väldigt länge sedan

Ja, nu var det otroligt länge sedan jag skrev något här i min blogg. Men jag har inte haft lust, ville bara njuta fullt ut av sommarlovet som var kvar då. Men nu är det ju TYVÄRR slut och skolan har börjat igen.
Inget vanligt skolår precis, nian som jag så länge oroat mig för. Det känns så overkligt, att jag helt plöstligt går sista året i grundskolan. Dom sista åren har verkligen gått fort. Jag menar, när man var liten så kändes sommarlovet som ett hålvår, nästan ett år och man längtade till skolan så att man skulle träffa kompisar och allt sånt. Nu känns det som att sommarloven tar slut innan dom ens hunnit börja, och jag längtar verkligen inte tillbaka till skolan och kompisarna. För dom kompisar jag älskar och vill vara med, ja dom träffar jag när jag vill. Det är bara att lyfta luren och bestämma var och när så träffar man dom.

Usch, jag vet inte hur detta år ska gå. Jag känner på ett sätt att jag verkligen kommer att klara det pga att jag är så envis, men jag är inte helt säker. Fast jag ska klara det, jag måste klara det. Jag ska plugga som en galning. Jag ska försöka ha MVG i allt, jag måste ha det. Hur ska jag annars komma in på frisörlinjen som jag så länge drömt om, att bli frisör, det är mitt mål. Många, dom flesta runt omkring mig säger att det kommer att gå jättebra. Dom säger att jag kommer att klara det, att jag kommer få bra betyg och komma in på linjen. Men tänk om inte? Kommer jag vara en besvikelse för alla då? Nej, usch. Det hoppas jag verkligen inte. Nu ska jag verkligen satsa på skolan och mina studier. Jag vill klara det, jag måste klara det, jag SKA klara det.

Jag kommer nog inte blogga så mkt under detta år, jag måste satsa allt nu och den tid jag har över kommer jag träffa alla mina älskade kompisar på. Eller vem vet, jag kanske kmr blogga jätte mkt. Men det är inget ni ska hoppas på, eller du eller ja om det nu är någon som läser min blogg.

trevlig dag idag :)

Dagen har varit trevlig.
Jag vaknade vid nio ungefär av att det var grymt varmt av solen. Jag ville sova minst till tio, men icke. Det gick inte för att det var så varmt, så jag gick upp. Jag gick ner till badrummet och såg hur underbart väder det var ute. Steka skulle det göras idag, förutom att hjälpa mamma då.
Jag åt min frukost, Isabell och Mickan ringde så dom pratade jag med en stund :D. Trevligt värre.
Jag tog sedan och smörjde in mig och tog på mig bikinin under samtalet med Mikaela, jag kan berätta att det var krångligt att få på sig en bikini med en hand och även att smörja in sig med bara en hand. Men det gick det med.
Sedan ringde jag mamma som jag skulle hjälpa att fota husvagnen åt, som sa att hon precis duschat och snart skulle komma. Så efter en halvtimme ungefär så dyker mamma upp. Hon fikar med pappa (som kunde smita hem tidigt idag från jobbet) och Monica. Jag åt min lunch och sedan satte vi igång att göra iordning husvagnen för fotografering. Hemskt tråkigt och jobbigt =/, alltså det var så varmt så inte vill man då städa. Då vill man ligga och steka i solen :D. Men vid kvart i fyra var vi klara med fotograferingen och jag tog mig ett dopp i poolen för att sedan gå till baksidan och lägga mig på solstolen där jag stekte 90min, mamma gjorde mig även sällskap. Jag har faktiskt börjat fått lite mera färg, men förtförande så är det så att jag är (i grunden) rödhårig och därför har jag väldigt ljus hud och väldigt lätt för att bli röd. Men efter Kreta i början på juni så har mina pigment börjat öppna sig och istället ge mig brunnyans istället för den HEMSKA röda. U-N-D-E-R-B-A-R-T vill jag berätta.
Vid ungefär fem så åt vi middag :D, jag var VRÅLHUNGRIG. Det blev pasta, nån kantarell/fläskfilé sås och grönsaker. Det var väldigt gott.
Precis när jag ätit upp och det känns som att jag ska sprängas av mätthet så ringer telefonen, som jag SÅKLART inte hinner svara i. Men jag går upp och kollar om det var någon som ville ha tag på mig på min mobil, både Emelie och Jessica hade ringt mig. Så jag ringer upp Emelie, gissa vad hon hade på hjärtat xD?
Hon frågar först vad jag gör, jag svarar att jag precis ätit middag. Hon ropar åt Jessica: - Men åh, hon har precis ätit. Sedan frågar hon mig om jag ändå vill åka med henne, Jessica och Linda (ja, Linda. alltså en annan Linda än mig xD). Jag säger att jag gärna gör det, Emelie säger åt mig att ta finkläder och högklackat, så ja jag fick ta mig i kragen och klä på mig o sminka mig.
Det blev min svarta tubtoppsklänning som för övrigt  är vääldigt stor på mig nu =/, mina leopard pumps, min beigea sjal och min svarta väska. Målade även på mascara, målade ögonbrynen (som för övrigt verkligen MÅSTE plockas snarast, så det får nog bli morgondagens sysselsättning) och lite solpuder på kinderna.
Vid sju träffade jag brudarna på perrongen för att sedan åka in med tåget: 19.05. Väl på tåget så skrattar folk åt oss (mest åt Emelie ) som vanligt xD haha. Men vi får en härlig kväll i Uppsala med mat på Jalla xD, glass på McDonalds som alla spiller på sig ( mest spiller jag som även får ner glass i väskan såklart xD) och sedan fotografering i en sån här fotoautomat på stationen. Där inne fick man cellskräck och grymt varmt var det även. HAHA, och korten blev ju fina XD.
Sedan resan hem var rolig, haha någon kines eller japan var konduktör och tyckte inte att vi var 15år xD. Och när jag råkade komma på ett skämt om Lindas sysselsättning så skrattade kinesen/japanen massor och skrek : TJING, dagens hödjskämt  (typ) haha xD.
Men det var trevligt, tack tjejer.
Kommer sakna Emelie som reser till USA (nej jag är INTE avundsjuk) för typ 11gången på onsdag. Kommer även sakna Jessica som åker till Kreta (nej jag är inte avundsjuk här heller :O) på fredag.
Men Linda, du är hemma. Vi får vara ist :D:D:D <3<3

RSS 2.0