv.
Jag nedvärderade mig till tusen, alla andra var värda medans jag ansåg mig som en nolla, som skit.
Jag har aldrig varit nöjd med något jag gjort. Allt jag gjorde, hittade jag fel på. Var inte ens nöjd med att gå ut med 250 poäng i nian. Jag hade ju kunnat fått 5 poäng till eftersom att jag sänkte mig i fysiken, trots höjningen i matte (vilket betyder att jag gick -5 på fysiken och +5 på matten. ingen skillnad alltså).


Under sommaren och hösten har jag börjat bygga upp min självkänsla, börjat att faktiskt acceptera allt som det är med mig. Jag bestämde mig i somras för att bara satsa på G i gymnasiet i alla ämnen som inte var "frisörämnen". Jag gick ju nämligen in i väggen vårterminen i nian pga den pressen jag satte på mig själv. En press som var för hög, som stressade sönder mig. Jag grät varje kväll, grät i panik över att jag inte skulle få bra på det och det och det. Jag klarade helt enkelt inte av det tillslut, därav mitt beslut att G faktiskt räcker nu i gymnasiet. Jag klarar inte av att ha det som jag hade, det fungerade helt enkelt inte.

Det som jag skulle komma fram till i början av detta inlägg (blev längre än vad jag hade tänkt mig), var att jag är stolt och så glad över hur jag ändrat min syn på mig själv och det jag gör. Det blev en helvängning i mina tankar tack vare en som står mig nära, eller tack vare många som står mig nära, men främst en. Tack, verkligen tack!


6veckor

Jag börjar faktiskt få lite smått panik inför New York, med tanke på att jag är där om 1,5månad. Herregud !!

Vilka affärer ska man besöka?
Vilka sevärdigheter ska man se?
Hur mycket kommer jag att hinna med?


Forever21, Victorias Secret, Redken bland annat ska jag i varje fall besöka, och även shoppa gärnet i. Sedan ska vi väl se Frihetsgudinnan, Time Square och massor.
Förstår inte hur vi ska hinna med detta inom 2,5dagar:O. Menmen.. Det ska nog gå bra, hoppas jag =)!

36 dagar kvar


alla flickor bygger upp sin "ken"

han är killen som inte finns,
killen man bygger upp i sina drömmar.
killen som behandlar dig som en prinsessa.

han är den i dina drömmar,
han som inte finns.

jag har hittat killen i mina drömmar,
killen som jag inte förstår hur jag kan förtjäna att ha i min närhet.
killen som nu tkr om mig, eller?
varför just mig?


lycka

isprinsessa

Idag har jag åkt skridskor på idrotten.
Jag och Alexandra drog oss till stan efter lunch idag. Först besökte vi Espresso house och köpte med oss varsinn varm chocklad med vispgrädde och marshmallows(?), för hallå? Vad är skridskoåkning utan varm choklad ?
Med våra e h muggar i händerna så begav vi oss mot Kungsträdgården där vi skulle åka.
Till en början så var jag livrädd, skrek så fort skridskorna gled framåt/bakåt/åt sidan, men i slutet gick det riktigt bra faktiskt. Jag ramlade inte en enda gång, och fick till och med ett plus för att jag åkte rätt och hade rätt teknik. Det trodde jag aldrig om mig själv faktiskt.



Jag och Alexandra tyckte att det var så roligt att vi ska åka nästa fredag också på idrotten (a).

saknar












" I wanna spend my nights and days between your arms,
everydag breathing your love.
And even in my dreams
I wanna be kissing your lips
baby breathing yout love. "

Ge mig denna älskling!




ja tack till Jessica Albas kropp

Min dag har varit, hmm.. ganska skön, eller väldigt skön faktiskt. Visst, jag hade gärna kunnat hoppa över att gå upp klockan 06.45 imorse för att åka och ha idrott innan jag var hemma 10.15 igen. Men vet ni? Jag ska verkligen inte klaga, med tanke på att jag egentligen skulle sluta 16 idag (tror jag). Slapp engelskan, matten, svenskan och ash.
U-N-D-E-R-B-A-R-T!!

När jag kom hem efter idrotten, där vi för övrigt blev plågade med beep-testet och styrketräning (gym+magövningar), så däckade jag i sängen. Vaknade vid 12.45 igen och fick lite panik över att jag sovit bort typ hela dagen, haha.

Jag har kommit fram till att vi borde få mer sådana slappa dagar faktiskt. Vårat schema är liksom alltid smockat med grejer och långa dagar, men jag ska inte klaga för linjen är så slapp och nice alltså.


denna bilden ska jag ha och kolla på, ska sträva efter jessicas kropp !!


Jag har varit duktig idag med, precis som igår. Idrotten imorse ju, och tog mig även ut på en promenad nu vid 19 när jag skulle ringa sötnosen och bästis. Så idrott imorse med beep-test och styrketräning, även min 35min promenad nu ikväll.
Yeeah.. Nu är jag på gång. På väg att bli snygg.

"tänk på USA... tänk beach 09 Linda"  är vad som får mig att inte ta det onödiga som jag egentligen inte behöver, även det tänket som får mig att dra till gymmet och ut på promenader etc.

HEJA MIG :D. Nu jävlar alltså.
JAAG ÄR GRYM!!

Supernyttigt liv igen

Nu har jag verkligen bestämt mig för att vara sådär strikt och otroligt nyttig som jag var i somras efter Kreta.
Jag har ju nämligen inte långt kvar nu på min viktnedgång, eller jo ganska mycket men inte om man jämför med förut. Jag åker ju till USA om 39dagar också, vilket innebär att jag gärna vill ha hunnit tappa några kilon till så att jag inte handlar kläder som kommer att vara för stora snabbt igen,

Nu är det alltså strikt GI-diet. Har ju dock aldrig slutat med GI, vilket jag aldrig kommer att göra heller. Man kan däremot vara mer eller mindre strikt till vad man får och vad man inte får äta.

Nu är jag verkligen peppad, på G alltså. Har redan tagit en 1h promenad längs Årstaviken idag vid lunch, och ska strax dra till gymmet och pumpa lite. Försöka omvandla det sista fettet på armarna till snygga, slanka och små muskler.
Får se om jag kanske även drar till gymmet imorgon och bara kör förbränning. Kanske tar det direkt efter idrotten på morgonen, har ju ändå bara idrott imorgon som börjar 8.30 (:O:O).



Nej, nu ska jag skynda på pappa och sedan bege mig till Skanstull. Jag bloggar kanske senare ikväll. Har nämligen en känsla av att jag inte kommer somna lika tidigt som igår med tanke på min powernap nu på eftermiddagen.
pusspuss

tårarna rinner.. linda försvinner ?

Jag säger detta innan ni läser allt annat, ni vet ingenting om detta för detta är ingen som vet någonting om för detta håller jag hemligt för alla utanför min familj. Döm inte, säg ingenting, för ni har ingen aning överhuvudtaget.

Jag är världens sämsta människa. Är den sämsta dottern som du kan tänka dig fan. Hur hemskt är inte det ?
Jag ligger och gråter, tårarna rinner verkligen för att jag tänker på hur hemsk jag är. Jag skäms, jag verkligen skäms.
Jag vet inte hur jag ska klara det, lägga allt gammalt bakom mig, inse att felen finns och att jag måste acceptera dom utan att må dåligt och bli sårad. Hon försöker faktiskt, men jag är fortförande ledsen, besviken och sårad över allt som hon gjort. Jag vet att hon är sån, att hon inte vet att det är fel eller att hon gör fel, jag vet att hon alltid varit så och att det bara är att acceptera. Ändå klarar jag inte av det. Det är inte meningen att man ska behöva må dåligt på detta sättet, känna sig som något andrahands val.

Jag vet inte vad jag ska göra? Jag är ju en bra människa, för jag inser att jag beter mig som en idiot även fast jag har mina skäl.
Jag orkar inte, orkar inte mera..,


i.d.


Idag ska jag ju då bli 995:- fattigare. Jag ska nämligen köpa i.d. Bareminerals start kit, med foundations, borstar, primer och en massa roligt. Jag är ju verkligen i stort behov av ny foundation eftersom att jag hade sönder min i götet, och jag orkar inte ha BUS. När jag inte har bus så kan jag inte ha den foundation och det pudret som jag har, eftersom att det blir för mörkt på min hy. Man vill ju inte se ut som en fjortis utan någon somhelst koll på rätt färg i facet.



Bio

Inom loppet av en vecka, så har jag hunnit var på bio inte bara en gång, utan två gånger.



I torsdags var jag på "Saga" och kollade på "Allt flyter" med Sofia. Filmen var verkligen mysko, förstår inte hur man kommer på idén att göra en film om herr konstsim. Denna filmen var ju faktiskt rolig, helt okej liksom. Sofia tyckte att den var sjukt dålig, medans jag tyckte att den var okej och nästan bra, men det var nog för att jag inte fattar hur man kmr på en idé om filmen. Menmen. Ska ni på bio så välj inte denna som första val:P



Igårkväll var jag och Emelie på bio på "Sergel" och såg "Vi hade i alla fall tur med vädret igen".
Filmen var riktigt rolig tycker jag, Emelie också tror jag med tanke på hur mycket vi skrattade under filmens gång.
Så.. ska du på bio, välj hellre denna än den över ^^.

Säter Stadshotell

Ligger just nu i sängen och tar det lungt. Har precis ätit lite fil till frukost och snart ska jag klä på mig och bege mig mot tåget. Jag ska nämligen ta tåget upp till hotellet idag. Vi har ju nämligen köpt ett hotell, men jag har inte varit där och sett det ännu så det tänkte jag göra idag. Det blir nog bra det. Är dock inte superpeppad att åka till mer kyla än här. Fryser massor här hemma, och det är ju inte precis varmare uppåt "/. Men det är bara att bita ihop, åker ju ändå hem med pappa imorgon =).

Kommer som sagt hem imorgon, så ifall det är något så har jag ju alltid båda mobilerna med mig. Det är bara att slå en pling så svarar jag :).
Ha en trevlig lördag. Jag skriver nog imorgon när jag har kommit hem.

pusspuss på er

Nyårslöften för 2009

  • Inte tänka allt för mycket. Inte tänka "ska jag verkligen skicka detta sms:et" ? Har jag ens tänkt tanken från början så har ju jag haft en anledning till att göra det, alltså ska jag göra det.


  • Bli nöjd med min kropp. Gå ner de sista kilona till beach 09.


  • Ta vara på alla jag älskar. Inte tappa kontakten med dom som verkligen betyder.


  • Hitta kärleken och inte dra mig ur pga rädslan för att bli sårad.


  • Skaffa ett jobb.
     

  • Leva livet och verkligen ha roligt.

(kommer inte på allt just nu)


you give me something



You give me something
That makes me scared alright
This could be nothing
But I'm willing to give it a try
Please give me something
Because someday I might know my
heart

RSS 2.0