Jag älskar ett nystädat rum och tända levande ljus

Idag är det ju som sagt torsdag vilket betyder att vi har haft "långdag" och frisördag precis som varje torsdag. Idag gick vi igenom herrklipp och skäggklipp på förmiddagen. Vi fick även öva lite på effileringstekniker på våra gamla klippdockor från årskurs 1. Himla roligt att få "go wild" alltså. Man kan göra vad man vill egentligen, för det är ju egentligen en docka som skulle varit slängd för länge sedan. Klockan 11.20 fick vi lunch, fisk, precis som alla torsdagar. Samma fisk och samma visa varje torsdag. Riktigt roligt att det är den enda dagen vi äter lunch i skolan också, då vi i princip alltid hoppar över lunchen istället för att äta. Efter lunchen så hade vi i varje fall kundpass, herrar som sagt idag. Jag hade bokat in pappa idag, så han kom vid 12.20 kanske. Klippte hans skägg, så att jag har haft min skäggkund klar. Kändes skönare att klippa pappa eftersom att jag har hört att en del skäggkunder som kommer till skolan har massor med äckligt i mungiporna osv, vilket jag inte var så sugen på att uppleva. Tur att pappa kunde ställa upp på så kort varsel(förra veckan). Resultatet tycker jag i varje fall blev riktigt bra och jag är supernöjd. Vilken skillnad alltså!



När jag var klar så fick jag i varje fall åka med pappa hem och behövde inte stanna kvar. Skönt eftersom att jag hade glömt mitt sl-kort hemma någonstans imorse och jag var inte riktigt så himla sugen på att skicka ännu en sms-biljett. Så vi hoppade in i bilen och åkte hem och parkerade, samt hämtade mitt sl-kort och åkte sedan ner på stan. Eller till Odenplan, till körskolan åkte vi. Där skrev vi i varje fall in mig i deras system och vi bokade in körlektioner. Min första är redan nu på måndag, vilket är väldigt nervöst. Hoppas bara att jag får boka om tiden med Camilla min PT också eftersom att jag var tvugen att ta denna körlektion nu. Det går nog bra.



Med mig hem fick jag en körkortsbok, övningsbok och även bonniers körskolegrej. Så nu är det bara att köra gärnet alltså. Fan vad jag ska bli grym. Bästis har ju bestämt att jag ska ha körkort i sommar, så det gäller ju att köra nu alltså. Det kommer att gå, bara jag kämpar så gör det ju faktiskt det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0