Snabba cash

Nu har jag ganska precis kommit hem från kvällens bio. Filmen var otroligt bra, även om jag verkligen mådde dåligt i dom råa våldsscenerna. Jag har insett att jag verkligen mår illa och mår dåligt när jag hör om misshandel osv. Det sjuka är ju också att som det visas i filmen, så är det ju verkligen på riktigt. Att människor kan vara så rusktigt beroende av smuts, som knark är, det är vidrigt. Att pengarna och knarket är så otroligt viktigt och hur mycket och hur långt dom verkligen går, det är skrämmande och helt enkelt vidrigt. Jag visste ju att det där är en farligt värld osv, men jag har nog inte riktigt velat inse att det är så där som det är. En som golar, blir så grovt misshandlad.. vidrigt. Jag är nog allt väldigt blåögd som min far påstår. Jag vill nog inte inse hur verkligheten verkligen är ibland. Jag mår verkligen dåligt när jag tänker på hur dessa människor lever. Tänk vad stor del av livet det är för dessa människor, det är fan deras liv. Misshandel, mord, pistolskott osv. är deras vardag och inte något ovanligt alls. Jag mår illa!!!

Gårdagen

Igårkväll så frågade Michel mig om jag ville följa med honom till hans vänner i Vagnhärad fram och tillbaka. Varför inte tänkte jag, saknade ju honom så mycket så det var ju ingen tvekan om svaret. Hoppade på pendeln som han var på och vi åkte mot Södertälje. I Tumba så får vi byta till en iskall ersättningsbuss där Michel ett par gånger håller på att lura av oss från bussen för att han kände igen sig och att vi skulle av där. Vi kom rätt i varje fall och gick för att titta när bussen till Vgnh gick. 1,5h tills bussen skulle gå så vi fick roa oss så gott det gick. Satte oss på grillen i varje fall och väntade in tiden. Usch vad kallt det var alltså. Till slut så blir klockan 21.20 och bussen går. Vi lägger oss längst bak i bussen och somnar till en stund. Mysigt! Klockan 22.15 kom vi fram till vårat mål och vi gick till hans väns lägenhet. Super trevligt var det verkligen och super snällt att vi fick stanna i lägenheten när dom åkte på fest för att vänta in våran buss. Natten blev lång i varje fall, orkar inte berätta allt. Vi kom aldrig till Märsta och hem till sötnos utan vi hoppade av i Karlberg och åkte till Bromma. Har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv som jag har gjort under denna natten. Vi gick runt med en vän till Michel ute i kylan i flera timmar. Mina fötter var förfrusna, alla leder och ben i kroppen hade frusit fast pga kylan och allt bara värkte. Jag hackade tänder och nej.. hemskt var det. Underbart var det i varje fall att komma hem och sätta på sig pyjamas och krypa ner i sängen under 1 fleecepläd, 2 duntäcken och en vanlig pläd med Michel. Kan dock säga att jag ändå frös, och gör det fortförande.

Nu ska jag ner på stan och träffa Sofia för en bio runda, Snabba Cash. Påklätt var det ja. Stickade strumpbyxor, leggings, linne, långärmad tröja och lång hoodie. På med dunjacka, mössa, halsduk och Uggs! :)

tjingeling

Tack Alexandra



Denna skylt gjorde jag och Catrin igår. Jag skrev och Catrin stod för prickarna.
Idag i skolan till Sofia och Alex:
jag: titta, denna har jag och Catrin gjort.
båda: skrattar
jag:vadå? :(
Alexandra: haha jag sa igår att den var ful, att det säkert var någon i trean som gjort den.


Tack :O


29 januari, fredag

Idag är det fredag, vilket betyder att jag alldeles snart får helg. Egentligen har jag lektion just nu, men har tagit lite sov morgon och går bara på Småföretagande idag, som enligt mig är viktigare än religion som man redan har gjort under grundskolan. Jag hoppas att några treor kommer på våran lektion idag och berättar om UF och vad dom gör, det skulle ju vara skönt att få höra lite hur dom tänkt osv. Vi får se hur det blir. Nu ska jag snart åka i varje fall. Ska möta Alex och Sofia i skolan kl.11 för lite lunch innan lektionen.

Ha det super, vi får se om jag hinner blogga innan jag åker idag annars blir det på söndag eller måndag tror jag.




pusspuss

28 januari

God kväll bloggen. Tänkte bara skriva lite innan jag går och lägger mig om en stund.

Idag har vi haft kundpass/dockjobb hela dagen i skolan vilket var oväntat, men roligt. Sofia färgade först min utväxt på förmiddagen, tacktack gumman. Otroligt skönt att slippa utväxten. Efter lunch så hjälpte jag Catrin att lägga lite folieslingor i hela hennes ansats för att få det lite ljusare när hon har det uppsatt. Det blev otroligt bra och både hon och jag blev nöjda. Hon ser otroligt blond ut nu alltså.
När jag slutade så drog jag med pappa och fikade på Söder där jag ev. ska börja jobba. Han som jag skulle prata med var dock inte där så vi får se, han ska ringa. Hoppas verkligen på ett jobb, men får jag inte detta så ska jag leta som fasiken för jag är i stort behov! Direkt efter fikan så drog vi hem och jag nästan sprang från Tvärbanan för att komma hem och byta till träningskläder och åka till Sats med min moster. Vi körde dock en mjukstart. 40min hård powerwalk körde jag, med och utan lutning. Sedan körde vi lite mage, rygg och armar. Stretchade så klart också, viktigt viktigt!

Imorgon blir det skola, hem och packa lr ev. träning, körning och sedan att åka till Säter. Tråkigt nog så tar vi inte Blueberry upp till hotellet, för vi ska tydligen ha med någon stor grej till köket vilket känns tråkigt. Men men, sånt är livet. Nu ska jag i varje fall forsätta att mysa på här i min underbara säng.

 



åh vad jag längtar till lördag!!

 


långa nätter, åååh så långa nätter...

Kom hem för en stund sedan. Körningen gick bra, körde i ett parkeringshus idag och övade på parkering. Har nämligen haft lite migrän känningar hela dagen och då ska man inte vara ute på vägarna så ah. Det var super roligt i varje fall och tiden gick väldigt fort, tyvärr. Skulle åkt till M' men vi båda missförstod varandra lite för ja trodde att vi inte hade bestämt något och hans mobil laggade och batteriet va slut som vanligt haha. Men vi ska nog ses imorgon istället, mysmys. Ligger just nu i sängen helt iskall och super uttråkad! Kanonkul!! NOT haha.

26 januari

Nu sitter vi på religion här i skolan. Inte speciellt roligt med tanke på hur sjukligt kallt det är i detta rummet. Fryser som fasiken alltså. Sofia sitter och mobbar mig för att jag tyckte att mina bågar var billiga i somras, hon kan inte släppa det.
Nej nu måste jag göra lite nytta, läsa bloggar och facebook haha.

25 januari

God kväll läsare. Ska nog faktiskt snart sova, är så otroligt trött. Vaknade nämligen klockan 8.00 imorse, vilket inte var att hurra för. Dagen i skolan var spännande i varje fall, eller bara sista lektionen. Vi har ju börjat med Make-up & hudvård nu och första lektionen hade vi idag. Vi fick göra ansiktsbehandlingar på varandra idag, dock så hann bara halva gruppen få så den andra halvan får en behandling på måndag om en vecka. Jag gjorde behandling idag, så jag har nästa vecka vilket jag verkligen ser fram emot. Något annat har väl inte hänt idag riktigt. Imorgon äre Religion, sedan ska jag fixa med mitt busskort och så där och åka hem och äta något innan min körlektion klockan 16.20. Får se om jag kanske träffar M' sedan också. Saknar honom något enormt!!

Nya inköp

Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel


fick även en liten neccesär med små reseprylar =)


Sessan är borta

Nu är min lilla rosa Sessan borta på lagning, skulle vara gone i 3-4 veckor så att dom får kolla upp problemet ordentligt. Skärmen glappar ju nämligen bara då och då så man kan inte kolla en gång för då kan jag lova att den inte glappar. Nu sitter jag därför med min pappas gamla Dell dator som är enorm och super tung. Kan dock säga att jag måste införskaffa mig en större dator då den lilla rosa är en orsak till mitt problem med nacke och rygg då man måste titta ner så himla enormt mycket. Så ah.. Hoppas nästan att den rosa inte går att laga och man kan få en ny och uppgradera till en 15 tums (A) men det är nog önsketänkande. Ska kasta datorn i golvet och lossa lite saker tänkte jag annars haha. Jag har ju försäkring som täcker det så!

Ni får ha överseende med att det kommer att bli noll bilder nu under tiden i och med att jag inte har någonting på denna dator, tur att spotify finns i varje fall så att man har musik. Hade ju fått fnatt annars.

24 januari

Idag är det söndag då, helgen slut. Fy alltså. Men men, snart är det väl helg igen, hoppas att det går fortfort! Ska snart åka och lämna in min dator eftersom att den inte fungerar som den ska, låser sig och glappar. Så fort pappa kommer hit så drar vi till Vällingby och lämnar in den. Så kommer att ha pappas gamla über stora Dell dator som väger ton haha. Men bättre det än inget alls. Sedan ska det bli skönt med en större dator, tror att denna gör lite så att jag får problem med nacken och ryggen haha. Så det blir nog bra!

23 januari

Idag har jag ju som sagt varit och hämtat min bil med pappa och bror. Den ska dock in på verkstaden på måndag-tisdag då dom har råkat koppla ur värmen och stereolampan när dom bytte en lampa i instrumentbrädan. Väldigt klantigt, men men. Vi vet i alla fall att det fungerade i och med att det gjorde det när vi provkörde bilen i torsdags. Efter att vi hämtat bilen så släpptes jag av hos min mor där hon fick se bilen och sedan så fick jag en rejäl massage. Otroligt välbehövt och skönt, även om den jag fick nu på kvällen av M' var bättre. Pappa var sedan snäll och skjutsade mig till Märsta till killen med glittrande ögon där vi var en stund innan vi fick skjuts av hans mamma till stationen. Vi begav oss till Helenelund och gick sedan till Kista galleria där vi hade bestämt att vi skulle gå på bio. Vi hittade dock ingen film som vi ville se utan begav oss i stället hem till mig för lite mys, prat och musik. Nu är jag ensam hemma igen. Följde honom till Gullmars och sa hejdå där för ca 70-80min sedan. Ligger bara och tar det lungt nu och tänkte titta på film.


Nu är man bilägare då


say hello to Blueberry


Dagens outfit




23 januari

God morgon alla läsare. Många av er ligger säkert och sover vid detta laget, men inte jag. Jag har hunnit med mycket. Tvättat håret och duschat, fönat håret samt plattat det. Har även hunnit med att sminka mig och klä på mig. Så jag är redo för dagens alla händelser. Nu vid elva ska vi börja med att bege oss till Uppsala jag, min bror och pappa. Vi ska nämligen hämta min lilla Blueberry, min bil alltså. Sedan så ska jag ev. få en helkroppsmassage av mamma om jag orkar med det. Vid två-tre någon gång ska jag åka till Märsta och sötnöt. Vi ska nämligen antagligen gå på bio och gå i affärer lite i eftermiddag och ikväll. Mysigt värre! Nu måste jag dock kila så att jag hinner ta bort mascaran runt ögonen innan vi åker.

Ha en underbar dag!

Religion, fullt seriösa

nu är Marcus våran lärare sur, så nu måste vi plugga haha

God morgon

Nu har jag precis gjort mig klar inför skolan, ska snart bege mig till bussen. Har väldigt ont i ena sidan i munnen, visdomständerna som har varit lite ute ett par år börjar väl tränga sig fram nu. Känns som att detta kommer att bli ett helvete. Kommer ju fasiken inte kunna äta, menmen. Nyponsoppa då haha. Skola som sagt idag, två lektion. 3h Religion, film blää, och sedan 1h småföretagande vilket är roligt. Sedan så ska jag på undersökning och sedan är det helg på riktigt. Helgen kommer bestå utav en tripp till Uppsala då vi ska hämta min och pappas bil som vi köpte igår. Blueberry som jag har döpt lilla bilen till. Helt underbar alltså! Roadtrip here we come!!! WOOOHOOO!


blir lika rörd varje gång jag ser denna


18 januari

Idag har jag gjort i princip så lite som man bara kan göra alltså. Vaknade vid halv elva kanske och gick upp och åt frukost. Lekte sedan lite med datorn och kollade på film i sängen. Kom sedan på att jag hade filmen från i lördags att lämna tillbaka. Tog och skramlade ihop lite småpengar från min sparstövel och gick och solade 15 min innan jag gick in på ica för att lämna filmen och handla lite. Det är väl i princip det jag har gjort hela dagen, så nu börjar jag få lite psykbryt av att vara hemma. Imorgon är det ju både körning och skola, så då får jag andas lite annan luft. Super! Får dock se om jag hinner till lektionen, har nämligen lovat Sofia att följa med till läkaren med henne när jag kört, hon ska inte behöva sitta där själv. Efter det så får vi se vad som jag hittar på, men det märker vi! Blir super :).




Baby I can see your halo



lycklig som få


Dagen

Vaknade ju som sagt upp med bästa vännen här i mitt rum. Vi åt frukost, pratade och Linda började göra sig iordning. Hon skulle nämligen åka tillbaka till Knivsta med min kära far. Efter att pappa segade så otroligt mycket så sprang jag snabbt in i duschen och tvättade håret trots att Linda var här. Hon hann även se mig både föna á la Etype och platta ner hela skiten. Efter ett hejdå så fortsatte jag med min tillfixning då jag fick sms och det blev bestämt att jag skulle ta mig en sväng till M'. Fort på med kläder och sminka klart innan jag gick till bussen. På väg till pendeln så kom jag på att jag glömt lämna filmen, men det får bli imorgon.
Har i varje fall haft en riktigt mysig och trevlig dag. Både Linda och M' på samma dag, kan ju inte bli bättre hehe. Nu har jag i varje fall varit hemma sedan nio, bara legat i sängen och slöat. Super skönt.

Morgondagen får vi se vad den består av. Kanske ner på stan en sväng, hihi. Sedan får jag se vart måndagen tar vägen. Blir nog bra. En sak vet jag i varje fall, det är att jag ska sova ut ordentligt!!

Dagen

Nu är min mobil äntligen såld, och den nya har jag ju som sagt redan fått. Super skönt alltså. Åkte i varje fall till Väsby där jag skulle möta upp Sandra som köpte min mobil och Linda som skulle med mig hem sedan. Hade även bestämt med M' att han skulle komma och träffa mig lite innan dom kom. Han blev dock lite sen så han kom när Linda kommit och jag sålt mobilen, så vi bestämde att han skulle följa med in till stan. Vi gick i varje fall runt på stan och kollade i affärer. Otroligt mysigt alltså. M's vän joinade även oss efter ett tag. Väldigt trevligt!
Vid fyra så sa vi hejdå till M's vän och så gick jag, han och Linda mot pendeln. Han åkte till Märsta och jag och Linda till mig. Vi har sedan bara kollat film, ätit middag och sådär. Kan verkligen rekomendera Baksmällan, sjukt rolig film. Den måste ni se!!!

Godmorgon

Jag är super dålig på att blogga, men orkar inte riktigt. Jag skriver när jag skriver och det blir när jag känner för det. Nu har jag precis vaknat. Närmare bestämt klockan 07.30. Ska alldeles strax dra mig mot skolan, fy alltså. Min kropp är överansträng IGEN känner jag, min migrän börjar krypa sig på. Måste fan verkligen ta tag i detta och kämpa mot problemet för det här fungerar INTE alltså. Ska prova med en spikmatta tror jag.

Juste, fick min nya mobil igår också. Så otroligt skönt att ha en sony ericsson igen. Lovely!!!


Ut med det nya, in med det nya

GAH, blir arg på mig själv. Hade nyss skrivit värsta lång, så klickar jag bort det. GONE!

Elgiganten lurar sina kunder, gav mig otrevligt bemötande i telefonen och smörade sedan för min mor. Men lura sina kunder gör dom helt klart! Aldrig handla där kan jag lova.

Har sålt min Samsung GT-S5230 nu i och med att jag inte vänjer mig vid den. Har även beställt en ny mobil, från experts hemsida, en Sony Ericsson T700. Känns otroligt skönt alltså.


bye bye                                                            välkommen


Godnatt

Nu tänkte jag nog faktiskt ta mig i kragen och bege mig in i drömmarnas värld. Ska nämligen till körskolan imorgon innan skolan, så det gäller att vara en aning pigg haha. Men det kommer att gå kanoners, det vet jag. Sedan blir det ju som sagt skolan, religion i 1h50min och sedan slutar jag. Då ska jag träffa min lilla superman tror jag. Blir lite prat och mys. Supert!


sådan här bil kanske jag kommer att köra med när jag har kirrat körkortet (a)


Gårdagen

Är väldigt dålig på uppdatering, men ska försöka ta tag i det. Gårdagen spenderades i varje fall hos Emelie i Knivsta. Vi kollade på Paradise Hotell, som jag tycker är otroligt patetiskt och jag skäms bara när jag ser det. Vi tog sedan även en tur ut och gick en promenad på sjön på isen. Riktigt kallt var det, men mysigt att få spendera tid med "lilla" Emelie (haha, hon är typ 2 huvuden längre än mig). Vi hade det riktigt bra. En armbåge i ögat fick jag också känna på innan jag gick till tåget, tack gumman.




det vita i håret är is


Nya inköp

 




ljusa jeansleggings


Vilken skönhet

Denna klänning kan jag lova er att jag kommer att springa runt med i sommar. Perfekt på midsommar! Underbar!


h&m


Sista kvällen på lovet då

Nu ligger jag här i sängen och börjar få lite smått ångest och panik. Imorgon börjar skolan igen, och jag vill verkligen inte det. Får panik bara jag tänker på det, men bara att bita ihop.
Var ju som sagt på gymmet med pappa nu tidigare, vid 15 ungefär. Gick så otroligt dåligt alltså, hade sjukt hög puls. Det beror ju på att jag är sjuk fortförande, eller igen kanske man säger. Att springa eller powerwalka med en förkylning är som att köra ett spinningpass i en bastu. Ni förstår vad jag menar. Var helt slut, ont i lungorna och benen höll på att ge vika. Men nu har jag i varje fall invigt min pulsklocka. Efter träningen så handlade jag och pappa mat som jag sedan tillagade. Mums vad gott det var, och shit vad jag är grym i köket. Hemmalagat potatismos med persilja, sprödbakad torskfilé samt en sallad med vinegrett dressing.


Strax gymmet

Nu är träningskläderna på och det är bara träningsväskan som ska packas och sedan bär det av till gymmet. Har ju fått med mig pappa så att både han och jag slipper att träna själva. Får se hur detta kommer att gå. Men det blir nog super. Börjar dock bli sjuk...igen jag vet. Hoppas bara att det inte löser ut någonting. Men ska klä mig varmt och duscha av mig lite där innan jag åker hem och sen ta en lång och varm dusch. Hoppas hoppas att jag inte behöver bli sjuk ännu en gång!


God morgon/God dag

Hur har ni alla sovit? Jag har sovit otroligt gott ochf tvingade upp mig själv vid 11 i och med att jag trodde att jag och pappa skulle träna vid 12. Men så blev det inte, han snackade om eftermiddag. Så vi får se hur det blir. Trött är jag i varje fall, som vanligt. Ska nog försöka att vika min tvätt snart så att det blir lite ordning här i mitt rum. Får se om jag tar tag i det idag bara eller om jag drar ut på det ännu mer? :)

God kväll

Nu är det inte mycket kvar av jullovet, vilket är riktigt tråkigt. Men snart är det sportlov, plus att det finns helger och tiden går fort:). Ser fram emot att börja med Hudvård&Make-up kursen nu i skolan, det känns ju som att det är det jag mer vill satsa på. Ett stort minus är dock att vi nu ska börja med Samhällskunskap och religion(var det så?) med en lärare som jag har lite svårt för. Men min moster håller på att utbilda sig till Samhällskunskapslärare, så jag har privatlärare hehe, super bra!
Ikväll, eller idag också för den delen, har jag inte gjort någon nytta överhuvudtaget. Har legat i min säng med min nya mysdress och bara latat mig. Super skönt, och välbehövt. Lite olika magövningar och armhävningar har jag dock gjort. Har upptäckt att trots att jag inte tränat mkt alls, så har jag nu gått ner en del och väger mindre än vad jag i princip någonsin gjort. Väldigt roligt, och det kommer ju bara att bli bättre när jag börjar att träna. Börjar äntligen komma nån vart, så imorgon blir det gymmet med far. Har inte hunnit testa min pulsklocka ännu, så det får det bli imorgon. Ska springa tills jag stupar nästan. Snuvig och slem i halsen fortförande dock, så jag vet att jag kommer att få astma-atacker. Men medicinen får följa med!


Sista julklapparna då =)

Mötte upp min mor idag i Märsta för att bli bjuden på lunch och även få mina julklappar lite så här i efterhand. Kinamat var muuuums!


en knallrosa mysdress, från barnavdelningen. aningen lite i tröjan, men använder ändå inte myskläder utanför mitt hem så..


fuskpälskrage till min skinnjacka


mysskor, nu har jag ju dock mina sheperds men men :)


en väska, pytteliten var den som varken jag eller mamma trodde. men bra i sommar

Sedan fick jag även en mörklila topp som jag inte vet hur den ser ut på, annars blir det en hemmatröja


Söndag, imorgon börjar vecka 1

Visste ni att det är ändrat så att det numera är 53 och inte 52 veckor på ett år? Jag fick i varje fall reda på det igår. Tog ett tag innan jag förstod vad Madde menade, men ah. Så ni alla fyller numera år 1 vecka tidigare än vad ni brukar i och med att det är en ny vecka på året. Kolla i almanackan på mobilen om ni inte tror mig. Om den visar det, det gör i varje fall min.

Dagen har varit väldigt seg och jag har inte gjort något vettigt. Fast jag har faktiskt städat mitt rum, även om jag inte vikt kläderna och lagt in dom i garderoben ännu då. Men det kommer. Ligger just nu i sängen och funderar på vad som händer ikväll, kanske hittar på något eller så blir det att vara hemma. Det återstår att se.
Vad ska ni läsare göra? Något roligt kanske:)?

Måste komma igång, peppa mig själv!

Blev ingen träning nu vid tio, min moster bangade så jag kom inte iväg själv. Vet inte om jag orkar dra dit eller om jag får köra imorgon istället. Måste verkligen verkligen komma igång igen. Men det blir nog att jag börjar imorgon. Mitt hälsosamma liv ska börja imorgon. Jag vet att jag mår så mycket bättre när jag tränar regelbunder, sover och äter bra. Så imorgon kör jag igång igen, stenhårt så att jag inte faller tillbaka till att vara lat och bekväm. Nu är jag peppad!

Nästa.. duschen!

Godnatt

Nej nu ska jag stänga av datorn, tvätta bort sminket och sedan gå och lägga mig. Klockan nio ringer klockan och då äre bara upp och äta lite och ta på sig träningskläder och dra till gymmet. Ska springa med moster imorgon, så det gäller att vara utvilad och så där. Tänkte passa på att pröva min nya pulsklocka också. Får se hur det går.

Sov gott alla läsare.


Nyårslöften

Ja nu när det är nytt år så ska man väl ha några slags nyårslöften. Det känns som att det hör till lite i varje fall. Får se hur det går att hålla dessa och om jag kommer att ångra några haha.

- Träna regelbundet så att jag får ut resultat och inte bara slösat mina pengar på PT.
- Försöka att bli av med min prestationsångest och mina för höga krav.
- Leva livet fullt ut och inte ångra saker.
- Ta vara på allt jag har.
- Inte fega ur av rädsla när det gäller något

Vad är era nyårslöften?


Chockad

Nu undrar jag verkligen vad som har hänt? Super många kommentarer på mitt föregående inlägg om vad jag har beställt från h&m. Hur hittade alla hit är väl lite av en fråga jag ställer mig själv? Men det är verkligen super roligt, och jag hoppas att människor fortsätter att kommentera. Kommentarer får mig att fortsätta blogga om vi säger så  :)

Välkomna allihopa!


Beställt






Sunes Jul

Sitter i soffan och kollar på Sunes jul, helt otroligt roligt alltså haha. Ni anar inte vad jag älskar detta. Ska använda denna som julkalender nu julen 2010, klart!


Nyår

Igår var det ju som sagt nyår, eller vad man säger. Började allt hos Alexandra med Sofia, där vi gjorde oss iordning tillsammans. Sedan fick vi skjuts till Alex pojkväns lägenhet. Där körde vi ölspelet, jag hade dock bara 2 smirnoff ice att dricka under kvällen. Vi tjejer lagade sedan mat, en tre rätters middag som vi åt tillsammans. Jätte mysigt måste jag medge att det var och jag uppskattar verkligen att jag fick komma. Kvällen blev sedan lite förvirrad för mig då jag bröt ihop, som man lätt gör ibland. Men efter pepp-talk från brudarna och efter att ha pratat med M' och bestämt att jag skulle åka till honom så blev allt bra. Firade dock 00.00 slaget på en buss med en jätte trevlig buss chaufför innan jag, vid ett, fick träffa mitt hjärta. Så mitt år började verkligen toppen bra, och det är bara början. Känner på mig att detta kommer att vara ett bra år. Jag är kär, jag fyller 18, ska ta vara på mitt sista sommarlov, ska skaffa jobb och ah, det kmr att bli bra det här!.

RSS 2.0